2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya kızlar benim sürekli kasılmam başladı rahmim açık gibi yani sürekli idrarım var gidip duruyorum wc ye ilk defa oldu çok ayakta durmıyorum bide su gibi az az akıntım var sizdede oluyomu bu haftalarda 28 haftamıza girdik erken doğum falan olmaz dimi

aa çok güzel fikir aslında ablamın eşi öyle kızı ağlar ağlar ablamda susumaz babası kucağına alır almz susar ama ablam çok rahat etmişti bu sayede
ohh çok güsel yaa şuan duruma göre sende şanslı görünüyosun benim erkek olunca öyle bi ihtimal bile düşünemiyorum ama hayırlısı artık

benimde 27. haftam komplekasılmalarla geçti, arada akıntı sulu gibi geliyodu çamaşırımda onu görüyodum. şimdiyse bunlar bitti, yerine bebişin aşırı hareketlerinden dolayı başlayan zorluklar geldi.

ohoooo sende yeni mi başladı o bende epeydir var korkma birşey olmaz normalmiş bu canım erken doğum filan olsa 2 aydan fazladır bende var ben doğururdum allah korusun bu arada yaa vaktinde gelsinler

lına sen ıstanbuldamısın canımm havasna alısamamıssındır canım ben uc yıldır burdayım ben de alısamadım havasına ozellıkle saclarım hıc alısamadı

ewet cnm inş. gerek kalmaz hiç sevmem böle şeylerle uğraşmayı ama en kötü ihtimal mecbur kalırsam yaparım bunu çekmektense.bekleyelimdoğum sonrası geçebiliyomuş.
ıns gerek kalmz tatlım ya gercekten cok tuhaf hastalıklar var rabbım herkese sıfa versın

Kızlar bisde kaçıyoruz yavaş yavaş, hepinize iyi qeceler. sırtımın ağrısını iyice hissetmeye başladım, bir de bnm kuzucuk halen kıpır kıpır nası uyucaz bilmiyorum. qerçi uyumayada korkar oldum, binbir çeşit rüya qörüyorum yav, hamilelik olmayan psikolojimi baya etkiledi

ohoooo sende yeni mi başladı o bende epeydir var korkma birşey olmaz normalmiş bu canım erken doğum filan olsa 2 aydan fazladır bende var ben doğururdum allah korusun bu arada yaa vaktinde gelsinler

ayne bilim ilk defa olunc korktum bende çünkü bizim yenge 7. ayda bi sabah habire wc ye gidiodu alamadık wc den meğer doğum başlamış doktora götürdük masaya çıkmadan doğuru verdi evde olsak evde bile doğuracakmış yani ondan tedirgin oluyodum bende

evet istanbula evlenince geldim 3 yıldır burdayım bende kirli havasına alışamadım diyorum hem alerjimide arttırıyor buranın havası aydındayken alerji için ilaç bile kullanmama gerek kalmazdı burda ilaçsız yaşayamıyorum şimdi hamilelikte iyice mahvoldum yaa

bende evlenıp geldım canım aynen ne trafıgıne ne havasına alısamadım gıttı...ne alrjısı var canım sende gecmıs olsun...

iyi geceler inşallah o rüyalardan görmezsin benimde başım bu hamilelikte görülen saçma rüyalarla belada her gece rüyamda ağlamktan helak oldum

canım o doğum belirtisi olan akıntının kıvamı rengi farklı olyor hatta kanlı oluyormuş yani pembemsi olduğundan bazı hamileler o yüzden anlamıyormuş ama farklı yani kesinlikle

bende evlenıp geldım canım aynen ne trafıgıne ne havasına alısamadım gıttı...ne alrjısı var canım sende gecmıs olsun...
toz alerjisi canım kendimi bildim bileli vardı ama burda iyice arttı mlesef
benim soyulmaktan kanıyor Cnm ilk defa böyle oluyor

benimki de öyle canım soyulmaktan kanıyor çoğunlukla dudak koruyucu bile kullandım fayda etmedi

iyi geceler inşallah o rüyalardan görmezsin benimde başım bu hamilelikte görülen saçma rüyalarla belada her gece rüyamda ağlamktan helak oldum
bilmem mi canım yaaa, ben bazen 4 5 çeşit görüyorum, telef oluyorum sabaha kadar. ama iyi yanı eskiden olsa korkudan uyuyamazdım, yorumlamaktan kaçardım felan. şimdi ne kadar görürsem göreyim normal geliyo, alışmış bünyem

Kızlar iyi geceler.
Benim de başım ve omuzlarım ağrıyor.
Bir girip duş aldım ama yine ağrıyor hafif hafif. Birazdan yayacağım insallah belki dinlenirim.
Bugun esim kendi yapsın artık sahuru. Dayanamayacak gibiyim.
Ne guzel. Seneye bizde böyle oluruz insallah.

Canım eğer huzursuz hissediyorsun git bir Dr'una danış. Belki alttan da muayene eder ve bakar rahim ağzı ne durumda diye.

artık herşeyi normal kabul eder olduk

yat dinlen canım zaten sahurda insan kahvaltı türü yiyor onu da dolaptan çıkarsın yesin bugünlük

size iyi geceler hoş sohbetler kızlar saygılarımızla huzurlarınızdan ayrılıp gidip yaıtyoruz

geçmiş olsun jaseminimm, hemencik yat bence durdukca daha cok artmasın. zaten bu ara değişmez sıkıntılarımızdan biri de bu
artık herşeyi normal kabul eder olduk
evet yaaa, el mahkum olunca çare kalmadı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…