2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
zaten bu illet biraz da genetikmiş olabilir yani belki benim ikizimsindir annem hep der sen hastanede karıştın galiba diye yoksa gerçekmi

ıcıme suphe dustu annemı arayı soracamm sımdıama ben sıvaslıyım canım sen aydın neyse ıkız olmasakta topık kardesıyız bız

ıcıme suphe dustu annemı arayı soracamm sımdıama ben sıvaslıyım canım sen aydın neyse ıkız olmasakta topık kardesıyız bız

evet bak orda bozuldu iş ben hiç sivasta bulunmadım neyse en azından hastanede karışmamışız hadi ben çıkar iyi geceler tatlım

biz kadınların huyu canım misafirliğe de gideriz çıkarken kapı muhabbeti çok tatlı olur ve bitmez burda böyle oluyor işte
evetya hepımızde var demekkı bu esımde gecen gun dıyor ne anlıyosunuz kapı onu muhabbetınden dıye neyse hadı bende kacar bacılar yarın gorusuruk kaldıgımız yerden devam ederız

ivet tatlım, benim oldum olası öyledir dudaklarım.. şimdilerde biraz da eskiye göre daha dolgun duruyo, saçma sapan bi insan oldum cıktım he

toz alerjisi canım kendimi bildim bileli vardı ama burda iyice arttı mlesef

benimki de öyle canım soyulmaktan kanıyor çoğunlukla dudak koruyucu bile kullandım fayda etmedi

bende istanbula geldim geleli oluyor Cnm benimde toza alerjim var

yazyagmuru Cnm fayda etmiyor çok kötü oluyor dudaklarimim açıyor

Bende yatağa geçtim uyumadan bir cepten bakayım dedim yine
yat dinlen canım zaten sahurda insan kahvaltı türü yiyor onu da dolaptan çıkarsın yesin bugünlük
Öyle yapacak canım. Genelde yalnız kalmasın iştahı olmaz diye oturuyordum sahura kadar ama bugun kendi yer artık.
size iyi geceler hoş sohbetler kızlar saygılarımızla huzurlarınızdan ayrılıp gidip yaıtyoruz
Hadi sende yat bari. İyi uykular.
ahahhaha lina biz kardesmıyızz yoksaa kızz bende de toz alerjısı var
Ah o toz alerjisi bende de var.
geçmiş olsun jaseminimm, hemencik yat bence durdukca daha cok artmasın. zaten bu ara değişmez sıkıntılarımızdan biri de bu

evet yaaa, el mahkum olunca çare kalmadı kuzum

Maalesef arada geliyor bu bas ağrıları.
Hadiyin iyi geceler kızlar.

Bizde geldik herkese günaydın...

günaydın serabım nasılsın bugün ? dün fırsat bulamadım yazılanları biraz okudum şimdi. görümcene söyleyecek laf bulamıyorum yani. o halasıysa sende annesisin biz ne zorluklarla dünaya getiriyoruz onları.eşinde büyük densizlik etmiş.bence biraz tepkiyi hak etmiş ikiside. tepkini koy ve canını sıkma minnakın için güzel günlerini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…