helal valla afferim kıss..vercen cevabı..aman millete laf lazım bebek yokken de ee hani düşünmüo musunuz falan derlerdi..ay aklıma ne geldi şimdi..kv me bebek mevlütünden bebek biblosu vermişler o da bana getirmiş (ima ediyor söylemez de bebek filan) dolaba asıyım die..o gece ne ağladım ne ağladım...zaten düşünüoruz ama bekletti biraz sıpam.. sabah bi kalktım biblonun yerinde yeller esiyo..atmış kocam evden
Ah canim ah bunlarin hepsimi ayni olur ya valla bazen lanet ediyorum benimkide arada oyle babasinin laflarini soyluyo babasida soyleyince cevabini veriyorum ogluda soyleyince cevabini veriyorum ben asla susmam susamam susarsam kendimi yerim bunlara susmicaksin bi hatalarini gordunmu yapistiricaksin suratlarina iyice uyuz oldum simdi sabah sabah
Renkli ultrasonda sadece yüzünü görmüştük bizde :) Aynı babaya benziyordu benim tahminimcede minik hakan(babası) olacak gibi geliyor . minik juniorlarımız bizim onlar
ayyy kızlar günaydın. ne olmuş ortalık böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimki de dün yok 8 arkadaşının eşi doğum yapmış. Hepsi hali vakti yerinde insanlar oldukları halde oda yapmamışlar. Ben neden bebek odası diye tutturmuşum. Başımın etini yedi. O oda sırf ben istiyorum diye yapılıyormuş. Onun hiç merağı yokmuş boşa masrafmış. bıdı bıdı bıdı. O kadar kırıldım ki ama birşey demedim. Sanki milletle bir kesildi benim göbek bağım. Yapmadıysa yapmadı ba-na-ne... Ben elimden geleni yapmak istiyorum evladıma. Kuzumun odası olsun istiyorum.
Eşim bugün şehir dışına gitti. İş yerinden izinli 2 hafta. Annesini çok özlemişti. Gidip görmek istiyordu. Dedim madem öyle git bu tatilinde ben zaten gelemem bu halde. Sen görmüş ol onları dedim. Sabahta uğurladım Allah'ın izniyle. Bende ablamla kalacağım. İkimizde kafa dinleriz biraz iyi gelir. Çok stres olduk bu dönem. Tek korkum orada şişip şişip gelip bana saldırması burda kv'lerin ağzıyla:18::18::18:
canım ben oğullarına iyi cevap veriyorumda ailesine laf söletmiyor ben yeri geldimi dayanamayıp arıyorum yada lafımı söylüyorum yüzyüzeykende ama çoğu zaman bişey deme sakın insanlara diyor..haberleri yok bişeyden onları karştırma diyor ah ben aptalım sanki anlamıycam neyden haberleri var neyden yok..kaç kez arkamdan konuşurken duydum pat diye çık ortaya yüzüme konuşun de işte ama ha diyorum ortam gerilemsin ama yaranamıyosun canım..kaynanam bi ara kendi kendine konuşuyordu tutturmuş tüp bebek tüp bebek amöaan bi onun yok çocuğu içimde çocuk çıktı falan diye...ben eşime söledimmi biriniz anam biriniz karım hanginize ne diyeyim diyor maa anası bişey dedimi hiç karım demiyor...
ayyy kızlar günaydın. ne olmuş ortalık böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimki de dün yok 8 arkadaşının eşi doğum yapmış. Hepsi hali vakti yerinde insanlar oldukları halde oda yapmamışlar. Ben neden bebek odası diye tutturmuşum. Başımın etini yedi. O oda sırf ben istiyorum diye yapılıyormuş. Onun hiç merağı yokmuş boşa masrafmış. bıdı bıdı bıdı. O kadar kırıldım ki ama birşey demedim. Sanki milletle bir kesildi benim göbek bağım. Yapmadıysa yapmadı ba-na-ne... Ben elimden geleni yapmak istiyorum evladıma. Kuzumun odası olsun istiyorum.
