haftaya çarşamba cagırdı ama canm p.tesiden sonra görülür artk dedi eşimde gs maçına gitcek istanbula öyle olunca perşembe gideceğiz ama ben belki burdaki dr a giderim p.tesiden sonra...Haftaya ne zaman gideceksin canım. Bu arada senide tebrik ediyorum hiç evham yapmadın en iyisini yaptın. Sabırla bekledin.
sonunda mükafatınıda altın. inşallah sonunda kucağına aldığın günleride göreceksin.
bilmem biz bitirdik valla sen kendine kayırrrr
özenciiiiiikkkkkkk bizim saaaaaaattttttttt 16:45
malesef canım ya..hiç kimsem yok..hatta henüz arkadaşım bile yok..daha bir ay oldu taşınalı..zaten bir kaç ay sonra yardımcı bakıcı tutmayı düşünüyoruz..çünkü doruktaki gibi olursa benim hamileliğim pek kolay geçmiyor..doruk da bir de preeklampsi olmuştum.bunda da olursa diye korkuyorum açıkçası..bir de ikiz..erken doğum riski malum zaten fazla..anlayacağın kimsemde olmadığından bütün gün kafamda böyle seneryolar yazıyorum..
arakadaşlar ben şu alttaki çıkacak resmi çok merak ediyorum, şimdi 8. Haftaya girdim ya, bakalım nasıl bi değişiklik olacak, kusura bakmayın kızlar16:
slm kızlar benim programda değişiklik olduğu için bugün gittim dr'a kese henüz görünmedi ama kanda baktı 2747 çıktı ve benim hesabıma göre tam 5 hafatlık şuan haftaya tekrar gidicem inşllah o zaman kadar büyür de görebiliriz
slm kızlar benim programda değişiklik olduğu için bugün gittim dr'a kese henüz görünmedi ama kanda baktı 2747 çıktı ve benim hesabıma göre tam 5 hafatlık şuan haftaya tekrar gidicem inşllah o zaman kadar büyür de görebiliriz
haftaya çarşamba cagırdı ama canm p.tesiden sonra görülür artk dedi eşimde gs maçına gitcek istanbula öyle olunca perşembe gideceğiz ama ben belki burdaki dr a giderim p.tesiden sonra...
canm evham yapsam nolacakki alıştım artık sonuçta biz naparsak yapalım Rabbimin dediği oluyo tevekkül etmeyi öğrendim sabretmayi öğrendim...bebişim şimdiden bu kadarcık haliyle bana neler öğretti bilemezsin..
içimdeki denizde fırtınalar koparken durgun sular gibi görünmeyi öğrendim canm en önemliside bu bence
canm öncelikle sana takılıyorum yanlış anlamazsın umarım..malesef canım ya..hiç kimsem yok..hatta henüz arkadaşım bile yok..daha bir ay oldu taşınalı..zaten bir kaç ay sonra yardımcı bakıcı tutmayı düşünüyoruz..çünkü doruktaki gibi olursa benim hamileliğim pek kolay geçmiyor..doruk da bir de preeklampsi olmuştum.bunda da olursa diye korkuyorum açıkçası..bir de ikiz..erken doğum riski malum zaten fazla..anlayacağın kimsemde olmadığından bütün gün kafamda böyle seneryolar yazıyorum..
benm memişler kocaman zaten o zaman fazla süt olmazmış derler ben şimdiden ona kayırıyorum:)böyle sözler ancak alkışlanr.Allah sonunda sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inşallah..sonra da burda ayyy benimki emmedi ayy ek besine geçsek mi gibi muhabbetlerimiz de olur hep beraber inşallah..
tebrik ederim öncelikle, Allah tamamına erdirsin cnm sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin Rabbim ... bende yeni hamişlerdenim benimde ilk randevum cumartesi o gun benim hesabıma göre 5+2 de olucam , benimde mi kese gözükmez :44: doktor pazrtesi telfnla konuştuğumda cumartesi gel keseye bakalım dedi
canm öncelikle sana takılıyorum yanlış anlamazsın umarım..
ikinci diyeceğim ise kendini hiç sıkma canm napalım bunları yaşaman yanlız başına gebelik geçirmen gerekiyormuşki yaşıyorsun valla hiç üzülme çünkü onlar sayesinde TEK BAŞINA AYAKTA DURMAYI ÖĞRENECEKSİN.....
yardımcı tutacağınıza göre durumunuz biraz ii herhalde canm o zaman biraz daha erken tutamazmısınız???
