günaydın kızlar..ama gün pek aymamış galiba kimseye..bizde akşam kavga ettik kocişle..annesi babası yüzünden..biz sipariş vermiştik beşiğin gelmesini bekliyorduk kociş bi köye gitti geldi çok değişti başaldı bağrınmaya.yok ne gerek varmış kocaman beşiğe sanki beşikte çok yatçakmış eltiminkiler çokmu yatmış idareten bi ufak beşik alalımmıi evlenirkende yemek masasını almışız ne işe yarıyormuş boşuna yer kaplıyormuş para vermişiz hep babasının anasının dolduruşu.bende köye gittiğin belli oldu zaten onlar burnuınu sokmasa olmaz 6 senede anca bebek yaptık bebek yapmamıza bile karışanlardan ne beklenir sen daha bak annaın babanın ağzına ilerde görcen sen dedim aldım yastığımı salonda yattım sabaha kadar ağladım..:2::2::2: sabahta sırnaşıyor ne varmış beşiği ufak alalım dediyseymiş bana uzatma tamam diyor bende dahab yeni başladık dedim.beni hamilşe halimle bile ikidebir ağlatıyolar..:2: anası babası hiç beni bebeği sormamış bile insan merak edip sorar bebek nasıl falan diye söleyincede aman sende daha doğmamış bebeğin nesini sorcaklar diyo.bende maşallah anananlar ağbinin 2 çocuğunla doyurmuş kendilerini torun sevgisine dedim.bu sabah şiş gözlerle dükkandayım bide az önce sarhoşun biriyle uğraştım ya bu saatte ne ara o kadar içmiş sabah sabah sinir etti beni galiba sabrınım sınanıyor
canım kocanın cümleleri gerçekten ard arda coşku ile söylenmiş ana baba cümleleri çok enteresan bu adamlar yaa saflar kim nereye çekse oraya gidiyolargünaydın kızlar..ama gün pek aymamış galiba kimseye..bizde akşam kavga ettik kocişle..annesi babası yüzünden..biz sipariş vermiştik beşiğin gelmesini bekliyorduk kociş bi köye gitti geldi çok değişti başaldı bağrınmaya.yok ne gerek varmış kocaman beşiğe sanki beşikte çok yatçakmış eltiminkiler çokmu yatmış idareten bi ufak beşik alalımmıi evlenirkende yemek masasını almışız ne işe yarıyormuş boşuna yer kaplıyormuş para vermişiz hep babasının anasının dolduruşu.bende köye gittiğin belli oldu zaten onlar burnuınu sokmasa olmaz 6 senede anca bebek yaptık bebek yapmamıza bile karışanlardan ne beklenir sen daha bak annaın babanın ağzına ilerde görcen sen dedim aldım yastığımı salonda yattım sabaha kadar ağladım..:2::2::2: sabahta sırnaşıyor ne varmış beşiği ufak alalım dediyseymiş bana uzatma tamam diyor bende dahab yeni başladık dedim.beni hamilşe halimle bile ikidebir ağlatıyolar..:2: anası babası hiç beni bebeği sormamış bile insan merak edip sorar bebek nasıl falan diye söleyincede aman sende daha doğmamış bebeğin nesini sorcaklar diyo.bende maşallah anananlar ağbinin 2 çocuğunla doyurmuş kendilerini torun sevgisine dedim.bu sabah şiş gözlerle dükkandayım bide az önce sarhoşun biriyle uğraştım ya bu saatte ne ara o kadar içmiş sabah sabah sinir etti beni galiba sabrınım sınanıyor
serabımmmmm tavsiye senin işin lütfen görevleri karıştırmayalım özüne dön hementavsiyelerine uymaya çalışacağım canım...
bende iyiyim cnm oğluşumun dünden beri maşallahı var tek kale maç yapıyo sanki içerdegünaydın kızlarrr
iyiyim şükür sıcaktan uyuyamıyorum geceleri minnak yavruda iyi anasını tekmeleyip duruyorrr
sizler nasılsınızzz yavrular nasılll
ayyy canım benim yaa minnakında üzülmüş bak anlamış annesinin üzüldüğünü. sen dıyecegını de edecegını et bende olsam burnundan getirirdim hiçbir lafın altında kalamam çatır çatır cevabını veririm.erkek milletine biraz dişli olucaksın yoksa çıkar tepene
tepkiyi koydum canım akşam çektim zaten resti..umrumda da değilsiniz dedim...ne sen ne senin ailen bu saatten sonra..dün sağlık ocağında randevum vardı kuzumu gördüm yavrum sağ tarfaıma toplanmış yumuk bir şekilde duruyordu..dr bile dedi hocam çok mu yoruldun birşeye mi üzüldün bebek toplanmış çekilmiş bir tarafa diye... o an iyice kötü oldum ben eşimde yanımda sağlık ocağı çıkışı iyice coştum ben tabi...sizi takarsam bana da sero demesinler dedim..bildiğimi okuyacam..kuzuma bunları da yaşatmaya hiç birinizin hakkı yok dedim...bundan sonra böyle beni bu şekilde kabul edeceksiniz...
