aynı kuzu aynı beni en iyi sen anlarsın..herşeyimiz aynıymış...döktüm kuzumun kıyafetlerini bakıp bakıp seviyorum...umrumda değil artık...bir doğsun sıpam babasına neler etcez..
patavatsızlık ki ne patavatsızlık kuzu....ben kuzuma bakamazmışım.. görümceme emanet edip gidecekmiş işe giderken falan görümcem bakacakmış benim yavruma...ben bakmayı beceremezmişim.
daha dur burundan nasıl getirilirmiş görecek kuzu kırıldım acayip intikamım acı olacak...
görümce hanım biraz herşeyimize karışan cins canım...geçenlerde bana diyo ki haftasonu getirir bana bırakırsınız çocuğu sizde napıyorsanız yapın geceleri onunla yatacakmış...bende sustum ikincisini tekrarladı..ağlamaya başladı mı getirip kucağıma bırakırsın dedim...birşey olmadı canım..birden durup duruken söuyledi..dün görümcem aramış... pijama takımlarını alalım diye..bende tecrübeli biriisyle gitmek istiyorum dedim... alış veriş onunla çekilmez oluyo..ısrarcı hoşuna gitmişse senin fikrin önemli değil almak zorundaymışsın gibi hissettiriyo ve aldırana kadar ısrar ediyo...
hmmm çay kaşığı misali. senden büyük mü canım? ve bekar mı? bekarsa hemen bi koca buluyosun görümcene yoksa daha çookkkk karışır
benim de anlamadığım daha şimdiden niye böyle basa basa söylüyolar ki o senin yeğenin istediğini al yap ama ısrarcı ve ukala olunca insan yapacağı varsaa da yaptırmıyo.
Seninki de yani edilmeyecek laf etmiş. Cok ayıp etmiş. Neyse anlamış ama hatasını.
ayıp etmiş valla serapcım kusura bakma ama sen daha iyisini bilirsin bu söz hiçbir anne adayına,anneye sölenecek bi söz değil burnundan fitil fitil getir !!!!aynı kuzu aynı beni en iyi sen anlarsın..herşeyimiz aynıymış...döktüm kuzumun kıyafetlerini bakıp bakıp seviyorum...umrumda değil artık...bir doğsun sıpam babasına neler etcez..
bende bırakacak göz var mı kuzu..bak kaçkere aradı napıon diye..
patavatsızlık ki ne patavatsızlık kuzu....ben kuzuma bakamazmışım.. görümceme emanet edip gidecekmiş işe giderken falan görümcem bakacakmış benim yavruma...ben bakmayı beceremezmişim.
daha dur burundan nasıl getirilirmiş görecek kuzu kırıldım acayip intikamım acı olacak...
görümce hanım biraz herşeyimize karışan cins canım...geçenlerde bana diyo ki haftasonu getirir bana bırakırsınız çocuğu sizde napıyorsanız yapın geceleri onunla yatacakmış...bende sustum ikincisini tekrarladı..ağlamaya başladı mı getirip kucağıma bırakırsın dedim...birşey olmadı canım..birden durup duruken söuyledi..dün görümcem aramış... pijama takımlarını alalım diye..bende tecrübeli biriisyle gitmek istiyorum dedim... alış veriş onunla çekilmez oluyo..ısrarcı hoşuna gitmişse senin fikrin önemli değil almak zorundaymışsın gibi hissettiriyo ve aldırana kadar ısrar ediyo...
ay ona ne oluyo ya..yani görümcene..sen doğuruyosun, yamacından da ayırmasın Allah..ayy valla eşim böle bi sebepten bana bunu sölesin, inadına görümceyi ömür billah tanımam..değil ki bebişime karışsın..kocişe de derim sen iilikten anlamıyosun ben de artık senn kardeşin sonucta benm için yabancı ona göre davranıcam derdim..
aminn canımmmmmmmmmm sorma ben de okuyup okuyup ağlıyodum ilk zamanlar şimdi inceliyorum resmen bakarkenBen de çok duygulandım,Allah bizlere de sağlıkla hayırla doğum nasip eder inşallah,çok heyecanlı bir bekleyiş sonumuz güzel olsun inş.
hayırlısı olsun cnm..sağlıkla olsunlar da önemli olan o..ama kısmet olursa normali denemek ve nasip olursa kolaylıkla doğurmak istiyorum ben
ayıp etmiş valla serapcım kusura bakma ama sen daha iyisini bilirsin bu söz hiçbir anne adayına,anneye sölenecek bi söz değil burnundan fitil fitil getir !!!!
