2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kuzu benim de tersim pistir ama yüz yüze bakıyoruz arada kırgınlık olmaın eşimin ailesi dedim sustum...ama iş bu raddeye geldi ve ben çıldırdım..akşam eşim gelmiş... internetten araştırmış bu dönemlerde psikolojik olarak çok hassas olurmuşuz.. dikkat etmemmiz lazımmış falan filan diye..bugün ki yaşanan olayın psikoloijyle misikolojiyle alakası yok dedim hiçççç kıvrııp durma benim hormonlarıma da bahane bulma dedim...

kime ne yaa..arkadaşlar var bebeğe isim konurken sorulmamış bile kıza..kız da üniversite mezunu bilmemne..fazla mütevazi olmıycan..bence isim koyma hakkı da öncelikle annenindir, sonra baba..başkasına da laf düşmez..ayy çok şükür halime

bildiğimiokudum canım dün gittim pijama takımlarımı ladım kuzuma bir sürü kıyafet aldım..geldik beşiğe baktık benim dediğim beşik alındı...bir kaldı banyo ve bakım malzemeleri onu da nerden alacağım belli zaten araştırıyorum uygun fiyata bulmaya..

aynen ya normal zamanda olsa ne farketcekti...

sen kimse için ne bebeğini üz ne de kocanı bırak.
o fitnelik yapanı çıkart aradan bak naısl geliyo huzurun. hatta kv ile aran iyi sanırım ona bile anlatsan olur bence.
dışarı çıkınca bile eşine kızdıgını söylemiştin seni yalnız bıraktıgı için. bence bu kadar üzdüğünü anlatırsan da senden yana olacaktır. hee baktın kızını tutuyo onu da koyuverirsin bi köşeye

Daha sonrasıda var bakalım. Özellikle akşam yemekten sonra çok daha kötü oluyorum . birilerinin beni tutup kaldırması gerekiyor.
aynısı canım bende de, beni kocam kaldırmasa koltuktan kalıcam öyleeee

canım kv ile görümcemin arası zaten iyi değil..ama ne yapacak eli mecbur ççekiyor kadın...ben kayınvalideme üzülüyom allah o kadına sabır versin akşama kadar onunla aynı evde...

canımmm binlerce şükür tekrar diyorum bizimkiler benziyo birbirine
ben kayınvalideme haber yolladım görümcemle şu ismi düşünüyoruz onun da istediği bişey var mı aklından kalbinden geçen diye. o da onlar ne isterse kabulümdür demiş sağolsun. sonradan kendi bizim istediğimiz isimle sormaya başladı torununun halini hatrını

günaydın kızlar..ama gün pek aymamış galiba kimseye..bizde akşam kavga ettik kocişle..annesi babası yüzünden..biz sipariş vermiştik beşiğin gelmesini bekliyorduk kociş bi köye gitti geldi çok değişti başaldı bağrınmaya.yok ne gerek varmış kocaman beşiğe sanki beşikte çok yatçakmış eltiminkiler çokmu yatmış idareten bi ufak beşik alalımmıi evlenirkende yemek masasını almışız ne işe yarıyormuş boşuna yer kaplıyormuş para vermişiz hep babasının anasının dolduruşu.bende köye gittiğin belli oldu zaten onlar burnuınu sokmasa olmaz 6 senede anca bebek yaptık bebek yapmamıza bile karışanlardan ne beklenir sen daha bak annaın babanın ağzına ilerde görcen sen dedim aldım yastığımı salonda yattım sabaha kadar ağladım..:2::2::2: sabahta sırnaşıyor ne varmış beşiği ufak alalım dediyseymiş bana uzatma tamam diyor bende dahab yeni başladık dedim.beni hamilşe halimle bile ikidebir ağlatıyolar..:2: anası babası hiç beni bebeği sormamış bile insan merak edip sorar bebek nasıl falan diye söleyincede aman sende daha doğmamış bebeğin nesini sorcaklar diyo.bende maşallah anananlar ağbinin 2 çocuğunla doyurmuş kendilerini torun sevgisine dedim.bu sabah şiş gözlerle dükkandayım bide az önce sarhoşun biriyle uğraştım ya bu saatte ne ara o kadar içmiş sabah sabah sinir etti beni galiba sabrınım sınanıyor

ayy seroo dahada kaç haftamızzz varrr yandık biz yandıkk

al benden bir tane daha...ya gerçekten anlamıyorum bu milleti..neden karışırlar neden burunlarını sokarlar herşeye anlam veremiyorum..bıraksınlar ya bizi bize ne istiyorsak onu yapalım...

canım kv ile görümcemin arası zaten iyi değil..ama ne yapacak eli mecbur ççekiyor kadın...ben kayınvalideme üzülüyom allah o kadına sabır versin akşama kadar onunla aynı evde...
tatlım onlar ana kız bi şekilde hallederler. sen hiç muhattap olma madem GÖRÜMCEK ile
eşine de resti çekmişsin bence onla da aranı çok kötü tutma o yemiş zılgıtı yeter ona ama tavır yapmaya tam gaz devam o ayrı

Gunaydin kizlar,kocis erken gidince beni uyku tutmuyo gozler acilinca bi daha kapanmiyo ve oglan hergun saat 6 da basliyo gezinmeye mi desem tekmelemeyemi desem basi asagida oldugundan sert bi hareket yapinca bagiracak gibi oluyorum

günaydın kızlar
kac gundur gelemyorum tansiyon problemı yaşıyorum ve baş dönmeleri dr la görüşüyoruz elbette ama ilaç kullanmak yerıne hala dogal yöntemlerle çözmeye çalışıyoruz
umarım hepiniz iyisinizdir gelirim gene öpüyorum hepinizi

geldikten sonra kopamıyorsun zaten canım topiğe...

Şu işler yoğun olmasa hiç kopmayacağım zaten sizden ama çok yoğunum ya

Aynen dediğin gibi. Serap cığım buda geçecek inşallah. geriye baktığında dahada rahatlamış olacaksın.

iyi yapmışsın canım. iyi günlerde kullansın bebişin. İçine sineni alman iyi olmuş. bundan sonrada aynı şekilde devam eder zaten sakın sıkma canını....

tavsiyelerine uymaya çalışacağım canım...

Kızlar ben kaçar kahvaltımızı yapmadık ve saat 11 gibi hasta ziyaretine gitcez oğlumla...hazırlanıp süslenmemiz lazım...

ay maşallah, ya biz de inşallah iyi kv olurus adigee..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…