2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bu ara bende çarpıntı oluyor durduk yere yatarken otururkn bırden kalbım hızlı atıyor nefesım hızlanıyor bırde akşam yataga yatarken oluyo yatar yatmaz gerı kalkıyorum sankı yatınca nefes alamıyorum dr olur demişti ma çok rahtsız edıyor beni

ben kayınvaldem v kayınbabamdan nefret edıyorum ynı memlektteyız kayınbabaı görmeyeli 6 ay olmuş kaynanamıda en son mayısın başında gormustum bırde gurbette gelınım vıcdansızlar benımde kapımı calan olmadı napıyon kızım ne yıyon içiyon yapabılıyon mu dıye şeytan gorsun yuzlerıni

Benimde oluyo canım nafes darlığıda eşlik ediyor özellikle yemeklerden onra ve yatarkrn oluyo ili yastıkla yaymayı dene öyle daha rahat ediyor insan

canım ben tüp bebekle hamile kaldım annemde kaldım o süre içerisinde.sonra eşim beni aldı biz bakarız o kadar kişi bakamıcazmı dedi ama inan kapıdan bakan olmadı evim sobalı kimse sobana kömür atayım sobanı yakayım demedi..onu bırak canın ne istiyo ne pişireyim diyen olmadı..sonra doktor bana pilav makarna hamur işi yasak yeme ilk 3 ay kilo almaman gerek dedi bunu söledik kaynanaya daha ertesi gün koca bi leğen hamur yoğurmuş kızartçkamış..dedim daha akşam demedik mi yasak die inat mı yapıyosun dedim güldü..zaten 9 haftalıktım yediklerimden enfeksiyon mikrop kapmışım bidaha da yemeklerinden yemedim zaten eşim anne yemek almaycaz senden bidaha demiş saç çıkıyor çok demiş..açsın iştahla sarılıyosun daha ilk kaşıkta saç..eşimde bidaha almadı yemek bana sen kendine kadar al dedi bende almadım istemem sen alıyosun diye ses çıkarmadım sen ye diye dedim yani bende aç sefil durdum eşim yapabildiğini yaptı ben mide bulantısından mutfaga pek giremedim sonra da çalışmaya başladım zaten ama çok şükür doktorumuz hiç besleyememişsin demedi çok şükür bebeğimin kilosu gelişi iyi.ama kaynanmın da bir huyu var elinde tabakla gelir oğlum yokmu der yok o dükkanda derim tamam ozman ona yaptıydım der gider sende tat sana da bırakayım demez tabağıda bırakmaz dükkana kadar taşır o tabağı elinde.

Bende de oluyor cnm ama benımkı sırttan dolayı oluyor galıba cok fena agrıyor genelde yemek yerken baslıyor

aynen..hiç ne yapıon ne ediyon bebek nasıl diyen yok eşime hiç bebeği soran yok diyorum kızıyor şişmeye yer arama doğmamış bebeğin nesini sorcaklar diyor..benim annem abim sorar kızım ne yapıyor annesi deerler kilosu ne kadarmış ne zmana gittin doktora ne zaman gitçen hep sorarlar tahlil sonuçlarımı beklerler benm gibi merakla..eltimin ki hep kucağında kıskanmak değil alıştım artık 6 senedir ama insan bozuluyor..bide kız olcak diye kayınpeder kızmı olsun hadi artık ne olursa kabulümüz dedi..çok bozuldum üzüldüm..kız çocuğunu küçümsedi..olsun benim sevgim senin sevgin annelerin sevgisi yeter bebeklerine...

Son düzenleme:

Aynen benimkilerde bi kere sormadılar bi kere arayıp annesi hayırlı oldun bile demedi:))hamilelikten öncede sizinovuğınux olmuyo gsliba diyodu nspcan böyleler işte

Ay ne yorulmuşum kızlar, simdi uzandım biraz.
Annemle avm'ye gittik. Guzel alışveriş yaptık. Bebisime H&M den guzel ciciler aldım. Keske fotograflarını cep telefonundan koyabilsem.
Annemde torununa yastık ve yorgan aldı ozdilekten.
Ben kendime de hamile gömleği ve 2 tane üst aldım, bir etek aldim indirimden. Birde babet aldım bir buyuk beden :) 40 numara. 41 denedim oda ayağımdan çıkar diye almadım. Son ay bu 40 da olmaz bana herhalde :))
Esime fırına yemek de attım hemen gelince. Bir tek salatam eksik onu da biraz dinleneyim öyle yaparım.
Sizde ne var ne yok.

