günaydın hatunlarrr ve minnak yavruşkolarr
Günaydın datlımmm nbr?
ben uyuyamadım bütün gece sıcaktanistanbul nasıl? bursa hala yanıyoooo :82:
normal gibi gidiyodu ama bebek 37. haftadan beri gelişmiyomuş yani tamamlamış gelişimini kilo almaya devam etmediği için doktoru boşu boşuna taşıma bebeği demiş ve spinal sezaryenle almışlar. kontrole diye gitmiş doğuma almışlar şok olmuş biraz ama çok şükür iyiler ana kız
beniim kısçe iyi gece sıcaktan o bile bunaldı heralde ki kıpırdanmadı pek şimdi arayı kapatıyo
Günaydın selam kızlar...
koca göbeklimm günaydınNasılsın ?
Günaydın milletttttt ben geldüm....birde minnakım....
aa bu tarz bir doğum hikayeside duymamıştım ikiside iyiymiş ya önemli olan o
günaydın neslicimm
günaydın hoşgeldinnn
günaydın serocummm hoşgeldinizzz bakalımmm
benimki yine göğüs altından sıkıştırmaya başladı. Hele hareket ettikçe oturamaz hale geliyorum. Sende durumlar nasıl?
hoşbulduk kızlarrrr nasılsınız? biraz sonra ben kaçcam minnakımın kalan alış verişini tamamlayacağım...tabi hoşuma giden şeyler olursa...bu arada dün bir göz attım bayramdan dolayı değişik şeyler gelmiş...
bu arada birde bugün nereniz ağırıyo...var mı yeni ağıran bir yeriniz....
ggünaydınnnnn bizde geldikkkk.benim minnak dünden beri baya zorluyo beni
günaydın neslimmm iyiyiz nolsun sen ve minikinn nasıll seninki geriniyo galiba içerde habireGünaydın selam kızlar...
koca göbeklimm günaydınNasılsın ?
evet ben de ilk kez duydum canım ama çok şükür iyilermişaa bu tarz bir doğum hikayeside duymamıştım ikiside iyiymiş ya önemli olan o
günaydın neslicimm
günaydın canımm neden hayırdır?günaydınnnnn bizde geldikkkk.benim minnak dünden beri baya zorluyo beni
hoşbulduk kızlarrrr nasılsınız? biraz sonra ben kaçcam minnakımın kalan alış verişini tamamlayacağım...tabi hoşuma giden şeyler olursa...bu arada dün bir göz attım bayramdan dolayı değişik şeyler gelmiş...
bu arada birde bugün nereniz ağırıyo...var mı yeni ağıran bir yeriniz....
günaydınnnnn bizde geldikkkk.benim minnak dünden beri baya zorluyo beni
günaydın neslimmm iyiyiz nolsun sen ve minikinn nasıll seninki geriniyo galiba içerde habirebugün giydiğim bluz iyice göbekli gösterdi beni zaten
evet ben de ilk kez duydum canım ama çok şükür iyilermiş
günaydın canımmmmm ne var ne yok geçti di mi sinir harbi
günaydın canımm neden hayırdır?
günaydınnnnn bizde geldikkkk.benim minnak dünden beri baya zorluyo beni
o zaman göbek diye bişey kalmamalııı olmasssssssssssssyavruşların çıktıktan sonraki göbeklerimizi merak ediyorum :) o zaman ne yapıcaz acaba .
o zaman göbek diye bişey kalmamalııı olmasssssssssssss
dedim ya sana da doktora ne varsa içerde temizle de kapat bak bozuşuruz dicem
5 ağustos pazartesi senin doktora gidicem canımmmHazır açtırmışken dimi yağlarıda alsınlar :) Rapor için hangi gün gideceksin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?