2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın kuzum ben de aynı sekılde kocişi yolcu ettıkten sonra pek uyuyamıyorum Bu arada hamiş tshrt degıstım ama ilki gb olursa dıye korkuyorum elımdemı yıkasam napsam bu da akarsa

gunaydin canim degistirdigine sevindim korkma at bisey olmaz bence ama 40 da at o hataliydi bence cunku bende aldim iki tane hic bisey olmadilar

Canım benim okudum çok üzüldüm inan.. Lütfen üzme kendini kafana takma bunları biliorum çok zor ama bak hamilesin bebeğinde kendinde zarar görüyorsun. ilk üç ayda bende çok kötü şeyler çektim kayın validemden görümcemden falan çok ağladım ama inanki değmiyor. hiç üzme tatlı canını. İnşallah rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün dilediğin herşeyi versin.

Loricimmmm günaydınnn... Nasılsınnnnn
Oğluşlar çok hareketli maşallah. ama kız çocukları bizimkilere göre daha da hareketli olur muş.
işte o kıpırdanan hatunlardan bi tane benim göbekte var

bira göbeği değil bu heralde desene canım yaa ne altta kalıyosun

anlayamıyolar kapılar kapandı evde 2 kişi kalıyoruz ne anası ne babası olmuyor yanımızda sadece ikimiz oluyoruz evimizde sadece 2 kişilik ailemiz ve kızımız gelcek allahın izniyle..onun bunun ağzına bakıyor tatsızlık çıkarıyor sonrada kırılan kalbi onarmaya çalışıyor neye yaradı..ya dediğim gibi aynı anasının babasının sözleri..yoksa asla yemek masası aklına gelmez birde diyorki öbür geline alındı sana alınmasa şişerdin ayırdılar olurdu diyor...ya kavga etçen bari ananın babanın laflarını taklit etme kendi ağzınla konuş..

hosbulduk zigzagim valla bende biktim bu milletten yaa yok cocuk nerede hani gobegin ben senden daha kiloluyum bilmem ne bende oyle diyenlere yapip yapabilecegim bu dedim gecen bi kadin bana diyoki nasil normal dogum yapcaksin ayy cok zor yok oyle yok boyle insan motive edecegine boyle soyluyo bende bi sinir oldum dedim madem zordu sen niye 6 tane cocuk yaptin dedim hiiic bisey diyemedi

ayy benim Annemle Babam da gelirler ama biraz sık gelseler hemen Annem başlar hafta 7 biz burdayız diye
kayınvalidem de dönem dönem bazen çok geliyo bazen hiç gelmiyo dengeliyoruz bi şekilde
ama çok şükür Allah nazarlardan saklasın kimsenin kimsenin arkasından konuştuğu yok çok şükür kayda değer bişey yok

Neslicim cok sukur iyiyim sadece sabahlaari karnim yamulmus sertlesmis bi sekilde kalkiyorum annemde oyle diyo valla ben anlamiyorum benimki manyak gibi bide sert sert o tekmeler yaramaz olcak herhalde

sen nasilsin senin oglus nasil napiyo?

Oğluşum büyüyor teyzesi çok hareketli maşallah kıpır kıpr. Ama beni çok üzmüyor öle söyleyeyim :)
Bakalım doğduğunda nasıl olacak onu çok meak ediyorum.

Günaydın anneler,

İlk zamanlardaki şikayetlerine geri dönüşü olan var mı? benim 3-4 gündür bulantılarım tekrar başladı. Bu sabah da çıkardım (

cnm hafif bulantı var bende de ama galiba artık mide küçüldüğü için daha önce yediğim miktar fazla geliyor..ama çıkaracak kadar değil ve yemek yiyince oluyodr a bi sorsan ii olur yada sağlık ocağına gitsen tansion vs ölçtürsen..belki bilmemdiğimiz bi sebebi olabilir..

Oğluşum büyüyor teyzesi çok hareketli maşallah kıpır kıpr. Ama beni çok üzmüyor öle söyleyeyim :)
Bakalım doğduğunda nasıl olacak onu çok meak ediyorum.

masallah kagan beye bizde cok merak ediyoruz bakalim ve hic yuzunu gormedik tamamen supriz olucak

looricim ağzına sağlık canım

bu salaklığı yapan çok erkek var gerçekten. kavga cümleleri bile ailesininkilerin aynısı maalesef. işte size düşüyo bu adamları adam etmek maalesef

günaydın kızlar nasılsınız benim kız dün bütün gece hareketliydi anasını bi türlü uyutmadı zaten eşim de memlekete gitti annemdeyim kocam yok diye de uyku tutmadı Kızlar ya ben çok mu safım çevremdeki herkes sen hamile kadınsın neden gönderdin kpocanı 1 hafta insan karısını yalnız bırakır mı ben olsam neler yapardım falan diyo ben de ailesi cok istedi arada kalmasın diye bi sey demedım ama içime oturdu gidişi resmen acaba 2 aydır hep iş için şehir dısına gidiyo nası olsa o zaman kalıyo anasında şimdi de kalır diye mi düşündü...

