2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen canim bunlara susmak yok direnin kizlar aferin bak esin en iyisini yapmiss

canım ben oğullarına iyi cevap veriyorumda ailesine laf söletmiyor ben yeri geldimi dayanamayıp arıyorum yada lafımı söylüyorum yüzyüzeykende ama çoğu zaman bişey deme sakın insanlara diyor..haberleri yok bişeyden onları karştırma diyor ah ben aptalım sanki anlamıycam neyden haberleri var neyden yok..kaç kez arkamdan konuşurken duydum pat diye çık ortaya yüzüme konuşun de işte ama ha diyorum ortam gerilemsin ama yaranamıyosun canım..kaynanam bi ara kendi kendine konuşuyordu tutturmuş tüp bebek tüp bebek amöaan bi onun yok çocuğu içimde çocuk çıktı falan diye...ben eşime söledimmi biriniz anam biriniz karım hanginize ne diyeyim diyor maa anası bişey dedimi hiç karım demiyor...

Renkli ultrasonda sadece yüzünü görmüştük bizde :) Aynı babaya benziyordu benim tahminimcede minik hakan(babası) olacak gibi geliyor . minik juniorlarımız bizim onlar

ayy ne tatlidirr simdi bende babaya benzesin istiyorum sarisin renkli gozlu

ay bi de bu versiyon var..adamlar kendi aralarında konuşup konuşup bize gelip satıyolar..ayyy...hepsi mi aynı yaa..eşimnki pek önemli mesele deil de örnek olsun dedim..geçen bi arkadaşı demiş ki nie ankastre fırın aldınız normal ocaklı fırın alsaydınız da sıkıştırıdınız bulaşık makinesinin yerinebana söledi gelip..olmaz öyle saçmalamış dedim..sonra başkaıs demiş ki nie normal bulaşık makinesini koydunuz..ankastreyse hepsi ankastre alsaydınız..geldi onu söledi sonra da..ben de dedim tasarruf mu yapcaz saçıp savurcaz mı bi karar ver artıkın yaane kuzumm

benimkinin annesi yok acaba olsaydi odami oyle olurdu bilmiyorum hee oldu benim arkamdan konussunlar ben laf soylemiyim onlara nerede gorulmus boyle bisey.. ben o konuda cok tersim bunu o adamda bildigi icin satasamiyo bana geri duruyo hep adam diyorum farkindaysan baba diyemedim dememde oyle insana ayyy ne agresif oldum hee

ay evet bide bu konular var bilmem kim almamış ben niye istermişim..yok eltim küçük beşik almış sanki şimdi çok mu yatarmış çocuk onda.sırf gösteriş için büyük beşik istermişim ilerde genç odası alınırmış...zaten bu adamlar yalnız kalınca herhalde ve ne alıp almadıklarını tartışıyoplar..

çok iyiymiş yaaa

sennkinin babası nerde türkiyede mi..yalnız mı çocuklarıyla mı yaşıyor..valla Allahım kv lere annelerimize de uzun ömürler versin eşlerinden ayırmasın..erkek yalnız kalınca daha da zor oluyor çocuklara:18:

ne konuşuyorlar bilmem ama ben çok üzülüyorum bu duruma. Tamam maddi açıdan zorluyor olabilir ama yapılamayacak kadar da değil ki. Öyle olsa bende tutturmam zaten. Kendimde çalışıyorum. Neden çalışıyorum hayat standardımız yükselsin diye. Otururum evde ooohhh ne ala yerim içerim 2 ortalık temizlerim gezerim tozarım, ev hanımlığı yaparım o zaman derim alınacakta alınacak anlarım bu serzenişi. Çok üzülüyorum ben

çok iyiymiş yaaa

aynı nasrettin hocanın oğluyla eşeğe binme hikayesi..insanların ağzı torba değil ki büzesin yani..

aslında arkadaşlardan biri bana tavsiye verdi..her söyleyene aa gerçekten mi doğrudur filan de die..

o bayağı işe yarıyo...ama bi kulağından girip öbüründen çıkıyo bu arada..