günaydın kızlar
kac gundur gelemyorumtansiyon problemı yaşıyorum ve baş dönmeleri dr la görüşüyoruz elbette ama ilaç kullanmak yerıne hala dogal yöntemlerle çözmeye çalışıyoruz
umarım hepiniz iyisinizdir gelirim gene öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar..ama gün pek aymamış galiba kimseye..bizde akşam kavga ettik kocişle..annesi babası yüzünden..biz sipariş vermiştik beşiğin gelmesini bekliyorduk kociş bi köye gitti geldi çok değişti başaldı bağrınmaya.yok ne gerek varmış kocaman beşiğe sanki beşikte çok yatçakmış eltiminkiler çokmu yatmış idareten bi ufak beşik alalımmıi evlenirkende yemek masasını almışız ne işe yarıyormuş boşuna yer kaplıyormuş para vermişiz hep babasının anasının dolduruşu.bende köye gittiğin belli oldu zaten onlar burnuınu sokmasa olmaz 6 senede anca bebek yaptık bebek yapmamıza bile karışanlardan ne beklenir sen daha bak annaın babanın ağzına ilerde görcen sen dedim aldım yastığımı salonda yattım sabaha kadar ağladım..:2::2::2: sabahta sırnaşıyor ne varmış beşiği ufak alalım dediyseymiş bana uzatma tamam diyor bende dahab yeni başladık dedim.beni hamilşe halimle bile ikidebir ağlatıyolar..:2: anası babası hiç beni bebeği sormamış bile insan merak edip sorar bebek nasıl falan diye söleyincede aman sende daha doğmamış bebeğin nesini sorcaklar diyo.bende maşallah anananlar ağbinin 2 çocuğunla doyurmuş kendilerini torun sevgisine dedim.bu sabah şiş gözlerle dükkandayım bide az önce sarhoşun biriyle uğraştım ya bu saatte ne ara o kadar içmiş sabah sabah sinir etti beni galiba sabrınım sınanıyor
Gunaydin kizlar,kocis erken gidince beni uyku tutmuyo gozler acilinca bi daha kapanmiyo ve oglan hergun saat 6 da basliyo gezinmeye mi desem tekmelemeyemi desem basi asagida oldugundan sert bi hareket yapinca bagiracak gibi oluyorum
aminn canım ama cadı kaynanalar çıkacak aranızdan bazen umut vadediyorsunuzay maşallah, ya biz de inşallah iyi kv olurus adigee..:18:
aminn canım ama cadı kaynanalar çıkacak aranızdan bazen umut vadediyorsunuz
işin şakası tabii
al benden bir tane daha...ya gerçekten anlamıyorum bu milleti..neden karışırlar neden burunlarını sokarlar herşeye anlam veremiyorum..bıraksınlar ya bizi bize ne istiyorsak onu yapalım...
Loricimmmm günaydınnn... Nasılsınnnnn
Oğluşlar çok hareketli maşallah. ama kız çocukları bizimkilere göre daha da hareketli olur muş.
o da var canımee siz kv olmıycak mısınız sankimvalla erkekler de en az kadınlar kadar kv çekiştiriyor haberiniz olsun ona göre hepimiz ii olalım demek istedim kuzum
hoşgeldin canımmmmGunaydin kizlar,kocis erken gidince beni uyku tutmuyo gozler acilinca bi daha kapanmiyo ve oglan hergun saat 6 da basliyo gezinmeye mi desem tekmelemeyemi desem basi asagida oldugundan sert bi hareket yapinca bagiracak gibi oluyorum
günaydın kızlar
kac gundur gelemyorumtansiyon problemı yaşıyorum ve baş dönmeleri dr la görüşüyoruz elbette ama ilaç kullanmak yerıne hala dogal yöntemlerle çözmeye çalışıyoruz
umarım hepiniz iyisinizdir gelirim gene öpüyorum hepinizi
ben daha haftaları saymıyorum canım...saydıkça strese giriyom...:18:
Gunaydin kizlar,kocis erken gidince beni uyku tutmuyo gozler acilinca bi daha kapanmiyo ve oglan hergun saat 6 da basliyo gezinmeye mi desem tekmelemeyemi desem basi asagida oldugundan sert bi hareket yapinca bagiracak gibi oluyorum
:2::2::2: hem sabaha kadar:2: ağladım sinirden üzüntüden hemde ben ağladıkça bebeğimi üzdüm diye daha da ağladım hiç susmadım daha çok ağlayasım geldi.eşimede kendim sizin aranıza bulaştım bide bebeğimide sürükledim sizin aranıza dedim çok kızdım az önce arıyor gene beşik pazar günü gelcekmiş en büyüğünden söyledim diyor yüzlü görünmeye çalışıyor neye yarar ki sabaha kadar anasının babasının ağzına bakıp ağlattı şimdi kırdığı kalbi onarmaya çalışıyor bende tamam kapat hadi senle bu kadar samimöiyete gerek yok dedim yüz vermedim kızımda geziniyor o da hiç uyumadı gece:2: şimdie geziniyor tabi kızımda huzursuz oldu yavrum onlar yüzünden bide diyorki eşim onlar bişey demedi nasıl demedi eşimin asla aklına gelmez yemek masası muhabbeti kesin ailesi söylendi zaten aldıkları herşeyi zehir ettiler..kızlar çok dolmuşum kusura bakmayın söz konusu bebeğim olunca patlıyorum...ya bide kaynnam annemin yanında direk sakın bişey umma bekleme hiç bişey yapmaya niyetim yok demişti bana annem var diye tatsızlık olmasın diye ben karışmam babaanne olmak kolay değil dedim.ne kadar da iyimserim söyle işte zaten bişey beklemiyorum kimseye güvenip yapmadım yada sizin 2 tane torununuz var zaten merağınızı almışınızdır diye..işte sustukça tepene biniyolar.
cnm ya duymazına gel, bakalım eşin almamazlık yapcak mı beşiği..yapmıycak bence..dolduruşa gelmiş die kendin diosun..söleyip söleyip susar..
o da var canım
ama herkes kendi annesinden pay biçerek kız annelerinin bu konularda daha fedakar olup karı koca arasına pek girmediklerini çok iyi bilir
iyi olmak için vicdanlı olmak gerek o da hepimizde var gibi mutlaka kv lerde de var ama farklı yerlerde farklı ortamlarda yetişmiş olmanın çakışması tüm bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?