- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Hışbulduk canım . Fırat buldukça yazmaya çalışıyorum size hiç bir konuyu takip edemiyorum gerçi ama yinede gruptan kopmamak için gayret gösteriyorum
aman sen akıllı kadınsın zaten kocana sahip çık..gitmek filan olmaz zaten..ama yerinde olsam o kadını zerre karıştırmam yavruma..bişey alırsa da kenara kaldırırım aa küçük gelmiş derim giydirmem bile..tersim pistir biraz benim..
Şu dış etkenlerde olaya müdahale etmeseler olmaz sanki. Ya ben anneyim ben taşıyorum söz hakkı benim başkasının karışması ne mümkün. Tüm kahrı eziteyi biz çekelim başkaları söz hakkı olsun. En güzelini yapmışsın. Tavrını koru kimse bi daha sana müdahale edemesin.
Şu dış etkenlerde olaya müdahale etmeseler olmaz sanki. Ya ben anneyim ben taşıyorum söz hakkı benim başkasının karışması ne mümkün. Tüm kahrı eziteyi biz çekelim başkaları söz hakkı olsun. En güzelini yapmışsın. Tavrını koru kimse bi daha sana müdahale edemesin.
kuzu benim de tersim pistir ama yüz yüze bakıyoruz arada kırgınlık olmaın eşimin ailesi dedim sustum...ama iş bu raddeye geldi ve ben çıldırdım..akşam eşim gelmiş... internetten araştırmış bu dönemlerde psikolojik olarak çok hassas olurmuşuz.. dikkat etmemmiz lazımmış falan filan diye..bugün ki yaşanan olayın psikoloijyle misikolojiyle alakası yok dedim hiçççç kıvrııp durma benim hormonlarıma da bahane bulma dedim...
tepkiyi koydum canım akşam çektim zaten resti..umrumda da değilsiniz dedim...ne sen ne senin ailen bu saatten sonra..dün sağlık ocağında randevum vardı kuzumu gördüm yavrum sağ tarfaıma toplanmış yumuk bir şekilde duruyordu..dr bile dedi hocam çok mu yoruldun birşeye mi üzüldün bebek toplanmış çekilmiş bir tarafa diye... o an iyice kötü oldum ben eşimde yanımda sağlık ocağı çıkışı iyice coştum ben tabi...sizi takarsam bana da sero demesinler dedim..bildiğimi okuyacam..kuzuma bunları da yaşatmaya hiç birinizin hakkı yok dedim...bundan sonra böyle beni bu şekilde kabul edeceksiniz...
sen kimse için ne bebeğini üz ne de kocanı bırak.
ne diyon kuzu sedye de ağlamamak için kendimi zor tuttum gözlerim doldu resmen...ne benim ne senin ne de senin ailenin hiç kimsenin ne beni ne de kuzumu üzmeye hakkı yok...bitmiştir olay bu kadar ama benim dilimden de kurtulamaz onu da biliyor birşey ldu mu pat diye çarparım dün yaptığı hatayı yüzüne...dün o da korkmuş zaten...aradı napıyosun diye eşyalarımı topluyorum dedim çekip gidecem dedim sakın eve de gelme dedim kapıdan içeri almam millete rezil olmanla kalırsın dedim...aiesine de bişi diyememiş yemiş durmuş kendini dükkanda...saat 11 gibiydi aradı kalk hazırlan alış verişe çıkalım dedi...bende ben kim oluyorum ki anasıyım dedim..halası en yisini biliir ne eksiği ne noksanı varsa al bacını çık dedim wuhhhhuuuuu verdim gazı...tabi bu iyice kötü oldu...
aynısı canım bende de, beni kocam kaldırmasa koltuktan kalıcam öyleeeeDaha sonrasıda var bakalım. Özellikle akşam yemekten sonra çok daha kötü oluyorum . birilerinin beni tutup kaldırması gerekiyor.
aynen ya normal zamanda olsa ne farketcekti...
sen kimse için ne bebeğini üz ne de kocanı bırak.
o fitnelik yapanı çıkart aradan bak naısl geliyo huzurun. hatta kv ile aran iyi sanırım ona bile anlatsan olur bence.
dışarı çıkınca bile eşine kızdıgını söylemiştin seni yalnız bıraktıgı için. bence bu kadar üzdüğünü anlatırsan da senden yana olacaktır. hee baktın kızını tutuyo onu da koyuverirsin bi köşeye
canımmm binlerce şükür tekrar diyorum bizimkiler benziyo birbirinekime ne yaa..arkadaşlar var bebeğe isim konurken sorulmamış bile kıza..kız da üniversite mezunu bilmemne..fazla mütevazi olmıycan..bence isim koyma hakkı da öncelikle annenindir, sonra baba..başkasına da laf düşmez..ayy çok şükür halime
gerçekten dün nerdeyse gidiyordum o aşamadaydım...bir küçük valizimi bile hazırladım..ama uçak bileti bulamadım...
