Biz de baştan daha uzun vadeli düşündük ama ilerde çocuğumuz beğenmez veya yıpranır diye vazgeçtik tabi bir de eşimle yurtdışına gitme durumumuz var bu da etkendi bizim için..Hayırlısıyla güle güle kullansınlar inşallah ne diyelimçok güzel canım tam 4 5 senelik bi takım olmuş rabbim saglıkla büyümeyi nasip etsin odasında.biz daha uzun vadeli düşündügümüz için böle bişey aldık
Merhaba kızlar iyisinizdir hepiniz umarım.
Bende gece erken yattım uyuyayım diye. Yok anacigim uyuyamadim. Dön sağa dön sola sabaha karşı uyudum.
Bugun de iyice uyuyabildigim kadar uyudum. Çok sukur basımın agrisi gecmis ama. Gecmise heniz bakamadım. Neler konuştunuz bakim.
Bizde bugun annemle biraz turlamaya çıkacağız. Avm de var mı indirim bilmiyorum. Bebeğime bakayım birşeyler. Kendime de pijama bakacağım kısmetse.
gecmısı okuduk geldık yoruldum walla kızlar okurkenn...amannnn be ne cektık bu kayınvalıdelerden gorumcelerden eslerdennn....kızlar ıs koca da bıtıyor nacızane fıkrım ortayı bulacak kımseyı maddı manevı evıne karıstırmayack ha annesı babası saymasın demıyorum ama o dengeyı kurmak cok onemlı bunuda erkeklerın %95 ı yapamıyor...evlenmeden once ne anneyı ne babayı umursamıyorlar evlenınce anne baba kıymete gecıyor
he valla canım yaa, bi rahat bırakmıyolar kızları he şu kaynanalar falanayyy kızlar hepimiz amma doluymuşuz heeeeaccık konuyu değişiyimmm minnaklar ne alemde minnaklar. benimki sabahtan beri kıpır kıpır maşallah oturtmuyo anam beni
çok şükür canım, sende iyisindir inşallah, azcık dedikodu yaptık kaynana, görümce kayınpeder ve elti dedikodusu o kadar, değişik bişi yok yani, aynıyızMerhaba kızlar iyisinizdir hepiniz umarım.
Bende gece erken yattım uyuyayım diye. Yok anacigim uyuyamadim. Dön sağa dön sola sabaha karşı uyudum.
Bugun de iyice uyuyabildigim kadar uyudum. Çok sukur basımın agrisi gecmis ama. Gecmise heniz bakamadım. Neler konuştunuz bakim.
Bizde bugun annemle biraz turlamaya çıkacağız. Avm de var mı indirim bilmiyorum. Bebeğime bakayım birşeyler. Kendime de pijama bakacağım kısmetse.
evet canım çok haklısın aynen öyle nasıl ilk 3 ay sinir stres yasaksa şimdide yasak aslında bunu unutmamamız lazım, bebişler için sakin kalmamız lazımkızlarrrrr okudum okudum okudum hep yazdıklarınızı. çok sinir oldum ... tabikiii insan kafaya takmicam desede elinde olmuyo illaki takıyo.. sinir edenleri boğazlayıveresi geliyo. ama özellikle doğuma kadr daha sakin olmamız gerekiyo...
Çünkü biraz önce yakın bi arkadaşımla konuştum onun da ekimde olcak doğumu ama haftasonu bebek erken gelmeye kalkmış. ufak ufak sancıları varmış gaz sancısı ya da üşüttüm galiba die düşünmüş pek önem vermemiş. daha 2 ay var nasılsa diye sonra bi sancı girmiş geçmemiş. sık sık sancı gelmeye başlamış. hemen dra gitmiş. nst ye bağlamışlar doğum sancısı ama Allahtan nişan gelmemiş ve açılma olmamış. ilaç milaç derken durdurmuşlar sancıları. ama dr artık risk altındasın işe gidemezsin kalkmicaksın sürekli yatcaksın demiş.
Allah korumuş ikisinide. dr eğer açılman olsaydı durduramazdık doğum başlardı demiş..
