ben eylül anası olcak gibiyim zaten dünürcüm sen bakma tavukluyaaaaahh tavuklu görüyon mu ekim bebeklerinde kız az olunca kız anaları böyle tribe giriyor yok olgun yok çıtır ben gitcem köyüme ordan kendim bakıcam oğluma bi kızz bu ekim analarıyla olmıyorrr
teşekkür ederizz sezincimm
aboowww bence de duymasın
Eki Görüntüle 766906
kızlar bu haftasonu annemlerle kuzenim geldi kuzenim gelirken bu bornoz takınımdan almış çok sevimli ben hiç düşünmüyordum bornoz almayı
oy kıyamam yaaaçok daralmışın sen bide hamişlik olunca tabi dahada artıyo, yokmu imkan şöle iki gün kaçsan, kafa dinlesen, yada bayramda? kocayla ilgiliyse hallet kız, sen yaparsın zaten dişlisin o konuda ama bilemedim şimdik senin durumunu, takma kafana gülüm, rahatlat biraz kendini
çok haklısın canım erkekler çok anlayışsız
merakla güzel haberlerini bekliyoruz canım
en azından hatasını anladı kuzu o da büyük bir şeydir...hadi bakalım canım, hayırlı haberlerle gülerek gel buraya olur mu
aynen canım sağlık ocağına uğradım gelirken kontrolüm vardı bugün kuuzm toplanmış bir tarafta duruyordu sonradan çok üzüldüm... niye kendimi üzeyim ki... canımı sıkayım ki...karşımdakinin canını sıkcam bundan sonra...valla bu dönemde kusura bakmasınlar ama bencilim. sadece kendimi düşünüyorum. ben iyiysem bebişimde iyi çünkü. İnsanların bize özverili olması gerekiyor. Üzme kendini hiç. Hatasını anladıysa ki inşaallah öyledir uzatma boşver. Ne de olsa karnındaki yavrunun babası. Seninde en çok ona ihtiyacın var şimdi
yemeğimizi yedik geldikkkktopik yine sessizleşmiş. serappppp ne oldu kız hallettinmi eşinle arandaki mevzuyu:26:
serap ne oldu ya üzüldüm valla erkek milleti canım en iyisi bile odundan biraz hallice yazık gözyaşlarına tatlım üzülme bak bebeğini de üzersin
ahh tavuklu görüyon mu ekim bebeklerinde kız az olunca kız anaları böyle tribe giriyor yok olgun yok çıtır ben gitcem köyüme ordan kendim bakıcam oğluma bi kızz bu ekim analarıyla olmıyorrr
teşekkür ederizz sezincimm
atla gel sezinim sen de
Biz ilk 13-14 haftalık gibi tanıştık bi de bu cumartesi buluştuk arada kilo ve göbek farkı bayaa olmuş
hepsi çok güzel şeylerröyle böylede bu bebişlerin ne kadar çok eşyası olacak evin içinde ayrı bir cumhuriyet oluyolar resmen yok küveti yok arabası yok puseti bilmem ne
Bence deteşekkür ederim saolasın evet hediye hediyedir ayrıca çok sevimlii
Ay ne guzel. Birde ucunuzun de hamilelikleri yakın. Kıyaslama da yapmissinizdir.yerim ben onu da bornozunu daaa
evet canım çok güzel oldu ikidir buluşuyoruzbu sefer ki koca göbeklerle daha iyiydi tokalaşıp öpüşürken tokuştu göbekler ama olsun
yok kızz nerden tanışcazz burda tanıştık buluştuk bi de üçümüz de aynı hastaneye gidiyoruz doktorlarımız yan yana odalarda
neslininki de çok evham yaptı ama hallettik sıkıntı yok artık
canımm selamını aldım nesliden
umarım seninle de denk gelir tanışırız
