2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aferin kuzum sana ne güzel söylemişin..eşim laf söletmiyor kazık gibi laf sölüyosun diyor bana.ben susarım patladımmı lafımı tam sölerim bu kez gene eşimle aramız bozuluyor..bide eltimin kocasına kızıyor tabi eltimin kocası onların ağzına bakıp karısına dalanmıyor kaynanam diyor ki hiç te karısına öte git beri gel demez ağzına vurcak diye korkuyor herhalde diyor..sanırım mutlu oluyor oğulları karılara bağırdıkça.ikide bir ben kaynanmdan çok çektim nerde oturcan onun yanında hazırolda beklerdik şimdikliler çok rahat ahhh ahhh şimdikiler kaynana ne bilmiyor falanda filan işte..

Yakın mı oturuyorsunuz?Gerçi mesafeniz ne kadar yakın veya uzak olursa olsun böyle negatif ruhlu insanlardan uzak durmak ve çok mesafeli olmak gerek,aksi halde hem kendini hem de bebeğini üzersin..İlerde bebeğini de istedikleri gibi yetiştirmeye çalışırlar buna dur demek gerekir..Allah yardımcın olsun canım.

aile apartmanı canım...hepimiz aynı binada..onlar arada köyde kalır çoğunlukla aynı binada..gittikçe rahat nefes alıcaz dedim ama onlar her yerden yetişiyor günü birlik gelip gidiyolar bazen kontrol ediyolar ne var ne yok işte..bugün gelip gitti kayınpeder biber getirmiş bahçesinden bende ben dün almıştım dedim ne alıyosunuz köyde var bilmiyonuzmu diyo bi bahçe biber patlıcan var diyor bende köydekimin bana faydası yok ki lazım oldumu ne yapıcam mecbur alıom dedim ben geldikçe getiriim diyo eşime dedim bi yediğimize karışmadığı kalmıştı oda oldu artık baban getirdikçe yer içeriz dedim..

Kizlar bu 37. haftaya kadar calisma rapor ısını benim doktorum 32+2 de aldırıyor.gec mı acaba 31+6 diyenler var.kafam karıştı

Kizlar bu 37. haftaya kadar calisma rapor ısını benim doktorum 32+2 de aldırıyor.gec mı acaba 31+6 diyenler var.kafam karıştı

o önemli değil. çünkü sat tarihini kurum bilmiyor. sadece 37 hafta raporunla arasında tam 5 hafta olması lazım
onu hesaplamalısın. ben ilk hamileliğimde usg de 1 hafta önden gittiği için erken almıştım 32. hafta raporunu sonra da ona göre 37. hafta raporu aldım. kaldı ki seninki 2-3 günden bişey olmaz. ama raporu aldığın tarih
32+0 olarak sayılıyor. tam 5 hafta sonra 37+0 da iş görememezlik alacaksın.

Benim de usg de 10 gun onden gidiyor ama doktorum sat tarihine gore aldırıyor.bu sorun olur mu

cullucan favorimsin canım

En son bunlara karar kıldık canım
canım çookkk güzeller gerçekten güle güle kullansın prensess

bak eltin ne güzel geçirmiş ipleri eline. sen de bi şekilde alıcaksın yoksa kendini yiyip durucan böylee

En son bunlara karar kıldık canım
çok güzel canım tam 4 5 senelik bi takım olmuş rabbim saglıkla büyümeyi nasip etsin odasında.biz daha uzun vadeli düşündügümüz için böle bişey aldık
kimseyi karıştırmam fikir alırım ama aklıma yatan fikirleri gene dedigimi yaparım kimse benim evimin hesabını yapamaz 7 sene beklemişim kimseye sormam nasıl ne alacagımı
iyi yapıosun canım bu devirde iyilikten kimse anlamıo
iş eşinde bitio canım yapacak bişe yok biraz sesini çıkarsa eminim onlarda böle yapamazlar
ezinecimm çok beğendim takımını güle güle kullannn
teşekkürler canımmmm saolasın
kızlar pijama takımı alacağımda fiyatlar hakkında fikrim olsun istiyorum kaç civarında aldınız sz

ben dün aldım çok begendigim sölenemez yorgunluktan nasıl olursa olsuna döndü olayımız 3lü pijama takımı 95 tek gecelik 45 aldım markalarını şimdi hatırlamıyorum

ayyy kızlar hepimiz amma doluymuşuz heeee accık konuyu değişiyimmm minnaklar ne alemde minnaklar. benimki sabahtan beri kıpır kıpır maşallah oturtmuyo anam beni

Merhaba kızlar iyisinizdir hepiniz umarım.
Bende gece erken yattım uyuyayım diye. Yok anacigim uyuyamadim. Dön sağa dön sola sabaha karşı uyudum.
Bugun de iyice uyuyabildigim kadar uyudum. Çok sukur basımın agrisi gecmis ama. Gecmise heniz bakamadım. Neler konuştunuz bakim.
Bizde bugun annemle biraz turlamaya çıkacağız. Avm de var mı indirim bilmiyorum. Bebeğime bakayım birşeyler. Kendime de pijama bakacağım kısmetse.

