2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kuzu kayınvaliemle sorunum yok allah için çok anlayışlıdır siz daha iyisini bilirsiniz der çekilir..ben zorla onunda fikrini alırım..ama iş görümceye gelince benim kafa oluyo bi milyon...

valla kendileri bilirler kuzu..kardeşin yeri ayrıdır eşin yeri ayrı..sabah aramış kalk hazırlan gidelim diye...bende bacın bakacak ya dedim ben kim oluyorum ki bacınla git ne eksiği varsa alın dedim...onun üzeirne eve geldi..

umarım ellerin armut toplamadı canım o kadın seni döverken. kusura bakma ama ne salak insanlar var yaa Allahım Yarabbim.
ben de izinde yürüyüşler yapmak istiyorum son ayda çok kilo almak istemiyrm ne güzel 9la kalmışken çıttayı yükseltmemem lazım

estagfurullah canım
bana özellikle dikkat et diye bişey demedi. ben panik yapmıyim diye doktorum pek tembihlemiyo beni. bazen ben abartıyorum o sakinleştiriyo
ne bebeğe ne sana zararı var bu durumun sadece şu mesafedeyken sezaryenle alınması gerekebilir dedi hep başından beri. benim de özellikle dikkat ettiğim bişey yok açıkçası.
doktordan doktora değişio canım. bi arkadaşımda da aynı durum var doktoru iğne yaptırıyo ne zmndır erken doğum olmasın diye.

canım bizimkiler benziyo sanırım birbirine Allah nazarlardan saklasın

[/QUOTE]sıkıntı vermiyor ama korkuyorum 2 aydır hiç yürümüyorum hep evdeyim biraz yürüyünce hafif sancı oluyor birde karnım çok çıkmadı kimse inanmıyor 7aylık olduğuna senin göbüşün nasıl yürüyor musun sen[/QUOTE]

göbeğini karşılaştırma kimseyle o bi ölçüt değil ki senin karın için daha geniştir belki belli olmaz.
bebeğin sağlıklıysa gerisi hikaye. valla ayaklarım şişip altları acımasa yürücem ama düzenli bi yürüyüş yapmıyorum henüz canım

Son düzenleme:

benden büyük ve bekar kuzu..zaten sıkıntımız da o...başka birşey değil..başka sebeplerde var da onları dile getirmiyor ...

bak işte hem yaş hem de bekar olunca anlamıyolar anammmmm anlamıyolar onlar da evlensin de ben o zaman görücem ev,iş,koca,aile nasıl idare ediliyo ukala ukala bekara karı boşamak kolay derler ya o hesap serapcım takılma meydanı da boş bırakma kuzu senın kuzun annemmm senden daha ii kım bakacakmış Allah aşkına anammmmm sinirlendim valla bu duruma !!!!

canım ona acil koca bulmak lazım

kızlar iyi akşamlar biz geldik oglumla
bugün kontroümüz vardı 29+2 deyiz kilomuz 1.335 kilo olmuş herşeyimiz yolunda çok şükür alışverişimizi yaptık ama bitiremedik bayramdan sonra bitircez inşallah odamızın siparişinide verdik 1 ay sonra gelecek inşallah

Saolasın cnm tüm bebişlerimize maşallah 32.haftaymıs nst cnm bende o ara gıdıcem .Akıntım beyazdı ama camasıra gecınce hemen sarıya dönuyor ona dıkkat edın fitil verdi.
aa benimki de öyle yaa arada kaşıntı da yapıyor malesef bebeğe zararı var mı acaba bayramdan sonra benim kontrolüm o zamana kadar beklesem birşey olmaz herhalde

maşallah oğluna canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
aldıklarınız da hayırlı olsun bizde bayram sonu başlicaz ufaktan

saol canım bi ara fotolarınıda eklicem okadar güzel şeyler varki insanın kafası karışıo ne alacagına dair bitmio alınacaklar

kız benimki buraya girip okuyorum sanıyor üye olduğumu yazdığımı bilse izin vermez ben de pek birşey saklayama ama buna izin vermiceni bildiğimden mecbur saklıyom
Vallah maasallah size. Ben bu sene kimseyi iftara almadim, sadece davet kabul ettim
Cok yoruluyorum. Seneye artik kismetse.
bende çok yoruluyorum sorma ama napalım davet edilince bizde davet ediyoruz zaten öyle yorucu şeyler de yapmıyorum çağırdığım kişilerde yabancı değil sağolsunlar gelip yardım ediyorlar o şekilde halledeiyoruz

anacım senin kocada iyi araştırmacı herhalde ama sağ üst kçşedeki yıldız işareti bilgisayarda geçmişi görünteler her geçmişin üstüne gelip sil dersin olur biter

kızlar acaba kız bebekler mı çok erkek bebisler m sayalım mı
canım anket sonuçları gösteriyor bizim kızlar azınlıkta kaldı topikte ama çevremdeki bütün hamişlerin de kızı olacak bu sene kız senesi diyenler var ama topikte erkek senesi
saol canım bi ara fotolarınıda eklicem okadar güzel şeyler varki insanın kafası karışıo ne alacagına dair bitmio alınacaklar

eklede bakalım canım çok şirin oluyorlar

selam canim nasilsin.hamilelik nasil geciyor.oglun nasil

canım maşallah bebişine.doktorun senin kilona yorum yaptımı?

tmm canım
canım maşallah bebişine.doktorun senin kilona yorum yaptımı?

valla canım kilo için bişe demedi 56 olmuşum 11 kilo oldu toplamda ama son ay bi buçuk kilo almışım biş demedi yarım kilo bebiş almış
senin bebiş kaç kiloydu???

Slm kızlar bizde geldik :)) kocacımla iki gün önce bende tartıştım çokda sinirlendim ben ramazanın başından beri annemin yanındayım o memlekette gece en son konuşmuyorum seninle diye msj attım öğlene yanımdaydı süpriz yapmış:)))hem yapıyolar hemde affedelim diye çırpınıyolar:)) bende yatil olınca nadıl geçecek iki ay demiştim ama iyi tatildeyimok zor olurdu bu havada çalışmak çalışanlara rabbim yardım etsin bende eylülde bir ay çalışcam bakalım çalışabilirsem sonra doğum iznine ayrılcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…