2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
valla bugün eşim dr da çıkınca hemen gs stor a götürdü alış veriş yapmaya ufaklıga gs'li zıbın tk. önlük filan bişeyler aldı kızda olsa oğlanda olsa giydircekmiş

ben de koyu gs liyim..eşimde memleketi olan antalyasporlu..tabi gs hastane çıkışı almıştım doruk a..ama çok tatlı oluyorlar ya...aldıor eşine içinde kalmasın..

Özlemini bizimle giderirsin sende elimizden geldiğince bizde yardımcı oluruz sana

çoookk saol canım benim..iyiki sizler varsınız..ben aynı zamanda 2010 ekim annesiyim ya..orada da o kadar sağlam dostluklarım oldu ki umarım burdada aynı heyecanı ve samimiyeti paylaşırız birbirimizle..ama senin bu lafınla böyle de olacağı şüphesiz..

aynen canm hayırlısını dileyelim Rabbimden neylerse güzel eyler demişler dimi ama?? bu arada eşin ne iş yapıyo canm

amin canım..eşim doktor canım..antalyadaydık..oradayken teklif aldı.hayalindeki işti..yeni bir bilim dalı var burda..o ekipte aynı zamanda..güzel ülkemde böyle şeylere bütçe ayrılmış olunsaydı bizim de taşınmamıza gerek kalmazdı belki

canm aslında ben yutma refleksi gelişince ufak tefek başlarım beklemem yani 6 aylık olsun diye kendime güveniyorum ek besinler konusunda o yüzden sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum ama kendi çocuğmda nasıl olur bilemem canm

buna da şükür. inşallah haftaya duyarsın bebişin kalp atışlarını.
.
amin canm inş. duyarız..
canm ben özel dr a gidiyorum ama sgk anlaşması yok ayda120 tl veriyon kaç kere gidersen git önemli değil bide kalp atışlarını duyana kadar ücret alınmıyomuş benm merkezde çünkü tüp bebek canm..
bide alttan veya üstten bakılması arasında çok bi fark yok canm sadec o şey girerken bi rahatsız oluyosun ama napacaksın canm öyle daha net görülüyo o yüzden tercih ediyolar yani bebişe bişey olmuyo korkma

çok geçmiş olsun canım..okurken yüreğim ağzıama geldi resmen..ama sonu güzel..Allah size bağışlamış bebeğinizi..

canm valla benmki tam kız delisi bende öyle ama bu aralar konusurken paşam kelimesi çıkıyo agzımdan erkek olcak herhaşde

aynen canm istediğini alsın bişey demem benm kadar o da özeniyo o yüzden bişey demem bende gs li olunca giydirir yani kızda olsa...
bu arada hayırlısı olsun canm bende sağlıkçıyım acil tıp teknisyeniyim ama şimdi kurum hemşireliği yapıyorum devlet baba saolsun atamıyo bizde böyle çalışıyoruz gerçi benm bu işimde devlet işi ama işçi kadrosunda...

canm geçmiş olsun bak ne güzel hayal kırıklılığı yaşadıgın anda bebişin ışıldamış gözüne

bebişin belki sana uğur getirir de ataman olur doğumdan sonra..eşimde zaten özel hastanedeydi..yaptığınız işe göre verile kıymet hakkaten az..neyse dertliyim bu konularda da..

kızlarr..bir de ben doruk ta hamile olduğum günden bugüne kadar hep günlük tuttum..bazı ultrason resimleri,ilk saçı,tırnağı falan gibi özel şeylerind yapıştırdım..hayalim kısmet olursa 18.yaş günü hediyesi olarak vermek..şimdi aynı şeyi ikizler içinde yapmayı düşünüyorum..nasıl olcak gerçi yaa fotokopi mi çekicem
neyse fikriniz olsun diye paylaşmak istedim..sonuçta hayatımız anılarımızdan ibaret..

ben hastanede çalışıyorum o yüzden özele gitmiyorum
ama kuzenm özele gitmişti 1 ay boyunca gittiği tüm kontrolere ücretsiz gidiyordu

Allahım, bu ne güzel bir duygudur. şükürler olsun ya rabbim.5 mm büyüklüğünde bir keseciğe bu kadar mı sevinilir?

canm geçmiş olsun bak ne güzel hayal kırıklılığı yaşadıgın anda bebişin ışıldamış gözüne

hemde ne ışıldamak, gerçekten tamamen umutsuz bir şekilde yattım ultrasona kafamda sürekli kürtajı nerde yapıcaklar, nasıl yapıcaklar gibi sorular vardı sadece, tarif edilemez bir duygu kalp atışını duyduğumdaki an, ağlayacağım sesim titriyo ama gözyaşı gelmiyor, sonra çıkınca ağladım bol bol, psikolojik olarak çok yoruldum ama o 2 saat içinde... eve geldim öğlen 12 de yattım, 4 e geliyodu uyandığımda.
Herkese diliyorum bu mutluluğu...

bebişin belki sana uğur getirir de ataman olur doğumdan sonra..eşimde zaten özel hastanedeydi..yaptığınız işe göre verile kıymet hakkaten az..neyse dertliyim bu konularda da..
canm bu işi bulduktan sonra benm atama olmasada pek umrumda değil acıkcası çünkü buda devlet işi evime arabayla 20dk uzaklıkta atama olsa daha uzak yere olur o yüzden yapmayı düşünmüyorum.. aynen canm bende çok deretliyim napalım hayırlısı olsun

canm valla bende düşünüyorum öyle seyleri yapmayı hatta ufak kagıtlara yazıyodum şimdi defter alıp onlaı birleştircem

ben hastanede çalışıyorum o yüzden özele gitmiyorum
ama kuzenm özele gitmişti 1 ay boyunca gittiği tüm kontrolere ücretsiz gidiyordu

ne güzel ya...burda koca 9 ayda sadece 4-5 kere ultrasonda gösteriyorlarmış ve extra istersen 500-600$ kadar..

Oradaki ekim anneleri ile görüşmeye devam ediyor musunuz?

canm bende bugün aynı aglamaları yaşadım ama güzel gözyaşları bunlar

Oradaki ekim anneleri ile görüşmeye devam ediyor musunuz?

tabiki görüşüyoruz..hatta onlar hala şoktalar..aramızda kalsın çok gitme 2013 ekimlerine biz bakarız yeğenlerimize diyorlar..şaka bir yana çok güzel dostluklarımız var orda..her tür derdimizi başta çocuklar olmak üzere birbirimizle paylaşıyoruz..kardeş gibi olduk artık..umarım burada da yakalarız o tadı..

canm evet bendeöyle oldugunu duymuştum hatta senin gibi şaşırmıştım

aynenn canım..işte eşimden yana ben biraz şanslıyım..bir de zaten gelmeden sağlık sigortası yaptırmıştık.eşimin ayrıca bir tane daha var ve o doruk ve beni de kapsıyor..yoksa para dayanmaz hastaneye..burada sigortan yoksa bittin gibi bir şey yani..
ne kadar azmış öyle :26:

eve ultrason aleti alsanız daha ucuza gelecek

aynennn..alsam da acaba 200$ a ultrason görüntüsü diye ticarete mi girsem türk aklı işte kafamda ampüller yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…