Günaydın anneler,
İlk zamanlardaki şikayetlerine geri dönüşü olan var mı? benim 3-4 gündür bulantılarım tekrar başladı. Bu sabah da çıkardım(
:2::2::2: hem sabaha kadar:2: ağladım sinirden üzüntüden hemde ben ağladıkça bebeğimi üzdüm diye daha da ağladım hiç susmadım daha çok ağlayasım geldi.eşimede kendim sizin aranıza bulaştım bide bebeğimide sürükledim sizin aranıza dedim çok kızdım az önce arıyor gene beşik pazar günü gelcekmiş en büyüğünden söyledim diyor yüzlü görünmeye çalışıyor neye yarar ki sabaha kadar anasının babasının ağzına bakıp ağlattı şimdi kırdığı kalbi onarmaya çalışıyor bende tamam kapat hadi senle bu kadar samimöiyete gerek yok dedim yüz vermedim kızımda geziniyor o da hiç uyumadı gece:2: şimdie geziniyor tabi kızımda huzursuz oldu yavrum onlar yüzünden bide diyorki eşim onlar bişey demedi nasıl demedi eşimin asla aklına gelmez yemek masası muhabbeti kesin ailesi söylendi zaten aldıkları herşeyi zehir ettiler..kızlar çok dolmuşum kusura bakmayın söz konusu bebeğim olunca patlıyorum...ya bide kaynnam annemin yanında direk sakın bişey umma bekleme hiç bişey yapmaya niyetim yok demişti bana annem var diye tatsızlık olmasın diye ben karışmam babaanne olmak kolay değil dedim.ne kadar da iyimserim söyle işte zaten bişey beklemiyorum kimseye güvenip yapmadım yada sizin 2 tane torununuz var zaten merağınızı almışınızdır diye..işte sustukça tepene biniyolar.
aklı eksik bi müşterim hamile misiniz dedi evet dedim sanki onay lazım, sizin dışarı çıkmanız yasak biliyosunuz değil mi bu şekilde sokağa çıkmıyosunuz umarım dedi.
aklı sıra espri yapıyo salakbu salak adamın açıklamaları yüzünden geyik muhabbetlerine düştü durumumuz
yokj canım kızmam da bu espriyi yapan kadın değil adam bi de karısının yanında yapıyo sözde espriyi
kızma ama guldum yanı kadının saçmaladıgına guldum
var cnm benımde 1 haftadır mıdem bulanıyo ama çıkarma olmuyo
aklı eksik bi müşterim hamile misiniz dedi evet dedim sanki onay lazım, sizin dışarı çıkmanız yasak biliyosunuz değil mi bu şekilde sokağa çıkmıyosunuz umarım dedi.
aklı sıra espri yapıyo salakbu salak adamın açıklamaları yüzünden geyik muhabbetlerine düştü durumumuz
selam kızlar :))
tam okuyamadım sayfaları ama anladığım kadarıyla baya hararetlisiniz bugun , amaaan boşverilim kızlar 2. 3. şahıslar daima zarar verir kafaya takmamak en doğrusu aslında ... bende yapıyorum bazen , sonunda ne oluoo bize olan oluo başka kimseye diil ....
bugun öğleden önce doktora gittim çok şükür bebşin geriden gelen kilosu kendini toparlamay başlamış doktorun ilave ettiği muzlu süt işe yaramış
bu sıcak günde uyuz müdürüm yüzünden öğlen işe gelmeye uğraştım , bende ona sinir oldum ama napiim elden bişi gelmio gel dediler geldim , çok elzem bişi de olmamasına rağmen geldim işte ....
Rabbim bizi ve bebişlerimizi sağlıktan ayırmasın ....
kbbistanbul.org | Kulak Burun Boaz, Kulak, Burun, Boaz, KBB, Sinzit, Burun Estetii, Burun Tkankl, Burun Kanamas, Ses Kskl, Bademcik ltihab , Kulak ltihab , Ba Ars, Ba Dnmesi, Allerjik Nezle Az Kokusu Faranjit Koku Kayb stanbul Tat Alamama Larenjit,Mu Burayı oku canım,normalmiş sanırım.kızlar bi şey soracağım size bazen saatlerce süren bi kulak tıkanıklığı oluyo hani böle uzun yolda yükseüe cıkıldığında basınçtan dolayı kulaklarınızda bi rahatsızlık olur ya bilirs,n,z o hissi neden olur acaba ya aklıma geldi belki yaşayan ya da bilen vardır ne dersiniz??
yokj canım kızmam da bu espriyi yapan kadın değil adam bi de karısının yanında yapıyo sözde espriyi
kesinlikleülkemizde o kadar çok gereksiz işler müdürü var ki adamlar resmen boş konuşmak için yaşıyolar
olsunnnnnnn o da geçicek inş. canımm ama minik erkekine daha çabuk kavuşucaksın onu düşünNabersiniz kizlaaarr ben geldimsicaklardan yandim kac gündür vallahi artik dayanilmaz bi hal almisti pazar günü 36 dereceydi pistim kavruldum ama neyseki suan yagmur yagiyor hava serinledi biraz hemen geldim yaniniza..bende oglusumun odasini siparis vermistim cumartesi günü bugün tel actilar yarin getiriyorlarmis süper
aaaa muzlu sütmü kilo aldiriyor bende uygulayayim masaallah bebisine canimkilo aldiriyosa durmak yok muzlu süte devam
adigecimmm allah iyiligini versin güldürdün ya beni rabbimde seni güldürsün
bu arada safak olmus 65 (insaallah)
amaaa diger safak cok karanlik coook...
Nabersiniz kizlaaarr ben geldimsicaklardan yandim kac gündür vallahi artik dayanilmaz bi hal almisti pazar günü 36 dereceydi pistim kavruldum ama neyseki suan yagmur yagiyor hava serinledi biraz hemen geldim yaniniza..bende oglusumun odasini siparis vermistim cumartesi günü bugün tel actilar yarin getiriyorlarmis süper
aaaa muzlu sütmü kilo aldiriyor bende uygulayayim masaallah bebisine canimkilo aldiriyosa durmak yok muzlu süte devam
adigecimmm allah iyiligini versin güldürdün ya beni rabbimde seni güldürsün
bu arada safak olmus 65 (insaallah)
amaaa diger safak cok karanlik coook...
ben her sabah elevitimi içip çıkıyordum evden. bu sabah içmedim sanki daha bir iyi. gece içmeyi düşünüyorum artık. ayrıyeten doktora da sorucam bu durumu.
canım muzlu sütü aksam mı içiyosun ben de süt içemiyorum bugünden itibaren her gece muzlu süt yapıp içeyim diye düşündüm bebişi mi besliyomuş muzlu süt doktor öle mı dedı??
kesinlikle
olsunnnnnnn o da geçicek inş. canımm ama minik erkekine daha çabuk kavuşucaksın onu düşün
benim doktorum 2 hafta önce bana muzlu süt önermişti ben 2 haftadır içiyorum faydası olmuş :)) tavsiye edilir
arada bu bende ıçmemeye calışıyorum ama yınede tam bırakmıyorum çunku ben fazla beslenemıyorum yanı acıkma nedır bılmıyorum zorla yıyorum tabı ona yemek denılırse bu ılaçlarıda içmezsem bebeğim hıç kılo alamıycak zaten eşimde dedı 908 gr çıktıgında bu nasıl bu kadar kılo almış ben bıle şaştim dıye
şarkışlalıyım canım sen neresindensin
muzlu süt çok besleyici ben sütün yanında muz yiyorum geceleri yatmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?