Allah korusun kimseye göstermesin.
ama biz üzülürsek sanırım bebekler erken gelmeye kalkabilir bu saatten sonra. nolur üzmeyelim kendimizi... bebeklerimiz için...
günaydın kızlar..ama gün pek aymamış galiba kimseye..bizde akşam kavga ettik kocişle..annesi babası yüzünden..biz sipariş vermiştik beşiğin gelmesini bekliyorduk kociş bi köye gitti geldi çok değişti başaldı bağrınmaya.yok ne gerek varmış kocaman beşiğe sanki beşikte çok yatçakmış eltiminkiler çokmu yatmış idareten bi ufak beşik alalımmıi evlenirkende yemek masasını almışız ne işe yarıyormuş boşuna yer kaplıyormuş para vermişiz hep babasının anasının dolduruşu.bende köye gittiğin belli oldu zaten onlar burnuınu sokmasa olmaz 6 senede anca bebek yaptık bebek yapmamıza bile karışanlardan ne beklenir sen daha bak annaın babanın ağzına ilerde görcen sen dedim aldım yastığımı salonda yattım sabaha kadar ağladım..:2::2::2: sabahta sırnaşıyor ne varmış beşiği ufak alalım dediyseymiş bana uzatma tamam diyor bende dahab yeni başladık dedim.beni hamilşe halimle bile ikidebir ağlatıyolar..:2: anası babası hiç beni bebeği sormamış bile insan merak edip sorar bebek nasıl falan diye söleyincede aman sende daha doğmamış bebeğin nesini sorcaklar diyo.bende maşallah anananlar ağbinin 2 çocuğunla doyurmuş kendilerini torun sevgisine dedim.bu sabah şiş gözlerle dükkandayım bide az önce sarhoşun biriyle uğraştım ya bu saatte ne ara o kadar içmiş sabah sabah sinir etti beni galiba sabrınım sınanıyor
evet canımcım sıvaslıyım yok konusmadık canım ıst de oldugunu bılıyorum ama sıvaslı oldugunu bılmıyordumm hemso cıktıkk yanı desenekız kuzu sen sivaslıymışsın öyle mi bende sivaslıyım konuşmuşmuyduk bilmiyorum
gecmısı okuduk geldık yoruldum walla kızlar okurkenn...amannnn be ne cektık bu kayınvalıdelerden gorumcelerden eslerdennn....kızlar ıs koca da bıtıyor nacızane fıkrım ortayı bulacak kımseyı maddı manevı evıne karıstırmayack ha annesı babası saymasın demıyorum ama o dengeyı kurmak cok onemlı bunuda erkeklerın %95 ı yapamıyor...evlenmeden once ne anneyı ne babayı umursamıyorlar evlenınce anne baba kıymete gecıyor
he valla canım yaa, bi rahat bırakmıyolar kızları he şu kaynanalar falanbebişler iyi çok şükür, benimki değişik bişiler yapmaya başladı bunları daha önce yapmıyodu şimdi başka bişiler çıktı, böle yuvarlanıyo falan
çok şükür canım, sende iyisindir inşallah, azcık dedikodu yaptık kaynana, görümce kayınpeder ve elti dedikodusu o kadar, değişik bişi yok yani, aynıyızaman diyim serin ortamlarda kal, bugün istanbul yanıyo 34derece, vala dışarı çıkılası bi durum yok fenaaa
evet canım çok haklısın aynen öyle nasıl ilk 3 ay sinir stres yasaksa şimdide yasak aslında bunu unutmamamız lazım, bebişler için sakin kalmamız lazım
Merhaba tatlı miniklerin güzel anneleri
Şu 32 hafta - 37 hafta izinleri çok kafamı karıştırıyor. 32. haftamda gidip rapor alacağım ama 37 haftaya kadar çalışmak istiyorum.kalan iznim doğum sonrasına aktarılsın.37 haftaya kadar çalışmak demek 37+6 mı yoksa 37+0 mı. bunda kafam karışıyorçünkü yıllık iznimden kalan 1 haftam var onu da ekleyip 37 haftadan önce işten çıkmak istiyorum. bu konudan anlayanlar yardım edebilir mi
evet canımcım sıvaslıyım yok konusmadık canım ıst de oldugunu bılıyorum ama sıvaslı oldugunu bılmıyordumm hemso cıktıkk yanı desene
çok sıcak bugün canım ya açık havada fazla gezmeden avmye gir hemen
tabi istanbul için söylüyorum ben
aferin kuzum sana ne güzel söylemişin..eşim laf söletmiyor kazık gibi laf sölüyosun diyor bana.ben susarım patladımmı lafımı tam sölerim bu kez gene eşimle aramız bozuluyor..bide eltimin kocasına kızıyor tabi eltimin kocası onların ağzına bakıp karısına dalanmıyor kaynanam diyor ki hiç te karısına öte git beri gel demez ağzına vurcak diye korkuyor herhalde diyor..sanırım mutlu oluyor oğulları karılara bağırdıkça.ikide bir ben kaynanmdan çok çektim nerde oturcan onun yanında hazırolda beklerdik şimdikliler çok rahat ahhh ahhh şimdikiler kaynana ne bilmiyor falanda filan işte..