çok kıskandım şimdi..valla yorgun olmasam atlar gelirdim ama çoookkkk yorgunum..çok özledim ülkemi..ailemi...arkadaşlarımı..işimi...anlaşıldı akşama kadar ağlamak için çok bahanem var..
aynen canm hayırlısını dileyelim Rabbimden neylerse güzel eyler demişler dimi ama?? bu arada eşin ne iş yapıyo canmyok tatlım neden yanlış anlıyım..çok şükür durumumuz kötü değil..ama buraya yeni taşındık.çok masraflı oldu..bir de eşimin çalıştığı hastaneye belli bir km den fazla mesafede ev olmaz demişlerdi.bu civarda da evler çok pahalı..türkiyedeyken rahatımız çok iyiydi..ben de çalışıyordum zaten..o yüzden bir kaç ay toparlayalım da ondan sonra tutalım diye düşünüyorum ben..bakalım Allah tan hayırlısını diliyorum sadece..
benm memişler kocaman zaten o zaman fazla süt olmazmış derler ben şimdiden ona kayırıyorum:)
olmazsa bende hemen 3-4 ay sora ek besine giderim annesi gibi çok beslensin yumurcak
slm kızzlar ben geldim şimdi dr dan bebişimi görmeye gittik..
bebeklerimin sadece 1 tanesi tutunmuş ve dr um rahimin ii yerinde oldugunu söyledi keseyi gördük dr içinde nokta kadarcık bebeğimiz var dedi ama kalp atışları için haftaya cağırdı o zaman daha net olur hersey bebişte büyümüş olur şimdilik daha fazla bişey söylemeyeym dedi....
yaa bide mm filan sölemedi bende kağıda bakıyorum ama hiç bişey yazmıyo.. sadece bi yerde 8.0cm diyo;??
valla bugün eşim dr da çıkınca hemen gs stor a götürdü alış veriş yapmaya ufaklıga gs'li zıbın tk. önlük filan bişeyler aldı kızda olsa oğlanda olsa giydircekmiş
buna da şükür. inşallah haftaya duyarsın bebişin kalp atışlarını.
canım işte belki ultrason cihazıyla ilgili olabilir.
arkadaşlar özel dr a mı gidiyorsunuz.. özel dr a bir ay içerisinde mesela iki kez gittiğiniz ikincisine de para veriyor musunuz.. ya da 3-4 kere..
çünkü dr haftaya gelin demiş yani haftaya gerçekten büyür mü.. görülür mü.. yani 2-3 hafta sonra niye denmiyor..
nerden baktırıyorsunuz.. acaba üstten mi baktırıyorsunuz.. öyle mi istiyorsunuz.. öğrenmek istedim sadece.
buna da şükür. inşallah haftaya duyarsın bebişin kalp atışlarını.
canım işte belki ultrason cihazıyla ilgili olabilir.
arkadaşlar özel dr a mı gidiyorsunuz.. özel dr a bir ay içerisinde mesela iki kez gittiğiniz ikincisine de para veriyor musunuz.. ya da 3-4 kere..
çünkü dr haftaya gelin demiş yani haftaya gerçekten büyür mü.. görülür mü.. yani 2-3 hafta sonra niye denmiyor..
nerden baktırıyorsunuz.. acaba üstten mi baktırıyorsunuz.. öyle mi istiyorsunuz.. öğrenmek istedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?