Eşim bugün şehir dışına gitti. İş yerinden izinli 2 hafta. Annesini çok özlemişti. Gidip görmek istiyordu. Dedim madem öyle git bu tatilinde ben zaten gelemem bu halde. Sen görmüş ol onları dedim. Sabahta uğurladım Allah'ın izniyle. Bende ablamla kalacağım. İkimizde kafa dinleriz biraz iyi gelir. Çok stres olduk bu dönem. Tek korkum orada şişip şişip gelip bana saldırması burda kv'lerin ağzıyla:18::18::18:
ay bi de bu versiyon var..adamlar kendi aralarında konuşup konuşup bize gelip satıyolar..ayyy...hepsi mi aynı yaa..eşimnki pek önemli mesele deil de örnek olsun dedim..geçen bi arkadaşı demiş ki nie ankastre fırın aldınız normal ocaklı fırın alsaydınız da sıkıştırıdınız bulaşık makinesinin yerinebana söledi gelip..olmaz öyle saçmalamış dedim..sonra başkaıs demiş ki nie normal bulaşık makinesini koydunuz..ankastreyse hepsi ankastre alsaydınız..geldi onu söledi sonra da..ben de dedim tasarruf mu yapcaz saçıp savurcaz mı bi karar ver artıkın yaane kuzumm
benimkinin annesi yok acaba olsaydi odami oyle olurdu bilmiyorum hee oldu benim arkamdan konussunlar ben laf soylemiyim onlara nerede gorulmus boyle bisey.. ben o konuda cok tersim bunu o adamda bildigi icin satasamiyo bana geri duruyo hep adam diyorum farkindaysan baba diyemedim dememde oyle insanaayyy ne agresif oldum hee
ne konuşuyorlar bilmem ama ben çok üzülüyorum bu duruma. Tamam maddi açıdan zorluyor olabilir ama yapılamayacak kadar da değil ki. Öyle olsa bende tutturmam zaten. Kendimde çalışıyorum. Neden çalışıyorum hayat standardımız yükselsin diye. Otururum evde ooohhh ne ala yerim içerim 2 ortalık temizlerim gezerim tozarım, ev hanımlığı yaparım o zaman derim alınacakta alınacak anlarım bu serzenişi. Çok üzülüyorum benay evet bide bu konular var bilmem kim almamış ben niye istermişim..yok eltim küçük beşik almış sanki şimdi çok mu yatarmış çocuk onda.sırf gösteriş için büyük beşik istermişim ilerde genç odası alınırmış...zaten bu adamlar yalnız kalınca herhalde ve ne alıp almadıklarını tartışıyoplar..
çok iyiymiş yaaa
işte o kıpırdanan hatunlardan bi tane benim göbekte var
bira göbeği değil bu heralde desene canım yaa ne altta kalıyosun
sennkinin babası nerde türkiyede mi..yalnız mı çocuklarıyla mı yaşıyor..valla Allahım kv lere annelerimize de uzun ömürler versin eşlerinden ayırmasın..erkek yalnız kalınca daha da zor oluyor çocuklara:18:
günaydın kızlar nasılsınız benim kız dün bütün gece hareketliydi anasını bi türlü uyutmadı zaten eşim de memlekete gitti annemdeyim kocam yok diye de uyku tutmadıKızlar ya ben çok mu safım çevremdeki herkes sen hamile kadınsın neden gönderdin kpocanı 1 hafta insan karısını yalnız bırakır mı ben olsam neler yapardım falan diyo ben de ailesi cok istedi arada kalmasın diye bi sey demedım ama içime oturdu gidişi resmen acaba 2 aydır hep iş için şehir dısına gidiyo nası olsa o zaman kalıyo anasında şimdi de kalır diye mi düşündü...