aynı şeyleri sormuşusssanaaaaaa o ne be öle görümcen evli mı bekar mı bu birinci sorum bekarsa normaldir bi de seden büyük mü küçük mü o da önemli ama tabi bunlar sana bu kadar müdahale etmesine sebep olamaz ne alaka ya sanki o doğurmuş gibi bak ya tepem attı şimdi sinirlendim çookkkk !!!!!!!!
anaaaaaa o ne be öle görümcen evli mı bekar mı bu birinci sorum bekarsa normaldir bi de seden büyük mü küçük mü o da önemli ama tabi bunlar sana bu kadar müdahale etmesine sebep olamaz ne alaka ya sanki o doğurmuş gibi bak ya tepem attı şimdi sinirlendim çookkkk !!!!!!!!
canım benim plasenta rahme çok yakın 1,5 cm kadar mesafe var doktor o yüzden pek riske atmak istemiyor. 5. aydan beri takip ediyor ama hiç çıkmadı yukarı. göbeğim de aşağıda biraz sanki. bebeğin eşi aşağıda dedikleri o sanırm
normal olursa kanaman çok olur dedi kiii benim de canıma minnet hiç bi zaman normal doğum düşünmemiştim canım çok kıymetlidir benimöbürü de zor mutlaka ama normal doğuma fobi diyelim
gel sezinim yinee kızınızla gelirsiniz gezmeye belki yine.
canım benim de eşiğim aşağı da doktor bana da sezeryan dedi ama bende araştırıyordum benim gibi olan var mı diye erken doğum tehliken var mı bana dikkat etmezsen erken doğum olur dedi çok yürüme yorma vs. dedi sen de durum ne
söylemim şimdi herkesin canı ister biraz zahmetli birşey ama kardeşimi çağırdım yaptık yedik iftara çok şükür rahatladım
maşallah kızına canım güzel gelişimi neden nst'ye giriyorsun o haftalarda zorunlu muyumuş yoksa doktor mu gerekli gördü merak ettim...bu arada akıntın çokmu benim de sarımsı akıntım olmaya başladı yaa:26::26:
büşra canım bebiş nasıl hareketleri merak ettim
konuştum canım 2 saat başının etini yedim..ağzıma ne geldiyse döktüm..halanın yeri ayrıdır ananın yeri ayrı dedim...benim canımdan can parça ya şimdi bile oturup kalkarken dikkat ediyorum kuzuma ters bir hareket yapmayayım diye...sen ne anlarsın dedim şu an benim ne yaşadığımı ne çektiğimi..senin kardeşin sen çekinip kırmak istemeyebilirsin ama bu saatten sonra benim umrumda değil dedim...
aminn canımmmmmmmmmm sorma ben de okuyup okuyup ağlıyodum ilk zamanlar şimdi inceliyorum resmen bakarken
seninki de eylül sonu gelir heralde ekimin başında oldugumuz için eylülde pırtlayabilir seninki de
aayyy çok heyecanlıııı
benden büyük ve bekar kuzu..zaten sıkıntımız da o...başka birşey değil..başka sebeplerde var da onları dile getirmiyor ...
yok bana öyle bişey demedi canımgel sezinim yinee kızınızla gelirsiniz gezmeye belki yine.
canım benim de eşiğim aşağı da doktor bana da sezeryan dedi ama bende araştırıyordum benim gibi olan var mı diye erken doğum tehliken var mı bana dikkat etmezsen erken doğum olur dedi çok yürüme yorma vs. dedi sen de durum ne
erken doğum da demedi. erken gelmesiyle ilgili bi aksilik olmuycak inş. dedi. 21 eylüle de tarih verdi işte.
sıkıntı veriyo mu sana aşağıda olması? bana vermiyo çok şükür. benm detaylı ultrasonda çıkmıştı bu durum ortaya.
yok bana öyle bişey demedi canım
erken doğum da demedi. erken gelmesiyle ilgili bi aksilik olmuycak inş. dedi. 21 eylüle de tarih verdi işte.
sıkıntı veriyo mu sana aşağıda olması? bana vermiyo çok şükür. benm detaylı ultrasonda çıkmıştı bu durum ortaya.
sıkıntı vermiyor ama korkuyorum 2 aydır hiç yürümüyorum hep evdeyim biraz yürüyünce hafif sancı oluyor birde karnım çok çıkmadı kimse inanmıyor 7aylık olduğuna senin göbüşün nasıl yürüyor musun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?