yok canim burada malesef esim tek cocuk adam biriyle evli babalik gorevlerinin hic birini yerine getirmedi o yuzden ona agiz actirmiyorum hala daha oyle hic biseyde soz sahibi yaptirtmiyorum onu karisamaz diyorum bana 1 kurus yardimi dokunmamis o soz soyleyemez diyorum onlarinda cocuklari olmuyo kiskaniyolarda asla sormaz cocuk nasil ne yapiyo hiiic umurlarinda degil esim bazen diyo boyle baba olmaz olsun fln diye o adam asla laf soyleyemez bana esim hemen onune cikiyo cunku aman yaa yapmasinlar zaten simdide trye gitceklermis bebek kiyafeti alcaklarmis bi tarafimla guldum milletin ailesi neler neler alir bu kiyafet alcakmis bende dedim burada yeterince kiyafet var almaya gerek yok dedim gerizekalilarrr ya

günaydın cnm. sen kimsenin dediğini kafana takma eşini düşünmüssün hasret gidersin diye göndermişsin şimdi keşke göndermeseydim diye düşünürsen zaman hiç geçmez sana. gitsin gelsin kafasını dağıtsın gelince bi dahada yanından ayırmazsın. çünkü biz artık son zamanlarımıza giriyoruz her an yanımızda olmaları gerekir. ben tek başına hiçbiryere göndermiyorum valla. ben gidemem bu halde diyorum ben gidemezsem sende gidemezsin diyorum. bide ben yanlızım annemler başka şehirde o yüzdende gidemiyor. sen annen yanındaysa ondan rahattır birazda seninki. ama geldiğinde söylrsin bundan sonra yanımda ol annem başka sen başka diye

kiloluya kilolu zayıfa zayıff diyo bu millettt lan belki benim iç karnım dar bide ben zaten toplu bi kadındım

Günaydın anneler,

İlk zamanlardaki şikayetlerine geri dönüşü olan var mı? benim 3-4 gündür bulantılarım tekrar başladı. Bu sabah da çıkardım (
Günaydın cnm benım bulantılarım acıkınca hala devam edıyor .
gunaydin canim degistirdigine sevindim korkma at bisey olmaz bence ama 40 da at o hataliydi bence cunku bende aldim iki tane hic bisey olmadilar
Anladım tatlım bakalım olursa onuda götürürüm zaten

Selam canım hoşgeldin. Bu kızlar cok hareketli maşallah hiç durmuyorlar Canım boşver milleti takıpta canını sıkma o durum karı-koca arasındaki meseledır sen uygun görduysen gıtmıstır.

cnm ya üzülme hiç..eşine eğer bunlar olmassa içinde kalacağını söylersen anlar belki..ya bi de ben mesela eşya vs açısından biraz erkek mantığındayım..şimdilik idare eder gerekmez filan böyle..ama ona rağmen eşim bana bile bazen alışveriş manyağı muamelesi yapabiliyobilinçaltı erkeklerde herhalde kadın alışverişçidir filan die..takma yani istemesen de bişi değişmicek başka yerden yine seni çok şey istiyo durumuna getircek..bak ne güzel çalışıyomuşsun..normalde kadınların bazısı herşeyde bunu vurgular onu da uygun bulmam ama yeri gelince arada da sopayı göstercen ben de para kazanıyorum ama sana saygımdan sana danışmadan iğne almıyorum die..aferimm..

Kızlar hepinizi öpüyorum. Ben şimdilik çıkıyorum işler beni bekler malum durum biliyorsunuz.

Yine uğrayacağım görüşmek üzere. Minnaklarıda ayrıca öpüyorum.

kiloluya kilolu zayıfa zayıff diyo bu millettt lan belki benim iç karnım dar bide ben zaten toplu bi kadındım

birak bu milleti zigzagim eglenmek icin illa bisey buluyolar kafalarimi guzel anlamiyorum ki

cagla sen iyi alistin bu goturme isine

amaan iyiymiş başkasıyla evli olması yine..yalnız olsa napacaktın iice sarardı size benden sölemesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…