Epey bir curcuna varmis sizde. Hem oraya hem buraya yetişmeye çalışıyorsun demek. Olur o zaman böyle seyleramaniinnn dalqınlıqıma bak yaaa, haftalar dicektim ama bu telaşede cümleyi bu kadar toplamak bile büyük başarı
bir de bizimkilerin hazırlandıqı sırada qirmiştim, kaçamak olunca paniklemişim
evde 3 aileyiz şuan, curcunanın haddi hesabı yok, abimler ayın 3ünde qidicek, 2sinde de diqeri burda olucak, üç hafta da onların izni var, yandım ki ne yandım :111:
Kız senin kız sana neler söyletiyor boyleeeee :))alttan da bişeyler görünür kesin frikik verir fotoda
ben eylül anası olcak gibiyim zaten dünürcüm sen bakma tavukluyaaaa
duydu işte bakk
ben eylül anası olcak gibiyim zaten dünürcüm sen bakma tavukluyaaaa
duydu işte bakk
kız ne zevklı oluyodur ha aynı zamanların annelerı ya ne çok konuşcak şey oluyodur ben bursaya çok gelırdım çok yakın arkadaşım orda uni de öğretım gorevlısı korupark,uudağ uzerınde bı yer var seyfusefamıydı adı oraya gıderdık cumalıkızık ayyy kocişle ozamalr orda bulusurduk oda trabzondan gelırdı birde mantı yemege gıderdık şeye hanı denızı olan yer ımralıya gıden sahıl neydı adı
daralmak mı kuzum patlamak üzereyim..ev ev diye tutturuyorsunuz ya kesinlikle tutturmayın benim gibi kafayı yersiniz... çalışıyordum okul tatil olunca kapandım tamamen evin içine... hava sıcak dışarı da atamıyorum kendimi... eşimde akşam geç geliyo akşamda çıkamıyorum..ve sonunda ben çıldırmış olarak karşınızdayım...
kuzu ben anlayış falan beklemiyorum...ben bana yaterim çok şükür..ama konuşurken öyle laf söyledi ki söyledikten sonra kendi de pişman oldu ama iş işten geçmiş oldu ben kırılmıştım bir kere..gerçi anladı yaptığı hatanın büyük olduğunu ve o sözün bir anneye ki daha bebeğini kucağına almamış bir anneye söylenilmemesi gerektiğini...
geldim kuzu gelim...eşim geldi dışarı çıkarttı...yapmamız gereknler vardı bugün..gelmiyorum dedim ilk başta ama çıktım inatlaşmadım... kendi ihtiyaçlarımı hallettim pijama takımı aldım 2 tane kuzuma minnak minnak kıyafetler aldım 0-3 aylık...beşik baktık..yine fikrimizden vazgeçtik..kararsız bir şekilde geri döndük...arabadan inerken barıştık mı dedi.. cevap vermedim...indim arabadan...
en azından hatasını anladı kuzu o da büyük bir şeydir...
aynen canım sağlık ocağına uğradım gelirken kontrolüm vardı bugün kuuzm toplanmış bir tarafta duruyordu sonradan çok üzüldüm... niye kendimi üzeyim ki... canımı sıkayım ki...karşımdakinin canını sıkcam bundan sonra...
afiyet olsun kuzu ...hallettik sayılır ne güzel yemeğini yemişsin yavru ben daha kahvaltı yaptığım yok..
bebeğimi üzmek yok artık canım...
oyy kuzumm inşallahhhCanım bornozun cok sırın oglusun guzel guzel yıkanıp sarılsın bornozuna :)
doğru dedin cnm..en iisi köyden
hepsi çok güzel şeylerrayy ben daha küvet de almadım :)
Bence de
Ay ne guzel. Birde ucunuzun de hamilelikleri yakın. Kıyaslama da yapmissinizdir.
