- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ee o zaman senin oğlanın eksiği kalmıyor birazda kışlık şeyler baksaydın
günaydın davuklummm nasılsın?günaydın kıslar....
günaydın canımmmmm ne var ne yok geçti di mi sinir harbi
Şimdiden iyi alışverişler dikkat et bayram arefesi her yer kalabalıktır şimdi. Havada çok sıcak erken çıkman daha iyi olur senin içinde.
Benim sağ göğüs altım batıyor. Oğluşun kafası orada olduğu için otururken de zorluyor. Sende durumlar nasıl?
günaydın arkadaşlar oğluşumla kontrole gideceğiz şimdi , geçen hafta proteinimiz eksik çıkmıştı bakalım düzelmiş mi? sizde de var mı böyle sonuc çıkan ? elevit hapım da bitti 4gündür kullanmıyorum bebeğim çok etkilenmiş midir acaba korkuyorum biraz
günaydın kıslar....
yok geçmedi kolay kolay da geçmez accıkda para yiyelim belki bir ihtimal geçer.....adam akşam öyle uyumuş ki yorgunluktan zavallım sahura sesledim uyanmadı...
günaydn canımmmmgünaydın kıslar....
canım kışlıklarada bakıyorum 0-3 aylığı bitiridim diyebilirim ben..3-6 ve gerisine bakıyorum...kışlık penye tarzı bişiler buldum ama kışlıklar dökülmedi herhalde burada hep yazlık şeyler şu an burada bende 6-9...9-12 aylıklara yoğğunlaştım...geçen azizbebede buldum bir kışlık altlı üstlü güzeldi hoşuma gitti...aldım...ama eşim tekstilci olunca biraz hevesim kırıldı..aman dedim neyse bu da böyle olsun..
5 ağustos pazartesi senin doktora gidicem canımmm
31+4 olcaz galiba o gün.
nesli sizde mi kağan koyacaksınız oğlunuzun ismini ikinci bi isim var mı
Evet kağan olacak inşallah. Aslında ege berk ti. Ama babaya ve bnm ismime uygun olsun diye kağan koymaya karar verdik :)
Aizinde mi kağan olacak?
günaydın davuklummm nasılsın?
Bende 12 ağustosta gidicem 32 yi bitir öle rapou yazalım dedi ???
beni de gidince geri göndermesin kıss :44: arayıp da gidicem zaten. gerçi o gün izin günüm bi dolaşmış olurumEvet kağan olacak inşallah. Aslında ege berk ti. Ama babaya ve bnm ismime uygun olsun diye kağan koymaya karar verdik :)
Aizinde mi kağan olacak?
Gunaydın kızlar.
Hava cok sıcak ve bunaltıcı geceleri uyayamıyorum artık yha sizler uyuyabılıyomusunuz rahatca ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?