ahahhaha lina biz kardesmıyızz yoksaa kızz bende de toz alerjısı var
sanada iyi geceler tatlım, bende çıkcam dedim ama çenem düştü. bu mesajdan sonra kaçıyorumsize iyi geceler hoş sohbetler kızlar saygılarımızla huzurlarınızdan ayrılıp gidip yaıtyoruz
sanada iyi geceler tatlım, bende çıkcam dedim ama çenem düştü. bu mesajdan sonra kaçıyorum
zaten bu illet biraz da genetikmiş olabilir yani belki benim ikizimsindirannem hep der sen hastanede karıştın galiba diye yoksa gerçekmi
ıcıme suphe dustu annemı arayı soracamm sımdı ama ben sıvaslıyım canım sen aydın neyse ıkız olmasakta topık kardesıyız bız
evetya hepımızde var demekkı bu esımde gecen gun dıyor ne anlıyosunuz kapı onu muhabbetınden dıyebiz kadınların huyu canım misafirliğe de gideriz çıkarken kapı muhabbeti çok tatlı olur ve bitmez burda böyle oluyor işte
ivet tatlım, benim oldum olası öyledir dudaklarım.. şimdilerde biraz da eskiye göre daha dolgun duruyo, saçma sapan bi insan oldum cıktım he
toz alerjisi canım kendimi bildim bileli vardı ama burda iyice arttı mlesef
benimki de öyle canım soyulmaktan kanıyor çoğunlukla dudak koruyucu bile kullandım fayda etmedi
Öyle yapacak canım. Genelde yalnız kalmasın iştahı olmaz diye oturuyordum sahura kadar ama bugun kendi yer artık.yat dinlen canım zaten sahurda insan kahvaltı türü yiyor onu da dolaptan çıkarsın yesin bugünlük
Hadi sende yat bari. İyi uykular.size iyi geceler hoş sohbetler kızlar saygılarımızla huzurlarınızdan ayrılıp gidip yaıtyoruz
Ah o toz alerjisi bende de var.ahahhaha lina biz kardesmıyızz yoksaa kızz bende de toz alerjısı var
geçmiş olsun jaseminimm, hemencik yat bence durdukca daha cok artmasın. zaten bu ara değişmez sıkıntılarımızdan biri de bu
evet yaaa, el mahkum olunca çare kalmadı kuzum
bende toz alerjısı hat safhada
benimde var Cnm birde dumana alerjim var
günaydın annişlerrr ve mutlu göbüşlerr
Bizde geldikherkese günaydın...
günaydın cnm nasılsın bugün? minnakın nasıl
Bizde geldikherkese günaydın...
günaydın dünürcümmmm nbr napıyo bizim oğlaanngünaydın annişlerrr ve mutlu göbüşlerr
günaydın canımm bugün nasılsın, hakladın mı kocayıııBizde geldikherkese günaydın...
oooooooooooo neslicim günaydın nbr ?Günaydın ekim anneleri nasılsınız?
Günaydın ekim anneleri nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?