Epey bir curcuna varmis sizde. Hem oraya hem buraya yetişmeye çalışıyorsun demek. Olur o zaman böyle seyler
Kız senin kız sana neler söyletiyor boyleeeee :))
ee eylül anası olursan da zizagın oğlu senn kızı çıtır bulmayabilir hmm
olssunnn ben sana ulaşırım bi şekildeayy hakkaten bi çoğunuz eylülde başlar pırtlatmaya ben o zaman terkedicem topiği sizin ağrınızı sızınızı çekemem bende beklicem ki ekim sonu gelsin oğluşş doğsun diyee
hanım hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmee eylül anası olursan da zizagın oğlu senn kızı çıtır bulmayabilir hmm
kızın günahı yok anası fenaaaBence de
Ay ne guzel. Birde ucunuzun de hamilelikleri yakın. Kıyaslama da yapmissinizdir.
Epey bir curcuna varmis sizde. Hem oraya hem buraya yetişmeye çalışıyorsun demek. Olur o zaman böyle seyler
Kız senin kız sana neler söyletiyor boyleeeee :))
Canım uzme tabi bebeğini. Esın patavatsizlik etmiş anlaşılan ama anlamış sonra hatasını.daralmak mı kuzum patlamak üzereyim..ev ev diye tutturuyorsunuz ya kesinlikle tutturmayın benim gibi kafayı yersiniz... çalışıyordum okul tatil olunca kapandım tamamen evin içine... hava sıcak dışarı da atamıyorum kendimi... eşimde akşam geç geliyo akşamda çıkamıyorum..ve sonunda ben çıldırmış olarak karşınızdayım...
kuzu ben anlayış falan beklemiyorum...ben bana yaterim çok şükür..ama konuşurken öyle laf söyledi ki söyledikten sonra kendi de pişman oldu ama iş işten geçmiş oldu ben kırılmıştım bir kere..gerçi anladı yaptığı hatanın büyük olduğunu ve o sözün bir anneye ki daha bebeğini kucağına almamış bir anneye söylenilmemesi gerektiğini...
geldim kuzu gelim...eşim geldi dışarı çıkarttı...yapmamız gereknler vardı bugün..gelmiyorum dedim ilk başta ama çıktım inatlaşmadım... kendi ihtiyaçlarımı hallettim pijama takımı aldım 2 tane kuzuma minnak minnak kıyafetler aldım 0-3 aylık...beşik baktık..yine fikrimizden vazgeçtik..kararsız bir şekilde geri döndük...arabadan inerken barıştık mı dedi.. cevap vermedim...indim arabadan...
en azından hatasını anladı kuzu o da büyük bir şeydir...
aynen canım sağlık ocağına uğradım gelirken kontrolüm vardı bugün kuuzm toplanmış bir tarafta duruyordu sonradan çok üzüldüm... niye kendimi üzeyim ki... canımı sıkayım ki...karşımdakinin canını sıkcam bundan sonra...
afiyet olsun kuzu ...hallettik sayılır ne güzel yemeğini yemişsin yavru ben daha kahvaltı yaptığım yok..
bebeğimi üzmek yok artık canım...
ee eylül anası olursan da zizagın oğlu senn kızı çıtır bulmayabilir hmm
mudanyayı mı diyosun canım?
Ee kocanla buluştugun yerse ayrı bi yeri vardır bursanın. Ramazan bitse de cumalıkızıkta bi köy kahvaltısı yapsak kocamla çatlayana kadar yiyorum her gittiğimde şimdi iki kişilik yicem hem de
Gelrsen buluşuruz senle de ne güzel olur.
Evet canım bebeğin sana muhtaç her yönüyle. Kocan da ortalık yatışınca kesin af dilicektir senden öyle sadece barıştıkmıyla olmasss sen bırakmazsın yani biliyorum
olssunnn ben sana ulaşırım bi şekilde
hanım hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben dogurunca çıtırı görün sizzzayyy ne güzel yaa o günler de gelsin hayırlısıyla inş. senin ddoğum normal mi görünüyo tavuklum?
kızın günahı yok anası fenaaa
eve tcanım öyle görünce birbirimizi şaşırdık biraz bayaaa farkettik çünkü üçümüz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?