günaydın kızlar nasılsınız benim kız dün bütün gece hareketliydi anasını bi türlü uyutmadı zaten eşim de memlekete gitti annemdeyim kocam yok diye de uyku tutmadıKızlar ya ben çok mu safım çevremdeki herkes sen hamile kadınsın neden gönderdin kpocanı 1 hafta insan karısını yalnız bırakır mı ben olsam neler yapardım falan diyo ben de ailesi cok istedi arada kalmasın diye bi sey demedım ama içime oturdu gidişi resmen acaba 2 aydır hep iş için şehir dısına gidiyo nası olsa o zaman kalıyo anasında şimdi de kalır diye mi düşündü...
ah canım çok güzel konuya değindin bunlar bide umreye gidip geldiler...biz evlendiğimiz sene çocuk sorunu ortaya çıktı dediler burda işiniz olmaz iyi bir üroloji doktoru ve tüp bebek merkezine gidin..anam bunla coştu ne gerek varmış sadece çocuğu olmayan bizmişiz olmazsa olmasınmış istanbula gitmek kolaymıymış kaynanm tutturdu daha yaşın genç olur bilmem kimin çok önceden olmamış bilmem kaç sene sonra olmuş...ah canım ah 6 senemi yediler oğullarıda onların ağzına baktı eşimle ayrılma noktasına geldik kaç ayrı ayrı durduk sonra bunlar elalem ne der gözüyle bizi barıştırdı yok neyim varsa satarım yeterki olsun çocuğunuz dedi ama hep yok harman zamanı yok buğday satınca deyip avuttu ama kendine yok traktör yok bilmem ne makinesi alıp durdu sonuçmu ben aldım umut tüp bebekten randevu aradık biz gidiyoruz dedik tabi eşimi kavgayla götürdüm babası demezmi oğlum beraber gidelim diye bende babana mı koycaklar bebeği dedim ikiz oldun dedim..sonuçta bir kuruş vermedi kendimiz yaptırdık kısarak her ihtiyacımızdan..bide sonradan kız bebk olcak diye laf etti ahh kızmı neyse hadi artık olmuş neyse kabulümüz artık olsun hadi..bu yani sözleri..bende patlamaya hazırmışım..kısaca her umraya hacca giden cennetlik olmuyor malesef..
ne çok KV mağduru varmış kızlarrrayyy kızlar günaydın. ne olmuş ortalık böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimki de dün yok 8 arkadaşının eşi doğum yapmış. Hepsi hali vakti yerinde insanlar oldukları halde oda yapmamışlar. Ben neden bebek odası diye tutturmuşum. Başımın etini yedi. O oda sırf ben istiyorum diye yapılıyormuş. Onun hiç merağı yokmuş boşa masrafmış. bıdı bıdı bıdı. O kadar kırıldım ki ama birşey demedim. Sanki milletle bir kesildi benim göbek bağım. Yapmadıysa yapmadı ba-na-ne... Ben elimden geleni yapmak istiyorum evladıma. Kuzumun odası olsun istiyorum.
Eşim bugün şehir dışına gitti. İş yerinden izinli 2 hafta. Annesini çok özlemişti. Gidip görmek istiyordu. Dedim madem öyle git bu tatilinde ben zaten gelemem bu halde. Sen görmüş ol onları dedim. Sabahta uğurladım Allah'ın izniyle. Bende ablamla kalacağım. İkimizde kafa dinleriz biraz iyi gelir. Çok stres olduk bu dönem. Tek korkum orada şişip şişip gelip bana saldırması burda kv'lerin ağzıyla:18::18::18:
boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım benimayyy milletin agzı torba değilki istediğin cevabı ver ama millet konuşup duruyorr geveze karılarr
amaan iyiymiş başkasıyla evli olması yine..yalnız olsa napacaktın iice sarardı size benden sölemesi..
günaydın cnm. sen kimsenin dediğini kafana takma eşini düşünmüssün hasret gidersin diye göndermişsin şimdi keşke göndermeseydim diye düşünürsen zaman hiç geçmez sana. gitsin gelsin kafasını dağıtsın gelince bi dahada yanından ayırmazsın. çünkü biz artık son zamanlarımıza giriyoruz her an yanımızda olmaları gerekir. ben tek başına hiçbiryere göndermiyorum valla. ben gidemem bu halde diyorum ben gidemezsem sende gidemezsin diyorum. bide ben yanlızım annemler başka şehirde o yüzdende gidemiyor. sen annen yanındaysa ondan rahattır birazda seninki. ama geldiğinde söylrsin bundan sonra yanımda ol annem başka sen başka diye
Günaydın cnm benım bulantılarım acıkınca hala devam edıyor .
