Günaydın kuzum ben de aynı sekılde kocişi yolcu ettıkten sonra pek uyuyamıyorumBu arada hamiş tshrt degıstım ama ilki gb olursa dıye korkuyorum elımdemı yıkasam napsam bu da akarsa
günaydın kızlar..ama gün pek aymamış galiba kimseye..bizde akşam kavga ettik kocişle..annesi babası yüzünden..biz sipariş vermiştik beşiğin gelmesini bekliyorduk kociş bi köye gitti geldi çok değişti başaldı bağrınmaya.yok ne gerek varmış kocaman beşiğe sanki beşikte çok yatçakmış eltiminkiler çokmu yatmış idareten bi ufak beşik alalımmıi evlenirkende yemek masasını almışız ne işe yarıyormuş boşuna yer kaplıyormuş para vermişiz hep babasının anasının dolduruşu.bende köye gittiğin belli oldu zaten onlar burnuınu sokmasa olmaz 6 senede anca bebek yaptık bebek yapmamıza bile karışanlardan ne beklenir sen daha bak annaın babanın ağzına ilerde görcen sen dedim aldım yastığımı salonda yattım sabaha kadar ağladım..:2::2::2: sabahta sırnaşıyor ne varmış beşiği ufak alalım dediyseymiş bana uzatma tamam diyor bende dahab yeni başladık dedim.beni hamilşe halimle bile ikidebir ağlatıyolar..:2: anası babası hiç beni bebeği sormamış bile insan merak edip sorar bebek nasıl falan diye söleyincede aman sende daha doğmamış bebeğin nesini sorcaklar diyo.bende maşallah anananlar ağbinin 2 çocuğunla doyurmuş kendilerini torun sevgisine dedim.bu sabah şiş gözlerle dükkandayım bide az önce sarhoşun biriyle uğraştım ya bu saatte ne ara o kadar içmiş sabah sabah sinir etti beni galiba sabrınım sınanıyor
işte o kıpırdanan hatunlardan bi tane benim göbekte varLoricimmmm günaydınnn... Nasılsınnnnn
Oğluşlar çok hareketli maşallah. ama kız çocukları bizimkilere göre daha da hareketli olur muş.
hoşgeldin canımmmm
günaydın canım tansiyon çok ciddi bi sorun umarım hemen çözeblirsinizzz
akışına bırakmak lazım dimi ama millet beni çok strese sokuyooo
ooo koca göbek olmuşsun nedir bu daha kaç ay var bilmem ne bıktım heeee
aradı azönce pazar günü gelcek beşik en büyüğünden aldım diyor bende yüz vermedim tamam kapat hadi senle bu kadar samimiyete gerek yok dedim.
canım kocanın cümleleri gerçekten ard arda coşku ile söylenmiş ana baba cümleleri çok enteresan bu adamlar yaa saflar kim nereye çekse oraya gidiyolar
serabımmmmm tavsiye senin işin lütfen görevleri karıştırmayalım özüne dön hemen
hoşgeldin canımmmm
aynen cnm katılıyorum..ayrıca artık bu zamanda etrafta kimi görsem arkadaşlardan kızın ailesi etrafında dönüyo yaşamlarıçocuk oluyo kızın annesi gelio vs..artık zaman tersine döndü..eskiden kız anneleri kızının evine daha doğrusu damadın evine çekinerek gelirdi şimdi erkek anneleri aynı durumda..ya Allah iyilerle karşılaştırsın valla, çocuklarımızı ii yetiştirelim ki ii insanları seçip getirsinler karşımıza inşallahh
Neslicim cok sukur iyiyim sadece sabahlaari karnim yamulmus sertlesmis bi sekilde kalkiyorumannemde oyle diyo valla ben anlamiyorum benimki manyak gibi bide sert sert o tekmeler yaramaz olcak herhalde
sen nasilsin senin oglus nasil napiyo?