Son düzenleme:

hamilelikte tansiyon düşüklüğü çok oluyormuş. bence tansiyonun düşüyordur. Tuzlu ayran iyi gelebilir belki.

Aynen benimkilerde bi kere sormadılar bi kere arayıp annesi hayırlı oldun bile demedi:))hamilelikten öncede sizinovuğınux olmuyo gsliba diyodu nspcan böyleler işte

selam.kizlar esiniz size deger veriyorsa eger bosverin onlari bendede var ve sizinkilerden.farkli degil istedikleri.onlarin.yaptiklarini sorun.edip evimizin huzurunu kacuralimda onlarin.kucaklarina ogullarini gonderelim

Sırtım cok agrıyor sanki bıçak saplanıyor gb sağ taraf cok fena :18: Bir çözümü yok mu acaba :44:

Tatlim Yüzde yüz bir cözümü yok ama oturdugunda mutlaka yastik koy sirtina faydasi oluyor

Sezinimmmm Cok özledim kiz senii ne var ne yok? Iyisin demi..bak bu kayinvaliden ve kayinpederin cok ayip etmisler cok kizdim neden hic arayip sormuyorlar bide gurbettesin..ama bosveeer en iyisi bence emin ol ben uzagim cok rahatim vallaha zaten üvey kayinvalidem var hiic daha geldim geleli aramadi ben aradim bi kac kere ondada hic bebegimi sormadi beni sormadi sadece karnin büyükmü kücük mü diye sordu bende hiiic cevap vermeden konuyu degistirdim ben simdi takiyimmi bu insanii hiiiic kusura bakmasinlar kimseyi takamam edemem.ama kayinpederim allah var arar her 2 haftada bir kontrole gittinmi nasilsin bi ihtiyacin varmi fln diye..ondanda allah razi olsun..bosverrr takmaya hiic degmez helede suanda kimse icin yavrumu üzemem rabbim herkesi islah etsin kuzum

Oohh jaseminim ne güzel gezmissin anneciginle..bende cok alisveris yaparim H&M den güzel seyler oluyor bide suan indirim var aldiklarini aslinda kendi sayfasindan yükleyebilirsin tatlim bebisinde sende dinlenin biraz

iyi.gunlerde kullansin.bebisin saglikli sihhatli insallah sende iyi gunlerde giy cicilerini benim herseyim tamam cok.sukur pike ve nevresim takimi alacagim sadece bebegime

hiç gözukmdın ya canım ben mı denk gelmedım sana amann salla artık canım ya alıştım ama ben onlara annecım babacım dıye hıtap ederdim birkere terbıyesızlık yapmadım kaynanam hastaneye yatardı ben beklerdım başını ama benım hep zor zamanlarımda olmadı yanımda yanımızda oyuzden tellerinide sildim kendılerınıde gecen dukkana gelmiş kaynanam eşime hiç gelmiyosunuz senın orda bır annen yok zaten demiş kaşınmış iftar oncesı eşimde dmişki siz bır oğlumuz bı hamıle gelımiz var dedinizmi demiş kadın dıdımden yenı geldı daha 60 gundur denızdeydi sen hamılemisin,böbrek sanıcısımı cektın , yemek yapamadın mı ,yoooooooooook demediler sildim bende enayı yok karşılrında en onu gezdırıyodum butun yaptıklarına ragmen ölumlu dunya dıyıp geçtım ama artık yoooklar hayatımızda kız senın bişey kalmadı 60 lardasın sen ya

gonlunu almaya calısıyor canım sende onlar yuzunden daha fazla tarısma esınle yazık bebısını dusun oda stres oluyor...gule gule kullan sende bebısınde canım aldıklarınızı

derlerr canımm derlerrr

surda 20 tane bayan varsa 15 ının sıkıntısı aynıymıs yazık ınsanlar evlatlarının yuvasını mutsuz edecek kadar cahıller amann bosverın kızlarr kapıyı kapatınce hepsı dısrada kalıyor bız evlerımızde bebıslerımızle kocıslerımızle mutlu olalımda gerısı vızzz gelırr tırs gıder

ben b alık yagı falan almıyorum dr önermıyorum dedı ne bıleyım bende almadımkı

uzun zamandır nete girmiyordum ben gelmeyeli çok kişi katılmış hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…