- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
pazartesidn itibaren ayın 31 inde kadar çalışmam gerekiyodu ama gitmedim canım ayrılcam zaten ayın 1 inde gidip vedalaşıcam işte
evet canımcım evde olmak çok güzel valla rahat ettim tavsiye olunur
hiç gözukmdın ya canım ben mı denk gelmedım sana amann salla artık canım ya alıştım ama ben onlara annecım babacım dıye hıtap ederdim birkere terbıyesızlık yapmadım kaynanam hastaneye yatardı ben beklerdım başını ama benım hep zor zamanlarımda olmadı yanımda yanımızda oyuzden tellerinide sildim kendılerınıde gecen dukkana gelmiş kaynanam eşime hiç gelmiyosunuz senın orda bır annen yok zaten demiş kaşınmış iftar oncesı eşimde dmişki siz bır oğlumuz bı hamıle gelımiz var dedinizmi demiş kadın dıdımden yenı geldı daha 60 gundur denızdeydi sen hamılemisin,böbrek sanıcısımı cektın , yemek yapamadın mı ,yoooooooooook demediler sildim bendeenayı yok karşılrında en onu gezdırıyodum butun yaptıklarına ragmen ölumlu dunya dıyıp geçtım ama artık yoooklar hayatımızda kız senın bişey kalmadı 60 lardasın sen ya
hoşbuldum cicim teşekkür ederim sen nasılsın görüşmeyeli
evet evet bi hızla bağlattım kocişe adamın başının etini yedim canım sıkılıyo canım sıkılıyo die oda hemen bağlattı
benim kocişte çıktı azat ettim onu artıkkızlar benmki bu akşam dışarda hadi de sizin kocalar da mı dışarda, işteler mi yoksa hala:44:
ayyy serappp çok fenasın kızzzz korkulur ha sendeniki gündür burundan dökme operasyonu vardı canım halen daha da devam ediyor adam sokaklarda istediğim şeyi bulmaya çalışıyor...halbuki canım da istememişti...gıcıklık değil mi
walla oylesın canım taktır ettım senı
hoşbuldum quzuum sağol tatlım sen nasılsın evet valla net olmadan çok sıkılıyo insankızz serappp sen ne fenasınnn yaaaa
sebi hosgeldın canımm baya merak etmıstık senı ıyı olmana sevındım canım...ıyı yapmıssın netı baglatmakla yoksa zaman gecmıyor
sevindim tatlım çalışabildiğin sürece sorun yok sağlığın elverdiği takdirde evde oturmaktan iyidiriyiyim cnm çok saol..ii yapmışsın..oh evdesin demek benm de bu ara işim rahat çok da sıkmıyolar arada evde duruyorum valla süper oluyo
benim kocişte çıktı azat ettim onu artıknetini de bağlattım ben de bi nefes alayım dedi hadi al bari dedim
ayyy serappp çok fenasın kızzzz korkulur ha senden
Kizlaaarr oglusumun kafasi herhalde gögsümün tam altinda acaip aciyo oturamiyorum dogru düzgün normalmi sizce??oldumu sizde hic böyle?
ıyıyım canım cok sukur yarın doktorumuz var oglusumu gorucemm inş..evet canım burada zaman cabuk gecıyor muhabbet cok ıyı bende ıyı alıstım sıze wallahoşbuldum quzuum sağol tatlım sen nasılsın evet valla net olmadan çok sıkılıyo insan
ıntıkam soguk ve yavas yenen bı yemektıreee intikam bu kuzu acı olması lazım....
ıntıkam soguk ve yavas yenen bı yemektırıyıde yapıyorsun canım ellerıne saglık
canım benim 4-5 gündür dediğin gibiydi...yan yatıyo şu an dün sağlık ocağında baktı dr...kafası göbüşümün sağında ayakları ise solunda yatık bir şekilde keyif yapıyo ... tepik attıkça da gögsüm sıkışıyo...
ne ıstedın kı merak ettım soyle olmazsa bende kocısten ısterımm12ye kadar dolaşsın dursun bulamayacak çünkü biliyorum...
ne istedin kız çok merak ettim12ye kadar dolaşsın dursun bulamayacak çünkü biliyorum...
ne güzell inşallah bebişin kocaman olmuştur sağlıklı dır canımıyıyım canım cok sukur yarın doktorumuz var oglusumu gorucemm inş..evet canım burada zaman cabuk gecıyor muhabbet cok ıyı bende ıyı alıstım sıze walla
ıntıkam soguk ve yavas yenen bı yemektırıyıde yapıyorsun canım ellerıne saglık
,,aynen dün stresliydim o yzüden toplanmıştı...ama sağa yattım mı başlıyo tepiklemeye dr sağa yatma dedi zaten aş aşağıya rahatsız olabilirmiş..Evet tatlim benimde gögsümün sag tarafi aciyo.demek keyif yapiyormus hee..ayy yerim ben onlarin keyiflerini
ne istedin kız çok merak ettim
ne ıstedın kı merak ettım soyle olmazsa bende kocısten ısterımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?