- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ii demişsin valla..hiç bişeye de karıştırma nie karıştırıyosun ki..ayy benmkiler melek üstü yaratıklarmış yaa...bana sormadan danışmadan bişi almazlar bile torunlarına yeğenlerine, önce anneye sorarlar..
hemşom canını sıkma benimde görümcem yüzden eşimle çok kavga ettik hep kardeşini tutuyordu geçen sene kardeşi beni dövünce kıymete bindim kardeşinden uzaklaştı ama 2 sene çektim ayrılma noktasına bile gelmiştik şimdi ise abisi baş belası
umarım ellerin armut toplamadı canım o kadın seni döverken. kusura bakma ama ne salak insanlar var yaa Allahım Yarabbim.hemşom canını sıkma benimde görümcem yüzden eşimle çok kavga ettik hep kardeşini tutuyordu geçen sene kardeşi beni dövünce kıymete bindim kardeşinden uzaklaştı ama 2 sene çektim ayrılma noktasına bile gelmiştik şimdi ise abisi baş belası
ben de izinde yürüyüşler yapmak istiyorum son ayda çok kilo almak istemiyrm ne güzel 9la kalmışken çıttayı yükseltmemem lazımayy hayırlısı cnm...bayrama kadar düşünmemeye çalışıyorum..bayramdan sonra hazırlıkları tamamlıycam inş kısmetse..her hafta ağırlaştığımı hissediorum ziira..ondan soora da yatış, yürüyüş..ne zaman kısmetse..
adig_e arkadaşım kusura bakma soru sorarak rahatsız ediyorum ama benim durumumda biri görünce kafam daki soruları sorayım dedim 7 aydır doktor dikkat et diye diye ben dışarı bile çıkmıyorum korkumdan bir şey olur diye
alışverişe gideceğim korkuyorum sen neler yapıyorsn nelere dikkat ediyorsun
canım bizimkiler benziyo sanırım birbirine Allah nazarlardan saklasınii demişsin valla..hiç bişeye de karıştırma nie karıştırıyosun ki..ayy benmkiler melek üstü yaratıklarmış yaa...bana sormadan danışmadan bişi almazlar bile torunlarına yeğenlerine, önce anneye sorarlar..
aynı şeyleri sormuşusss
benden büyük ve bekar kuzu..zaten sıkıntımız da o...başka birşey değil..başka sebeplerde var da onları dile getirmiyor ...
görümce hanım biraz herşeyimize karışan cins canım...geçenlerde bana diyo ki haftasonu getirir bana bırakırsınız çocuğu sizde napıyorsanız yapın geceleri onunla yatacakmış...bende sustum ikincisini tekrarladı..ağlamaya başladı mı getirip kucağıma bırakırsın dedim...birşey olmadı canım..birden durup duruken söuyledi..dün görümcem aramış... pijama takımlarını alalım diye..bende tecrübeli biriisyle gitmek istiyorum dedim... alış veriş onunla çekilmez oluyo..ısrarcı hoşuna gitmişse senin fikrin önemli değil almak zorundaymışsın gibi hissettiriyo ve aldırana kadar ısrar ediyo...
aa benimki de öyle yaa arada kaşıntı da yapıyor malesef bebeğe zararı var mı acaba bayramdan sonra benim kontrolüm o zamana kadar beklesem birşey olmaz herhaldeSaolasın cnm tüm bebişlerimize maşallah32.haftaymıs nst cnm bende o ara gıdıcem .Akıntım beyazdı ama camasıra gecınce hemen sarıya dönuyor ona dıkkat edın fitil verdi.
kızlar iyi akşamlar biz geldik oglumla
bugün kontroümüz vardı 29+2 deyiz kilomuz 1.335 kilo olmuş herşeyimiz yolunda çok şükür alışverişimizi yaptık ama bitiremedik bayramdan sonra bitircez inşallah odamızın siparişinide verdik 1 ay sonra gelecek inşallah
aa benimki de öyle yaa arada kaşıntı da yapıyor malesef bebeğe zararı var mı acaba bayramdan sonra benim kontrolüm o zamana kadar beklesem birşey olmaz herhalde
maşallah oğluna canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
aldıklarınız da hayırlı olsun bizde bayram sonu başlicaz ufaktan
kız benimki buraya girip okuyorum sanıyor üye olduğumu yazdığımı bilse izin vermez ben de pek birşey saklayama ama buna izin vermiceni bildiğimden mecbur saklıyomkız kocalarınızdan gizli ne işler çeviriyonuz bakemYa ben hiç bişey saklayamam çatlarım demesem , gecen aradım onu kulupten bır kadının bebeği olmuş diye benden de gelen su muydu dıye aklımı başımdan aldın dıyo korkmuş oda yasak artık sana o sıte dedı etkılenıyosun çok benıde panık yaptırıyon dıye , diyomkı ona benım karnımdan foto cekıver bana kulube koycam diyom çekemem diyo neden koyuyonuzkı noluyo koyunca dıyo anlamıyo işte erkek Allahtan kızım oluyoda o benı anlar36
bende çok yoruluyorum sorma ama napalım davet edilince bizde davet ediyoruz zaten öyle yorucu şeyler de yapmıyorum çağırdığım kişilerde yabancı değil sağolsunlar gelip yardım ediyorlar o şekilde halledeiyoruzVallah maasallah size. Ben bu sene kimseyi iftara almadim, sadece davet kabul ettim
Cok yoruluyorum. Seneye artik kismetse.
kızlar valla evde izinliyken zaman geçmezse dayanamaz girerim gibi geliyo siteyebakalım inşallah yakalanmam. geçmişi silmeyi öğrenmem lazım haha
evet cnm bende hiçbirşeyi saklayamam ama bunu gizledim kızacagını bildiğim için.facede bazı gruplara üyeyim ben onlara bile kızıyo ne yazıyon herşeyini diye. anlamıyo erkek işteama izne ayrılınca nasıl dayanıcam buraya girmeden bilemiyorum:26: bi yolunu bulmam lazım. geçmişte hangi siteye girmişim buluyo adam yaa radar gibi
canım anket sonuçları gösteriyor bizim kızlar azınlıkta kaldı topikte ama çevremdeki bütün hamişlerin de kızı olacak bu sene kız senesi diyenler var ama topikte erkek senesikızlar acaba kız bebekler mı çok erkek bebisler m sayalım mı
saol canım bi ara fotolarınıda eklicem okadar güzel şeyler varki insanın kafası karışıo ne alacagına dair bitmio alınacaklar
cevap içn saol cnm bende cam düşünüyorum daha eksikler var bizimde çok bayram sonrası tamamlanır yıkanıp ütelenir inş bakalım dalan roxy toz sabun var yüzdeyüz doğal ama dalin değil dalan onu bulabilsem onla yıkıcam oğlumda istanbuldan anneme getirtmiştim ama inş burdada vardır bulurum bukez
kızlar iyi akşamlar biz geldik oglumla
bugün kontroümüz vardı 29+2 deyiz kilomuz 1.335 kilo olmuş herşeyimiz yolunda çok şükür alışverişimizi yaptık ama bitiremedik bayramdan sonra bitircez inşallah odamızın siparişinide verdik 1 ay sonra gelecek inşallah
tmm canımcanım anket sonuçları gösteriyor bizim kızlar azınlıkta kaldı topikte ama çevremdeki bütün hamişlerin de kızı olacak bu sene kız senesi diyenler var ama topikte erkek senesi
eklede bakalım canım çok şirin oluyorlar
canım maşallah bebişine.doktorun senin kilona yorum yaptımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?