2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bizde geldik kuzular...
hosgeldınız canım keyıfler nasıl moralın duzeldımı??
selm kızlr muzlu süt kilo aldıryo demek hemen bende baslym oglusuma kılo alsn öncekine göre az hareket edıyo bizimki beni korkutuyo ya ama hareket edıyo huy mu değiştiyo ne

muzlu sut bebıslere mı kılo yapıyor anneye yapmıyormu kılo onu anlamadımcanım onlarında ruh halı degısyor halıyle bır gun cok hareketlı oluyor bır gun sakın kokucak bısey yok yanı

selm kızlr muzlu süt kilo aldıryo demek hemen bende baslym oglusuma kılo alsn öncekine göre az hareket edıyo bizimki beni korkutuyo ya ama hareket edıyo huy mu değiştiyo ne

Evet hemen basla tatlim :) seninle aramizda 1 gün var bende bu hafta az hareket ettigini hissetmeye basladim ama galiba artik yerleri daraliyor yada dedigin gibi huy degistiriyorlar

bebege aldırıyomus herhalde evet ya nebılym normalde hareketlı ya süreklı 2 gündr de öyle sert bi tekme duymadm hafıf hafıf hareketlerı onun için korktm ama demin baya tekmeledi korkma anne demek istedi galıba

Evet hemen basla tatlim :) seninle aramizda 1 gün var bende bu hafta az hareket ettigini hissetmeye basladim ama galiba artik yerleri daraliyor yada dedigin gibi huy degistiriyorlar

baslıcm tatlımm senn bebiş kac kg benimki biraz azdı burdakı arkdaslara göre gecen salı 1250di huy değiştiriyomuslar bu haftalarda beyınleri baya geliştiği için bilinçli hareket edıyomus nette baktm

amin canım inşallah

Kızlar balık yağı içiyor musunuz? Benim doktorum bir türlü önermedi gitti ama hep aklımda çünkü balık yemiyorum,balık yerine hergün ceviz ve badem yiyorum ama onun yerini ne kadar alıyor bilmiyorum..Kendi kendime gidip alsam her balık yağı iyi değilmiş,güvenemiyorum..Sizler hangi marka kullanıyorsunuz?:26:

banada vermedi dok bitek kan hapıyla kalsıyum verdi bende cok yıyemyrm balık ya kışın daha cok yenılıyo ama yazın canm istemıyo

yok ben göbeğimi bebeğimi evde bırakıp çıkıyorum diyecektin..çok lazım sanki insanlara her kafadan bir ses bu ne ya.evet göbeğim artık burnuıma değecek hala banada ay yoksa bebekmi var diyolar yok göbek diyesim geliyor bide tutturmuşlar kilo almışın millet herhalde hiç kilo almadı bu ay sadece 1 kilo aldım herkes bu ay çok kilo aldın yüzün şişti diyor..ne kadar tuhaf insanlar gram ölçer olmuşlar hepsi..

ah canım maddi karıştıkları yok zaten kayınpeder kaynana maaş alır durumlarıda iyidir ama kendilerini zor geçindirir tiplerindeler aman onlardan maddi bişey istemiyorum bizden uzak olsalar yeter ama hem faydaları yok hemde herşeye karışırlar..benim kocam saf ses çıkartmıyor anasını babasını üzemiyor anca şişiriyorda şişiriyor..ben çalışıyorum evet ve hep diyorum ben kim için çalışıyorum diye ben ne istersem alıcam bebeğime diye eşimle kendimiz oldumu çok iyiyiz ama illa ailesi karışıp bozuyor hep diyorum eşime hiç birine hakkımı helal etmiyorum diyorum senin ne hakkın var onlarda sanki diyor bana.bende isterdim evimde rahat rahat pijamalarla sabahtan akşama kadar yatmayı el bebek gül bebek yemekler önüme gelsin diye ilk 3 ay ama kapıdan bakmadılar varmı bi ihtiyacın diye..bende isterdim kocagün gezmeyi oraya buraya ilerde bebek arabasınlar bebeğimi gezdirmeyi ama işte bebeğim için katlanıyorum çlaışmaya 5 para etmez insanlara sabır göstermeyi.ama eşime dedim sakın ola bebeği annene bırakacağımı ona baktıracağımı düşünme dedim gerekirse dükkanda bakarım ama asla ona bırakmam dedim tamam ya ne bağırıyosun diyor

baslıcm tatlımm senn bebiş kac kg benimki biraz azdı burdakı arkdaslara göre gecen salı 1250di huy değiştiriyomuslar bu haftalarda beyınleri baya geliştiği için bilinçli hareket edıyomus nette baktm

Benimki tam 2 hafta önce 1300gr di canimcim ama olsun fazla takma onlar simdiden sonra daha kilo alcaklar insaallah..oyy onlara kurban olurum bilincli hareket ediyorlarmis

hoşbulduk kuzu iyiiyi keyifler hiççççç mi hiçççç kafama takamam..ziyarete gittik sonrada bir güzel arkadaşla alış veriş yaptık yeni eve geldim..yorulmuşum amma..
ohhhh ıyı yaptın walla sekerımm gez toz kımseyı takma kıskananlar catlasınn cekemeyen anten taksınn

canım sen hıc dusunme onları bosver bebegını dusun cahılle bır olma buyukluk yapacaklarına daha beter kuculuyorlar senın suanda dusunmen gereken bebegın sende gez toz hıc umursma bıle laj soylerlerse cevabını ver sana dert olacagına onlara dert olsun ıns kocanda aklını basına alır artık kendı baba olacak bunu hatırlat ona

selamlar herkese, bence muzlu süt annenin kilosunu de bayağı arttırır gibi. şahsen kilo sınırını çok aştım:) sade süt daha iyi olabilir:) ha bir de öyle çok artmasın bebişlerin de kilosu. benim arkadaşın bebişi 4kilo olunca dr sezeryan şart dedi de:S

Sırtım cok agrıyor sanki bıçak saplanıyor gb sağ taraf cok fena :18: Bir çözümü yok mu acaba :44:

selam canım bencede bızde kılo aldırır bende normal dogum ıstıyorum bebegınde bızımde kılomuzun fazla olmaması lazım ama onune gecemıyoruz kıloların

Son düzenleme:

bugün gitmiş beşik için konuşmaya demiş getirin artık eve pazar günü gelcek sanırım beşiğimiz..en büyüğünden aldım diyor çocuk gibi gönül yapmaya çalışıyor..bebek arabalarına bakmış katalog getirmiş bakayım diye.bebeğe bez almış tırnak makası tarak fırça takımı emzik ıslak mendil bebe yağı sabunu almış bebeğe bişeyler hazır bulunsunmuş..biberon 0 3 ay bulamamış onu ben alcakmışım..şimdilik herşeyimiz tamam bavulumuz hazır bir arkadaş pijama takımlarını sormuş hep 70 80 90 civarıydı ben 2 takım 2li takımlardan aldım 55 e bıraktılar sonrada ikisini 100e aldım..ama gecelik al dediler birde gecelik alcam

Bide bakma meselesi var ki oda beni çok geriyor ben bakarım diyo bende açık açık bakamaxsın dedim sma gidip gelip ben bakarım diyo ve beni çıldıryoyor ama bi gün patlıcamda nadıl olcak bakalım aynen benimki dükkana oğluna yemek gönderiyo sürekli ben fört ay hiç biley yapamadım aç aç dolaştım sanada yollayın denedi ama ben bi doğsun bebişim yapacaklarımı biliyorum şusn kendimi germemek için bişi demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…