2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben kaçtım kızllarrr belim ağrıdı accık yatam herif gelirse beni uyurken bulsun....

slm kızlar ben geldimmm
Hoşgeldin sebii, özlettin kendini :)

Canım sizin saglik ocağı ne iyimis öyle. Ekranı ultrason var demek. Bizimkinde sadece kalp sesi dinleniyor. Öyle hastanelerdeki gibi degil.
Bu arada eşini surunduruyorsun demek. İntikamin acı oluyor :))

,,aynen dün stresliydim o yzüden toplanmıştı...ama sağa yattım mı başlıyo tepiklemeye dr sağa yatma dedi zaten aş aşağıya rahatsız olabilirmiş..

Hmmm bas aşağı rahatsız mı oluyorlarmış. E benim bebegin kafası sol tarafta ayakları sag tarafa dogru. Hep diyorlar ya solunuza yatın diye. Ben de uğrasıyorum ama solumda rahat uyuyamiyorum. Saga donüyorum genelde ama icim rahat olmuyor bu sefer de saga yattım diye.

herif geldi bulamamış ay bir rahatladım bir rahatladım yesem bu kadar rahatlamam herhalde...

Son düzenleme:
Hosgeldin. Bende yeni geldim. Bi bakayım dedim ne var ne yok.

Kız nasıl rahatladın bulamayınca. Ay ne istedim yahu. Meyve falan mı? En azından türünü söyle cok merak ettim

sende hoşgeldin ozaman canım bende davetteydim gelince bakıym dedim

evet cnm benımde oyle uzanırken hıssedılıyo ama ayakta fecı ya artıyo

aynen burdada kalp sesı nı falan tek dınlıyorlar

Ezine îm dün Dr nasıl geçti

iyi geçti canımcım çok şükür ilerde seyretmeye devam ediyoruz kilomuz 1335 olmuş suyumuz gayet iyiymiş boyunu ölçemedi doktor göbüşümüzün büyük olmasında suyumuzunda katkısı varmış soluma yatmam konusunda uyarısı çok oldu igneme devam 40ım çıkana kadar gelişmeler böyle çok şükür ters bi durumumuz yok bayram için yol iznide aldık bi akçakoca yapıp gelcez 5 günlüğüne :)

Günaydın datlımmm nbr?
ben uyuyamadım bütün gece sıcaktan istanbul nasıl? bursa hala yanıyoooo :82:

çok kötü canım resmen nefessiz kalıyorum geceleri evin içinde nasıl bir sıcaktı cam açık dal bile kıpırdamıyor sabah su gibi uyandım

çok kötü canım resmen nefessiz kalıyorum geceleri evin içinde nasıl bir sıcaktı cam açık dal bile kıpırdamıyor sabah su gibi uyandım
aynen canım duş alıp yattım ıslak saçla yoksa bu kadar bile uyuyamazdım. vantilatörün dakikasını ayarladım kapanır kapanmaz uyandım sıcaktan. bitmedi bu gece yani
napıyo oğluşunn? dün yakın bi arkadaşım doğm yaptı salya sümük ağlıcaktım nerdeyse hamilelik ne sulu bişeymiş yahuu
ne güzel kızıyla uyudu bu gece gerçi kesin uyuyamamıştır ama olsun

herşeye ağlar olduk valla ota çöpe ne güzel ya normal doğum mu yaptı arkadaşın darısı başımızaaa

oğlum iyi heralde hareketleri normal ve düzenli ama benim sonum iyi değil ağırlaştım iyice yaaa

kızçen nasıl

normal gibi gidiyodu ama bebek 37. haftadan beri gelişmiyomuş yani tamamlamış gelişimini kilo almaya devam etmediği için doktoru boşu boşuna taşıma bebeği demiş ve spinal sezaryenle almışlar. kontrole diye gitmiş doğuma almışlar şok olmuş biraz ama çok şükür iyiler ana kız
beniim kısçe iyi gece sıcaktan o bile bunaldı heralde ki kıpırdanmadı pek şimdi arayı kapatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…