2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok güzel canım tam 4 5 senelik bi takım olmuş rabbim saglıkla büyümeyi nasip etsin odasında.biz daha uzun vadeli düşündügümüz için böle bişey aldık
Biz de baştan daha uzun vadeli düşündük ama ilerde çocuğumuz beğenmez veya yıpranır diye vazgeçtik tabi bir de eşimle yurtdışına gitme durumumuz var bu da etkendi bizim için..Hayırlısıyla güle güle kullansınlar inşallah ne diyelim

çok sıcak bugün canım ya açık havada fazla gezmeden avmye gir hemen
tabi istanbul için söylüyorum ben

gecmısı okuduk geldık yoruldum walla kızlar okurkenn...amannnn be ne cektık bu kayınvalıdelerden gorumcelerden eslerdennn....kızlar ıs koca da bıtıyor nacızane fıkrım ortayı bulacak kımseyı maddı manevı evıne karıstırmayack ha annesı babası saymasın demıyorum ama o dengeyı kurmak cok onemlı bunuda erkeklerın %95 ı yapamıyor...evlenmeden once ne anneyı ne babayı umursamıyorlar evlenınce anne baba kıymete gecıyor

kızlarrrrr okudum okudum okudum hep yazdıklarınızı. çok sinir oldum ... tabikiii insan kafaya takmicam desede elinde olmuyo illaki takıyo.. sinir edenleri boğazlayıveresi geliyo. ama özellikle doğuma kadr daha sakin olmamız gerekiyo...

Çünkü biraz önce yakın bi arkadaşımla konuştum onun da ekimde olcak doğumu ama haftasonu bebek erken gelmeye kalkmış. ufak ufak sancıları varmış gaz sancısı ya da üşüttüm galiba die düşünmüş pek önem vermemiş. daha 2 ay var nasılsa diye sonra bi sancı girmiş geçmemiş. sık sık sancı gelmeye başlamış. hemen dra gitmiş. nst ye bağlamışlar doğum sancısı ama Allahtan nişan gelmemiş ve açılma olmamış. ilaç milaç derken durdurmuşlar sancıları. ama dr artık risk altındasın işe gidemezsin kalkmicaksın sürekli yatcaksın demiş.
Allah korumuş ikisinide. dr eğer açılman olsaydı durduramazdık doğum başlardı demiş..
Allah korusun kimseye göstermesin.

ama biz üzülürsek sanırım bebekler erken gelmeye kalkabilir bu saatten sonra. nolur üzmeyelim kendimizi... bebeklerimiz için...

kız kuzu sen sivaslıymışsın öyle mi bende sivaslıyım konuşmuşmuyduk bilmiyorum

ayyy kızlar hepimiz amma doluymuşuz heeee accık konuyu değişiyimmm minnaklar ne alemde minnaklar. benimki sabahtan beri kıpır kıpır maşallah oturtmuyo anam beni
he valla canım yaa, bi rahat bırakmıyolar kızları he şu kaynanalar falan bebişler iyi çok şükür, benimki değişik bişiler yapmaya başladı bunları daha önce yapmıyodu şimdi başka bişiler çıktı, böle yuvarlanıyo falan

çok şükür canım, sende iyisindir inşallah, azcık dedikodu yaptık kaynana, görümce kayınpeder ve elti dedikodusu o kadar, değişik bişi yok yani, aynıyız aman diyim serin ortamlarda kal, bugün istanbul yanıyo 34derece, vala dışarı çıkılası bi durum yok fenaaa

evet canım çok haklısın aynen öyle nasıl ilk 3 ay sinir stres yasaksa şimdide yasak aslında bunu unutmamamız lazım, bebişler için sakin kalmamız lazım

Bugun herkes kocasından ve ailesinden dertli anlaşılan.
Eşinin dolduruşa geldigi belli.
Sende ezdirme sakın kendini sadecik. Gizli gizli ağlama bağır ve kız kocana da. Hem sen niye koltukta yatıyorsun. Onu yatırsaydım koltukta.

hay ağzına sağlık tam cuk oturmuş dediklerin hepsine katılıyorum,kimi kaynanadan çeker,kimi kayın pederden ,kimi elti,görümce kayından çeker kimide duyarsız kocadan tabi bu insanların eziyetine laf bilmezliğine bide kocanın pasifliği eklenince hayat tan işkenceye döner ben eşimin kendi düşündüğüylemi yoksa başkasının fikriyle mi konuştuğunu hemen anlarım anında tepkiyi koyarım vede kapıyı suratına çarptığım gibi ya derhal özür diler yada bidaha yüzümü göremez zaten pek nadir olur bu durum ama bende ortalığı yıkarım
hele çalışan arkadaşlar sesini bir kat fazla yükseltsin eşinin ailesine,sanki 5 kuruş verir gibi herşeye maydanoz millet...

