tmm canım
valla canım kilo için bişe demedi 56 olmuşum 11 kilo oldu toplamda ama son ay bi buçuk kilo almışım biş demedi yarım kilo bebiş almış
senin bebiş kaç kiloydu???
Benimde bel ağrısı kolumda ve bacaklarımda uyuşma karıncalanma oluyo nefes darlığıda var ama ben daha 27 deyim:)))
iyi bari sen benim gibi azar işitmemişsin sevindim cnmbenim bebiş 1341 gr çıkmıştı en son cnm.senin kilon çok iyi ama zayıf hamile kalmışsın.boyunda önemli gerçi hesap yapılırken ama resimde çok fit gözüküyodun
ıyı aksamlar kızlar nasılsınz sizin hamılelıkle ilgili şikayetleriniz neler meselA benm uzun süre ayakta kalırsam sırt ve beel agrım oluyo yemek yedigimde yada ara ara nefes darlıgm oluyo allahtan şişmelerm yok
iyi geceler hatunlarr..
sanırım hamişliğin şikayetlerinden bahsediyosunuzz, bu ara gündemimizin değişmeyen konusu bu olsa gerek :26:
ayy inşallah kuzum yaa sağlıcakla kavuşalımda hep birlikte büyütürüz inşallahaynen ya doğana kadar değişmez konu bu doğduklarında da miniklerin gaz ve gece uykusu problemleri değişmez fix konu olacak herhalde
bende senin gibiyim şişmeler yok el ve ayaklarda ama yemek sonrası biraz nefes darlığı oluyor hele de sahurda yiyip yatınca daha fena hissediliyor nefes darlığı
hoşgeldin kuzucan nasılsınhu hu kızlar nasılsınız bende geldım baya kaynatmıssınızbu donemlerde nefes darlıgı normal yanı hepımızde gorulebılr ee bebısler buyudu artık
hadi yaa çok mu zorluyor minişin seniayy inşallah kuzum yaa sağlıcakla kavuşalımda hep birlikte büyütürüz inşallah
benimde bi dünya sikayetim var, 27. haftanın basından beri artmaya basladı, qiderekte artıyo
oh ne güzel odası da hazır oluyor içinde sağlıcakla büyüsün inşallah araba için de acele etme canım zaten doğduklarında hemen kullanamicaz içine sinen birşey bulana kadar bekle araştırslm kızımın teyzelerı yarın odamız boyanıyor:) bebek odası begendık sonra sırda beklemek var ama bebek arabasına karar veremedık
evt canm ya sahurda yemıym ben tutamym zaten eşime hazırlıym ama
darısı bızım basımıza ıns allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsınnmerhaba kızlar ben 2012 ekim annesiyim.öyle okudum yazdıklarınızı ve çok duygulandım.geçen sene bizde sizler gibiydik.heycan korku merak geçmek bilmeyen günler vs vs. ama şimdi kızım içerde uyuyo.zaman gerçekten çok çabuk geçiyoo.minicikti doğduyu gün.şimdi evin içinde pıtır pıtır emekliyo.sizde yavrularınzı sağlıcakla kucağınıza alınnn.
hosbulduk canımm ıyıyım cok sukur sen nasılsınhoşgeldin kuzucan nasılsın
hadi yaa çok mu zorluyor minişin seni
oh ne güzel odası da hazır oluyor içinde sağlıcakla büyüsün inşallah araba için de acele etme canım zaten doğduklarında hemen kullanamicaz içine sinen birşey bulana kadar bekle araştır
merhaba kızlar ben 2012 ekim annesiyim.öyle okudum yazdıklarınızı ve çok duygulandım.geçen sene bizde sizler gibiydik.heycan korku merak geçmek bilmeyen günler vs vs. ama şimdi kızım içerde uyuyo.zaman gerçekten çok çabuk geçiyoo.minicikti doğduyu gün.şimdi evin içinde pıtır pıtır emekliyo.sizde yavrularınzı sağlıcakla kucağınıza alınnn.
ayy inşallah kuzum yaa sağlıcakla kavuşalımda hep birlikte büyütürüz inşallah
benimde bi dünya sikayetim var, 27. haftanın basından beri artmaya basladı, qiderekte artıyo
darısı bızım basımıza ıns allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsınn
hosbulduk canımm ıyıyım cok sukur sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?