ya sadecikim yaa sen niye bunların laflarına aldırış ediyon, vala ben bakarım keyfime ne istediğime bazen sırf onlara inat yaptığım şeyler bile oluyo benim sinirlendirmesinler beni, bizimkilerde aynısını söylediler, eltininkine almışlarmışta çocuk ilkokula gelince beğenmemişte bitane daha almışlarda para ziyanlığıymışta ohooo daha neler neler, bende aynen şöyle dedim onlara yemek masasındayız hepberaber elti falan çoluk çocuk " demekki heves ediliyo alınıyo, sonradanda değiştiriliyo bizde öyle yaparız madem önce bi hevesimizi alalım sonra varsın beğenmesin bizde yenisini alırız " dedim hepsi put gibi kaldı, bi sessizlik çöktü sonra benim kociş hemen konuyu değiştirdi heheheöyle yaparım ben adamı, bana bulaşmasınlar vala, hevesse heves gücüm varsada alırım kimsede karışamaz te okaaaa
Yakın mı oturuyorsunuz?Gerçi mesafeniz ne kadar yakın veya uzak olursa olsun böyle negatif ruhlu insanlardan uzak durmak ve çok mesafeli olmak gerek,aksi halde hem kendini hem de bebeğini üzersin..İlerde bebeğini de istedikleri gibi yetiştirmeye çalışırlar buna dur demek gerekir..Allah yardımcın olsun canım.hayır canım ama onlar herkonuya karışır gece işimizede karışçaklarda saati tutturamıyolar..töbe töbee...eşim yapacağını söleyeceğini söylüyor dolduruşa gelip sonra eşimle aramız bozuluyor sonra gönlümü almaya çalışıyor çok sıkıldım bu durumdan..2 dünyada da yerleri yopk ama neyse..
37+0 olacak canım yani doğumuna tam 3 hafta kalmış olacak
Yakın mı oturuyorsunuz?Gerçi mesafeniz ne kadar yakın veya uzak olursa olsun böyle negatif ruhlu insanlardan uzak durmak ve çok mesafeli olmak gerek,aksi halde hem kendini hem de bebeğini üzersin..İlerde bebeğini de istedikleri gibi yetiştirmeye çalışırlar buna dur demek gerekir..Allah yardımcın olsun canım.
sağol canımm
Kizlar bu 37. haftaya kadar calisma rapor ısını benim doktorum 32+2 de aldırıyor.gec mı acaba 31+6 diyenler var.kafam karıştı
Kizlar bu 37. haftaya kadar calisma rapor ısını benim doktorum 32+2 de aldırıyor.gec mı acaba 31+6 diyenler var.kafam karıştı
o önemli değil. çünkü sat tarihini kurum bilmiyor. sadece 37 hafta raporunla arasında tam 5 hafta olması lazım
onu hesaplamalısın. ben ilk hamileliğimde usg de 1 hafta önden gittiği için erken almıştım 32. hafta raporunu sonra da ona göre 37. hafta raporu aldım. kaldı ki seninki 2-3 günden bişey olmaz. ama raporu aldığın tarih
32+0 olarak sayılıyor. tam 5 hafta sonra 37+0 da iş görememezlik alacaksın.
Benim de usg de 10 gun onden gidiyor ama doktorum sat tarihine gore aldırıyor.bu sorun olur mu
cullucan favorimsin canımaman bizimkilerde çok pahalıymış dediler ( kaynanam ) hiç yorum bile yapmadım, huyumdur sinir olduğum durumlarda duymazdan gelirim, başta bozuldum söylediklerine sonuçta karı koca çalışıyoruz onlardan para istemedik bişi istemedik sanki onlarmı veriyo paramızı ama sonradan dedim kendi kendime banane be pahalıysa pahalı bana göre değil, sonuçta çalışıyorum ben kim için çalışıyorumki dimi ama, bundan sonrada hep onun için çalışmaya devam etçez, şimdi başka zaman konu açılınca çarpıyorum lafı suratına, çok şükür annesi babası çalışıo tabiki en iyisini alıcaz bebişe diyorum, kaynana böle bakıyo sadece bön bön
canım çookkk güzeller gerçekten güle güle kullansın prensessEn son bunlara karar kıldık canım
ya sadecikim yaa sen niye bunların laflarına aldırış ediyon, vala ben bakarım keyfime ne istediğime bazen sırf onlara inat yaptığım şeyler bile oluyo benim sinirlendirmesinler beni, bizimkilerde aynısını söylediler, eltininkine almışlarmışta çocuk ilkokula gelince beğenmemişte bitane daha almışlarda para ziyanlığıymışta ohooo daha neler neler, bende aynen şöyle dedim onlara yemek masasındayız hepberaber elti falan çoluk çocuk " demekki heves ediliyo alınıyo, sonradanda değiştiriliyo bizde öyle yaparız madem önce bi hevesimizi alalım sonra varsın beğenmesin bizde yenisini alırız " dedim hepsi put gibi kaldı, bi sessizlik çöktü sonra benim kociş hemen konuyu değiştirdi heheheöyle yaparım ben adamı, bana bulaşmasınlar vala, hevesse heves gücüm varsada alırım kimsede karışamaz te okaaaa
aferin kuzum sana ne güzel söylemişin..eşim laf söletmiyor kazık gibi laf sölüyosun diyor bana.ben susarım patladımmı lafımı tam sölerim bu kez gene eşimle aramız bozuluyor..bide eltimin kocasına kızıyor tabi eltimin kocası onların ağzına bakıp karısına dalanmıyor kaynanam diyor ki hiç te karısına öte git beri gel demez ağzına vurcak diye korkuyor herhalde diyor..sanırım mutlu oluyor oğulları karılara bağırdıkça.ikide bir ben kaynanmdan çok çektim nerde oturcan onun yanında hazırolda beklerdik şimdikliler çok rahat ahhh ahhh şimdikiler kaynana ne bilmiyor falanda filan işte..
