2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ne çok KV mağduru varmış kızlarrr Allah geçim versin herkese inş. her zaman derim iş erkekte bitiyo. iki tarafı da konuşturmayıp arayı bulacak olan o

ayyy milletin agzı torba değilki istediğin cevabı ver ama millet konuşup duruyorr geveze karılarr
boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım benim
bebeğin sağlıklı mı gerisini boşver. ama aslaaa laf söyleyenin altında kalmayın sakın haa

evet canım doğru diyosun artık bu son olsun dilerim iş için de gitmez bizim kocalarımıza ihtiyacımız var yaaaa iyice çoştu hormonlar dediğin gibi bu süreyi zehretmek anlamsız adam gitti artık hayırlısıyla gelsin artık koçişko :)

doğru diyosun canım sanırım benim çevremdekiler çok fişekçiler beni gaza getirmeye çalıştılar :)

ya hiçbirşey yapmasın. kimse çocuğunu birilerine güvenip yapmıyor. Bir hal hatır sorun, yanımızda olduğunuzu bilelim. Desteğimiz var bilelim. Anacım millet neler yapıyor yaaa. Ağzım açık dinliyorum anca

ya kızlar bi sey sorcam bebişlerinize müzik dinletiyo musunuz özellikle klasik müzük dinletin diyorlar eğer dinletiyosanız sorum işte ben kulaklıkla dinliyorum uygun oldukça abaca duyar mı o da ya da kulaklığı göbeğime mi takmam lazım bilemedim o da işte komik olur sanırım dalga geçerler :))))

aynen oyle hendicim yapmasin istemiyorum diyorum iki tane cul alicakta ne olucak giydirmicem bile inat ettim istemiyorum hic biseylerini bu gunu kadar bisey gormedim simdide hic bisey yapmasinlar diyorum..Esimde oyle diyo sen babaysan bana hissettir diyo arkamda oldugunu biliyim diyo sonrada ben cocuguma boyle bi baba olmicam diyo ben arada cok sansizim fln diyorum oda bana diyoki asil ben sansizim ne annem var ne babam orada film kopuyo aglamaya basliyorum

he ilk zamanlar daha sessizdim sonradan cadılaştım babsı diyor sen hiç böyle değildin niye böyle oldun falan hiç ses çıkarmadım..bende babam yada annem demem hep baban geldi yada annen aradı falan yada babsının adıyla soyadıyla bahsederim resmi olsun diye tabi eşime bahsederken..amaann hiç düşünemiyorum aynı evde yaşadığımızı kaynana bi türlü kaynpeder bir türlü..arkamdan konuştuklarını çook duydum kapı açık otutuyolar binada bende onlara diye çıkıyorum duyuyorum gerisi geri dönüyorum yaptığımız yemekten başlıyolar konuşmaya herbişye..yılbaşında yemek yamiştik beraber zaten ben kızmıştım eşime eltimler gitti kendi ailesine biz anaları yalnız kalamsın diye gitmedik onlarla oturduk yemeklerimi beğenmemişler oysaki yemişelrdi kaynanm neydi o öyle zor yedim içim kalktı falan kocasına kötülüyor kocasıda şimdiki gençler zaten hiç yapmıyor hiç anaları öğretmemiş diyor kocam bayıla bayıla yiyor valla yenmeycek gibi olsa o da yemez ki ben yiyemem zaten bazen diyor eşim annem böyle yapardı diye bende yürüü o zamn ananın evine diyorum ne kızıyosun ki diyo

ben dinletmiyorum zaten müzik dinlicek vaktimde olmuyor kendimde sevmem klasik müzik fırsat bulursak biz kuran-ı kerim dinletiyoruzz

canim ben arada dinletiyorum klasik muzik kulakliklari takiyorum onlara bi tekmeler atmaya basliyo.. kim dalga gecicek ki ben evde yapiyorum esim iste kimsede yok kim gecsin

ayyy allahim yarabbim kendi yaptiklari yemeklere baksinlar uyuz insanlaar bizimkilerde geldiklerinde kadin evi kolacan ediyo sanki bisey ariyo git de ilk once kendi evine bak yatacak yatagin bile yok yuzsuz

ayy loori üzdün beni de yaa..sakın üzme o çocuğu valla iki elim yakanda olur hee

ayy loori üzdün beni de yaa..sakın üzme o çocuğu valla iki elim yakanda olur hee

ailem soz konusu olmadikca duygusal biri degilim aslinda ama bu son zamanlarda biseyler oldu ne zaman anne dese bu cocuk agliyorum bakiyorum oda agliyo hayat napican tavuklumakarnam ne guzelde ismin var oyle istah aciyo resmen kahvaltida yapmadik kaciyim ufaktan mutfaga hayat cok kisa hic biseyi kafaya takmaya degmez sallicaksin en iyisi konusuncada cvp vericeksin susmicaksin

canim ben arada dinletiyorum klasik muzik kulakliklari takiyorum onlara bi tekmeler atmaya basliyo.. kim dalga gecicek ki ben evde yapiyorum esim iste kimsede yok kim gecsin

eve pert gittiğim için anca hafta sonu dinletiyorum canım kulaklıkla evde dalga gecen olmaz da iş yerinde makara yapacak adam çoooooooooooooook tatlım ben dinleyince bebeğim de duyuyosa sorun yok ara ara dinliyorum ben :)

Ayyy aynı sorun bendede var ama ben kendim ettim kendim buldum ne güzel ist yaşıyofum uzakta sonra eşimin memlekeyine tayin istedim o çok yoruluyo iş yeri uzak diye şimdi noldu hergün ben 45 km uzağa gidiyorum akşam dörtten önce eve giremiyorum aileside üstüne tuz biber şimdi o rahat ben sürekli huzursuz ama bi senesi kaldı takrsr tyin istiycem kalamam ben böyle dedim şimdilik kabul etti bakalım zaten eylüldede çalışcam o 45km nasıl gidip gelcem bilmiyorum offf bende sizdenim yaniii

aynen cnm..hadi git bakem bebişi doyur annesi..ben de az kaçıyorum işler var..yine gelerem...

ben dinletmiyorum zaten müzik dinlicek vaktimde olmuyor kendimde sevmem klasik müzik fırsat bulursak biz kuran-ı kerim dinletiyoruzz
ben de onu fırsat bulup yapmak istiyorum aslında zaman bulamama diye bişey yok hep şeytana uyuyorum akşamları devir totoyu yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…