ben de onu fırsat bulup yapmak istiyorumaslında zaman bulamama diye bişey yok hep şeytana uyuyorum akşamları devir totoyu yat
onu da dinletiyorum canım ama klasik müzk de faydalı oluyor diye okudum.
ayyy allahim yarabbim kendi yaptiklari yemeklere baksinlar uyuz insanlaar bizimkilerde geldiklerinde kadin evi kolacan ediyo sanki bisey ariyo git de ilk once kendi evine bak yatacak yatagin bile yok yuzsuz
selam hanımlar nasılsınız bugün bebişleriniz nasıl
benim kız ondan kuduruk demek ki hiç dinletmiyorum müzik falaneşim hatim yapmaya çalışıyor o dinlerken bizde gidiyoruz odaya dinliyoruzzz
eevet klasik müzik dinleyen çocuk sakin olurmuş diyolar
sadecik cennetliksin canım senayy aynısı vallahaaa ne koltuklu odam kalıyor ne yatak odam tuvalete diye çıkıyor odadan koltuklu odada buluyorum bide arada vitrinin toz olmuş çok sil onu diyor bende dükkandan gece geliyoruz eve vakitmi kalıyor diyorum tamam ama olmaz öyele misafirin gelir mahçup olursıun diyor ayol ben dükkandayım boş eve kim gitçek misafirliğe..bide kanape arkalarına bakar benimki...ne aradığını bende merak ediyorum ama bakalım bulunca söyler belki..yemek konusuna gelince onlar farklı ben farklı biliyorum yöre şehir farkı sanırım..ben hiç ayy iğrenç deyip konuşmadım ama o zor yemiş midesi bulanmış hanımın..bide kocasıda onay veriyor gençlerin hiç biri bilmezmiş..sanki sizin köyün yemeklerini bilkmek zorunda bütün gençler
benim kız ondan kuduruk demek ki hiç dinletmiyorum müzik falan
sadecik cennetliksin canım sen
benim kız ondan kuduruk demek ki hiç dinletmiyorum müzik falan
sadecik cennetliksin canım sen
cnm hafif bulantı var bende de ama galiba artık mide küçüldüğü için daha önce yediğim miktar fazla geliyor..ama çıkaracak kadar değil ve yemek yiyince oluyodr a bi sorsan ii olur yada sağlık ocağına gitsen tansion vs ölçtürsen..belki bilmemdiğimiz bi sebebi olabilir..
benmi çok iyimserim ses çıkartmıyorum yaptıklarına karşılık yoksa onlarmı çok fena anlayamadım canım..tabi bide elti faktörü var..elti konusuna gene girdmmi hiiç çıkamam konudan..eşim o konuda destek veriyor hep bırak şunu diyor hangi lafı doğru diyor..geçenlerde yolda karşılaştık eve geliyoruz sonra kadınlar bana maşallah falan kaç aylık oldun falan azaltttın konuşuyoruz sonra eltimin oğlu huysuzlaştı hemen atladı erken doğduğunu inkar etmiyor dedi kadınlar erkenmi oldu dedi hemen 26 haftalık oldu 6buçuk aylık oldu dedi hem şırıngalarla besledik dedi...yalaannnn....ya ağzımı açıp yalan söyleme diyemedim ama neden böyle yalan söyledi omnuda anlayamadım gelince eşime söylkedim onlarda karar verisn diyor bi 8 aylık bi 7 aylık şimdi 6buçukmu oldu dedi..aslında sadece 40 hafta doldurmasına 2 yada 3 hafta vardı sezeryanla aldılar...konu bu yani...ve hemen eve çıkardılar...bunun gibi anlam veremediğim çok yalanı oluyor..eltiden bu kadarcık derinlere girersem neler neler çıkar en iyisi bu kadarla kapatmak
bariz kıskanmış seni nolcak
çok şükür eltim yokbi görümcem var ona da başkalarına kim oldugunu söylerken görümcem derim yoksa Abladır benim için.
Allah vicdan sahibi yapsın hepsi,ni canım, kul hakkı bunların hepsi nasıl ödenir bilmem.
Merhaba tatlı miniklerin güzel anneleri
Şu 32 hafta - 37 hafta izinleri çok kafamı karıştırıyor. 32. haftamda gidip rapor alacağım ama 37 haftaya kadar çalışmak istiyorum.kalan iznim doğum sonrasına aktarılsın.37 haftaya kadar çalışmak demek 37+6 mı yoksa 37+0 mı. bunda kafam karışıyorçünkü yıllık iznimden kalan 1 haftam var onu da ekleyip 37 haftadan önce işten çıkmak istiyorum. bu konudan anlayanlar yardım edebilir mi
32+0'da çalışabilir, 37+0'da tam 5 hafta sonra iş görememezlik raporu alıp izne ayrılıyorsun. 1haftalık iznini kullanıp ardından 37. hafta raporuyla izne ayrılacaksın. bu arada raporların 1 nüshsı hastanede, 1 nüshası çalıştığın yere 1'i de sende kalacak.
odamızın fotosunu koyduk bakın bakalım begenecekmisiniz
odamızın fotosunu koyduk bakın bakalım begenecekmisiniz
canım biz 7 senedir bebegimizi bekliyoruz biz eşimle gittik aldık kimseye bişe sölemeden inan annesi babası olsaydı hayatta aldırmazlardı bize görünce neler dicekler ALLAH bilir Allahtan eşim beni muhattap etmezde kendi ugraşsın dursunçok güzel canım rabbim kullanmayı nasip etsin...gerçekten çok beğendim...ben bir beşik istedim diye anası babası ortalığı karıştırdı birde bu odadan alsaydım nolurdu acaba..gerçekten çok şanslısın tabi bebeğinde canım..
Geekten çok güzellet bende bunu kız versiyonunu alıcam inş siz ne kadara aldınız bîze 3700 dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?