Günaydın anneler,
İlk zamanlardaki şikayetlerine geri dönüşü olan var mı? benim 3-4 gündür bulantılarım tekrar başladı. Bu sabah da çıkardım(
Oğluşum büyüyor teyzesi çok hareketli maşallah kıpır kıpr. Ama beni çok üzmüyor öle söyleyeyim :)
Bakalım doğduğunda nasıl olacak onu çok meak ediyorum.
looricim ağzına sağlık canımhosbulduk zigzagim valla bende biktim bu milletten yaa yok cocuk nerede hani gobegin ben senden daha kiloluyum bilmem ne bende oyle diyenlere yapip yapabilecegim bu dedimgecen bi kadin bana diyoki nasil normal dogum yapcaksin ayy cok zor yok oyle yok boyle insan motive edecegine boyle soyluyo bende bi sinir oldum dedim madem zordu sen niye 6 tane cocuk yaptin dedim hiiic bisey diyemedi
bu salaklığı yapan çok erkek var gerçekten. kavga cümleleri bile ailesininkilerin aynısı maalesef. işte size düşüyo bu adamları adam etmek maalesefanlayamıyolar kapılar kapandı evde 2 kişi kalıyoruz ne anası ne babası olmuyor yanımızda sadece ikimiz oluyoruz evimizde sadece 2 kişilik ailemiz ve kızımız gelcek allahın izniyle..onun bunun ağzına bakıyor tatsızlık çıkarıyor sonrada kırılan kalbi onarmaya çalışıyor neye yaradı..ya dediğim gibi aynı anasının babasının sözleri..yoksa asla yemek masası aklına gelmez birde diyorki öbür geline alındı sana alınmasa şişerdin ayırdılar olurdu diyor...ya kavga etçen bari ananın babanın laflarını taklit etme kendi ağzınla konuş..
looricim ağzına sağlık canım
bu salaklığı yapan çok erkek var gerçekten. kavga cümleleri bile ailesininkilerin aynısı maalesef. işte size düşüyo bu adamları adam etmek maalesef
Al bi tane daha .. Herşeyi çok bilirler ama destek olun dediğinde yanında kimse olmaz. Ne karışıyorsun ki sen evler ayrı artık git bak kendi işine yaşlanmışsınız yarın öbür gün göçüp gideceksiz oku kuranını kıl namazaını Allah a ibadet et böle boş işlerler uğraşma huzur bozunca ne oluyor ki sanki başları göğe mi eriyor hayret bi olay ya. Eşler mutlu olunca herkes hep şunu söyler aman Allah bozmasın Ya Allah neden bozsun ki insanlar bozuyor belli olan bu...
hosbulduk zigzagim valla bende biktim bu milletten yaa yok cocuk nerede hani gobegin ben senden daha kiloluyum bilmem ne bende oyle diyenlere yapip yapabilecegim bu dedimgecen bi kadin bana diyoki nasil normal dogum yapcaksin ayy cok zor yok oyle yok boyle insan motive edecegine boyle soyluyo bende bi sinir oldum dedim madem zordu sen niye 6 tane cocuk yaptin dedim hiiic bisey diyemedi
Neslicim cok sukur iyiyim sadece sabahlaari karnim yamulmus sertlesmis bi sekilde kalkiyorumannemde oyle diyo valla ben anlamiyorum benimki manyak gibi bide sert sert o tekmeler yaramaz olcak herhalde
sen nasilsin senin oglus nasil napiyo?
masallah kagan beye bizde cok merak ediyoruz bakalim ve hic yuzunu gormedik tamamen supriz olucak
ah canım çok güzel konuya değindin bunlar bide umreye gidip geldiler...biz evlendiğimiz sene çocuk sorunu ortaya çıktı dediler burda işiniz olmaz iyi bir üroloji doktoru ve tüp bebek merkezine gidin..anam bunla coştu ne gerek varmış sadece çocuğu olmayan bizmişiz olmazsa olmasınmış istanbula gitmek kolaymıymış kaynanm tutturdu daha yaşın genç olur bilmem kimin çok önceden olmamış bilmem kaç sene sonra olmuş...ah canım ah 6 senemi yediler oğullarıda onların ağzına baktı eşimle ayrılma noktasına geldik kaç ayrı ayrı durduk sonra bunlar elalem ne der gözüyle bizi barıştırdı yok neyim varsa satarım yeterki olsun çocuğunuz dedi ama hep yok harman zamanı yok buğday satınca deyip avuttu ama kendine yok traktör yok bilmem ne makinesi alıp durdu sonuçmu ben aldım umut tüp bebekten randevu aradık biz gidiyoruz dedik tabi eşimi kavgayla götürdüm babası demezmi oğlum beraber gidelim diye bende babana mı koycaklar bebeği dedim ikiz oldun dedim..sonuçta bir kuruş vermedi kendimiz yaptırdık kısarak her ihtiyacımızdan..bide sonradan kız bebk olcak diye laf etti ahh kızmı neyse hadi artık olmuş neyse kabulümüz artık olsun hadi..bu yani sözleri..bende patlamaya hazırmışım..kısaca her umraya hacca giden cennetlik olmuyor malesef..
