ah canım maddi karıştıkları yok zaten kayınpeder kaynana maaş alır durumlarıda iyidir ama kendilerini zor geçindirir tiplerindeler aman onlardan maddi bişey istemiyorum bizden uzak olsalar yeter ama hem faydaları yok hemde herşeye karışırlar..benim kocam saf ses çıkartmıyor anasını babasını üzemiyor anca şişiriyorda şişiriyor..ben çalışıyorum evet ve hep diyorum ben kim için çalışıyorum diye ben ne istersem alıcam bebeğime diye eşimle kendimiz oldumu çok iyiyiz ama illa ailesi karışıp bozuyor hep diyorum eşime hiç birine hakkımı helal etmiyorum diyorum senin ne hakkın var onlarda sanki diyor bana.bende isterdim evimde rahat rahat pijamalarla sabahtan akşama kadar yatmayı el bebek gül bebek yemekler önüme gelsin diye ilk 3 ay ama kapıdan bakmadılar varmı bi ihtiyacın diye..bende isterdim kocagün gezmeyi oraya buraya ilerde bebek arabasınlar bebeğimi gezdirmeyi ama işte bebeğim için katlanıyorum çlaışmaya 5 para etmez insanlara sabır göstermeyi.ama eşime dedim sakın ola bebeği annene bırakacağımı ona baktıracağımı düşünme dedim gerekirse dükkanda bakarım ama asla ona bırakmam dedim tamam ya ne bağırıyosun diyor
kızlar bu ara bende çarpıntı oluyor durduk yere yatarken otururkn bırden kalbım hızlı atıyor nefesım hızlanıyor bırde akşam yataga yatarken oluyo yatar yatmaz gerı kalkıyorum sankı yatınca nefes alamıyorum dr olur demişti ma çok rahtsız edıyor beni
Bide bakma meselesi var ki oda beni çok geriyor ben bakarım diyo bende açık açık bakamaxsın dedim sma gidip gelip ben bakarım diyo ve beni çıldıryoyor ama bi gün patlıcamda nadıl olcak bakalım aynen benimki dükkana oğluna yemek gönderiyo sürekli ben fört ay hiç biley yapamadım aç aç dolaştım sanada yollayın denedi ama ben bi doğsun bebişim yapacaklarımı biliyorum şusn kendimi germemek için bişi demiyorum
kızlar bu ara bende çarpıntı oluyor durduk yere yatarken otururkn bırden kalbım hızlı atıyor nefesım hızlanıyor bırde akşam yataga yatarken oluyo yatar yatmaz gerı kalkıyorum sankı yatınca nefes alamıyorum dr olur demişti ma çok rahtsız edıyor beni
ben kayınvaldem v kayınbabamdan nefret edıyorum ynı memlektteyız kayınbabaı görmeyeli 6 ay olmuş kaynanamıda en son mayısın başında gormustum bırde gurbette gelınım vıcdansızlar benımde kapımı calan olmadı napıyon kızım ne yıyon içiyon yapabılıyon mu dıye şeytan gorsun yuzlerıni
aynen..hiç ne yapıon ne ediyon bebek nasıl diyen yok eşime hiç bebeği soran yok diyorum kızıyor şişmeye yer arama doğmamış bebeğin nesini sorcaklar diyor..benim annem abim sorar kızım ne yapıyor annesi deerler kilosu ne kadarmış ne zmana gittin doktora ne zaman gitçen hep sorarlar tahlil sonuçlarımı beklerler benm gibi merakla..eltimin ki hep kucağında kıskanmak değil alıştım artık 6 senedir ama insan bozuluyor..bide kız olcak diye kayınpeder kızmı olsun hadi artık ne olursa kabulümüz dedi..çok bozuldum üzüldüm..kız çocuğunu küçümsedi..olsun benim sevgim senin sevgin annelerin sevgisi yeter bebeklerine...