önceden ben sağa yatıyordum kuzu yine aynı kıpır kıpırdı ve daha şiddetli atıyordu tepiği..dün dr yan ytaıyo deyince kafasıda sağ da deyiverince sağa yatamaz oldum...yatttımğım an acayip tepik yiyiorum..bende sola dönüyorumsol tarafım uyuşuyo resmen gece boyunca...
günaydın kızlar..ama gün pek aymamış galiba kimseye..bizde akşam kavga ettik kocişle..annesi babası yüzünden..biz sipariş vermiştik beşiğin gelmesini bekliyorduk kociş bi köye gitti geldi çok değişti başaldı bağrınmaya.yok ne gerek varmış kocaman beşiğe sanki beşikte çok yatçakmış eltiminkiler çokmu yatmış idareten bi ufak beşik alalımmıi evlenirkende yemek masasını almışız ne işe yarıyormuş boşuna yer kaplıyormuş para vermişiz hep babasının anasının dolduruşu.bende köye gittiğin belli oldu zaten onlar burnuınu sokmasa olmaz 6 senede anca bebek yaptık bebek yapmamıza bile karışanlardan ne beklenir sen daha bak annaın babanın ağzına ilerde görcen sen dedim aldım yastığımı salonda yattım sabaha kadar ağladım..:2::2::2: sabahta sırnaşıyor ne varmış beşiği ufak alalım dediyseymiş bana uzatma tamam diyor bende dahab yeni başladık dedim.beni hamilşe halimle bile ikidebir ağlatıyolar..:2: anası babası hiç beni bebeği sormamış bile insan merak edip sorar bebek nasıl falan diye söleyincede aman sende daha doğmamış bebeğin nesini sorcaklar diyo.bende maşallah anananlar ağbinin 2 çocuğunla doyurmuş kendilerini torun sevgisine dedim.bu sabah şiş gözlerle dükkandayım bide az önce sarhoşun biriyle uğraştım ya bu saatte ne ara o kadar içmiş sabah sabah sinir etti beni galiba sabrınım sınanıyor
tatlım onlar ana kız bi şekilde hallederler. sen hiç muhattap olma madem GÖRÜMCEK ilecanım kv ile görümcemin arası zaten iyi değil..ama ne yapacak eli mecbur ççekiyor kadın...ben kayınvalideme üzülüyom allah o kadına sabır versin akşama kadar onunla aynı evde...
ayy seroo dahada kaç haftamızzz varrr yandık biz yandıkk
geldikten sonra kopamıyorsun zaten canım topiğe...
kime ne yaa..arkadaşlar var bebeğe isim konurken sorulmamış bile kıza..kız da üniversite mezunu bilmemne..fazla mütevazi olmıycan..bence isim koyma hakkı da öncelikle annenindir, sonra baba..başkasına da laf düşmez..ayy çok şükür halime
bildiğimiokudum canım dün gittim pijama takımlarımı ladım kuzuma bir sürü kıyafet aldım..geldik beşiğe baktık benim dediğim beşik alındı...bir kaldı banyo ve bakım malzemeleri onu da nerden alacağım belli zaten araştırıyorum uygun fiyata bulmaya..
tatlım onlar ana kız bi şekilde hallederler. sen hiç muhattap olma madem GÖRÜMCEK ile
eşine de resti çekmişsin bence onla da aranı çok kötü tutma o yemiş zılgıtı yeter onaama tavır yapmaya tam gaz devam o ayrı
canımmm binlerce şükür tekrar diyorum bizimkiler benziyo birbirine
ben kayınvalideme haber yolladım görümcemle şu ismi düşünüyoruz onun da istediği bişey var mı aklından kalbinden geçen diye. o da onlar ne isterse kabulümdür demiş sağolsun. sonradan kendi bizim istediğimiz isimle sormaya başladı torununun halini hatrını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?