2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

sana neden sezeryan demşti cnm dr unuttum?:44:

hatasını anladıyse ne güzel sen zaten burnundan getirmiştir kırıyolar kırıyolar sonrada pişman oluyolar

Bursa nın yeri bnm için de ayrı,üniversite haricinde geçen sene eşimle ayrı güzel geçti,vaktimiz oldukça gezdik..Denizi çok sevdiğim için en çok da mudanyayı sevdim,trilyeye giderdik genelde,orası da çok güzel..ulubatlı gölü..İnş. tekrar nasip olur..

ulaşırsın ulaşırsın senden korkulurrr

sana neden sezeryan demşti cnm dr unuttum?:44:
canım benim plasenta rahme çok yakın 1,5 cm kadar mesafe var doktor o yüzden pek riske atmak istemiyor. 5. aydan beri takip ediyor ama hiç çıkmadı yukarı. göbeğim de aşağıda biraz sanki. bebeğin eşi aşağıda dedikleri o sanırm
normal olursa kanaman çok olur dedi kiii benim de canıma minnet hiç bi zaman normal doğum düşünmemiştim canım çok kıymetlidir benim öbürü de zor mutlaka ama normal doğuma fobi diyelim

gel sezinim yinee kızınızla gelirsiniz gezmeye belki yine.

ulaşırsın ulaşırsın senden korkulurrr
tabii kiiii

Son düzenleme:
oyy kuzumm inşallahhh

gel gir koluma gidelmm anamm köyee bu adige çatlasınn

küveti arkadaş getircek çok kullanılmıyomuşşş

doğru dedin anamm
Benim de kuzenim kızının kuvetini getirdi bana. Pembe renk
Bende cok kullanılmıyor diye yeni almağım. Artık oglusum pembe renk kuvette yıkanacak maalesef...
Ah anası ah...
86 ya 55 erkekler önde canım saymaya gerek yok anket sonucu bunu gösterıyooo gayanana çok burda

Erkeklerin cok oldugu belliydi. Bence daha da cok olabilir. Ama faceciler pek gitmiyor artık. Onlar oylamamistirlar bence.

aynı kuzu aynı beni en iyi sen anlarsın..herşeyimiz aynıymış...döktüm kuzumun kıyafetlerini bakıp bakıp seviyorum...umrumda değil artık...bir doğsun sıpam babasına neler etcez..

evet canım bebeğin sana muhtaç her yönüyle. kocan da ortalık yatışınca kesin af dilicektir senden öyle sadece barıştıkmıyla olmasss sen bırakmazsın yani biliyorum

bende bırakacak göz var mı kuzu..bak kaçkere aradı napıon diye..

patavatsızlık ki ne patavatsızlık kuzu....ben kuzuma bakamazmışım.. görümceme emanet edip gidecekmiş işe giderken falan görümcem bakacakmış benim yavruma...ben bakmayı beceremezmişim.

hatasını anladıyse ne güzel sen zaten burnundan getirmiştir kırıyolar kırıyolar sonrada pişman oluyolar

daha dur burundan nasıl getirilirmiş görecek kuzu kırıldım acayip intikamım acı olacak...

bu küvet çok kullanılmıyomuşş birilerinden bulmak en güzeli sanırım

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl geçmişi okumadan selam vereyim dedim geçmişede bir takıldım mı ben gelene kadar kimsecikler kalmıyor neler konuştunuz bakalım biz gelene kadar bi göz atayım :) bugün sağlık ocağından çağırdılar muayenen var dedi hemşiremiz ama sadece kilo tansiyon baktı ultrason cihazı çekmeye sıkışmış çıkaramadı bebeğimin kalp atışlarını dinleyemedik..

Slm kızlar nasılsınız biz 1 hafta tatile gittik geldik eşimle evlilik yıldönümümüzü kutladık bebişimizle ama ayaklarım çok şişti ne yapcağımı şaşırdım yukarı kaldırıyorum bu seferde uyuşuyo sizinde şiştimi? Böyle giderse ben 9 aylık olunca hiç basamıcam galiba

çok fena kaşınmış seninkii eee ne oldu da böyle söyledi ki?

çok fena kaşınmış seninkii eee ne oldu da böyle söyledi ki?

görümce hanım biraz herşeyimize karışan cins canım...geçenlerde bana diyo ki haftasonu getirir bana bırakırsınız çocuğu sizde napıyorsanız yapın geceleri onunla yatacakmış...bende sustum ikincisini tekrarladı..ağlamaya başladı mı getirip kucağıma bırakırsın dedim...birşey olmadı canım..birden durup duruken söuyledi..dün görümcem aramış... pijama takımlarını alalım diye..bende tecrübeli biriisyle gitmek istiyorum dedim... alış veriş onunla çekilmez oluyo..ısrarcı hoşuna gitmişse senin fikrin önemli değil almak zorundaymışsın gibi hissettiriyo ve aldırana kadar ısrar ediyo...

hayırlısı olsun cnm..sağlıkla olsunlar da önemli olan o..ama kısmet olursa normali denemek ve nasip olursa kolaylıkla doğurmak istiyorum ben

Son düzenleme:

hmmm çay kaşığı misali. senden büyük mü canım? ve bekar mı? bekarsa hemen bi koca buluyosun görümcene yoksa daha çookkkk karışır
benim de anlamadığım daha şimdiden niye böyle basa basa söylüyolar ki o senin yeğenin istediğini al yap ama ısrarcı ve ukala olunca insan yapacağı varsaa da yaptırmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…