Bende biraz okumaya çalışıyorum gecmisi. Farkettim zaten cekistirme gunu bugun anlaşılan :)
Evet canım cok sıcak bugun. Bizde avm ye gideceğiz bugun klimali olur oraları. O yüzden çıkalım dedik. Yoksa açıkta yürümek falan mahveder insanı.

hatunlar nasılsınız iyi misiniz? bir türlü gelemiyorum muhabbete katılamıyorum.bu aralar işlerimiz çok yoğun.şimdi de hadi başlıyoruz diyecekler diye tetikte bekliyorum. yukarıda alıntı yaptığım yazıyla alakalı birşeyler söyleyeyim. ben de bu izin konusunu ik ile konuştuk. ben de yıllık iznimi 37den önce kullanayım 35 de çıkayım dedim ama bu çalışabilir raporu alıp 5 haftanın doğum sonrasına aktarılmasını istiyorsak 32 ile 37 arası kesintisiz çalışmış olmamız lazımmış.bana yıllık izinin yanmasın 32.haftaya kadar bitir dediler.hata geçen hafta tavuklu da bu konu hakkında link bulup paylaşmıştı.
ezineciğim bebeğinbin odasını da almışsınız bakamadım bir türlü kısa sürede bakacağım. eminim çok güzeldir.bakınca yorum yapacağım.
hatunlar hiçbir seyi kafanıza takmayın. hepinizi öpüyorum.

Onları düşünseler böyle konşmazlar zaten. cadısın çok cadııı

canım bı laf vardır be cok severım KOTU GUNUMDE KATKISI OLMAYANIN IYI GUNUMDE HISSESI OLMAZ....hayatta boyle kım kotu gunumde yanımda olduysa o candır benım ıcın ılla hersey para deıldır manevı acıdan yanımda olmusmu o ınsanlar mesela sadecık 6 yıl cocuk hasretı cekmıs kayınvalıde gelıp bırgun tesellı etmısmı yok aksıne kostek olmus onun ıcın onun benım yanımda ne parasının nede ettıgı bı sozun kıymetı yoktur...bende bılırım esım ne demek ıstıyor nıye dıyor o lafını tamamlamadan ben cevabını verırırm ben oyle demedım felan der ama derım ben senın cıgerını bılırımm..

selam kızlar :))

tam okuyamadım sayfaları ama anladığım kadarıyla baya hararetlisiniz bugun , amaaan boşverilim kızlar 2. 3. şahıslar daima zarar verir kafaya takmamak en doğrusu aslında ... bende yapıyorum bazen , sonunda ne oluoo bize olan oluo başka kimseye diil ....

bugun öğleden önce doktora gittim çok şükür bebşin geriden gelen kilosu kendini toparlamay başlamış doktorun ilave ettiği muzlu süt işe yaramış

bu sıcak günde uyuz müdürüm yüzünden öğlen işe gelmeye uğraştım , bende ona sinir oldum ama napiim elden bişi gelmio gel dediler geldim , çok elzem bişi de olmamasına rağmen geldim işte ....
Rabbim bizi ve bebişlerimizi sağlıktan ayırmasın ....

slm anneler,

zaman geçmiyor evdede sıkılıyorum
daha dr gitmeye çok var dört gözle kontrolü bekliyorum ama daha iki hafta var acaba ne zaman iki hafta da bir kontrole gidecez
acaba kızım ne kadar oldu bende üç haftadır tartilmiyorum merak ediyorum kaç kilo aldım off zaman geçmiyor

canım muzlu sütü aksam mı içiyosun ben de süt içemiyorum bugünden itibaren her gece muzlu süt yapıp içeyim diye düşündüm bebişi mi besliyomuş muzlu süt doktor öle mı dedı??

topraaamm benımmm neresındensın sen canım ??

şarkışlalıyım canım sen neresindensin

muzlu süt çok besleyici ben sütün yanında muz yiyorum geceleri yatmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…