çok güzel canım tam 4 5 senelik bi takım olmuş rabbim saglıkla büyümeyi nasip etsin odasında.biz daha uzun vadeli düşündügümüz için böle bişey aldıkEn son bunlara karar kıldık canım
kimseyi karıştırmam fikir alırım ama aklıma yatan fikirleri gene dedigimi yaparım kimse benim evimin hesabını yapamaz 7 sene beklemişim kimseye sormam nasıl ne alacagımıaman bizimkilerde çok pahalıymış dediler ( kaynanam ) hiç yorum bile yapmadım, huyumdur sinir olduğum durumlarda duymazdan gelirim, başta bozuldum söylediklerine sonuçta karı koca çalışıyoruz onlardan para istemedik bişi istemedik sanki onlarmı veriyo paramızı ama sonradan dedim kendi kendime banane be pahalıysa pahalı bana göre değil, sonuçta çalışıyorum ben kim için çalışıyorumki dimi ama, bundan sonrada hep onun için çalışmaya devam etçez, şimdi başka zaman konu açılınca çarpıyorum lafı suratına, çok şükür annesi babası çalışıo tabiki en iyisini alıcaz bebişe diyorum, kaynana böle bakıyo sadece bön bön
iş eşinde bitio canım yapacak bişe yok biraz sesini çıkarsa eminim onlarda böle yapamazlaraile apartmanı canım...hepimiz aynı binada..onlar arada köyde kalır çoğunlukla aynı binada..gittikçe rahat nefes alıcaz dedim ama onlar her yerden yetişiyor günü birlik gelip gidiyolar bazen kontrol ediyolar ne var ne yok işte..bugün gelip gitti kayınpeder biber getirmiş bahçesinden bende ben dün almıştım dedim ne alıyosunuz köyde var bilmiyonuzmu diyo bi bahçe biber patlıcan var diyor bende köydekimin bana faydası yok ki lazım oldumu ne yapıcam mecbur alıom dedim ben geldikçe getiriim diyo eşime dedim bi yediğimize karışmadığı kalmıştı oda oldu artık baban getirdikçe yer içeriz dedim..
teşekkürler canımmmm saolasınezinecimm çok beğendim takımını güle güle kullannn
kızlar pijama takımı alacağımda fiyatlar hakkında fikrim olsun istiyorum kaç civarında aldınız sz
anamm işte bizim gibi bizim elti, kaynana ben hepimiz aynı binadayız ama yüz vermiyorum kendilerine o nedenle çekiniyolar benden, gerçi yapmak istese yaparda heralde birazda iyi bizim kaynanaaile apartmanı canım...hepimiz aynı binada..onlar arada köyde kalır çoğunlukla aynı binada..gittikçe rahat nefes alıcaz dedim ama onlar her yerden yetişiyor günü birlik gelip gidiyolar bazen kontrol ediyolar ne var ne yok işte..bugün gelip gitti kayınpeder biber getirmiş bahçesinden bende ben dün almıştım dedim ne alıyosunuz köyde var bilmiyonuzmu diyo bi bahçe biber patlıcan var diyor bende köydekimin bana faydası yok ki lazım oldumu ne yapıcam mecbur alıom dedim ben geldikçe getiriim diyo eşime dedim bi yediğimize karışmadığı kalmıştı oda oldu artık baban getirdikçe yer içeriz dedim..
canım benim size layık olmaya çalışıyorumcullucan favorimsin canım
canım çookkk güzeller gerçekten güle güle kullansın prensess
bak eltin ne güzel geçirmiş ipleri eline. sen de bi şekilde alıcaksın yoksa kendini yiyip durucan böylee
Oh iyi yapmışsın sero...
tepkiyi koydum canım akşam çektim zaten resti..umrumda da değilsiniz dedim...ne sen ne senin ailen bu saatten sonra..dün sağlık ocağında randevum vardı kuzumu gördüm yavrum sağ tarfaıma toplanmış yumuk bir şekilde duruyordu..dr bile dedi hocam çok mu yoruldun birşeye mi üzüldün bebek toplanmış çekilmiş bir tarafa diye... o an iyice kötü oldum ben eşimde yanımda sağlık ocağı çıkışı iyice coştum ben tabi...sizi takarsam bana da sero demesinler dedim..bildiğimi okuyacam..kuzuma bunları da yaşatmaya hiç birinizin hakkı yok dedim...bundan sonra böyle beni bu şekilde kabul edeceksiniz...
eşin alır gönlünü canım ben inanıyorum ama işte senin bu kırgınlığın her şeyde aklına gelir
ne kadar illginç değil mi bebeğin strese girince bi kenarda kendini kenara çekmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?