hosbulduk zigzagim valla bende biktim bu milletten yaa yok cocuk nerede hani gobegin ben senden daha kiloluyum bilmem ne bende oyle diyenlere yapip yapabilecegim bu dedimgecen bi kadin bana diyoki nasil normal dogum yapcaksin ayy cok zor yok oyle yok boyle insan motive edecegine boyle soyluyo bende bi sinir oldum dedim madem zordu sen niye 6 tane cocuk yaptin dedim hiiic bisey diyemedi
Günaydın cnm benım bulantılarım acıkınca hala devam edıyor .Günaydın anneler,
İlk zamanlardaki şikayetlerine geri dönüşü olan var mı? benim 3-4 gündür bulantılarım tekrar başladı. Bu sabah da çıkardım(
Anladım tatlım bakalım olursa onuda götürürüm zatengunaydin canim degistirdigine sevindim korkma at bisey olmaz bence ama 40 da at o hataliydi bence cunku bende aldim iki tane hic bisey olmadilar
günaydın kızlar nasılsınız benim kız dün bütün gece hareketliydi anasını bi türlü uyutmadı zaten eşim de memlekete gitti annemdeyim kocam yok diye de uyku tutmadıKızlar ya ben çok mu safım çevremdeki herkes sen hamile kadınsın neden gönderdin kpocanı 1 hafta insan karısını yalnız bırakır mı ben olsam neler yapardım falan diyo ben de ailesi cok istedi arada kalmasın diye bi sey demedım ama içime oturdu gidişi resmen acaba 2 aydır hep iş için şehir dısına gidiyo nası olsa o zaman kalıyo anasında şimdi de kalır diye mi düşündü...
ne konuşuyorlar bilmem ama ben çok üzülüyorum bu duruma. Tamam maddi açıdan zorluyor olabilir ama yapılamayacak kadar da değil ki. Öyle olsa bende tutturmam zaten. Kendimde çalışıyorum. Neden çalışıyorum hayat standardımız yükselsin diye. Otururum evde ooohhh ne ala yerim içerim 2 ortalık temizlerim gezerim tozarım, ev hanımlığı yaparım o zaman derim alınacakta alınacak anlarım bu serzenişi. Çok üzülüyorum ben
kiloluya kilolu zayıfa zayıff diyo bu millettt lan belki benim iç karnım dar bide ben zaten toplu bi kadındım
Günaydın cnm benım bulantılarım acıkınca hala devam edıyor .
Anladım tatlım bakalım olursa onuda götürürüm zaten
Selam canım hoşgeldin. Bu kızlar cok hareketli maşallah hiç durmuyorlarCanım boşver milleti takıpta canını sıkma o durum karı-koca arasındaki meseledır sen uygun görduysen gıtmıstır.
Kızlar hepinizi öpüyorum. Ben şimdilik çıkıyorum işler beni bekler malum durum biliyorsunuz.
Yine uğrayacağım görüşmek üzere. Minnaklarıda ayrıca öpüyorum.
yok canim burada malesef esim tek cocuk adam biriyle evli babalik gorevlerinin hic birini yerine getirmedi o yuzden ona agiz actirmiyorum hala daha oyle hic biseyde soz sahibi yaptirtmiyorum onu karisamaz diyorum bana 1 kurus yardimi dokunmamis o soz soyleyemez diyorum onlarinda cocuklari olmuyo kiskaniyolarda asla sormaz cocuk nasil ne yapiyo hiiic umurlarinda degil esim bazen diyo boyle baba olmaz olsun fln diye o adam asla laf soyleyemez bana esim hemen onune cikiyo cunku aman yaa yapmasinlar zaten simdide trye gitceklermis bebek kiyafeti alcaklarmis bi tarafimla guldum milletin ailesi neler neler alir bu kiyafet alcakmis bende dedim burada yeterince kiyafet var almaya gerek yok dedim gerizekalilarrr ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?