canım biz 7 senedir bebegimizi bekliyoruz biz eşimle gittik aldık kimseye bişe sölemeden inan annesi babası olsaydı hayatta aldırmazlardı bize görünce neler dicekler ALLAH bilir Allahtan eşim beni muhattap etmezde kendi ugraşsın dursun
bizede aynı fiyatı çıkardılar canım 3750ye aldık hepsi içinde
çok güzel canım güle güle kullanın iyi günlerde inşallah, tam bir oda olmuş bebişin için, çok beğendim
bundan sonra onlara çalışılıcak canım onlar saglıklı olsun hayırlı evlat olsunlar onlara herşey deger rabbim korusunMerhabalarNasılsınız? Ezinecim takım çok güzelmiş,yavrun güle güle sağlıkla kullansın inşallah Ben de ilk zamanlar böyle takım düşünüyordum ama sonradan normal büyümeyen takım düşündük ve aldık,yarın da kızımın takımı gelecek inş. bi de sepet beşiği 4-5 senelik düşündüğümüz için pembişli bişey aldık çok tatlı,inş. güzel günlerde kullanırlar,Allah onları bize bağışlasın..
canım bizde 6 senedir bekliyoruztüp bebekle kavuştum daha doğrusu inşallah kavuşucam kızıma
Bunu ben de paylaşmıştım,çok güldüm çok
canım bana da arada oluyor. arkadaşlar ilaç kullanıyomuş ama ben hiç almadım ilaç onun için. soğuk süt içince iyi gelmişti bi dene istersen.evet canım onlar sayesinde benim onlardaki kul haklarım sayesinde cennetlik olacaamkızlar ya benim çok midemde yanma var ya nası anlatsam midemde değil de sanki midemden bişey oluyor boğazım cayır cayır yanıyor..sizde de oluyormu böyle buna benzer durumlar
tünaydınnn hoşgeldin naciss nbr?Tunaydın kızlar...
Eki Görüntüle 767496 Eki Görüntüle 767500 bunlarda bizimkiler beşiği arkada görünmemiş ama bu beşiğide alcam bunu bezim odaya koycam inşşş:)))
sorma canım izlediğimden beri durup durup gülüyorumBunu ben de paylaşmıştım,çok güldüm çokBizden de böyle çıkıvereceğini düşünsene
bundan sonra onlara çalışılıcak canım onlar saglıklı olsun hayırlı evlat olsunlar onlara herşey deger rabbim korusun
maşallah yavruna canım saglıkla gelsin kucagına kucaklarımıza yavrularımız
beşikte almıcaksan nerde yatıracakmışsın çocugu sölemedilermi
aman bizimkilerde çok pahalıymış dediler ( kaynanam ) hiç yorum bile yapmadım, huyumdur sinir olduğum durumlarda duymazdan gelirim, başta bozuldum söylediklerine sonuçta karı koca çalışıyoruz onlardan para istemedik bişi istemedik sanki onlarmı veriyo paramızı ama sonradan dedim kendi kendime banane be pahalıysa pahalı bana göre değil, sonuçta çalışıyorum ben kim için çalışıyorumki dimi ama, bundan sonrada hep onun için çalışmaya devam etçezcanım biz 7 senedir bebegimizi bekliyoruz biz eşimle gittik aldık kimseye bişe sölemeden inan annesi babası olsaydı hayatta aldırmazlardı bize görünce neler dicekler ALLAH bilir Allahtan eşim beni muhattap etmezde kendi ugraşsın dursun
bizede aynı fiyatı çıkardılar canım 3750ye aldık hepsi içinde
çok güzel canım sepetten bende alıcam yatak odasına koymak için onu anneannemiz alacak
Eki Görüntüle 767496 Eki Görüntüle 767500 bunlarda bizimkiler beşiği arkada görünmemiş ama bu beşiğide alcam bunu bezim odaya koycam inşşş:)))
