2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam ekim anneleriii biz geldik...
bugün çok ama çok yorgunum..sabah sanki dayak yemişim gibi ağrıyla kalktım yataktan..bugün geçer mi bilemedim..
nfy_9185 canım çoookkk ilerlemiş sayfalar bakamadım tam.ne oldu kontrolün..hiç halim yoktu nete bile girmeye sırf seni merakımdan girdim valla..

Sana katılıyorum arkadaşım iki muayenemdede doktorum alttan baktı ve ben doktoruma güveniyorum. Bundan sonraki kontroller değişecektir. Alttan baktırıpta bu zamana kadar zarar görenede rastlamadım.

yaa kızlar bu alttan dediğiniz vajinal ultrasona neden bu kadar karşınız..gebeliğin özellikle ilk 2-3 ayında en doğru gözlem vajinal ultrasonla yapılıyor..en fazla 2-3 defa daha bakacaklar yani sonra zaten karından bakıyorlar.bebişlerimizin gelişiminin tam kontrolü için yani annecikler..takılmayın çok fazla..onlar iyi olsun da gerisi teferruat

slm kızzlar ben geldim şimdi dr dan bebişimi görmeye gittik..
bebeklerimin sadece 1 tanesi tutunmuş ve dr um rahimin ii yerinde oldugunu söyledi keseyi gördük dr içinde nokta kadarcık bebeğimiz var dedi ama kalp atışları için haftaya cağırdı o zaman daha net olur hersey bebişte büyümüş olur şimdilik daha fazla bişey söylemeyeym dedi....
yaa bide mm filan sölemedi bende kağıda bakıyorum ama hiç bişey yazmıyo.. sadece bi yerde 8.0cm diyo;??

Hoşgeldin. Aynı yorgunluk bende de var uyuyup kalıyorum bi yerlerde mutlaka.
nfy_9185 henüz yazmadı bende merak ediyorum doktor ne dedi diye sanırım müsait değil.

doruk paşa nasıl?

canm kalp atışlarını görmedik daha.. bebişleriminde biri tutunmuş yani tek olacak..eşekkür ederim canm merak edip sorduguniçin tabi bide senin ikiz ya daha çabuk olur belirtilerin...

Canım gözün aydın . Oh be bende rahatladım süper haber ultrasonda ölçmüştür. Ölçtüğü değerde kağıtta yazar bebeğimi ölçtü yoksa keseyimi minik minik çizgiler le ölçmüştür ona baksana bi

nfy_9185 henüz yazmadı bende merak ediyorum doktor ne dedi diye sanırım müsait değil.

doruk paşa nasıl?

selam tatlım..heryerim tutulmuş gibi sanki..kahvaltı bile yapmaya halim yok..doruk beni şu wc olayında dün çok yordu biraz da ondan heralde..şu an evin içinde elinde tahta kaşıklarım ve tencerelerimle trompet çalıyor..ikizlerimde doruk gibi olursa ben de tam tımarhanelik olurum heralde..

doruk paşa nasıl?

canm kalp atışlarını görmedik daha.. bebişleriminde biri tutunmuş yani tek olacak..eşekkür ederim canm merak edip sorduguniçin tabi bide senin ikiz ya daha çabuk olur belirtilerin...

inan o kadar sevindim ki anlatamam..tek olsun da sağlığı sıhhati yerinde kucağında olsun inşallah..tebrik ederim canım benim..sabrın ve inancın sonunda Allah sonunda mükafatını veriyor bak..ayyy bu hamilelik benim hormonlarda tavan yaptırdı..ağlıcam sabah sabah..

aynen canm bende nasıl rahatladım anlatamam gerçi kalp atışlarını görseydik dahada rahatlardım ama yinede cok mutluyum çünkü dr um diğer bebişle birlikte buda düşecekmiş rahimin tam altına tutunmus sonra kendisini yukarı çekmiş dedi önceki yeride belli oluyo anlaşılan inatçı olacak dedi..
canm valla bişey demedi kağıtta önümde şimdi bakıyorum ama bişey yazmıyo sadece üstte bi yerde 8.0cm diyo tarih saat ismim var ama başka bişey yok

aynen canm ağladım bende zaten:))dediğin gibi tek olsunda sağlığı yerinde hayırlı evlat olsun yeterr..Rabbim olmayanlarada nasip etsin inş..
ayrıca bizim burda akşam olmak üzere ağlayabilirsin

canım benimde senden hiç bi farkım yok diyebilirim.hayırlısı artık.bende haftaya gidicem doktora.bide ben bronşit oldum üstüne bi sürü serum ve ilaç.

:) doruk paşa o zamana kadar bu zor evrelerini atlatır inşallah sende rahat edersin . Minik meleklerin doğunca yanında sana yardımcı olabilecek kimse var mı?

aynen canm ağladım bende zaten:))dediğin gibi tek olsunda sağlığı yerinde hayırlı evlat olsun yeterr..Rabbim olmayanlarada nasip etsin inş..
ayrıca bizim burda akşam olmak üzere ağlayabilirsin

bak yaaa..saatime bakıyorum 09:40 bugün biter mi yaa...

Haftaya ne zaman gideceksin canım. Bu arada senide tebrik ediyorum hiç evham yapmadın en iyisini yaptın. Sabırla bekledin.
sonunda mükafatınıda altın. inşallah sonunda kucağına aldığın günleride göreceksin.

canım benimde senden hiç bi farkım yok diyebilirim.hayırlısı artık.bende haftaya gidicem doktora.bide ben bronşit oldum üstüne bi sürü serum ve ilaç.

benim ilk gebeliğimde de öyleydi şuana kadar da hiç belirtim yok. 9 ay boyunca göbeğim çıkmasa ben bile inanmayacaktım hamile olduğuma normal yani ne bulantı ne aşerme inşallah bu seferde öyle rahat geçer sıkıntıyı yapmayın yani :)) bu arada geçmiş olsun çok dikkat et kkendine

:) doruk paşa o zamana kadar bu zor evrelerini atlatır inşallah sende rahat edersin . Minik meleklerin doğunca yanında sana yardımcı olabilecek kimse var mı?

malesef canım ya..hiç kimsem yok..hatta henüz arkadaşım bile yok..daha bir ay oldu taşınalı..zaten bir kaç ay sonra yardımcı bakıcı tutmayı düşünüyoruz..çünkü doruktaki gibi olursa benim hamileliğim pek kolay geçmiyor..doruk da bir de preeklampsi olmuştum.bunda da olursa diye korkuyorum açıkçası..bir de ikiz..erken doğum riski malum zaten fazla..anlayacağın kimsemde olmadığından bütün gün kafamda böyle seneryolar yazıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…