2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hiç sorma serapcım rahatsızdım ya rapor almıştım evdeydim yeni net bağlattık anca geldim canımm nasılsınız

biliyorum canım öğleden sonra randevum var dedin daha da gelmedin..ben tahmin ettim de yine de merak ettik bişi mi oldu diye..nedenmiş ağrıların peki dr bişi demedi mi...bizde nolsun ağrı ve sancılarla uğraşıyoruz...ben dün herifle kavga ettim...iki gündür topikte gaygana ve görümce muhabbeti dönüyo...gerçi çoğumuzda o sıkıntı varmış...eeee başlamayacan mı daha göreve tamammen ayrıldın mı_ net bağladıysan bundan sonra burdasın demektir...anam ne kaaaaa çok konuştum...bende yürüyüşten geldim...

iyi yaptın tatlım,
evet canım dr gittim dr um bebiş henüz dönmemiş çok baskı yapıyo dedi bi de kemşk yapısı darmış galiba kendini doğuma hazırlıyomuş falan filan dinlen dedi ben de rapor aldım işte ama kötü bişey yok çok şükür ağrılara da alıştım evde oturmak çok rahat valla bundan sonra burdayım kuzu
sen ne den kavga ettin kocişle kuzumm

kesin yine gaygana felan yüzünden dimi çok özledimmm kız sizinle yazışmayı valla

yok kuzu gaygana yüüznden değil aslında söylediği bir laf yüzünden o da görümcekle ilgiliydi... bende yaktım yıktım gemileri...anamın evine gidiyordum kız az daha..ay alışıyon kuzu zamanla ağrıya..bak artık ben ağrımadı mı aaaaa neden ağrımıyo bugün acaba diyorum...

ooo durum o kadar vahimdi yani canım şimdi nasıl aranız düzelmiştir inşallah gerçi sen adamı pişman etmişindir şimdi
aynen tatlım her gün uyandıımda sıra nerede acaba diyorum

ooo durum o kadar vahimdi yani canım şimdi nasıl aranız düzelmiştir inşallah gerçi sen adamı pişman etmişindir şimdi
aynen tatlım her gün uyandıımda sıra nerede acaba diyorum

iki gündür burundan dökme operasyonu vardı canım halen daha da devam ediyor adam sokaklarda istediğim şeyi bulmaya çalışıyor...halbuki canım da istememişti...gıcıklık değil mi

iki gündür burundan dökme operasyonu vardı canım halen daha da devam ediyor adam sokaklarda istediğim şeyi bulmaya çalışıyor...halbuki canım da istememişti...gıcıklık değil mi
kızz serappp sen ne fenasınnn yaaaa

sebi hosgeldın canımm baya merak etmıstık senı ıyı olmana sevındım canım...ıyı yapmıssın netı baglatmakla yoksa zaman gecmıyor

Okudum canım geçmiş olsun oh ne güzel dinlenmissindir raporun devam edecek mi yoksa ise basliyon mu
pazartesidn itibaren ayın 31 inde kadar çalışmam gerekiyodu ama gitmedim canım ayrılcam zaten ayın 1 inde gidip vedalaşıcam işte
evet canımcım evde olmak çok güzel valla rahat ettim tavsiye olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…