Canım bu kadar üzme kendini,eşin bu konuda hiç mi destekçin olmuyor veya ağızlarının payını veremiyor?Ortak iş mi yapıyorsunuz?Genelde problemler bu yüzden çıkar ve karışılır..Ben Allahtan ilk gelinim ve genelde bnm istediğim oluyor,tabi ben de u durumu fırsat bilmiyorum maddi imkanımız ne ise eşimin de görüşüne bir olup beraber karar veriiyoruz..ne gerek varmış sanki eltiminkiler çokmu yatmış...köyden getiriler kasa yatırırız onda.ne gerek var..boy boy yaparlarda 2 tahtadan rengarenk..eltimin büyük olana daha 10 sene önce büyük beşik alınmış yatmamış anasında durumuş beşik ikinciye küçüklerden alındı çokmu yatarmış..o ikinciye bile yeni beşik almışken bile 6 senedir beklediğime yatmayacak diye almaycam..anca sabaha kadar ağlattılar beni o oldu..bugünde karnım ağrıyor..ağladıkça karnım sallandı bebeğime zarar mı verdim ne yaptım onlar yüüznden ağlarken
ne gerek varmış sanki eltiminkiler çokmu yatmış...köyden getiriler kasa yatırırız onda.ne gerek var..boy boy yaparlarda 2 tahtadan rengarenk..eltimin büyük olana daha 10 sene önce büyük beşik alınmış yatmamış anasında durumuş beşik ikinciye küçüklerden alındı çokmu yatarmış..o ikinciye bile yeni beşik almışken bile 6 senedir beklediğime yatmayacak diye almaycam..anca sabaha kadar ağlattılar beni o oldu..bugünde karnım ağrıyor..ağladıkça karnım sallandı bebeğime zarar mı verdim ne yaptım onlar yüüznden ağlarken
En son bunlara karar kıldık canımcanlar nedir bu mobiluanın markası?
caty sen hangisinde karar kıldın en son bi kaç tane paylaaşmıştın kafam karıştı :44: tekrar koyar mısn resmini?
ya sadecikim yaa sen niye bunların laflarına aldırış ediyon, vala ben bakarım keyfime ne istediğime bazen sırf onlara inat yaptığım şeyler bile oluyo benim sinirlendirmesinler beni, bizimkilerde aynısını söylediler, eltininkine almışlarmışta çocuk ilkokula gelince beğenmemişte bitane daha almışlarda para ziyanlığıymışta ohooo daha neler neler, bende aynen şöyle dedim onlara yemek masasındayız hepberaber elti falan çoluk çocuk " demekki heves ediliyo alınıyo, sonradanda değiştiriliyo bizde öyle yaparız madem önce bi hevesimizi alalım sonra varsın beğenmesin bizde yenisini alırız " dedim hepsi put gibi kaldı, bi sessizlik çöktü sonra benim kociş hemen konuyu değiştirdi hehehene gerek varmış sanki eltiminkiler çokmu yatmış...köyden getiriler kasa yatırırız onda.ne gerek var..boy boy yaparlarda 2 tahtadan rengarenk..eltimin büyük olana daha 10 sene önce büyük beşik alınmış yatmamış anasında durumuş beşik ikinciye küçüklerden alındı çokmu yatarmış..o ikinciye bile yeni beşik almışken bile 6 senedir beklediğime yatmayacak diye almaycam..anca sabaha kadar ağlattılar beni o oldu..bugünde karnım ağrıyor..ağladıkça karnım sallandı bebeğime zarar mı verdim ne yaptım onlar yüüznden ağlarken
Canım bu kadar üzme kendini,eşin bu konuda hiç mi destekçin olmuyor veya ağızlarının payını veremiyor?Ortak iş mi yapıyorsunuz?Genelde problemler bu yüzden çıkar ve karışılır..Ben Allahtan ilk gelinim ve genelde bnm istediğim oluyor,tabi ben de u durumu fırsat bilmiyorum maddi imkanımız ne ise eşimin de görüşüne bir olup beraber karar veriiyoruz..
Merhaba tatlı miniklerin güzel anneleri
Şu 32 hafta - 37 hafta izinleri çok kafamı karıştırıyor. 32. haftamda gidip rapor alacağım ama 37 haftaya kadar çalışmak istiyorum.kalan iznim doğum sonrasına aktarılsın.37 haftaya kadar çalışmak demek 37+6 mı yoksa 37+0 mı. bunda kafam karışıyorçünkü yıllık iznimden kalan 1 haftam var onu da ekleyip 37 haftadan önce işten çıkmak istiyorum. bu konudan anlayanlar yardım edebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?