Onları düşünseler böyle konşmazlar zaten. cadısın çok cadııı
canım benim size layık olmaya çalışıyorumyok kız vala sinirim bozuluyo böle kaynana kayınpederlere, eskiden varmış onların bu modelleri bunları kafalarına soksunlar artık yani, bu modeller kalmadı günümüzde bide kız hamiş yani bi dediğini iki etmemeleri lazım, sora bide yıllar sora kavuşçaklar bebişlerine bu ne be, aa bi defolun gidin ayol
canım bı laf vardır be cok severım KOTU GUNUMDE KATKISI OLMAYANIN IYI GUNUMDE HISSESI OLMAZ....hayatta boyle kım kotu gunumde yanımda olduysa o candır benım ıcın ılla hersey para deıldır manevı acıdan yanımda olmusmu o ınsanlar mesela sadecık 6 yıl cocuk hasretı cekmıs kayınvalıde gelıp bırgun tesellı etmısmı yok aksıne kostek olmus onun ıcın onun benım yanımda ne parasının nede ettıgı bı sozun kıymetı yoktur...bende bılırım esım ne demek ıstıyor nıye dıyor o lafını tamamlamadan ben cevabını verırırm ben oyle demedım felan der ama derım ben senın cıgerını bılırımm..hay ağzına sağlık tam cuk oturmuş dediklerin hepsine katılıyorum,kimi kaynanadan çeker,kimi kayın pederden ,kimi elti,görümce kayından çeker kimide duyarsız kocadan tabi bu insanların eziyetine laf bilmezliğine bide kocanın pasifliği eklenince hayat tan işkenceye döner ben eşimin kendi düşündüğüylemi yoksa başkasının fikriyle mi konuştuğunu hemen anlarım anında tepkiyi koyarım vede kapıyı suratına çarptığım gibi ya derhal özür diler yada bidaha yüzümü göremez zaten pek nadir olur bu durum ama bende ortalığı yıkarım
hele çalışan arkadaşlar sesini bir kat fazla yükseltsin eşinin ailesine,sanki 5 kuruş verir gibi herşeye maydanoz millet...
aynen kuzum hemşoymuşuz
selam kızlar :))
tam okuyamadım sayfaları ama anladığım kadarıyla baya hararetlisiniz bugun , amaaan boşverilim kızlar 2. 3. şahıslar daima zarar verir kafaya takmamak en doğrusu aslında ... bende yapıyorum bazen , sonunda ne oluoo bize olan oluo başka kimseye diil ....
bugun öğleden önce doktora gittim çok şükür bebşin geriden gelen kilosu kendini toparlamay başlamış doktorun ilave ettiği muzlu süt işe yaramış
bu sıcak günde uyuz müdürüm yüzünden öğlen işe gelmeye uğraştım , bende ona sinir oldum ama napiim elden bişi gelmio gel dediler geldim , çok elzem bişi de olmamasına rağmen geldim işte ....
Rabbim bizi ve bebişlerimizi sağlıktan ayırmasın ....
topraaamm benımmmneresındensın sen canım ??
selam kızlar :))
tam okuyamadım sayfaları ama anladığım kadarıyla baya hararetlisiniz bugun , amaaan boşverilim kızlar 2. 3. şahıslar daima zarar verir kafaya takmamak en doğrusu aslında ... bende yapıyorum bazen , sonunda ne oluoo bize olan oluo başka kimseye diil ....
bugun öğleden önce doktora gittim çok şükür bebşin geriden gelen kilosu kendini toparlamay başlamış doktorun ilave ettiği muzlu süt işe yaramış
bu sıcak günde uyuz müdürüm yüzünden öğlen işe gelmeye uğraştım , bende ona sinir oldum ama napiim elden bişi gelmio gel dediler geldim , çok elzem bişi de olmamasına rağmen geldim işte ....
Rabbim bizi ve bebişlerimizi sağlıktan ayırmasın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?