- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
günaydın serabım nasılsın bugün ? dün fırsat bulamadım yazılanları biraz okudum şimdi. görümcene söyleyecek laf bulamıyorum yani. o halasıysa sende annesisin biz ne zorluklarla dünaya getiriyoruz onları.eşinde büyük densizlik etmiş.bence biraz tepkiyi hak etmiş ikiside. tepkini koy ve canını sıkma minnakın için güzel günlerini düşün
günaydın dünürcümmmm nbr napıyo bizim oğlaann
günaydın canımm bugün nasılsın, hakladın mı kocayııı
oooooooooooo neslicim günaydın nbr ?
günaydın neslicimmmm iyiyiz sen nasılsınnn
günaydın hepinize..kahv yapmaca
Günaydın ekim anneleri nasılsınız?
günaydın kızlarrr
iyiyim şükür sıcaktan uyuyamıyorum geceleri minnak yavruda iyi anasını tekmeleyip duruyorrr
sizler nasılsınızzz yavrular nasılll
tepkiyi koydum canım akşam çektim zaten resti..umrumda da değilsiniz dedim...ne sen ne senin ailen bu saatten sonra..dün sağlık ocağında randevum vardı kuzumu gördüm yavrum sağ tarfaıma toplanmış yumuk bir şekilde duruyordu..dr bile dedi hocam çok mu yoruldun birşeye mi üzüldün bebek toplanmış çekilmiş bir tarafa diye... o an iyice kötü oldum ben eşimde yanımda sağlık ocağı çıkışı iyice coştum ben tabi...sizi takarsam bana da sero demesinler dedim..bildiğimi okuyacam..kuzuma bunları da yaşatmaya hiç birinizin hakkı yok dedim...bundan sonra böyle beni bu şekilde kabul edeceksiniz...
tepkiyi koydum canım akşam çektim zaten resti..umrumda da değilsiniz dedim...ne sen ne senin ailen bu saatten sonra..dün sağlık ocağında randevum vardı kuzumu gördüm yavrum sağ tarfaıma toplanmış yumuk bir şekilde duruyordu..dr bile dedi hocam çok mu yoruldun birşeye mi üzüldün bebek toplanmış çekilmiş bir tarafa diye... o an iyice kötü oldum ben eşimde yanımda sağlık ocağı çıkışı iyice coştum ben tabi...sizi takarsam bana da sero demesinler dedim..bildiğimi okuyacam..kuzuma bunları da yaşatmaya hiç birinizin hakkı yok dedim...bundan sonra böyle beni bu şekilde kabul edeceksiniz...
başka türlü kimse kıymetini bilmez zaten..cadolozlar kıymetli oluyo
kuzu aldım elime artık süpürgeyi bir taraftan başlayacağım temizlemeye..o kadar etkilenmişim ki eşim sabah diyo ki sabaha karşı sayıklayıp durdun...he dedim sizin yüzünüzden...onu da biliyon değil mi diye...
Bizde geldikherkese günaydın...
günaydın hepinize..kahv yapmaca
biz minnakımla iyiyiz çok şükür . Sadece sabah sabah batmaya başladı yine nasıl oturacağım bütün gün onu düşünüyorum.
Sabah ta müsait ken bi girip sizlere bi bakayım istedim.
hoşgeldin canım...
kuzum sıcak deme bana nolur..sabah serini düşene kadar uyuyamıyorum artık..birde sol tarafa yatmaktan bıktım sağa yattığım an başlıyor veled tepiklemeye..bu arada benim kuzum yan duruyo teyzeleri... başı göbeğimin sağında ayakları sol tarafımda...başı sıkışıyo herhalde minnakımın...
haklamak ne kelime kuuz delirmiştim dün beni görmeniz lazımdı...yana döne bilet arıyorum çekip gidecem dedim bu şehirden...
hoşgeldin canım...
Hışbulduk canım . Fırat buldukça yazmaya çalışıyorum size hiç bir konuyu takip edemiyorum gerçi ama yinede gruptan kopmamak için gayret gösteriyorum
eşin alır gönlünü canım ben inanıyorum ama işte senin bu kırgınlığın her şeyde aklına gelir
ne kadar illginç değil mi bebeğin strese girince bi kenarda kendini kenara çekmesi
hoşgeldin canım...
kuzum sıcak deme bana nolur..sabah serini düşene kadar uyuyamıyorum artık..birde sol tarafa yatmaktan bıktım sağa yattığım an başlıyor veled tepiklemeye..bu arada benim kuzum yan duruyo teyzeleri... başı göbeğimin sağında ayakları sol tarafımda...başı sıkışıyo herhalde minnakımın...
günaydın canımcımmmm
iyice zorlaştı oturup kalkmalarımızz yatmalarımızzz
yaaa benimkide tepikliyorr yan yatınca üzülüyorum baskı oluyo heralde diye ama ne olacak bilmiyorumm bide ben artık nefes darlığı çekiyorum tek yastıkla yatamıyorum
nereye gidicen kız bebiş doğana kadar gitmek yok
cnm benm yaaay süpürge nerden çıktı görümceni mi temizlicen yoksa o kadar da değil yaw
yaaa benimkide tepikliyorr yan yatınca üzülüyorum baskı oluyo heralde diye ama ne olacak bilmiyorumm bide ben artık nefes darlığı çekiyorum tek yastıkla yatamıyorum
nereye gidicen kız bebiş doğana kadar gitmek yok
ne diyon kuzu sedye de ağlamamak için kendimi zor tuttum gözlerim doldu resmen...ne benim ne senin ne de senin ailenin hiç kimsenin ne beni ne de kuzumu üzmeye hakkı yok...bitmiştir olay bu kadar ama benim dilimden de kurtulamaz onu da biliyor birşey ldu mu pat diye çarparım dün yaptığı hatayı yüzüne...dün o da korkmuş zaten...aradı napıyosun diye eşyalarımı topluyorum dedim çekip gidecem dedim sakın eve de gelme dedim kapıdan içeri almam millete rezil olmanla kalırsın dedim...aiesine de bişi diyememiş yemiş durmuş kendini dükkanda...saat 11 gibiydi aradı kalk hazırlan alış verişe çıkalım dedi...bende ben kim oluyorum ki anasıyım dedim..halası en yisini biliir ne eksiği ne noksanı varsa al bacını çık dedim wuhhhhuuuuu verdim gazı...tabi bu iyice kötü oldu...
cadaloz deyince bende süpürge dedim...ay benden uzak olsunlar da nerde olurlarsa olsunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?