2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar benim programda değişiklik olduğu için bugün gittim dr'a kese henüz görünmedi ama kanda baktı 2747 çıktı ve benim hesabıma göre tam 5 hafatlık şuan haftaya tekrar gidicem inşllah o zaman kadar büyür de görebiliriz

haftaya çarşamba cagırdı ama canm p.tesiden sonra görülür artk dedi eşimde gs maçına gitcek istanbula öyle olunca perşembe gideceğiz ama ben belki burdaki dr a giderim p.tesiden sonra...
canm evham yapsam nolacakki alıştım artık sonuçta biz naparsak yapalım Rabbimin dediği oluyo tevekkül etmeyi öğrendim sabretmayi öğrendim...bebişim şimdiden bu kadarcık haliyle bana neler öğretti bilemezsin..
içimdeki denizde fırtınalar koparken durgun sular gibi görünmeyi öğrendim canm en önemliside bu bence

bilmem biz bitirdik valla sen kendine kayırrrr
özenciiiiiikkkkkkk bizim saaaaaaattttttttt 16:45

çok kıskandım şimdi..valla yorgun olmasam atlar gelirdim ama çoookkkk yorgunum..çok özledim ülkemi..ailemi...arkadaşlarımı..işimi...anlaşıldı akşama kadar ağlamak için çok bahanem var..

Arakadaşlar ben şu alttaki çıkacak resmi çok merak ediyorum, şimdi 8. Haftaya girdim ya, bakalım nasıl bi değişiklik olacak, kusura bakmayın kızlar16:

Allah yardımcın olsun tahmin etmiştim. Uzakta olmakta zor. İnşallah kendine uygun bir yardımcı bulursun yalnızlığını bile anlamazsın

tebrik ederim öncelikle, Allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin Rabbim ... bende yeni hamişlerdenim benimde ilk randevum cumartesi o gun benim hesabıma göre 5+2 de olucam , benimde mi kese gözükmez :44: doktor pazrtesi telfnla konuştuğumda cumartesi gel keseye bakalım dedi

haftaya hem keseyi hem kalp atışlarını görürsün inşallah..

böyle sözler ancak alkışlanr.Allah sonunda sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inşallah..sonra da burda ayyy benimki emmedi ayy ek besine geçsek mi gibi muhabbetlerimiz de olur hep beraber inşallah..

canm öncelikle sana takılıyorum yanlış anlamazsın umarım..
ikinci diyeceğim ise kendini hiç sıkma canm napalım bunları yaşaman yanlız başına gebelik geçirmen gerekiyormuşki yaşıyorsun valla hiç üzülme çünkü onlar sayesinde TEK BAŞINA AYAKTA DURMAYI ÖĞRENECEKSİN.....
yardımcı tutacağınıza göre durumunuz biraz ii herhalde canm o zaman biraz daha erken tutamazmısınız???

benm memişler kocaman zaten o zaman fazla süt olmazmış derler ben şimdiden ona kayırıyorum:)
olmazsa bende hemen 3-4 ay sora ek besine giderim annesi gibi çok beslensin yumurcak

saol canım seninle hemen hemen aynnı sayılırız Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah gittiğinde görebilirsin :) gitmeden bol su iç idrara sıkıştığın zaman ultrasonda daha net görünüyor

yok tatlım neden yanlış anlıyım..çok şükür durumumuz kötü değil..ama buraya yeni taşındık.çok masraflı oldu..bir de eşimin çalıştığı hastaneye belli bir km den fazla mesafede ev olmaz demişlerdi.bu civarda da evler çok pahalı..türkiyedeyken rahatımız çok iyiydi..ben de çalışıyordum zaten..o yüzden bir kaç ay toparlayalım da ondan sonra tutalım diye düşünüyorum ben..bakalım Allah tan hayırlısını diliyorum sadece..

valla bugün eşim dr da çıkınca hemen gs stor a götürdü alış veriş yapmaya ufaklıga gs'li zıbın tk. önlük filan bişeyler aldı kızda olsa oğlanda olsa giydircekmiş

çok kıskandım şimdi..valla yorgun olmasam atlar gelirdim ama çoookkkk yorgunum..çok özledim ülkemi..ailemi...arkadaşlarımı..işimi...anlaşıldı akşama kadar ağlamak için çok bahanem var..

Özlemini bizimle giderirsin sende elimizden geldiğince bizde yardımcı oluruz sana

aynen canm hayırlısını dileyelim Rabbimden neylerse güzel eyler demişler dimi ama?? bu arada eşin ne iş yapıyo canm

benm memişler kocaman zaten o zaman fazla süt olmazmış derler ben şimdiden ona kayırıyorum:)
olmazsa bende hemen 3-4 ay sora ek besine giderim annesi gibi çok beslensin yumurcak

yok tatlım ya ne alakası var..ama 6.aydan sonra humana still tea içsek çok iyi olacak..o zaman süt depolarımız daha iyi olur,sütümüzde fazla olur..kızzzzz 3-4 ayda ek besin mi olur..siz onu bana bırakın..ek besin konusunda üstüme tanımam..yazsam kitap olur o derece yani..bu siteye girişiim bile doruk paşamın ek besin krizleri yüzünden olmuştu...

buna da şükür. inşallah haftaya duyarsın bebişin kalp atışlarını.

canım işte belki ultrason cihazıyla ilgili olabilir.

arkadaşlar özel dr a mı gidiyorsunuz.. özel dr a bir ay içerisinde mesela iki kez gittiğiniz ikincisine de para veriyor musunuz.. ya da 3-4 kere..

çünkü dr haftaya gelin demiş yani haftaya gerçekten büyür mü.. görülür mü.. yani 2-3 hafta sonra niye denmiyor..
nerden baktırıyorsunuz.. acaba üstten mi baktırıyorsunuz.. öyle mi istiyorsunuz.. öğrenmek istedim sadece.

valla bugün eşim dr da çıkınca hemen gs stor a götürdü alış veriş yapmaya ufaklıga gs'li zıbın tk. önlük filan bişeyler aldı kızda olsa oğlanda olsa giydircekmiş

Olsun heveslenmiştir. Aslında her erkeğin gönlünde erkek evlat özlemi yatarmış özellikle öle isterlermiş. Ama kız olunca da bişey demezlermiş :)

yöneticim erkekte o söylemişti bende eşime sordum . doğru ama öle bir ayrımım yok ikiside kabulum dedi eşim

Ben özel doktora gidiyorum . 15 gün içinde tekrar gitmem halinde ödeme yapmıyorum. İki kere gittim ikisinde de alttan baktı. Bende itiraz etmedim. doktoruma güveniyorum çünkü

Merhaba, sabah yaşadığım olay-öğlene de doğruda sayfaya yazmıştım. Devlet hastanesine gittim geçen hafta ve bu sabah ikisindede doktor kese var bebek yok dedi,boş gebelik sanırım dedi. Ben kürtaja hazırladım kendimi resmen sonra özele gittik gün uzamasın neyse öğrenelim diye ve sürpriz ...kalp atışlarını bile duyduk ufaklığın. Devlettekilerin ultrason aletleri çok kötü olabiliyor. Ben şu an tam 6+6 dayım ozeldeki doktor geçen hafta gelmiş olsan göremezdik muhtemeln kalp atışı falan dedi. O yüzden içini ferah tut, haftaya görürsün inşallah. Bu arada devlette karından, özelde vanjinadan baktı, vajinadan daha kesin sonuç alınıyormuş, zaten kadın oturup vajinana bakmıyor bile aleti yerleştiriyor bir daha ekranda gözü hep rahatsız edecek bir durum yok korkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…