anamm işte bizim gibi bizim elti, kaynana ben hepimiz aynı binadayız ama yüz vermiyorum kendilerine o nedenle çekiniyolar benden, gerçi yapmak istese yaparda heralde birazda iyi bizim kaynana vala canımın içi sen izin verdiğiin müddetçe karışır bunlar sana diyim, kaç senelik gelin olmuşun artık al ipleri eline çıkar cingarı, kocanada söle kusura bakmasın bir yere kadar bu işler, biberi batsın, dün getirseymiş ozaman yada arayıp ne ihtiyacınız var diye sorsaymış öyle emri vaki yapıcana, yada ay sağol de koy kenara dün almıştım da deme bilmesin aldığını, lafını söylicek zeminde bulamasın kendine, benim kociş surat asılmasından hoşlanmaz o nedenle bişi olduğu zaman asarım suratımı otururum sırf onu çekmemek için dikkat eder bide ben biraz eli maşalıyım galba ya, ayrıca ne var biliyomusun sende çalışıosun aslında bunu çok rahat yapabilirsin, çalıştığın müddetçe hiçbir laflarına boyun eğme sonuçta kocanın kazanıp sana bakması gerekirken sen çalışıyosun, sen çalışıp kazanıyosun onlardanda bişi beklemiyosun eskilerde çalışan gelinmi varmış o yüzden hiç karşılaştırma yapmasınlar oyarım valla, kiiiii çalışmasan bile kociş sana baktığı müddetçe onlardan yardım almadığını müddetçe yine laf söyleme hakları yok, akıl verebilir eğer sen onlara soruyosan tabi ama sormuyosanda yırtık dondan fırlar gibi çıkmıcak arkadaş
cullucan favorimsin canım

canım çookkk güzeller gerçekten güle güle kullansın prensess

bak eltin ne güzel geçirmiş ipleri eline. sen de bi şekilde alıcaksın yoksa kendini yiyip durucan böylee
canım benim size layık olmaya çalışıyorum yok kız vala sinirim bozuluyo böle kaynana kayınpederlere, eskiden varmış onların bu modelleri bunları kafalarına soksunlar artık yani, bu modeller kalmadı günümüzde bide kız hamiş yani bi dediğini iki etmemeleri lazım, sora bide yıllar sora kavuşçaklar bebişlerine bu ne be, aa bi defolun gidin ayol

kızlar merhaba yine sayfalar akıp gitmiş,valla az okudum yetişemedim bıraktım toptan selam vereyim dedimmm...
artık heyecanlar hergün dahada artmaya başladı kolay değil ama tatlı telaşlar rabbim sağlık versin yeter,sadeciğim sen gözüme takıldın salla gitsin güzelim yaa herkesi kafaya takacak olursak kafamız vücudumuzun en büyük organı olurdu değil miii...
bende cumartesi eşimle az dolaştım mobilya felan baktık tabi şuan biz eşyadan önce küçük bir balkon var orayı kapatıp fazla eşyaları oraya aktaracağız bebek için düşündüğümüz oda yani oturma odam:))) önce boyanacak,sonra kliması bakıma gidecek eşim sıfır klima alalım olmazsa diyor kararsız kaldım klimam 5 yıllık daha canavar gibi çalışıyor...neyse bu konuyu iyice bir konuşacağım detaylı klima olayından sonra oda boyanacak,sonra mobilya perde halı diyorum halı belki almam çünkü şuan kullandığım beyaz ve mavi papatyalı bir halı malum oğluşta gelecek eğer mobilya mavili beyazlı olursa halı kalacak,cumartesi ilke bebe diye bir yer var orda bişeyler baktık çalışan kadın elime bir liste verdi gerekli eşya listesi içinde hastane çıkışından başlıyor bebek arabasına kadar 100 parça civarı malzeme sayılmış tek tek çok uzun bir liste anlayacağınız,sonra kıyafet almaya gittik kardeşim daha önceden bize beğendiği kıyafetler vardı onları seçti getirdi,sonra ben mağazada bir arkadaşımı görüp elindeki zıbını çok beğendim aynısından aradım felan kasaya gidince eşim bi afalladı kıyafetten ammada çokmuş ne olacak bu kadar dedi hemen biz iki kardeş atıldık bebek dediğin her dakka işer ve kusar bunlar az bile dedik,neyse aldık torbaları çıktık eve gelince hiç çorap almadığımızı farkettim:)) acemilik işte...ama şuanda hep yazlık kıyafetler var kışlık lazım asıl bize daha bide kışlık alışverişi yapacağımm allah nasip ederse daha çok eksiğimiz var.. bakalım anca toplanırım...
kızlar yanlız yünden örgü patik hırka yelek gibi şeyler yok annemde,kv de hiç örmeye niyetli değiller eş dost örüp hediye ederse diye umuyorum yada kadın emeği sergilerinden alırım artıkın...

Oh iyi yapmışsın sero...
eşin alır gönlünü canım ben inanıyorum ama işte senin bu kırgınlığın her şeyde aklına gelir
ne kadar illginç değil mi bebeğin strese girince bi kenarda kendini kenara çekmesi

Bir yerden duymuştum. Annenin morali, modu hipnoz gibi cocuğa geciyormuş. Yani anne ne hissederse aynısını hissedip etkileniyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…