olssunnn ben sana ulaşırım bi şekilde
hanım hanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben dogurunca çıtırı görün sizzzayyy ne güzel yaa o günler de gelsin hayırlısıyla inş. senin ddoğum normal mi görünüyo tavuklum?
kızın günahı yok anası fenaaa
eve tcanım öyle görünce birbirimizi şaşırdık biraz bayaaa farkettik çünkü üçümüz de
daralmak mı kuzum patlamak üzereyim..ev ev diye tutturuyorsunuz ya kesinlikle tutturmayın benim gibi kafayı yersiniz... çalışıyordum okul tatil olunca kapandım tamamen evin içine... hava sıcak dışarı da atamıyorum kendimi... eşimde akşam geç geliyo akşamda çıkamıyorum..ve sonunda ben çıldırmış olarak karşınızdayım...
kuzu ben anlayış falan beklemiyorum...ben bana yaterim çok şükür..ama konuşurken öyle laf söyledi ki söyledikten sonra kendi de pişman oldu ama iş işten geçmiş oldu ben kırılmıştım bir kere..gerçi anladı yaptığı hatanın büyük olduğunu ve o sözün bir anneye ki daha bebeğini kucağına almamış bir anneye söylenilmemesi gerektiğini...
geldim kuzu gelim...eşim geldi dışarı çıkarttı...yapmamız gereknler vardı bugün..gelmiyorum dedim ilk başta ama çıktım inatlaşmadım... kendi ihtiyaçlarımı hallettim pijama takımı aldım 2 tane kuzuma minnak minnak kıyafetler aldım 0-3 aylık...beşik baktık..yine fikrimizden vazgeçtik..kararsız bir şekilde geri döndük...arabadan inerken barıştık mı dedi.. cevap vermedim...indim arabadan...
en azından hatasını anladı kuzu o da büyük bir şeydir...
aynen canım sağlık ocağına uğradım gelirken kontrolüm vardı bugün kuuzm toplanmış bir tarafta duruyordu sonradan çok üzüldüm... niye kendimi üzeyim ki... canımı sıkayım ki...karşımdakinin canını sıkcam bundan sonra...
afiyet olsun kuzu ...hallettik sayılır ne güzel yemeğini yemişsin yavru ben daha kahvaltı yaptığım yok..
bebeğimi üzmek yok artık canım...
Bursa nın yeri bnm için de ayrı,üniversite haricinde geçen sene eşimle ayrı güzel geçti,vaktimiz oldukça gezdik..Denizi çok sevdiğim için en çok da mudanyayı sevdim,trilyeye giderdik genelde,orası da çok güzel..ulubatlı gölü..İnş. tekrar nasip olur..ivit ivitt mudanya da mantı yerdik tabısıde ayrı bursa :))) bızde ne yemiştik bı trabzonlu aıle evını restoranta cevırmiş eşimin arabası 61 plaka gorunce ataladı onumuze goturdu yerıne bı yedık bı yedık kaşık salata yı hiç unutmam yaşanacak şehır bız çok ıstedık oraya yerleşmek de olmadı
kızlar acaba kız bebekler mı çok erkek bebisler m sayalım mı
olssunnn ben sana ulaşırım bi şekilde
ben dogurunca çıtırı görün sizzzayyy ne güzel yaa o günler de gelsin hayırlısıyla inş. senin ddoğum normal mi görünüyo tavuklum?
eve tcanım öyle görünce birbirimizi şaşırdık biraz bayaaa farkettik çünkü üçümüz de
canım benim plasenta rahme çok yakın 1,5 cm kadar mesafe var doktor o yüzden pek riske atmak istemiyor. 5. aydan beri takip ediyor ama hiç çıkmadı yukarı. göbeğim de aşağıda biraz sanki. bebeğin eşi aşağıda dedikleri o sanırmsana neden sezeryan demşti cnm dr unuttum?:44:
gel sezinim yinee kızınızla gelirsiniz gezmeye belki yine.ivit ivitt mudanya da mantı yerdik tabısıde ayrı bursa :))) bızde ne yemiştik bı trabzonlu aıle evını restoranta cevırmiş eşimin arabası 61 plaka gorunce ataladı onumuze goturdu yerıne bı yedık bı yedık kaşık salata yı hiç unutmam yaşanacak şehır bız çok ıstedık oraya yerleşmek de olmadı
ulaşırsın ulaşırsın senden korkulurrr
86 ya 55 erkekler önde canım saymaya gerek yok anket sonucu bunu gösterıyooo gayanana çok burda
Benim de kuzenim kızının kuvetini getirdi bana. Pembe renkoyy kuzumm inşallahhh
gel gir koluma gidelmm anamm köyee bu adige çatlasınn
küveti arkadaş getircek çok kullanılmıyomuşşş
doğru dedin anamm
Ah anası ah...olssunnn ben sana ulaşırım bi şekilde
86 ya 55 erkekler önde canım saymaya gerek yok anket sonucu bunu gösterıyooo gayanana çok burda
Serapcım bende yaşadım senın yaşadıklarını hatrlarsan 2 hafta once bu aralar eşim etrafımda pervane ben de çalıştım hep bu yıl evdeyım kafayı yemek uzereyım bende yanı bı temızlık hastası olmuştum işi bırakınca çalışan kadından ev hanımı olmaz en guzelı çalışıp kafayı toparlamak benımde ec gelıyo eşim aynı senın durumundayım sende kocanın memleketındesın aılenden uzak bende oyleyım off napalım şimdi aç poşetleri bırdaha bak aldıklarına kafan dağılıcak fotoda cek bızde bakalım
evet canım bebeğin sana muhtaç her yönüyle. kocan da ortalık yatışınca kesin af dilicektir senden öyle sadece barıştıkmıyla olmasss sen bırakmazsın yani biliyorum
Canım uzme tabi bebeğini. Esın patavatsizlik etmiş anlaşılan ama anlamış sonra hatasını.
