ohh çok güsel yaaaa çok güzel fikir aslında ablamın eşi öyle kızı ağlar ağlar ablamda susumaz babası kucağına alır almz susar ama ablam çok rahat etmişti bu sayede
benimde 27. haftam komplekasılmalarla geçti, arada akıntı sulu gibi geliyodu çamaşırımda onu görüyodum. şimdiyse bunlar bitti, yerine bebişin aşırı hareketlerinden dolayı başlayan zorluklar geldi.ya kızlar benim sürekli kasılmam başladı rahmim açık gibi yani sürekli idrarım var gidip duruyorum wc ye ilk defa oldu çok ayakta durmıyorum bide su gibi az az akıntım var sizdede oluyomu bu haftalarda 28 haftamıza girdik erken doğum falan olmaz dimi
ya kızlar benim sürekli kasılmam başladı rahmim açık gibi yani sürekli idrarım var gidip duruyorum wc ye ilk defa oldu çok ayakta durmıyorum bide su gibi az az akıntım var sizdede oluyomu bu haftalarda 28 haftamıza girdik erken doğum falan olmaz dimi
lına sen ıstanbuldamısın canımm havasna alısamamıssındır canım ben uc yıldır burdayım ben de alısamadım havasına ozellıkle saclarım hıc alısamadıaa çok güzel fikir aslında ablamın eşi öyle kızı ağlar ağlar ablamda susumaz babası kucağına alır almz susar ama ablam çok rahat etmişti bu sayede
benim hep öyleydi hamilelik öncesinde de yani istanbula geldğimden beri oluyor bu istanbul bana yaramadı yaa
ıns gerek kalmz tatlım ya gercekten cok tuhaf hastalıklar var rabbım herkese sıfa versınewet cnm inş. gerek kalmaz hiç sevmem böle şeylerle uğraşmayı ama en kötü ihtimal mecbur kalırsam yaparım bunu çekmektense.bekleyelimdoğum sonrası geçebiliyomuş.
ohoooo sende yeni mi başladı o bende epeydir var korkma birşey olmaz normalmiş bu canım erken doğum filan olsa 2 aydan fazladır bende var ben doğururdumallah korusun bu arada yaa vaktinde gelsinler
ivet tatlım, benim oldum olası öyledir dudaklarım.. şimdilerde biraz da eskiye göre daha dolgun duruyo, saçma sapan bi insan oldum cıktım he
lına sen ıstanbuldamısın canımm havasna alısamamıssındır canım ben uc yıldır burdayım ben de alısamadım havasına ozellıkle saclarım hıc alısamadı
ıns gerek kalmz tatlım ya gercekten cok tuhaf hastalıklar var rabbım herkese sıfa versın
bende evlenıp geldım canım aynen ne trafıgıne ne havasına alısamadım gıttı...ne alrjısı var canım sende gecmıs olsun...evet istanbula evlenince geldim 3 yıldır burdayım bende kirli havasına alışamadım diyorum hem alerjimide arttırıyor buranın havası aydındayken alerji için ilaç bile kullanmama gerek kalmazdı burda ilaçsız yaşayamıyorum şimdi hamilelikte iyice mahvoldum yaa
iyi geceler inşallah o rüyalardan görmezsin benimde başım bu hamilelikte görülen saçma rüyalarla belada her gece rüyamda ağlamktan helak oldumKızlar bisde kaçıyoruz yavaş yavaş, hepinize iyi qeceler. sırtımın ağrısını iyice hissetmeye başladım, bir de bnm kuzucuk halen kıpır kıpır nası uyucaz bilmiyorum. qerçi uyumayada korkar oldum, binbir çeşit rüya qörüyorum yav, hamilelik olmayan psikolojimi baya etkiledi
ayne bilim ilk defa olunc korktum bende çünkü bizim yenge 7. ayda bi sabah habire wc ye gidiodu alamadık wc den meğer doğum başlamış doktora götürdük masaya çıkmadan doğuru verdi evde olsak evde bile doğuracakmış yani ondan tedirgin oluyodum bende
nemlendirici rujlardan kullanmayı denedin mi canımcım ? bende pek fayda etmedi ama halen kullanan arkadaslarım var. belki sanada fayda eder. kurudukca konusurken bile qerilip kanayabiliyo.benim soyulmaktan kanıyor Cnm ilk defa böyle oluyor
toz alerjisi canım kendimi bildim bileli vardı ama burda iyice arttı mlesefbende evlenıp geldım canım aynen ne trafıgıne ne havasına alısamadım gıttı...ne alrjısı var canım sende gecmıs olsun...