Anladım tatlım bakalım olursa onuda götürürüm zaten
Selam canım hoşgeldin. Bu kızlar cok hareketli maşallah hiç durmuyorlarCanım boşver milleti takıpta canını sıkma o durum karı-koca arasındaki meseledır sen uygun görduysen gıtmıstır.
yok canim burada malesef esim tek cocuk adam biriyle evli babalik gorevlerinin hic birini yerine getirmedi o yuzden ona agiz actirmiyorum hala daha oyle hic biseyde soz sahibi yaptirtmiyorum onu karisamaz diyorum bana 1 kurus yardimi dokunmamis o soz soyleyemez diyorum onlarinda cocuklari olmuyo kiskaniyolarda asla sormaz cocuk nasil ne yapiyo hiiic umurlarinda degil esim bazen diyo boyle baba olmaz olsun fln diye o adam asla laf soyleyemez bana esim hemen onune cikiyo cunku aman yaa yapmasinlar zaten simdide trye gitceklermis bebek kiyafeti alcaklarmis bi tarafimla guldum milletin ailesi neler neler alir bu kiyafet alcakmis bende dedim burada yeterince kiyafet var almaya gerek yok dedim gerizekalilarrr ya
ya hiçbirşey yapmasın. kimse çocuğunu birilerine güvenip yapmıyor. Bir hal hatır sorun, yanımızda olduğunuzu bilelim. Desteğimiz var bilelim. Anacım millet neler yapıyor yaaa. Ağzım açık dinliyorum anca
birak bu milleti zigzagim eglenmek icin illa bisey buluyolar kafalarimi guzel anlamiyorum ki
cagla sen iyi alistin bu goturme isine
benimkinin annesi yok acaba olsaydi odami oyle olurdu bilmiyorum hee oldu benim arkamdan konussunlar ben laf soylemiyim onlara nerede gorulmus boyle bisey.. ben o konuda cok tersim bunu o adamda bildigi icin satasamiyo bana geri duruyo hep adam diyorum farkindaysan baba diyemedim dememde oyle insanaayyy ne agresif oldum hee
ya kızlar bi sey sorcam bebişlerinize müzik dinletiyo musunuz özellikle klasik müzük dinletin diyorlar eğer dinletiyosanız sorum işte ben kulaklıkla dinliyorum uygun oldukça abaca duyar mı o da ya da kulaklığı göbeğime mi takmam lazım bilemedim o da işte komik olur sanırım dalga geçerler :))))
ya kızlar bi sey sorcam bebişlerinize müzik dinletiyo musunuz özellikle klasik müzük dinletin diyorlar eğer dinletiyosanız sorum işte ben kulaklıkla dinliyorum uygun oldukça abaca duyar mı o da ya da kulaklığı göbeğime mi takmam lazım bilemedim o da işte komik olur sanırım dalga geçerler :))))
he ilk zamanlar daha sessizdim sonradan cadılaştım babsı diyor sen hiç böyle değildin niye böyle oldun falan hiç ses çıkarmadım..bende babam yada annem demem hep baban geldi yada annen aradı falan yada babsının adıyla soyadıyla bahsederim resmi olsun diyetabi eşime bahsederken..amaann hiç düşünemiyorum aynı evde yaşadığımızı kaynana bi türlü kaynpeder bir türlü..arkamdan konuştuklarını çook duydum kapı açık otutuyolar binada bende onlara diye çıkıyorum duyuyorum gerisi geri dönüyorum yaptığımız yemekten başlıyolar konuşmaya herbişye..yılbaşında yemek yamiştik beraber zaten ben kızmıştım eşime eltimler gitti kendi ailesine biz anaları yalnız kalamsın diye gitmedik onlarla oturduk yemeklerimi beğenmemişler oysaki yemişelrdi kaynanm neydi o öyle zor yedim içim kalktı falan kocasına kötülüyor kocasıda şimdiki gençler zaten hiç yapmıyor hiç anaları öğretmemiş diyor kocam bayıla bayıla yiyor valla yenmeycek gibi olsa o da yemez ki ben yiyemem zaten bazen diyor eşim annem böyle yapardı diye bende yürüü o zamn ananın evine diyorum ne kızıyosun ki diyo
aynen oyle hendicim yapmasin istemiyorum diyorum iki tane cul alicakta ne olucak giydirmicem bile inat ettim istemiyorum hic biseylerini bu gunu kadar bisey gormedim simdide hic bisey yapmasinlar diyorum..Esimde oyle diyo sen babaysan bana hissettir diyo arkamda oldugunu biliyim diyo sonrada ben cocuguma boyle bi baba olmicam diyo ben arada cok sansizim fln diyorum oda bana diyoki asil ben sansizim ne annem var ne babam orada film kopuyo aglamaya basliyorum
ben dinletmiyorum zaten müzik dinlicek vaktimde olmuyor kendimde sevmem klasik müzik fırsat bulursak biz kuran-ı kerim dinletiyoruzz
ayy loori üzdün beni de yaa..sakın üzme o çocuğu valla iki elim yakanda olur hee
canim ben arada dinletiyorum klasik muzik kulakliklari takiyorum onlara bi tekmeler atmaya basliyo.. kim dalga gecicek ki ben evde yapiyorum esim iste kimsede yok kim gecsin
ailem soz konusu olmadikca duygusal biri degilim aslinda ama bu son zamanlarda biseyler oldu ne zaman anne dese bu cocuk agliyorum bakiyorum oda agliyohayat napican tavuklumakarnam ne guzelde ismin var oyle istah aciyo resmen kahvaltida yapmadik kaciyim ufaktan mutfaga hayat cok kisa hic biseyi kafaya takmaya degmez sallicaksin en iyisi konusuncada cvp vericeksin susmicaksin
ben de onu fırsat bulup yapmak istiyorumben dinletmiyorum zaten müzik dinlicek vaktimde olmuyor kendimde sevmem klasik müzik fırsat bulursak biz kuran-ı kerim dinletiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?