2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
pazartesidn itibaren ayın 31 inde kadar çalışmam gerekiyodu ama gitmedim canım ayrılcam zaten ayın 1 inde gidip vedalaşıcam işte
evet canımcım evde olmak çok güzel valla rahat ettim tavsiye olunur

Iyi yapmisin benim daha iki ayiim var inşallah bir sıkıntım olmazda çalışırım sonra lazım olacak izinlerim ama sabah uyumamak çok k kö tu

Evet giremedim bi kac gündür kuzum acaip sicakti burasi 36 derece oldu bende tabii bu göbekle pistim kavruldum..aynen dedigin gibi salllaaaa en iyisini yapmissin silerek öyle yapanlara böyle yapilir anca :) ama dua et ki esin senin yaninda anneci babaci degil sezinim öyle olsaydi isin cok zordu cook..vallahi herkez esiyle mutlu olsunda 3.sahislar cokta tinnn...evet tatlimm ya 60lardayim az kaldi azz agustosta geldi zaten eylül gelince geri sayim baslar belki sürpriz bile yapar bizim yavrucuklar

iyiyim cnm çok saol..ii yapmışsın..oh evdesin demek benm de bu ara işim rahat çok da sıkmıyolar arada evde duruyorum valla süper oluyo

kızlar benmki bu akşam dışarda hadi de sizin kocalar da mı dışarda, işteler mi yoksa hala:44:
benim kocişte çıktı azat ettim onu artık netini de bağlattım ben de bi nefes alayım dedi hadi al bari dedim
iki gündür burundan dökme operasyonu vardı canım halen daha da devam ediyor adam sokaklarda istediğim şeyi bulmaya çalışıyor...halbuki canım da istememişti...gıcıklık değil mi
ayyy serappp çok fenasın kızzzz korkulur ha senden

Kizlaaarr oglusumun kafasi herhalde gögsümün tam altinda acaip aciyo oturamiyorum dogru düzgün normalmi sizce??oldumu sizde hic böyle?

kızz serappp sen ne fenasınnn yaaaa

sebi hosgeldın canımm baya merak etmıstık senı ıyı olmana sevındım canım...ıyı yapmıssın netı baglatmakla yoksa zaman gecmıyor
hoşbuldum quzuum sağol tatlım sen nasılsın evet valla net olmadan çok sıkılıyo insan

Kizlaaarr oglusumun kafasi herhalde gögsümün tam altinda acaip aciyo oturamiyorum dogru düzgün normalmi sizce??oldumu sizde hic böyle?

canım benim 4-5 gündür dediğin gibiydi...yan yatıyo şu an dün sağlık ocağında baktı dr...kafası göbüşümün sağında ayakları ise solunda yatık bir şekilde keyif yapıyo ... tepik attıkça da gögsüm sıkışıyo...

hoşbuldum quzuum sağol tatlım sen nasılsın evet valla net olmadan çok sıkılıyo insan
ıyıyım canım cok sukur yarın doktorumuz var oglusumu gorucemm inş..evet canım burada zaman cabuk gecıyor muhabbet cok ıyı bende ıyı alıstım sıze walla

eee intikam bu kuzu acı olması lazım....
ıntıkam soguk ve yavas yenen bı yemektır ıyıde yapıyorsun canım ellerıne saglık

Evet tatlim benimde gögsümün sag tarafi aciyo.demek keyif yapiyormus hee..ayy yerim ben onlarin keyiflerini

ne güzell inşallah bebişin kocaman olmuştur sağlıklı dır canım

Evet tatlim benimde gögsümün sag tarafi aciyo.demek keyif yapiyormus hee..ayy yerim ben onlarin keyiflerini
,,aynen dün stresliydim o yzüden toplanmıştı...ama sağa yattım mı başlıyo tepiklemeye dr sağa yatma dedi zaten aş aşağıya rahatsız olabilirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…