2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

tepkiyi koydum canım akşam çektim zaten resti..umrumda da değilsiniz dedim...ne sen ne senin ailen bu saatten sonra..dün sağlık ocağında randevum vardı kuzumu gördüm yavrum sağ tarfaıma toplanmış yumuk bir şekilde duruyordu..dr bile dedi hocam çok mu yoruldun birşeye mi üzüldün bebek toplanmış çekilmiş bir tarafa diye... o an iyice kötü oldum ben eşimde yanımda sağlık ocağı çıkışı iyice coştum ben tabi...sizi takarsam bana da sero demesinler dedim..bildiğimi okuyacam..kuzuma bunları da yaşatmaya hiç birinizin hakkı yok dedim...bundan sonra böyle beni bu şekilde kabul edeceksiniz...

günaydın dünürcümmmm nbr napıyo bizim oğlaann

günaydın canımm bugün nasılsın, hakladın mı kocayııı

oooooooooooo neslicim günaydın nbr ?

günaydın dünürümmmm napsın valla keyfi yerinde ama anasına zoru var zaman geçtikçe dahada ağırlaşcam bakalım ne olacaksen nasılsın prenses napıyor

günaydın neslicimmmm iyiyiz sen nasılsınnn

biz minnakımla iyiyiz çok şükür . Sadece sabah sabah batmaya başladı yine nasıl oturacağım bütün gün onu düşünüyorum.
Sabah ta müsait ken bi girip sizlere bi bakayım istedim.

Günaydın ekim anneleri nasılsınız?

hoşgeldin canım...

günaydın kızlarrr

iyiyim şükür sıcaktan uyuyamıyorum geceleri minnak yavruda iyi anasını tekmeleyip duruyorrr

sizler nasılsınızzz yavrular nasılll

kuzum sıcak deme bana nolur..sabah serini düşene kadar uyuyamıyorum artık..birde sol tarafa yatmaktan bıktım sağa yattığım an başlıyor veled tepiklemeye..bu arada benim kuzum yan duruyo teyzeleri... başı göbeğimin sağında ayakları sol tarafımda...başı sıkışıyo herhalde minnakımın...

başka türlü kimse kıymetini bilmez zaten..cadolozlar kıymetli oluyo

haklamak ne kelime kuuz delirmiştim dün beni görmeniz lazımdı...yana döne bilet arıyorum çekip gidecem dedim bu şehirden...

eşin alır gönlünü canım ben inanıyorum ama işte senin bu kırgınlığın her şeyde aklına gelir
ne kadar illginç değil mi bebeğin strese girince bi kenarda kendini kenara çekmesi

başka türlü kimse kıymetini bilmez zaten..cadolozlar kıymetli oluyo

kuzu aldım elime artık süpürgeyi bir taraftan başlayacağım temizlemeye..o kadar etkilenmişim ki eşim sabah diyo ki sabaha karşı sayıklayıp durdun...he dedim sizin yüzünüzden...onu da biliyon değil mi diye...

Bizde geldik herkese günaydın...

günaydın serabım nasılsın bugün ? dün fırsat bulamadım yazılanları biraz okudum şimdi. görümcene söyleyecek laf bulamıyorum yani. o halasıysa sende annesisin biz ne zorluklarla dünaya getiriyoruz onları.eşinde büyük densizlik etmiş.bence biraz tepkiyi hak etmiş ikiside. tepkini koy ve canını sıkma minnakın için güzel günlerini düşün

günaydın hepinize..kahv yapmaca

günaydın canımcımmmm

biz minnakımla iyiyiz çok şükür . Sadece sabah sabah batmaya başladı yine nasıl oturacağım bütün gün onu düşünüyorum.
Sabah ta müsait ken bi girip sizlere bi bakayım istedim.

iyice zorlaştı oturup kalkmalarımızz yatmalarımızzz

haklamak ne kelime kuuz delirmiştim dün beni görmeniz lazımdı...yana döne bilet arıyorum çekip gidecem dedim bu şehirden...

yaaa benimkide tepikliyorr yan yatınca üzülüyorum baskı oluyo heralde diye ama ne olacak bilmiyorumm bide ben artık nefes darlığı çekiyorum tek yastıkla yatamıyorum

nereye gidicen kız bebiş doğana kadar gitmek yok

eşin alır gönlünü canım ben inanıyorum ama işte senin bu kırgınlığın her şeyde aklına gelir
ne kadar illginç değil mi bebeğin strese girince bi kenarda kendini kenara çekmesi

ne diyon kuzu sedye de ağlamamak için kendimi zor tuttum gözlerim doldu resmen...ne benim ne senin ne de senin ailenin hiç kimsenin ne beni ne de kuzumu üzmeye hakkı yok...bitmiştir olay bu kadar ama benim dilimden de kurtulamaz onu da biliyor birşey ldu mu pat diye çarparım dün yaptığı hatayı yüzüne...dün o da korkmuş zaten...aradı napıyosun diye eşyalarımı topluyorum dedim çekip gidecem dedim sakın eve de gelme dedim kapıdan içeri almam millete rezil olmanla kalırsın dedim...aiesine de bişi diyememiş yemiş durmuş kendini dükkanda...saat 11 gibiydi aradı kalk hazırlan alış verişe çıkalım dedi...bende ben kim oluyorum ki anasıyım dedim..halası en yisini biliir ne eksiği ne noksanı varsa al bacını çık dedim wuhhhhuuuuu verdim gazı...tabi bu iyice kötü oldu...

Daha sonrasıda var bakalım. Özellikle akşam yemekten sonra çok daha kötü oluyorum . birilerinin beni tutup kaldırması gerekiyor.

gerçekten dün nerdeyse gidiyordum o aşamadaydım...bir küçük valizimi bile hazırladım..ama uçak bileti bulamadım...

önceden ben sağa yatıyordum kuzu yine aynı kıpır kıpırdı ve daha şiddetli atıyordu tepiği..dün dr yan ytaıyo deyince kafasıda sağ da deyiverince sağa yatamaz oldum...yatttımğım an acayip tepik yiyiorum..bende sola dönüyorumsol tarafım uyuşuyo resmen gece boyunca...

Şu dış etkenlerde olaya müdahale etmeseler olmaz sanki. Ya ben anneyim ben taşıyorum söz hakkı benim başkasının karışması ne mümkün. Tüm kahrı eziteyi biz çekelim başkaları söz hakkı olsun. En güzelini yapmışsın. Tavrını koru kimse bi daha sana müdahale edemesin.

cadaloz deyince bende süpürge dedim...ay benden uzak olsunlar da nerde olurlarsa olsunlar...

aman sen akıllı kadınsın zaten kocana sahip çık..gitmek filan olmaz zaten..ama yerinde olsam o kadını zerre karıştırmam yavruma..bişey alırsa da kenara kaldırırım aa küçük gelmiş derim giydirmem bile..tersim pistir biraz benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…