2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben eylül anası olcak gibiyim zaten dünürcüm sen bakma tavukluyaaaa

aboowww bence de duymasın
duydu işte bakk

daralmak mı kuzum patlamak üzereyim..ev ev diye tutturuyorsunuz ya kesinlikle tutturmayın benim gibi kafayı yersiniz... çalışıyordum okul tatil olunca kapandım tamamen evin içine... hava sıcak dışarı da atamıyorum kendimi... eşimde akşam geç geliyo akşamda çıkamıyorum..ve sonunda ben çıldırmış olarak karşınızdayım...

çok haklısın canım erkekler çok anlayışsız

kuzu ben anlayış falan beklemiyorum...ben bana yaterim çok şükür..ama konuşurken öyle laf söyledi ki söyledikten sonra kendi de pişman oldu ama iş işten geçmiş oldu ben kırılmıştım bir kere..gerçi anladı yaptığı hatanın büyük olduğunu ve o sözün bir anneye ki daha bebeğini kucağına almamış bir anneye söylenilmemesi gerektiğini...

merakla güzel haberlerini bekliyoruz canım

geldim kuzu gelim...eşim geldi dışarı çıkarttı...yapmamız gereknler vardı bugün..gelmiyorum dedim ilk başta ama çıktım inatlaşmadım... kendi ihtiyaçlarımı hallettim pijama takımı aldım 2 tane kuzuma minnak minnak kıyafetler aldım 0-3 aylık...beşik baktık..yine fikrimizden vazgeçtik..kararsız bir şekilde geri döndük...arabadan inerken barıştık mı dedi.. cevap vermedim...indim arabadan...

hadi bakalım canım, hayırlı haberlerle gülerek gel buraya olur mu

en azından hatasını anladı kuzu o da büyük bir şeydir...

aynen canım sağlık ocağına uğradım gelirken kontrolüm vardı bugün kuuzm toplanmış bir tarafta duruyordu sonradan çok üzüldüm... niye kendimi üzeyim ki... canımı sıkayım ki...karşımdakinin canını sıkcam bundan sonra...
yemeğimizi yedik geldikkkk topik yine sessizleşmiş. serappppp ne oldu kız hallettinmi eşinle arandaki mevzuyu:26:

afiyet olsun kuzu ...hallettik sayılır ne güzel yemeğini yemişsin yavru ben daha kahvaltı yaptığım yok..

serap ne oldu ya üzüldüm valla erkek milleti canım en iyisi bile odundan biraz hallice yazık gözyaşlarına tatlım üzülme bak bebeğini de üzersin

bebeğimi üzmek yok artık canım...

atla gel sezinim sen de
Biz ilk 13-14 haftalık gibi tanıştık bi de bu cumartesi buluştuk arada kilo ve göbek farkı bayaa olmuş

kız ne zevklı oluyodur ha aynı zamanların annelerı ya ne çok konuşcak şey oluyodur ben bursaya çok gelırdım çok yakın arkadaşım orda uni de öğretım gorevlısı korupark,uudağ uzerınde bı yer var seyfusefamıydı adı oraya gıderdık cumalıkızık ayyy kocişle ozamalr orda bulusurduk oda trabzondan gelırdı birde mantı yemege gıderdık şeye hanı denızı olan yer ımralıya gıden sahıl neydı adı

teşekkür ederim saolasın evet hediye hediyedir ayrıca çok sevimlii
Bence de
Ay ne guzel. Birde ucunuzun de hamilelikleri yakın. Kıyaslama da yapmissinizdir.
Epey bir curcuna varmis sizde. Hem oraya hem buraya yetişmeye çalışıyorsun demek. Olur o zaman böyle seyler
alttan da bişeyler görünür kesin frikik verir fotoda
Kız senin kız sana neler söyletiyor boyleeeee :))

ben eylül anası olcak gibiyim zaten dünürcüm sen bakma tavukluyaaaa

duydu işte bakk

ayy hakkaten bi çoğunuz eylülde başlar pırtlatmaya ben o zaman terkedicem topiği sizin ağrınızı sızınızı çekemem bende beklicem ki ekim sonu gelsin oğluşş doğsun diyee

kızlar napıyonuz ben geldım bebısler nasıl ogullarımız kızlarımız nasıllar bakalım benım kızım ıyı masallah hıc durmuyor ya yaramazmı olacak ne yapacak anlamadım valla

