aman canım dikkat et ilerlemesin çok zor o bende deolacak diye korkuyorum çünkü bugünlerde sık sık kabızlık sorunu yaşıyorum o tetikliyor zten kabız olmamaya çalış baharatlı ve ekşi yeme ilerler birçok hamilede görülüyormuş zaten
sorma canım bende elbıse gıymısım daha bı sısık duruyo ben bu kılolarla fazla yasayamam
canımm gecmıs olsun hamıleleıkte oluyomus burda bı arkadasda da olmustu ama kımdı unuttumılac kullanılmıyomus galıba o oyle demsıtı sen yınede doktoruna danıs
kızlr bende kacar laptoptan sırtm agıdı yatym da dinlenym ıyı geceler hamişler
sanırım bende öyle olmuşum, ne olduğunu tam anlayamamıştım sivilce gibi bi acı hissettim sonrasında acısı gitti ama dediğin gibi meme şeklinde kalmıştı. dün baktım ufalmış. :44:aynen cnm önemli olan o.inşallah vericez.ya ayıptır sölemesi yeni fark ettim ben hemoroid olmuşum.memeucu gibi çıkmış totomda bugün farkettim iyicemoralim bozuldu bi bu eksikti dedim.aramızda yaşayan varmı acaba bu sorunu
canım benim sağol aslında ben nasıl kurtulcağımı çok iyi biliyorum ama doğumdan sonra yaparım artık.
aynen cnm önemli olan o.inşallah vericez.ya ayıptır sölemesi yeni fark ettim ben hemoroid olmuşum.memeucu gibi çıkmış totomda bugün farkettim iyicemoralim bozuldu bi bu eksikti dedim.aramızda yaşayan varmı acaba bu sorunu
sanırım bende öyle olmuşum, ne olduğunu tam anlayamamıştım sivilce gibi bi acı hissettim sonrasında acısı gitti ama dediğin gibi meme şeklinde kalmıştı. dün baktım ufalmış. :44:
erkekler anneci kızlar babacı olurmuş canım benimki kız babacı kıskanıyor resmen babasını bendenoyy maşallahhhh kuzucuğabenim oğluşta babasına pas vermiyo pek, iyice anasının oğlu oldu, etmediği kalmıyo maşallah
hep bu meret yüzünden oluyo canımcım, ben epeydir iyiydim ama şu son 1 haftadır ne olduysam oldum. bazen sebepsiz yere odama çekiliyorum ama ev boşalcaksa evde tek durmak istemiyorum. mutlaka biri olmalı yoksa hemen abuk sabuk senaryolar yazıyorum kafamdano yüzden seni cok iyi anlıyorum ama en azından burada olmak fayda ediyodur. ben şükür ki cok rahatlıyorum..
cnm ben hamileliğimin başından beri hiç kabızlık sorunu yaşamadım.neden oldu anlamadım bende hep bundan korkuyodum başıma geldi hadi bakalım hayırlısı
canım benim sağol aslında ben nasıl kurtulcağımı çok iyi biliyorum ama doğumdan sonra yaparım artık.
alternatıf yontemler dıyosun yanı hamıle olunca sıkıntı oluyor ıste neyse canım sen dısını sık surda ne kaldıkı dogumdan sonra gecer ıns
iyi aksamalar Cnm benim ablamdada olmuştu Cnm çok dikkat et hemen dr sor çünkü ablam çok kötü olmuştu kızartma baharatlı bulgur ceviz falan yeme bunlar hemoroiti ilerletiyor
cnm ben hamileliğimin başından beri hiç kabızlık sorunu yaşamadım.neden oldu anlamadım bende hep bundan korkuyodum başıma geldi hadi bakalım hayırlısı
benim bu sorunum ramazanla başladı galiba bslenme alışkanlığı değişince oldu umarım ramazandan sonra düzene girer
oy oy oyyy ne güseldir o şimdiiii, allahım bizlerede sağlıcakla kavuşup büyütmek nasib etsin inşallahkızlar tablonuza bayıldım. maşallah hepinize...2013 haziran annesiyim. kızım 57 günlük şuan babasının kucağında uyumaya çalışıyor. daha doğrusu kocam onu uyutmaya çalışıyor hamileliğinizin tadını çıkarın
evet kuzum bende öyle okudum. hemoroid cok sıkıntılı bisey annemde de var. ama bendeki degisik gibi geldi bilmeyince. bi süre acıdı sonra gecti simdi ufaldı. bende bisey anlamadım. insallah senin icinde fazla sorun olmaz :26:internette araştırdım cnm hamilelikte çoğu kadında olurmuş.hamilelik bittikten sonra geçebiliyomuş kendiliğinden.inş. bizimki geçer cnm.
bak sen minik cadıyaerkekler anneci kızlar babacı olurmuş canım benimki kız babacı kıskanıyor resmen babasını benden
oy oy oyyy ne güseldir o şimdiiii, allahım bizlerede sağlıcakla kavuşup büyütmek nasib etsin inşallah
evet kuzum bende öyle okudum. hemoroid cok sıkıntılı bisey annemde de var. ama bendeki degisik gibi geldi bilmeyince. bi süre acıdı sonra gecti simdi ufaldı. bende bisey anlamadım. insallah senin icinde fazla sorun olmaz :26:
amin cnm benim inş. hiçbirimiz için sorun olmaz.
ewet cnm benim büyük ananem eskiden doktor yok tabi şifacı derler ya ondandı.öle doğal ilaçlarla bi çok hastayı iyileştirdi.erik ağacının çubuğu olur ya onu yakıp basura değdirirmiş.basur sıcaktan hoşlanırmış zaten eğer sıcağı tuttukça rahatlıyo yakıp yakıp devam edermiş.babamda olmuştu o bu şekilde uyguladı kendine.şimdi diyo çok şükür yıllardır tekrarlamadı bidaha.bende yaparım eğer geçmezse doğumdan sonra.
ivet tatlım, benim oldum olası öyledir dudaklarım.. şimdilerde biraz da eskiye göre daha dolgun duruyo, saçma sapan bi insan oldum cıktım hekızlar sizin dudaklariniz çatlayıp kuruyup soyuluyormu
aa çok güzel fikir aslında ablamın eşi öyle kızı ağlar ağlar ablamda susumaz babası kucağına alır almz susar ama ablam çok rahat etmişti bu sayedeoy oy oyyy ne güseldir o şimdiiii, allahım bizlerede sağlıcakla kavuşup büyütmek nasib etsin inşallah
evet kuzum bende öyle okudum. hemoroid cok sıkıntılı bisey annemde de var. ama bendeki degisik gibi geldi bilmeyince. bi süre acıdı sonra gecti simdi ufaldı. bende bisey anlamadım. insallah senin icinde fazla sorun olmaz :26:
bak sen minik cadıyaböyle giderse doğumdan sonra sen baba olursun eşinde anne
kızlar sizin dudaklariniz çatlayıp kuruyup soyuluyormu
sıcak suya oturma patlıcan felan duydum ama bunu ılk defa duydum canım ıns gerek kalmaz doogumdan sonra kendılıgınden gecer ama buda aklımızda bulunsun hepımızın lazım olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?