günaydın cnm.bende izne ayrılınca kocişin peşine uyurum diye düşünüyorum inşalah uyutur benim minnakGunaydin kizlar,kocis erken gidince beni uyku tutmuyo gozler acilinca bi daha kapanmiyo ve oglan hergun saat 6 da basliyo gezinmeye mi desem tekmelemeyemi desem basi asagida oldugundan sert bi hareket yapinca bagiracak gibi oluyorum
günaydın cnm nasılsın görüşmeyeli? kızın nasıl?Günaydın güzel anneler
ah bu kocalarrr ahhh ne diye ailesinin dolduruşuna gelirler anlamıyorum:2::2::2: hem sabaha kadar:2: ağladım sinirden üzüntüden hemde ben ağladıkça bebeğimi üzdüm diye daha da ağladım hiç susmadım daha çok ağlayasım geldi.eşimede kendim sizin aranıza bulaştım bide bebeğimide sürükledim sizin aranıza dedim çok kızdım az önce arıyor gene beşik pazar günü gelcekmiş en büyüğünden söyledim diyor yüzlü görünmeye çalışıyor neye yarar ki sabaha kadar anasının babasının ağzına bakıp ağlattı şimdi kırdığı kalbi onarmaya çalışıyor bende tamam kapat hadi senle bu kadar samimöiyete gerek yok dedim yüz vermedim kızımda geziniyor o da hiç uyumadı gece:2: şimdie geziniyor tabi kızımda huzursuz oldu yavrum onlar yüzünden bide diyorki eşim onlar bişey demedi nasıl demedi eşimin asla aklına gelmez yemek masası muhabbeti kesin ailesi söylendi zaten aldıkları herşeyi zehir ettiler..kızlar çok dolmuşum kusura bakmayın söz konusu bebeğim olunca patlıyorum...ya bide kaynnam annemin yanında direk sakın bişey umma bekleme hiç bişey yapmaya niyetim yok demişti bana annem var diye tatsızlık olmasın diye ben karışmam babaanne olmak kolay değil dedim.ne kadar da iyimserim söyle işte zaten bişey beklemiyorum kimseye güvenip yapmadım yada sizin 2 tane torununuz var zaten merağınızı almışınızdır diye..işte sustukça tepene biniyolar.
evet ya banada kaç ay var diye soruolar iki ay kaldı diyorum ooo daha çok varmış diyolar sinir oluyorumhoşgeldin canımmmm
ah canım çok güzel konuya değindin bunlar bide umreye gidip geldiler...biz evlendiğimiz sene çocuk sorunu ortaya çıktı dediler burda işiniz olmaz iyi bir üroloji doktoru ve tüp bebek merkezine gidin..anam bunla coştu ne gerek varmış sadece çocuğu olmayan bizmişiz olmazsa olmasınmış istanbula gitmek kolaymıymış kaynanm tutturdu daha yaşın genç olur bilmem kimin çok önceden olmamış bilmem kaç sene sonra olmuş...ah canım ah 6 senemi yediler oğullarıda onların ağzına baktı eşimle ayrılma noktasına geldik kaç ayrı ayrı durduk sonra bunlar elalem ne der gözüyle bizi barıştırdı yok neyim varsa satarım yeterki olsun çocuğunuz dedi ama hep yok harman zamanı yok buğday satınca deyip avuttu ama kendine yok traktör yok bilmem ne makinesi alıp durdu sonuçmu ben aldım umut tüp bebekten randevu aradık biz gidiyoruz dedik tabi eşimi kavgayla götürdüm babası demezmi oğlum beraber gidelim diye bende babana mı koycaklar bebeği dedim ikiz oldun dedim..sonuçta bir kuruş vermedi kendimiz yaptırdık kısarak her ihtiyacımızdan..bide sonradan kız bebk olcak diye laf etti ahh kızmı neyse hadi artık olmuş neyse kabulümüz artık olsun hadi..bu yani sözleri..bende patlamaya hazırmışım..kısaca her umraya hacca giden cennetlik olmuyor malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?