2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bende bazen sadece benim böyle olduğumu düşmüyorum burda okuyunca normalmiş diyorum kendimi hastalık hastadı gibi hissetmeye başladım artık ya başım döner ya bi yerim ağrır(((((

:) valla göbek harici fazla bişeyim yok gibi gözüküo
ne zaman gitmiştin en so doktora bana biraz kilosu az gibi geldide:44::44:

yok cnm kilosu az falan değil maşallahı var.28+4 te gittim 1255 gr çıkmıştı 28+5 te gene gittim iç organları incelendi o günde 1341 gr çıktı dr iyi dedi az yada çok demedi.senin bebiş oğlan ya kilo göbeğe toplanırmış.benimkide kız ya göbeğim çok büyük değil totoma gitti kilolar çok sinir bozucu

Bende bazen sadece benim böyle olduğumu düşmüyorum burda okuyunca normalmiş diyorum kendimi hastalık hastadı gibi hissetmeye başladım artık ya başım döner ya bi yerim ağrır(((((

ben zaten hastalık hastasıym düşüne düşüne panık atak oldm ilk aylar cok kötüydm ilacsz atlttm şimdide son aylr zor gecıyo her yerım agrıyo ya bıde süreklı evdeym

aynen canım burası çok iyi o yüzden bakıyorsun herkes senin gibi haa o zman bu normalmiş diyip rahatlıyor insan yaşasın kk
maasalh canm sana ya benm arada tansıyonlar oynuyo acıkınca gözler dönüyo ondan güvenemedm ben tutmaya

bende öyleydim tutamam herhalde diyordum ama denedim baktım oruçken daha rahatım allah güç kuvvet veriyor çok şükür ramazanın feyzi bereketi bu da herhalde diyorum ben

ne kadar güsel yaa, seneye bizlerde sen gibi olucaz inşallah
hadi yaa çok mu zorluyor minişin seni
bazen epey hissettiriyo kendini, hissettirmekle kalmayıp kanıtlamaya kalkısında ben aynen böyle oluyorum ->:111:

bende de anksiyete bozukluğu ve pa baslangıcı olduğu icin az cok anlayabiliyorum canımcım, hemen herseyi sorasım geliyo, hele ki bu sıra hormonlardan mıdır nedir yine kendimi fazla dinlemeye basladım..
al benden de o kadar. benimde direk ya basım döner ya da kalbim sıkıyomus qibi qelir. bir de psikolojim bozuksa sorma qitsin

Anladım cnım aman saglıkları yerinde olsunda bebişlerin dogunca vericez kiloları sen sinirini bozma

ayyy sekerım keske sadece gobus buyutsek totosda buyutuyoz o kotu bugun esımle dısarı cıktık foto felan cekındık bıde yolda yururken arkadan cekmıs gordum sokk oldummm
ay quzzu hiç gülesim yoktu güldürdün beni benimde en sinir olduğum pozlardır arkadan çekilmesi koca bir değirmen taşı sanki mübarek29: şimdi iyice büyüyor malesef

aynen lily benimde öyle heryer birden genişliyor göbek pek yok yani varda hamile göbeği değil kilolu göbeği gibi gören kilolu sanacak diyorum kimse anlamıyor zaten pardesü de giydiğimden iyice şişko görünüyorum

herkeslere iyi geceler ben kaçar çok fena pestilim çıkmış bugün dinlenince anladım sahur falan bekleyemiicem inşallah uyanabilirim sahura

Ne güzel ilaçdız atlstmışdon en szındsn zaten az bişey kalmı bundan sonradında allah yardım eder merak etme içini farah tut:))

Anladım cnım aman saglıkları yerinde olsunda bebişlerin dogunca vericez kiloları sen sinirini bozma

aynen cnm önemli olan o.inşallah vericez.ya ayıptır sölemesi yeni fark ettim ben hemoroid olmuşum.memeucu gibi çıkmış totomda bugün farkettim iyicemoralim bozuldu bi bu eksikti dedim.aramızda yaşayan varmı acaba bu sorunu

bak sen yaramaza ben burdayım unutmayın diyordur birde kızkanç olurlar artık benim kızım ne zaman eşime sarılsam hemen tekmelemye başlıyor anlıyor ve kıskanıyor diyorum ben hiç şaşmıyor çünkü her sarılışımda güçlü güçlü tekmeler savuruyor
Zaten bi yerim ağrısın kızlara sorarım ben diyorumşimede diyorım ne çok biliyosunux siz diyo bana:))))

tabi biliyoz de sende canım doktorlar anlamıyor bazen biz birbirimiz daha iyi anlıyoruz diyorum ben

Zaten bi yerim ağrısın kızlara sorarım ben diyorumşimede diyorım ne çok biliyosunux siz diyo bana:))))
aynen bende öyle bazen huzursuz eden bişey olsa, eşim doktora soralım çok rahatsız ediyosa diyo, yok ben bi araştırıyım kızlara soruyum diyorum. tamam diyo hemen. çünkü burda paylaştıklarımızın haddi hesabı yok. birimizde olmasa birimizde mutlaka cevabı oluyo. Eşimde alıştı artık napsın
herkeslere iyi geceler ben kaçar çok fena pestilim çıkmış bugün dinlenince anladım sahur falan bekleyemiicem inşallah uyanabilirim sahura
iyi geceler ezinem, güselce dinlen hadi

aynen banada oluyo göğsüm sızlıyo kalbm sıkışıyo ramazann basından beri evdeym ya burdada hıc arkds yok esımde hep işte yalnız kalmk yaramıyo bana

aman canım dikkat et ilerlemesin çok zor o bende deolacak diye korkuyorum çünkü bugünlerde sık sık kabızlık sorunu yaşıyorum o tetikliyor zten kabız olmamaya çalış baharatlı ve ekşi yeme ilerler birçok hamilede görülüyormuş zaten

iyiyim çok şükür bende kör topal yuvarlanıp gidiyoruz işte göbek büyütüyoruz

sorma canım bende elbıse gıymısım daha bı sısık duruyo ben bu kılolarla fazla yasayamam

canımm gecmıs olsun hamıleleıkte oluyomus burda bı arkadasda da olmustu ama kımdı unuttum ılac kullanılmıyomus galıba o oyle demsıtı sen yınede doktoruna danıs

oyy maşallahhhh kuzucuğa benim oğluşta babasına pas vermiyo pek, iyice anasının oğlu oldu, etmediği kalmıyo maşallah
aynen banada oluyo göğsüm sızlıyo kalbm sıkışıyo ramazann basından beri evdeym ya burdada hıc arkds yok esımde hep işte yalnız kalmk yaramıyo bana
hep bu meret yüzünden oluyo canımcım, ben epeydir iyiydim ama şu son 1 haftadır ne olduysam oldum. bazen sebepsiz yere odama çekiliyorum ama ev boşalcaksa evde tek durmak istemiyorum. mutlaka biri olmalı yoksa hemen abuk sabuk senaryolar yazıyorum kafamdan o yüzden seni cok iyi anlıyorum ama en azından burada olmak fayda ediyodur. ben şükür ki cok rahatlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…