Aynen benimkilerde bi kere sormadılar bi kere arayıp annesi hayırlı oldun bile demedi:))hamilelikten öncede sizinovuğınux olmuyo gsliba diyodu nspcan böyleler işte
Sırtım cok agrıyor sanki bıçak saplanıyor gb sağ taraf cok fena :18: Bir çözümü yok mu acaba :44:
ben kayınvaldem v kayınbabamdan nefret edıyorum ynı memlektteyız kayınbabaı görmeyeli 6 ay olmuş kaynanamıda en son mayısın başında gormustum bırde gurbette gelınım vıcdansızlar benımde kapımı calan olmadı napıyon kızım ne yıyon içiyon yapabılıyon mu dıye şeytan gorsun yuzlerıni
Ay ne yorulmuşum kızlar, simdi uzandım biraz.
Annemle avm'ye gittik. Guzel alışveriş yaptık. Bebisime H&M den guzel ciciler aldım. Keske fotograflarını cep telefonundan koyabilsem.
Annemde torununa yastık ve yorgan aldı ozdilekten.
Ben kendime de H&M den hamile gömleği ve 2 tane üst aldım, bir etek aldim indirimden. Birde babet aldım bir buyuk beden :) 40 numara. 41 denedim oda ayağımdan çıkar diye almadım. Son ay bu 40 da olmaz bana herhalde :))
Esime fırına yemek de attık hemen gelince. Bir tek salatam eksik onu da biraz dinleneyim öyle yaparım.
Sizde ne var ne yok.
Ay ne yorulmuşum kızlar, simdi uzandım biraz.
Annemle avm'ye gittik. Guzel alışveriş yaptık. Bebisime H&M den guzel ciciler aldım. Keske fotograflarını cep telefonundan koyabilsem.
Annemde torununa yastık ve yorgan aldı ozdilekten.
Ben kendime de hamile gömleği ve 2 tane üst aldım, bir etek aldim indirimden. Birde babet aldım bir buyuk beden :) 40 numara. 41 denedim oda ayağımdan çıkar diye almadım. Son ay bu 40 da olmaz bana herhalde :))
Esime fırına yemek de attım hemen gelince. Bir tek salatam eksik onu da biraz dinleneyim öyle yaparım.
Sizde ne var ne yok.
gonlunu almaya calısıyor canım sende onlar yuzunden daha fazla tarısma esınle yazık bebısını dusun oda stres oluyor...gule gule kullan sende bebısınde canım aldıklarınızıbugün gitmiş beşik için konuşmaya demiş getirin artık eve pazar günü gelcek sanırım beşiğimiz..en büyüğünden aldım diyor çocuk gibi gönül yapmaya çalışıyor..bebek arabalarına bakmış katalog getirmiş bakayım diye.bebeğe bez almış tırnak makası tarak fırça takımı emzik ıslak mendil bebe yağı sabunu almış bebeğe bişeyler hazır bulunsunmuş..biberon 0 3 ay bulamamış onu ben alcakmışım..şimdilik herşeyimiz tamam bavulumuz hazır bir arkadaş pijama takımlarını sormuş hep 70 80 90 civarıydı ben 2 takım 2li takımlardan aldım 55 e bıraktılar sonrada ikisini 100e aldım..ama gecelik al dediler birde gecelik alcam
derlerr canımm derlerrr
surda 20 tane bayan varsa 15 ının sıkıntısı aynıymıs yazık ınsanlar evlatlarının yuvasını mutsuz edecek kadar cahıller amann bosverın kızlarr kapıyı kapatınce hepsı dısrada kalıyor bız evlerımızde bebıslerımızle kocıslerımızle mutlu olalımda gerısı vızzz gelırr tırs gıderben kayınvaldem v kayınbabamdan nefret edıyorum ynı memlektteyız kayınbabaı görmeyeli 6 ay olmuş kaynanamıda en son mayısın başında gormustum bırde gurbette gelınım vıcdansızlar benımde kapımı calan olmadı napıyon kızım ne yıyon içiyon yapabılıyon mu dıye şeytan gorsun yuzlerıni
aynen canım hiçbir şey yemek istemiyo. sadece öğlenleri acıkıyorum onun dışında hep zorla yemek yiyorum. bi tek ben böyleyim diye düşünüyodum :) aynen bu vitaminleri bırakmamak lazım ben de onlar sayesinde ayakta durduğumu düşünüyorum. ayrıca balık yağı, kalsiyum hapı bir de demir hapı da içiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?