2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
MerhabalarNasılsınız? Ezinecim takım çok güzelmiş,yavrun güle güle sağlıkla kullansın inşallah Ben de ilk zamanlar böyle takım düşünüyordum ama sonradan normal büyümeyen takım düşündük ve aldık,yarın da kızımın takımı gelecek inş. bi de sepet beşiği4-5 senelik düşündüğümüz için pembişli bişey aldık çok tatlı,inş. güzel günlerde kullanırlar,Allah onları bize bağışlasın..

canım bizde 6 senedir bekliyoruz tüp bebekle kavuştum daha doğrusu inşallah kavuşucam kızıma

bundan sonra onlara çalışılıcak canım onlar saglıklı olsun hayırlı evlat olsunlar onlara herşey deger rabbim korusun
canım bizde 6 senedir bekliyoruz tüp bebekle kavuştum daha doğrusu inşallah kavuşucam kızıma

maşallah yavruna canım saglıkla gelsin kucagına kucaklarımıza yavrularımız
beşikte almıcaksan nerde yatıracakmışsın çocugu sölemedilermi

canım bana da arada oluyor. arkadaşlar ilaç kullanıyomuş ama ben hiç almadım ilaç onun için. soğuk süt içince iyi gelmişti bi dene istersen.

Tunaydın kızlar...
tünaydınnn hoşgeldin naciss nbr?

Bunu ben de paylaşmıştım,çok güldüm çokBizden de böyle çıkıvereceğini düşünsene
sorma canım izlediğimden beri durup durup gülüyorum
adamlar nasıl kaçışıyo çocuk çıkınca o da çocuk değil de cüce midir nedir tam göremedim :44:

ne gerek varmış sanki eltiminkiler çokmu yatmış...köyden getiriler kasa yatırırız onda.ne gerek var..boy boy yaparlarda 2 tahtadan rengarenk..eltimin büyük olana daha 10 sene önce büyük beşik alınmış yatmamış anasında durumuş beşik ikinciye küçüklerden alındı çokmu yatarmış..o ikinciye bile yeni beşik almışken bile 6 senedir beklediğime yatmayacak diye almaycam..anca sabaha kadar ağlattılar beni o oldu..bugünde karnım ağrıyor..ağladıkça karnım sallandı bebeğime zarar mı verdim ne yaptım onlar yüüznden ağlarken

aman bizimkilerde çok pahalıymış dediler ( kaynanam ) hiç yorum bile yapmadım, huyumdur sinir olduğum durumlarda duymazdan gelirim, başta bozuldum söylediklerine sonuçta karı koca çalışıyoruz onlardan para istemedik bişi istemedik sanki onlarmı veriyo paramızı ama sonradan dedim kendi kendime banane be pahalıysa pahalı bana göre değil, sonuçta çalışıyorum ben kim için çalışıyorumki dimi ama, bundan sonrada hep onun için çalışmaya devam etçez, şimdi başka zaman konu açılınca çarpıyorum lafı suratına, çok şükür annesi babası çalışıo tabiki en iyisini alıcaz bebişe diyorum, kaynana böle bakıyo sadece bön bön

Canım bu kadar üzme kendini,eşin bu konuda hiç mi destekçin olmuyor veya ağızlarının payını veremiyor?Ortak iş mi yapıyorsunuz?Genelde problemler bu yüzden çıkar ve karışılır..Ben Allahtan ilk gelinim ve genelde bnm istediğim oluyor,tabi ben de u durumu fırsat bilmiyorum maddi imkanımız ne ise eşimin de görüşüne bir olup beraber karar veriiyoruz..

ay sinir oldum ya sıkma canını canım boşver
eşin ne dio bu duruma
eşini yanına çek aldır içinde kalmasın 6 sene beklemişsin bide tüp bebek hayrte ya anlayışsız insanlardan nefret ediyorum
üzülme canım be bebeginide üzüyosun içerde kuzum kıyamam

canlar nedir bu mobiluanın markası?

caty sen hangisinde karar kıldın en son bi kaç tane paylaaşmıştın kafam karıştı :44: tekrar koyar mısn resmini?
En son bunlara karar kıldık canım

Eklentiler

• $flora_500190.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $gaye-bambu-besik_1.webp
    20 KB · Görüntüleme: 48
ya sadecikim yaa sen niye bunların laflarına aldırış ediyon, vala ben bakarım keyfime ne istediğime bazen sırf onlara inat yaptığım şeyler bile oluyo benim sinirlendirmesinler beni, bizimkilerde aynısını söylediler, eltininkine almışlarmışta çocuk ilkokula gelince beğenmemişte bitane daha almışlarda para ziyanlığıymışta ohooo daha neler neler, bende aynen şöyle dedim onlara yemek masasındayız hepberaber elti falan çoluk çocuk " demekki heves ediliyo alınıyo, sonradanda değiştiriliyo bizde öyle yaparız madem önce bi hevesimizi alalım sonra varsın beğenmesin bizde yenisini alırız " dedim hepsi put gibi kaldı, bi sessizlik çöktü sonra benim kociş hemen konuyu değiştirdi hehehe öyle yaparım ben adamı, bana bulaşmasınlar vala, hevesse heves gücüm varsada alırım kimsede karışamaz te okaaaa

hayır canım ama onlar herkonuya karışır gece işimizede karışçaklarda saati tutturamıyolar..töbe töbee...eşim yapacağını söleyeceğini söylüyor dolduruşa gelip sonra eşimle aramız bozuluyor sonra gönlümü almaya çalışıyor çok sıkıldım bu durumdan..2 dünyada da yerleri yopk ama neyse..

37+0 olacak canım yani doğumuna tam 3 hafta kalmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…