2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Eki Görüntüle 766906

kızlar bu haftasonu annemlerle kuzenim geldi kuzenim gelirken bu bornoz takınımdan almış çok sevimli ben hiç düşünmüyordum bornoz almayı

benm de arkadaşım geçen bana hediye getirmiş, çok tatlı..ama 1 yaştan sora giyebilir küçük bey, artıkın üstte bornoz elde bi kahve fincanı foto çekeriz inşallah

Eki Görüntüle 766906

kızlar bu haftasonu annemlerle kuzenim geldi kuzenim gelirken bu bornoz takınımdan almış çok sevimli ben hiç düşünmüyordum bornoz almayı

yerim ben onu da bornozunu daaa
Aaaa ne guzel yapmissiniz...
evet canım çok güzel oldu ikidir buluşuyoruz bu sefer ki koca göbeklerle daha iyiydi tokalaşıp öpüşürken tokuştu göbekler ama olsun

sizi gidiler bu topikten önce de tanışıyo muydunuz:44:benmki okumama filan bişi demiyo üye oldugumu da biliyo ama görüştürmez ben diyimevhamgillerden biraz da..
yok kızz nerden tanışcazz burda tanıştık buluştuk bi de üçümüz de aynı hastaneye gidiyoruz doktorlarımız yan yana odalarda
neslininki de çok evham yaptı ama hallettik sıkıntı yok artık

Ne güzel yaptınız,haberim var..Bursa da hala yaşıyor olsaydım ben de size katılacaktım ama nasip olmadı
canımm selamını aldım nesliden
umarım seninle de denk gelir tanışırız

sizi gidiler bu topikten önce de tanışıyo muydunuz:44:benmki okumama filan bişi demiyo üye oldugumu da biliyo ama görüştürmez ben diyimevhamgillerden biraz da..

Selam kızlar. Herkese tavsiye ediyoruz. iki saatte olsa görüştük çok eğlenceli geçti. Arada nette yazışsakta yüzyüze konuşmak farklı oluyor. Bide adige nin dediği gibi 3 göbekli pekte dikkat çektik

Hafta sonu mu kiz sen hafta sonunu uzattin anlasilan
amaniinnn dalqınlıqıma bak yaaa, haftalar dicektim ama bu telaşede cümleyi bu kadar toplamak bile büyük başarı
bir de bizimkilerin hazırlandıqı sırada qirmiştim, kaçamak olunca paniklemişim
evde 3 aileyiz şuan, curcunanın haddi hesabı yok, abimler ayın 3ünde qidicek, 2sinde de diqeri burda olucak, üç hafta da onların izni var, yandım ki ne yandım :111:

hmm güsel ii bakem..

Selam kızlar. Herkese tavsiye ediyoruz. iki saatte olsa görüştük çok eğlenceli geçti. Arada nette yazışsakta yüzyüze konuşmak farklı oluyor. Bide adige nin dediği gibi 3 göbekli pekte dikkat çektik

kız oğluma yan bakma heee..senn kız zaten kertilmemiş miydi zizagınkiyle nie benm oğlanda aklın hala bakıyım

şişşştt zizag duymasın
benim kız olgun erkeklerden hoşlanırsa seninkine sarkarız 1 gün büyük olcak ya
çıtır isterim derse zizag ınkini alcasss

Zikzakcım bornoz çok şirinnnnn yasında gıyr artık

adıle kıskandım sızı ne guzel tanışmışsınız arkadas olmuşsunuz

yerim ben onu da bornozunu daaa

benm de arkadaşım geçen bana hediye getirmiş, çok tatlı..ama 1 yaştan sora giyebilir küçük bey, artıkın üstte bornoz elde bi kahve fincanı foto çekeriz inşallah

evet bornozu büyük ama zaten o zamana kadar kullanması için iki değişik havlu daha var biri kafaya geçirmeli biri daha dikdörtgenn gibi olan

atla gel sezinim sen de
biz ilk 13-14 haftalık gibi tanıştık bi de bu cumartesi buluştuk arada kilo ve göbek farkı bayaa olmuş

benim arada oluyor ama o kadar rahatsız edici değil benim karın kasılmalarım çok rahatsız edici sanki mekik çekmiş de kaslar yanıp kasılıyor gibi oluyor doktora söyledim magnezyum verdi sen kullanıyormusun

teşekkür ederim Cnm agirlasmadan bitir Cnm ben çok yoruldum. magnezyum yeni bitti bebis çok tekme atıyor
cnm kasılmalar oluyor normal zaten, benm bebiş de tamamen sağa dertop olmuş yatmış..belki sennki de öyledir..

galiba oyle Cnm ama karnım sürekli sert oluyor aciyor

kız oğluma yan bakma heee..senn kız zaten kertilmemiş miydi zizagınkiyle nie benm oğlanda aklın hala bakıyım

şişşştt zizag duymasın
benim kız olgun erkeklerden hoşlanırsa seninkine sarkarız 1 gün büyük olcak ya
çıtır isterim derse zizag ınkini alcasss

ahh tavuklu görüyon mu ekim bebeklerinde kız az olunca kız anaları böyle tribe giriyor yok olgun yok çıtır ben gitcem köyüme ordan kendim bakıcam oğluma bi kızz bu ekim analarıyla olmıyorrr

teşekkür ederizz sezincimm

evet bornozu büyük ama zaten o zamana kadar kullanması için iki değişik havlu daha var biri kafaya geçirmeli biri daha dikdörtgenn gibi olan

hediyenin her türlüsü kabulümüzdür boşveerrrr
bornozları hemen kullanmak mümkün değil ztn onların da zamanı gelicek inş.

hediyenin her türlüsü kabulümüzdür boşveerrrr
bornozları hemen kullanmak mümkün değil ztn onların da zamanı gelicek inş.

öyle böylede bu bebişlerin ne kadar çok eşyası olacak evin içinde ayrı bir cumhuriyet oluyolar resmen yok küveti yok arabası yok puseti bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…