2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Seninki de yani edilmeyecek laf etmiş. Cok ayıp etmiş. Neyse anlamış ama hatasını.

ay ona ne oluyo ya..yani görümcene..sen doğuruyosun, yamacından da ayırmasın Allah..ayy valla eşim böle bi sebepten bana bunu sölesin, inadına görümceyi ömür billah tanımam..değil ki bebişime karışsın..kocişe de derim sen iilikten anlamıyosun ben de artık senn kardeşin sonucta benm için yabancı ona göre davranıcam derdim..

benden 12 yaş büyük canım ve bekar...daha bir sürü şey varda konuşmuyayım ben...ilk yeğen tamam yeğeni yapsın etsin ama benim yavrum olduğunu da unutmasınlar...bebeğin beşiğine varana kadar herşeye karıştılar..hastane çıkışından tutun kullanacağı şampuana varana kadar offff offf...tatlı dille de söylese neyse...

ayıp etmiş valla serapcım kusura bakma ama sen daha iyisini bilirsin bu söz hiçbir anne adayına,anneye sölenecek bi söz değil burnundan fitil fitil getir !!!!

anaaaaaa o ne be öle görümcen evli mı bekar mı bu birinci sorum bekarsa normaldir bi de seden büyük mü küçük mü o da önemli ama tabi bunlar sana bu kadar müdahale etmesine sebep olamaz ne alaka ya sanki o doğurmuş gibi bak ya tepem attı şimdi sinirlendim çookkkk !!!!!!!!

konuştum canım 2 saat başının etini yedim..ağzıma ne geldiyse döktüm..halanın yeri ayrıdır ananın yeri ayrı dedim...benim canımdan can parça ya şimdi bile oturup kalkarken dikkat ediyorum kuzuma ters bir hareket yapmayayım diye...sen ne anlarsın dedim şu an benim ne yaşadığımı ne çektiğimi..senin kardeşin sen çekinip kırmak istemeyebilirsin ama bu saatten sonra benim umrumda değil dedim...

Ben de çok duygulandım,Allah bizlere de sağlıkla hayırla doğum nasip eder inşallah,çok heyecanlı bir bekleyiş sonumuz güzel olsun inş.
aminn canımmmmmmmmmm sorma ben de okuyup okuyup ağlıyodum ilk zamanlar şimdi inceliyorum resmen bakarken

hayırlısı olsun cnm..sağlıkla olsunlar da önemli olan o..ama kısmet olursa normali denemek ve nasip olursa kolaylıkla doğurmak istiyorum ben

seninki de eylül sonu gelir heralde ekimin başında oldugumuz için eylülde pırtlayabilir seninki de
aayyy çok heyecanlıııı

ayıp etmiş valla serapcım kusura bakma ama sen daha iyisini bilirsin bu söz hiçbir anne adayına,anneye sölenecek bi söz değil burnundan fitil fitil getir !!!!

kolay kolay ağlamam kuzu ben ama bu lafı çok ağrıma gitti...bilmem belki başka zamanda söylese ağrıma gider miydi dedim acaba ben mi abartıyorum dedim ama bu lafta abartılacak bişi yok..sonra kıvırdı zaten şaka yapmışmış...bu işin şakası olmaz dedim sadece..

aynı şeyleri sormuşusss

benden büyük ve bekar kuzu..zaten sıkıntımız da o...başka birşey değil..başka sebeplerde var da onları dile getirmiyor ...

Saolasın cnm tüm bebişlerimize maşallah 32.haftaymıs nst cnm bende o ara gıdıcem .Akıntım beyazdı ama camasıra gecınce hemen sarıya dönuyor ona dıkkat edın fitil verdi.

ii demişsin valla..hiç bişeye de karıştırma nie karıştırıyosun ki..ayy benmkiler melek üstü yaratıklarmış yaa...bana sormadan danışmadan bişi almazlar bile torunlarına yeğenlerine, önce anneye sorarlar..

ayy hayırlısı cnm...bayrama kadar düşünmemeye çalışıyorum..bayramdan sonra hazırlıkları tamamlıycam inş kısmetse..her hafta ağırlaştığımı hissediorum ziira..ondan soora da yatış, yürüyüş..ne zaman kısmetse..

Kızlar kayınvalıdemlerın seftalı bahcesıne gıtmıstım galıba seftali tozu alerji yapmış kan verdım bir sıkıntı yok sekerım düşük biraz bide kızartma cok sevdıgımden kolestrol azcık yukselmıs Ama çok kaşınıyorummmmmm

benden büyük ve bekar kuzu..zaten sıkıntımız da o...başka birşey değil..başka sebeplerde var da onları dile getirmiyor ...

hemşom canını sıkma benimde görümcem yüzden eşimle çok kavga ettik hep kardeşini tutuyordu geçen sene kardeşi beni dövünce kıymete bindim kardeşinden uzaklaştı ama 2 sene çektim ayrılma noktasına bile gelmiştik şimdi ise abisi baş belası

adig_e arkadaşım kusura bakma soru sorarak rahatsız ediyorum ama benim durumumda biri görünce kafam daki soruları sorayım dedim 7 aydır doktor dikkat et diye diye ben dışarı bile çıkmıyorum korkumdan bir şey olur diye
alışverişe gideceğim korkuyorum sen neler yapıyorsn nelere dikkat ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…