benim soyulmaktan kanıyor Cnm ilk defa böyle oluyor
bilmem mi canım yaaa, ben bazen 4 5 çeşit görüyorum, telef oluyorum sabaha kadar. ama iyi yanı eskiden olsa korkudan uyuyamazdım, yorumlamaktan kaçardım felan. şimdi ne kadar görürsem göreyim normal geliyo, alışmış bünyemiyi geceler inşallah o rüyalardan görmezsin benimde başım bu hamilelikte görülen saçma rüyalarla belada her gece rüyamda ağlamktan helak oldum
Ne guzel. Seneye bizde böyle oluruz insallah.merhaba kızlar ben 2012 ekim annesiyim.öyle okudum yazdıklarınızı ve çok duygulandım.geçen sene bizde sizler gibiydik.heycan korku merak geçmek bilmeyen günler vs vs. ama şimdi kızım içerde uyuyo.zaman gerçekten çok çabuk geçiyoo.minicikti doğduyu gün.şimdi evin içinde pıtır pıtır emekliyo.sizde yavrularınzı sağlıcakla kucağınıza alınnn.
Canım eğer huzursuz hissediyorsun git bir Dr'una danış. Belki alttan da muayene eder ve bakar rahim ağzı ne durumda diye.ya kızlar benim sürekli kasılmam başladı rahmim açık gibi yani sürekli idrarım var gidip duruyorum wc ye ilk defa oldu çok ayakta durmıyorum bide su gibi az az akıntım var sizdede oluyomu bu haftalarda 28 haftamıza girdik erken doğum falan olmaz dimi
bilmem mi canım yaaa, ben bazen 4 5 çeşit görüyorum, telef oluyorum sabaha kadar. ama iyi yanı eskiden olsa korkudan uyuyamazdım, yorumlamaktan kaçardım felan. şimdi ne kadar görürsem göreyim normal geliyo, alışmış bünyem
Kızlar iyi geceler.
Benim de başım ve omuzlarım ağrıyor.
Bir girip duş aldım ama yine ağrıyor hafif hafif. Birazdan yayacağım insallah belki dinlenirim.
Bugun esim kendi yapsın artık sahuru. Dayanamayacak gibiyim.
Ne guzel. Seneye bizde böyle oluruz insallah.
Canım eğer huzursuz hissediyorsun git bir Dr'una danış. Belki alttan da muayene eder ve bakar rahim ağzı ne durumda diye.
toz alerjisi canım kendimi bildim bileli vardı ama burda iyice arttı mlesef
benimki de öyle canım soyulmaktan kanıyor çoğunlukla dudak koruyucu bile kullandım fayda etmedi
geçmiş olsun jaseminimm, hemencik yat bence durdukca daha cok artmasın. zaten bu ara değişmez sıkıntılarımızdan biri de buKızlar iyi geceler.
Benim de başım ve omuzlarım ağrıyor.
Bir girip duş aldım ama yine ağrıyor hafif hafif. Birazdan yayacağım insallah belki dinlenirim.
Bugun esim kendi yapsın artık sahuru. Dayanamayacak gibiyim.
evet yaaa, el mahkum olunca çare kalmadı kuzumartık herşeyi normal kabul eder olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?