- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
tmm canım iyi uykularben kaçtım kızllarrr belim ağrıdı accık yatam herif gelirse beni uyurken bulsun....
Hoşgeldin sebii, özlettin kendini :)slm kızlar ben geldimmm
canım benim 4-5 gündür dediğin gibiydi...yan yatıyo şu an dün sağlık ocağında baktı dr...kafası göbüşümün sağında ayakları ise solunda yatık bir şekilde keyif yapıyo ... tepik attıkça da gögsüm sıkışıyo...
,,aynen dün stresliydim o yzüden toplanmıştı...ama sağa yattım mı başlıyo tepiklemeye dr sağa yatma dedi zaten aş aşağıya rahatsız olabilirmiş..
Hosgeldin. Bende yeni geldim. Bi bakayım dedim ne var ne yok.ben geldim herkes gitmiş
herif geldi bulamamışay bir rahatladım bir rahatladım yesem bu kadar rahatlamam herhalde...
Hosgeldin. Bende yeni geldim. Bi bakayım dedim ne var ne yok.
Kız nasıl rahatladın bulamayınca. Ay ne istedim yahu. Meyve falan mı? En azından türünü söyle cok merak ettim
Güle güle kullan canım.
Onların siteden de yüklenmiyor cepten canım. Belki pc yi acarsam ordan onların sitesinden alabilirim dediğin gibi.
İyice dinlenmem lazım cok yorulmuşum :))
Teşekkürler canım. Benim daha hala eksiklerim var ama önemsemiyorum alırım onları da kısmetse.
Bende ayakta kalınca ağrıyor sırtım.
Hoşgeldin sebii, özlettin kendini :)
Canım sizin saglik ocağı ne iyimis öyle. Ekranı ultrason var demek. Bizimkinde sadece kalp sesi dinleniyor. Öyle hastanelerdeki gibi degil.
Bu arada eşini surunduruyorsun demek. İntikamin acı oluyor :))
Ezine îm dün Dr nasıl geçti
evet cnm benımde oyle uzanırken hıssedılıyo ama ayakta fecı ya artıyo
Günaydın datlımmm nbr?günaydın hatunlarrr ve minnak yavruşkolarr
Günaydın datlımmm nbr?
ben uyuyamadım bütün gece sıcaktanistanbul nasıl? bursa hala yanıyoooo :82:
aynen canım duş alıp yattım ıslak saçla yoksa bu kadar bile uyuyamazdım. vantilatörün dakikasını ayarladım kapanır kapanmaz uyandım sıcaktan. bitmedi bu gece yaniçok kötü canım resmen nefessiz kalıyorum geceleri evin içinde nasıl bir sıcaktı cam açık dal bile kıpırdamıyor sabah su gibi uyandım
aynen canım duş alıp yattım ıslak saçla yoksa bu kadar bile uyuyamazdım. vantilatörün dakikasını ayarladım kapanır kapanmaz uyandım sıcaktan. bitmedi bu gece yani
napıyo oğluşunn? dün yakın bi arkadaşım doğm yaptı salya sümük ağlıcaktım nerdeysehamilelik ne sulu bişeymiş yahuu
ne güzel kızıyla uyudu bu gece gerçi kesin uyuyamamıştır ama olsun
normal gibi gidiyodu ama bebek 37. haftadan beri gelişmiyomuş yani tamamlamış gelişimini kilo almaya devam etmediği için doktoru boşu boşuna taşıma bebeği demiş ve spinal sezaryenle almışlar. kontrole diye gitmiş doğuma almışlar şok olmuş biraz ama çok şükür iyiler ana kızherşeye ağlar olduk valla ota çöpene güzel ya normal doğum mu yaptı arkadaşın darısı başımızaaa
oğlum iyi heralde hareketleri normal ve düzenli ama benim sonum iyi değil ağırlaştım iyice yaaa
kızçen nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?