Kızlar sebicikten haberınız varmı en son rahatsızdı bırdaha da gorunmedımı ben mı gormedım
Olsun canim hediye hediyedir
gule gule kullansin bebisin....
Eki Görüntüle 766906
kızlar bu haftasonu annemlerle kuzenim geldi kuzenim gelirken bu bornoz takınımdan almış çok sevimli ben hiç düşünmüyordum bornoz almayı
Eki Görüntüle 766906
kızlar bu haftasonu annemlerle kuzenim geldi kuzenim gelirken bu bornoz takınımdan almış çok sevimli ben hiç düşünmüyordum bornoz almayı
evet canım çok güzel oldu ikidir buluşuyoruzAaaa ne guzel yapmissiniz...
yok kızz nerden tanışcazz burda tanıştık buluştuk bi de üçümüz de aynı hastaneye gidiyoruz doktorlarımız yan yana odalardasizi gidiler bu topikten önce de tanışıyo muydunuz:44:benmki okumama filan bişi demiyo üye oldugumu da biliyo ama görüştürmez ben diyimevhamgillerden biraz da..
canımm selamını aldım neslidenNe güzel yaptınız,haberim var..Bursa da hala yaşıyor olsaydım ben de size katılacaktım ama nasip olmadı
geçmişi temizle yaparsın hiç bişey görmezzz
sizi gidiler bu topikten önce de tanışıyo muydunuz:44:benmki okumama filan bişi demiyo üye oldugumu da biliyo ama görüştürmez ben diyimevhamgillerden biraz da..
amaniinnn dalqınlıqıma bak yaaa, haftalar dicektim ama bu telaşede cümleyi bu kadar toplamak bile büyük başarıHafta sonu mukiz sen hafta sonunu uzattin anlasilan
benm de arkadaşım geçen bana hediye getirmiş, çok tatlı..ama 1 yaştan sora giyebilir küçük bey, artıkın üstte bornoz elde bi kahve fincanı foto çekeriz inşallah
yerim ben onu da bornozunu daaa
evet canım çok güzel oldu ikidir buluşuyoruzbu sefer ki koca göbeklerle daha iyiydi tokalaşıp öpüşürken tokuştu göbekler ama olsun
yok kızz nerden tanışcazz burda tanıştık buluştuk bi de üçümüz de aynı hastaneye gidiyoruz doktorlarımız yan yana odalarda
neslininki de çok evham yaptı ama hallettik sıkıntı yok artık
canımm selamını aldım nesliden
umarım seninle de denk gelir tanışırız
alttan da bişeyler görünür kesin frikik verir fotoda
Selam kızlar. Herkese tavsiye ediyoruz. iki saatte olsa görüştük çok eğlenceli geçti. Arada nette yazışsakta yüzyüze konuşmak farklı oluyor. Bide adige nin dediği gibi 3 göbekli pekte dikkat çektik
kız oğluma yan bakma heee..senn kız zaten kertilmemiş miydi zizagınkiyle nie benm oğlanda aklın hala bakıyım
yerim ben onu da bornozunu daaa
benm de arkadaşım geçen bana hediye getirmiş, çok tatlı..ama 1 yaştan sora giyebilir küçük bey, artıkın üstte bornoz elde bi kahve fincanı foto çekeriz inşallah
onu nasıl yapıyoduk unuttummmm:26:
atla gel sezinim sen deZikzakcım bornoz çok şirinnnnn yasında gıyr artık
adıle kıskandım sızı ne guzel tanışmışsınız arkadas olmuşsunuz
benim arada oluyor ama o kadar rahatsız edici değil benim karın kasılmalarım çok rahatsız edici sanki mekik çekmiş de kaslar yanıp kasılıyor gibi oluyor doktora söyledim magnezyum verdi sen kullanıyormusun
teşekkür ederim Cnm agirlasmadan bitir Cnm ben çok yoruldum. magnezyum yeni bitti bebis çok tekme atıyorhayırlı olsun canım güle güle kullanın ben de iyiyim canım misafirlerimiz oluyor kaç gündür onla uğraşıyorum bir gün temizliğini yapıp öbürgün yemeğini yapıyorum yarın artık son davetlilerimiz şimdi evi temizlicem dün de misafirim olduğundan iyice kirlendi...ben de eşimi alışveriş konusunda ikna ettim ağustosta alınacakları alıcaz eyülüde de beşiğini alırız kısmetse
cnm kasılmalar oluyor normal zaten, benm bebiş de tamamen sağa dertop olmuş yatmış..belki sennki de öyledir..
şişşştt zizag duymasın
benim kız olgun erkeklerden hoşlanırsa seninkine sarkarız 1 gün büyük olcak ya
çıtır isterim derse zizag ınkini alcasss
kız oğluma yan bakma heee..senn kız zaten kertilmemiş miydi zizagınkiyle nie benm oğlanda aklın hala bakıyım
şişşştt zizag duymasın
benim kız olgun erkeklerden hoşlanırsa seninkine sarkarız 1 gün büyük olcak ya
çıtır isterim derse zizag ınkini alcasss
Zikzakcım bornoz çok şirinnnnn yasında gıyr artık
adıle kıskandım sızı ne guzel tanışmışsınız arkadas olmuşsunuz
evet bornozu büyük ama zaten o zamana kadar kullanması için iki değişik havlu daha var biri kafaya geçirmeli biri daha dikdörtgenn gibi olan
hediyenin her türlüsü kabulümüzdür boşveerrrr
bornozları hemen kullanmak mümkün değil ztn onların da zamanı gelicek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?