2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aklı eksik bi müşterim hamile misiniz dedi evet dedim sanki onay lazım, sizin dışarı çıkmanız yasak biliyosunuz değil mi bu şekilde sokağa çıkmıyosunuz umarım dedi.
aklı sıra espri yapıyo salak bu salak adamın açıklamaları yüzünden geyik muhabbetlerine düştü durumumuz

aynısı benım başımdad var ya ben ne yapayım artık baş edemez oldum yoruldum çunku kendımden geçtım

kızma ama guldum yanı kadının saçmaladıgına guldum

ülkemizde o kadar çok gereksiz işler müdürü var ki adamlar resmen boş konuşmak için yaşıyolar

Nabersiniz kizlaaarr ben geldim sicaklardan yandim kac gündür vallahi artik dayanilmaz bi hal almisti pazar günü 36 dereceydi pistim kavruldum ama neyseki suan yagmur yagiyor hava serinledi biraz hemen geldim yaniniza..bende oglusumun odasini siparis vermistim cumartesi günü bugün tel actilar yarin getiriyorlarmis süper

aaaa muzlu sütmü kilo aldiriyor bende uygulayayim masaallah bebisine canim kilo aldiriyosa durmak yok muzlu süte devam
günün anlam ve önemini belirten bir karikatür gerçekten

Eki Görüntüle 767664

adigecimmm allah iyiligini versin güldürdün ya beni rabbimde seni güldürsün

bu arada safak olmus 65 (insaallah)
amaaa diger safak cok karanlik coook...

kızlar bi şey soracağım size bazen saatlerce süren bi kulak tıkanıklığı oluyo hani böle uzun yolda yükseüe cıkıldığında basınçtan dolayı kulaklarınızda bi rahatsızlık olur ya bilirs,n,z o hissi neden olur acaba ya aklıma geldi belki yaşayan ya da bilen vardır ne dersiniz??

kbbistanbul.org | Kulak Burun Boaz, Kulak, Burun, Boaz, KBB, Sinzit, Burun Estetii, Burun Tkankl, Burun Kanamas, Ses Kskl, Bademcik ltihab , Kulak ltihab , Ba Ars, Ba Dnmesi, Allerjik Nezle Az Kokusu Faranjit Koku Kayb stanbul Tat Alamama Larenjit,Mu Burayı oku canım,normalmiş sanırım.

ülkemizde o kadar çok gereksiz işler müdürü var ki adamlar resmen boş konuşmak için yaşıyolar
kesinlikle

olsunnnnnnn o da geçicek inş. canımm ama minik erkekine daha çabuk kavuşucaksın onu düşün

benim doktorum 2 hafta önce bana muzlu süt önermişti ben 2 haftadır içiyorum faydası olmuş :)) tavsiye edilir

ben her sabah elevitimi içip çıkıyordum evden. bu sabah içmedim sanki daha bir iyi. gece içmeyi düşünüyorum artık. ayrıyeten doktora da sorucam bu durumu.

arada bu bende ıçmemeye calışıyorum ama yınede tam bırakmıyorum çunku ben fazla beslenemıyorum yanı acıkma nedır bılmıyorum zorla yıyorum tabı ona yemek denılırse bu ılaçlarıda içmezsem bebeğim hıç kılo alamıycak zaten eşimde dedı 908 gr çıktıgında bu nasıl bu kadar kılo almış ben bıle şaştim dıye

aynen canım hiçbir şey yemek istemiyo. sadece öğlenleri acıkıyorum onun dışında hep zorla yemek yiyorum. bi tek ben böyleyim diye düşünüyodum :) aynen bu vitaminleri bırakmamak lazım ben de onlar sayesinde ayakta durduğumu düşünüyorum. ayrıca balık yağı, kalsiyum hapı bir de demir hapı da içiyorum ben.

Bizler girişimci ev hanımları olarak siz değerli müşterilerimize gıda ile ilgili bir çok alanda hizmet vermeyi amaçlamaktayız.

Doğum, doğum günü, nişan, kına, sevgililer günü, evlilik yıldönümüz için farklı tatları birlikte yakalama arzusundayız..

Özel Günleriniz için nefis kurabiyelerimiz ve çikolatalarımız,

Çeşit çeşit şerbetler (lohusa şebeti vs..),

Organik malzemeler kullanılarak özenle tarladan sofranıza gelen sağlıklı zeytinyağlılarımızı ,

Ayrıca özenli anneler için hazırlanan kışlıklarımız da ,
siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz..

Ürünlerimizde sağlığa aykırı ve yabancı katkı malzemesi bulunmamaktadır..

Kurabiyelerimiz, çikolatalarımız, kışlıklarımız TÜRKİYE'nin heryerine kargo ile gönderilir..

*Fiyat bilgisi ve diğer sorularınız için lütfen bize mesajla ulaşın...

* Ürünlerimiz kişiye özel yapılmaktadır...

En güzel ve özel günlerinizde görüşmek dileğiyle...

https://www.facebook.com/pages/Baby-Cookies/362901060480294?ref=hl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…