- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
insallah canimcim..minik erkekimi yiyim bitiriym ben
ayy evet hemen basliyorum tatlim
hosgeldınız canım keyıfler nasıl moralın duzeldımı??Bizde geldik kuzular...
selm kızlr muzlu süt kilo aldıryo demek hemen bende baslym oglusuma kılo alsn öncekine göre az hareket edıyo bizimki beni korkutuyo ya ama hareket edıyo huy mu değiştiyo ne
selm kızlr muzlu süt kilo aldıryo demek hemen bende baslym oglusuma kılo alsn öncekine göre az hareket edıyo bizimki beni korkutuyo ya ama hareket edıyo huy mu değiştiyo ne
hosgeldınız canım keyıfler nasıl moralın duzeldımı??
muzlu sut bebıslere mı kılo yapıyor anneye yapmıyormu kılo onu anlamadımcanım onlarında ruh halı degısyor halıyle bır gun cok hareketlı oluyor bır gun sakın kokucak bısey yok yanı
Evet hemen basla tatlim :) seninle aramizda 1 gün var bende bu hafta az hareket ettigini hissetmeye basladim ama galiba artik yerleri daraliyor yada dedigin gibi huy degistiriyorlar
Biz de baştan daha uzun vadeli düşündük ama ilerde çocuğumuz beğenmez veya yıpranır diye vazgeçtik tabi bir de eşimle yurtdışına gitme durumumuz var bu da etkendi bizim için..Hayırlısıyla güle güle kullansınlar inşallah ne diyelim
Kızlar balık yağı içiyor musunuz? Benim doktorum bir türlü önermedi gitti ama hep aklımda çünkü balık yemiyorum,balık yerine hergün ceviz ve badem yiyorum ama onun yerini ne kadar alıyor bilmiyorum..Kendi kendime gidip alsam her balık yağı iyi değilmiş,güvenemiyorum..Sizler hangi marka kullanıyorsunuz?:26:
aklı eksik bi müşterim hamile misiniz dedi evet dedim sanki onay lazım, sizin dışarı çıkmanız yasak biliyosunuz değil mi bu şekilde sokağa çıkmıyosunuz umarım dedi.
aklı sıra espri yapıyo salakbu salak adamın açıklamaları yüzünden geyik muhabbetlerine düştü durumumuz
gecmısı okuduk geldık yoruldum walla kızlar okurkenn...amannnn be ne cektık bu kayınvalıdelerden gorumcelerden eslerdennn....kızlar ıs koca da bıtıyor nacızane fıkrım ortayı bulacak kımseyı maddı manevı evıne karıstırmayack ha annesı babası saymasın demıyorum ama o dengeyı kurmak cok onemlı bunuda erkeklerın %95 ı yapamıyor...evlenmeden once ne anneyı ne babayı umursamıyorlar evlenınce anne baba kıymete gecıyor
baslıcm tatlımm senn bebiş kac kg benimki biraz azdı burdakı arkdaslara göre gecen salı 1250di huy değiştiriyomuslar bu haftalarda beyınleri baya geliştiği için bilinçli hareket edıyomus nette baktm
ohhhh ıyı yaptın walla sekerımm gez toz kımseyı takma kıskananlar catlasınn cekemeyen anten taksınnhoşbulduk kuzu iyiiyi keyifler hiççççç mi hiçççç kafama takamam..ziyarete gittik sonrada bir güzel arkadaşla alış veriş yaptık yeni eve geldim..yorulmuşum amma..
ah canım maddi karıştıkları yok zaten kayınpeder kaynana maaş alır durumlarıda iyidir ama kendilerini zor geçindirir tiplerindeler aman onlardan maddi bişey istemiyorum bizden uzak olsalar yeter ama hem faydaları yok hemde herşeye karışırlar..benim kocam saf ses çıkartmıyor anasını babasını üzemiyor anca şişiriyorda şişiriyor..ben çalışıyorum evet ve hep diyorum ben kim için çalışıyorum diye ben ne istersem alıcam bebeğime diye eşimle kendimiz oldumu çok iyiyiz ama illa ailesi karışıp bozuyor hep diyorum eşime hiç birine hakkımı helal etmiyorum diyorum senin ne hakkın var onlarda sanki diyor bana.bende isterdim evimde rahat rahat pijamalarla sabahtan akşama kadar yatmayı el bebek gül bebek yemekler önüme gelsin diye ilk 3 ay ama kapıdan bakmadılar varmı bi ihtiyacın diye..bende isterdim kocagün gezmeyi oraya buraya ilerde bebek arabasınlar bebeğimi gezdirmeyi ama işte bebeğim için katlanıyorum çlaışmaya 5 para etmez insanlara sabır göstermeyi.ama eşime dedim sakın ola bebeği annene bırakacağımı ona baktıracağımı düşünme dedim gerekirse dükkanda bakarım ama asla ona bırakmam dedim tamam ya ne bağırıyosun diyor
muzlu sut bebıslere mı kılo yapıyor anneye yapmıyormu kılo onu anlamadımcanım onlarında ruh halı degısyor halıyle bır gun cok hareketlı oluyor bır gun sakın kokucak bısey yok yanı
selamlar herkese, bence muzlu süt annenin kilosunu de bayağı arttırır gibi. şahsen kilo sınırını çok aştım:) sade süt daha iyi olabilir:) ha bir de öyle çok artmasın bebişlerin de kilosu. benim arkadaşın bebişi 4kilo olunca dr sezeryan şart dedi de:S
ohhhh ıyı yaptın walla sekerımm gez toz kımseyı takma kıskananlar catlasınn cekemeyen anten taksınn
canım sen hıc dusunme onları bosver bebegını dusun cahılle bır olma buyukluk yapacaklarına daha beter kuculuyorlar senın suanda dusunmen gereken bebegın sende gez toz hıc umursma bıle laj soylerlerse cevabını ver sana dert olacagına onlara dert olsun ıns kocanda aklını basına alır artık kendı baba olacak bunu hatırlat ona
ah canım maddi karıştıkları yok zaten kayınpeder kaynana maaş alır durumlarıda iyidir ama kendilerini zor geçindirir tiplerindeler aman onlardan maddi bişey istemiyorum bizden uzak olsalar yeter ama hem faydaları yok hemde herşeye karışırlar..benim kocam saf ses çıkartmıyor anasını babasını üzemiyor anca şişiriyorda şişiriyor..ben çalışıyorum evet ve hep diyorum ben kim için çalışıyorum diye ben ne istersem alıcam bebeğime diye eşimle kendimiz oldumu çok iyiyiz ama illa ailesi karışıp bozuyor hep diyorum eşime hiç birine hakkımı helal etmiyorum diyorum senin ne hakkın var onlarda sanki diyor bana.bende isterdim evimde rahat rahat pijamalarla sabahtan akşama kadar yatmayı el bebek gül bebek yemekler önüme gelsin diye ilk 3 ay ama kapıdan bakmadılar varmı bi ihtiyacın diye..bende isterdim kocagün gezmeyi oraya buraya ilerde bebek arabasınlar bebeğimi gezdirmeyi ama işte bebeğim için katlanıyorum çlaışmaya 5 para etmez insanlara sabır göstermeyi.ama eşime dedim sakın ola bebeği annene bırakacağımı ona baktıracağımı düşünme dedim gerekirse dükkanda bakarım ama asla ona bırakmam dedim tamam ya ne bağırıyosun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?