Alışveriş yapmışsınız iyi olmus. Evde olmak zor oluyor bazen ama çalışmak da bu sıcaklarda daha zordur. Kıymetini bilelim evin.
Aksama barisirsiniz artık eşinle. Olmadı biraz daha konuşmaz naz yaparsın. Ama bugun bitirirsin küslügü
Ay çok güldüm
hatasını anladıyse ne güzel sen zaten burnundan getirmiştir kırıyolar kırıyolar sonrada pişman oluyolar
Benim de kuzenim kızının kuvetini getirdi bana. Pembe renk
Bende cok kullanılmıyor diye yeni almağım. Artık oglusum pembe renk kuvette yıkanacak maalesef...
Ah anası ah...
Erkeklerin cok oldugu belliydi. Bence daha da cok olabilir. Ama faceciler pek gitmiyor artık. Onlar oylamamistirlar bence.
çok fena kaşınmış seninkiiaynı kuzu aynı beni en iyi sen anlarsın..herşeyimiz aynıymış...döktüm kuzumun kıyafetlerini bakıp bakıp seviyorum...umrumda değil artık...bir doğsun sıpam babasına neler etcez..
bende bırakacak göz var mı kuzu..bak kaçkere aradı napıon diye..
patavatsızlık ki ne patavatsızlık kuzu....ben kuzuma bakamazmışım.. görümceme emanet edip gidecekmiş işe giderken falan görümcem bakacakmış benim yavruma...ben bakmayı beceremezmişim.
daha dur burundan nasıl getirilirmiş görecek kuzu kırıldım acayip intikamım acı olacak...
catyyyy ne güzel resimler var yaa çok duygulandımAğustos anneleri doğum yapmaya başlamışlar bile,bizim de eylül de yapma ihtimalimiz var amannhttp://www.kadinlarkulubu.com/agust...3-agustos-annelerinin-dogum-hikayeleri-3.html
çok fena kaşınmış seninkiieee ne oldu da böyle söyledi ki?
Ben de çok duygulandım,Allah bizlere de sağlıkla hayırla doğum nasip eder inşallah,çok heyecanlı bir bekleyiş sonumuz güzel olsun inş.catyyyy ne güzel resimler var yaa çok duygulandım
canım benim plasenta rahme çok yakın 1,5 cm kadar mesafe var doktor o yüzden pek riske atmak istemiyor. 5. aydan beri takip ediyor ama hiç çıkmadı yukarı. göbeğim de aşağıda biraz sanki. bebeğin eşi aşağıda dedikleri o sanırm
normal olursa kanaman çok olur dedi kiii benim de canıma minnet hiç bi zaman normal doğum düşünmemiştim canım çok kıymetlidir benimöbürü de zor mutlaka ama normal doğuma fobi diyelim
gel sezinim yinee kızınızla gelirsiniz gezmeye belki yine.
tabii kiiii
görümce hanım biraz herşeyimize karışan cins canım...geçenlerde bana diyo ki haftasonu getirir bana bırakırsınız çocuğu sizde napıyorsanız yapın geceleri onunla yatacakmış...bende sustum ikincisini tekrarladı..ağlamaya başladı mı getirip kucağıma bırakırsın dedim...birşey olmadı canım..birden durup duruken söuyledi..dün görümcem aramış... pijama takımlarını alalım diye..bende tecrübeli biriisyle gitmek istiyorum dedim... alış veriş onunla çekilmez oluyo..ısrarcı hoşuna gitmişse senin fikrin önemli değil almak zorundaymışsın gibi hissettiriyo ve aldırana kadar ısrar ediyo...
kızlar acaba kız bebekler mı çok erkek bebisler m sayalım mı
Ağustos anneleri doğum yapmaya başlamışlar bile,bizim de eylül de yapma ihtimalimiz var amannhttp://www.kadinlarkulubu.com/agust...3-agustos-annelerinin-dogum-hikayeleri-3.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?