Serapcım bende yaşadım senın yaşadıklarını hatrlarsan 2 hafta once bu aralar eşim etrafımda pervane ben de çalıştım hep bu yıl evdeyım kafayı yemek uzereyım bende yanı bı temızlık hastası olmuştum işi bırakınca çalışan kadından ev hanımı olmaz en guzelı çalışıp kafayı toparlamak benımde ec gelıyo eşim aynı senın durumundayım sende kocanın memleketındesın aılenden uzak bende oyleyım off napalım şimdi aç poşetleri bırdaha bak aldıklarına kafan dağılıcak fotoda cek bızde bakalım

mudanyayı mı diyosun canım?
ee kocanla buluştugun yerse ayrı bi yeri vardır bursanın. ramazan bitse de cumalıkızıkta bi köy kahvaltısı yapsak kocamla çatlayana kadar yiyorum her gittiğimde şimdi iki kişilik yicem hem de
gelrsen buluşuruz senle de ne güzel olur.

evet canım bebeğin sana muhtaç her yönüyle. kocan da ortalık yatışınca kesin af dilicektir senden öyle sadece barıştıkmıyla olmasss sen bırakmazsın yani biliyorum

Canım bornozun cok sırın oglusun guzel guzel yıkanıp sarılsın bornozuna :)
oyy kuzumm inşallahhh

doğru dedin cnm..en iisi köyden

gel gir koluma gidelmm anamm köyee bu adige çatlasınn

hepsi çok güzel şeylerr ayy ben daha küvet de almadım :)

küveti arkadaş getircek çok kullanılmıyomuşşş

ee eylül anası olursan da zizagın oğlu senn kızı çıtır bulmayabilir hmm

doğru dedin anamm

ayy hakkaten bi çoğunuz eylülde başlar pırtlatmaya ben o zaman terkedicem topiği sizin ağrınızı sızınızı çekemem bende beklicem ki ekim sonu gelsin oğluşş doğsun diyee
olssunnn ben sana ulaşırım bi şekilde

hanım hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben dogurunca çıtırı görün sizzz ayyy ne güzel yaa o günler de gelsin hayırlısıyla inş. senin ddoğum normal mi görünüyo tavuklum?

kızın günahı yok anası fenaaa
eve tcanım öyle görünce birbirimizi şaşırdık biraz bayaaa farkettik çünkü üçümüz de

Kızlar ne son bende bunu aldım

Eklentiler

• $IMG_0224.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_0226.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 63
Canım uzme tabi bebeğini. Esın patavatsizlik etmiş anlaşılan ama anlamış sonra hatasını.
Alışveriş yapmışsınız iyi olmus. Evde olmak zor oluyor bazen ama çalışmak da bu sıcaklarda daha zordur. Kıymetini bilelim evin.
Aksama barisirsiniz artık eşinle. Olmadı biraz daha konuşmaz naz yaparsın. Ama bugun bitirirsin küslügü

Ay çok güldüm

Aaaa azıcık alışveriş sitelerine bakayım dedim yine kaynatmışsınız sayfa sayfaEvde olmak hakikaten çok sıkıcı,evlendiğimden beri alışmaya çalışıyorum,kızım gelse de eve daha bir neşe gelse ve ben hep miniğimle ilgilensemBu arada kayınvalidem de eylüle doğum yapacaksın diyip duruyor,eylülün son haftası 39. haftam oluyor,doğura da bilirim valla bu gidişle belli olmaz

ivit ivitt mudanya da mantı yerdik tabısıde ayrı bursa :))) bızde ne yemiştik bı trabzonlu aıle evını restoranta cevırmiş eşimin arabası 61 plaka gorunce ataladı onumuze goturdu yerıne bı yedık bı yedık kaşık salata yı hiç unutmam yaşanacak şehır bız çok ıstedık oraya yerleşmek de olmadı

dr la daha onu konuşmadık..ama şuan için sezeryanlık bi durum da yok..fekat bakalım bi dahaki kontrolde bebiş doğum pozisyonu almış olacak mı..şu an için yukardaymış mesela..ultrasonda normal doğum tarihinden 2-3 gün önce görünüyor, ama o çok önemli değil galiba..1 ay sonra gitcem kısmetse o zaman biraz daha belli olur herhalde ..ama dr um normal yanlısı biri, fekat kafa karıştıran bi durum varsa da sezeryan da yapıyor ..tecrübeli arkadaşlarımma sorup gittim çünkü..hayırlıs bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…