looricim ağzına sağlık canım

bu salaklığı yapan çok erkek var gerçekten. kavga cümleleri bile ailesininkilerin aynısı maalesef. işte size düşüyo bu adamları adam etmek maalesef

aynen oyle canim bunlari yontmakla omrumuz geciyo

ah canım çok güzel konuya değindin bunlar bide umreye gidip geldiler...biz evlendiğimiz sene çocuk sorunu ortaya çıktı dediler burda işiniz olmaz iyi bir üroloji doktoru ve tüp bebek merkezine gidin..anam bunla coştu ne gerek varmış sadece çocuğu olmayan bizmişiz olmazsa olmasınmış istanbula gitmek kolaymıymış kaynanm tutturdu daha yaşın genç olur bilmem kimin çok önceden olmamış bilmem kaç sene sonra olmuş...ah canım ah 6 senemi yediler oğullarıda onların ağzına baktı eşimle ayrılma noktasına geldik kaç ayrı ayrı durduk sonra bunlar elalem ne der gözüyle bizi barıştırdı yok neyim varsa satarım yeterki olsun çocuğunuz dedi ama hep yok harman zamanı yok buğday satınca deyip avuttu ama kendine yok traktör yok bilmem ne makinesi alıp durdu sonuçmu ben aldım umut tüp bebekten randevu aradık biz gidiyoruz dedik tabi eşimi kavgayla götürdüm babası demezmi oğlum beraber gidelim diye bende babana mı koycaklar bebeği dedim ikiz oldun dedim..sonuçta bir kuruş vermedi kendimiz yaptırdık kısarak her ihtiyacımızdan..bide sonradan kız bebk olcak diye laf etti ahh kızmı neyse hadi artık olmuş neyse kabulümüz artık olsun hadi..bu yani sözleri..bende patlamaya hazırmışım..kısaca her umraya hacca giden cennetlik olmuyor malesef..

ayyy kızlar günaydın. ne olmuş ortalık böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimki de dün yok 8 arkadaşının eşi doğum yapmış. Hepsi hali vakti yerinde insanlar oldukları halde oda yapmamışlar. Ben neden bebek odası diye tutturmuşum. Başımın etini yedi. O oda sırf ben istiyorum diye yapılıyormuş. Onun hiç merağı yokmuş boşa masrafmış. bıdı bıdı bıdı. O kadar kırıldım ki ama birşey demedim. Sanki milletle bir kesildi benim göbek bağım. Yapmadıysa yapmadı ba-na-ne... Ben elimden geleni yapmak istiyorum evladıma. Kuzumun odası olsun istiyorum.
Eşim bugün şehir dışına gitti. İş yerinden izinli 2 hafta. Annesini çok özlemişti. Gidip görmek istiyordu. Dedim madem öyle git bu tatilinde ben zaten gelemem bu halde. Sen görmüş ol onları dedim. Sabahta uğurladım Allah'ın izniyle. Bende ablamla kalacağım. İkimizde kafa dinleriz biraz iyi gelir. Çok stres olduk bu dönem. Tek korkum orada şişip şişip gelip bana saldırması burda kv'lerin ağzıyla:18::18::18:

helal valla afferim kıss..vercen cevabı..aman millete laf lazım bebek yokken de ee hani düşünmüo musunuz falan derlerdi..ay aklıma ne geldi şimdi..kv me bebek mevlütünden bebek biblosu vermişler o da bana getirmiş (ima ediyor söylemez de bebek filan) dolaba asıyım die..o gece ne ağladım ne ağladım...zaten düşünüoruz ama bekletti biraz sıpam..sabah bi kalktım biblonun yerinde yeller esiyo..atmış kocam evden

Neslicim cok sukur iyiyim sadece sabahlaari karnim yamulmus sertlesmis bi sekilde kalkiyorum annemde oyle diyo valla ben anlamiyorum benimki manyak gibi bide sert sert o tekmeler yaramaz olcak herhalde

sen nasilsin senin oglus nasil napiyo?

masallah kagan beye bizde cok merak ediyoruz bakalim ve hic yuzunu gormedik tamamen supriz olucak

Renkli ultrasonda sadece yüzünü görmüştük bizde :) Aynı babaya benziyordu benim tahminimcede minik hakan(babası) olacak gibi geliyor . minik juniorlarımız bizim onlar

insan haci olmaz gitmek ile mekkeye diye bi laf varya canim onlara gelsin bu lafim sen bosver o esine akil fikir ver salla onlarida

Gunaydin kizlar,kocis erken gidince beni uyku tutmuyo gozler acilinca bi daha kapanmiyo ve oglan hergun saat 6 da basliyo gezinmeye mi desem tekmelemeyemi desem basi asagida oldugundan sert bi hareket yapinca bagiracak gibi oluyorum
günaydın cnm.bende izne ayrılınca kocişin peşine uyurum diye düşünüyorum inşalah uyutur benim minnakbenim oğlumunda başı aşağıda ve sabahtan beri maşallah kıpır kıpır. oturtmuyo beni işyerinde sıpa

Günaydın güzel anneler
günaydın cnm nasılsın görüşmeyeli? kızın nasıl?

ah bu kocalarrr ahhh ne diye ailesinin dolduruşuna gelirler anlamıyorum hamile hamile üzmüş seni. bu ara hepsinin odunluğu tuttu sanırım

evet ya banada kaç ay var diye soruolar iki ay kaldı diyorum ooo daha çok varmış diyolar sinir oluyorumzaten bana zaman geçmiyo bide sizlemi uğraşcam yaa

ay yavrum yaa..hakkaten cahillermiş sennkiler..kızı beğenmiomuş sen yarat bakıyım yaratabiliosan..Allahın gücüne gider valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…