2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ee o zaman senin oğlanın eksiği kalmıyor birazda kışlık şeyler baksaydın

canım kışlıklarada bakıyorum 0-3 aylığı bitiridim diyebilirim ben..3-6 ve gerisine bakıyorum...kışlık penye tarzı bişiler buldum ama kışlıklar dökülmedi herhalde burada hep yazlık şeyler şu an burada bende 6-9...9-12 aylıklara yoğğunlaştım...geçen azizbebede buldum bir kışlık altlı üstlü güzeldi hoşuma gitti...aldım...ama eşim tekstilci olunca biraz hevesim kırıldı..aman dedim neyse bu da böyle olsun..

canım benim o dediğinden bir haftadır var ben alıştım artık ona da...yan pozisyona geçince oluyomuş nefes alma zorluğu...bendeşu anki pozisyonumu anlatsam gülmekten ölürsünüz ama rahatım...

ben eleviti doğru dürüst almıyorum canım doktorum hatta 2 günde bir içeblirsin dedi tabi eğer güzel besleniyorsan dedi.
bebeğim iyiydi bi sıkıntı yaşamadık elevit içmiyorum diye

yok geçmedi kolay kolay da geçmez accıkda para yiyelim belki bir ihtimal geçer.....adam akşam öyle uyumuş ki yorgunluktan zavallım sahura sesledim uyanmadı...

adam da sersemledi stresten demek ki iyice
onu düşünmeden konuşurken hesaplayamıyolar işte yorulsun biraz iyidir
hergün alışveriştesin kızz ne güzel yaa ben de başlamak istiyorum artık. hiç bişeyim hazır değil. bu hafta sonu bebek detarjanı alıp yıkıyaym bari kuzumun cicilerini

günaydın kıslar....
günaydn canımmmm

evt daha kışlıklar çıkmadı piyasaya aziz bebe biraz pahalıı yaa

Gunaydın kızlar.
Hava cok sıcak ve bunaltıcı geceleri uyayamıyorum artık yha sizler uyuyabılıyomusunuz rahatca ?

günaydın davuklummm nasılsın?

iyiyim cnm çok şükür..bu topiğin ilk başında bir arkadaş devletin istanbuldaki gebe eğitimim programlarıyla ilgili bilgi vermiş..ben de biliodum zaten bööle bişi olduğunu..bana en yakın doğum hastanesinin aradım eşimi yıllık izinde getirsem bize doğumla ilgili genel bir tavsiye bilgi verebilir misiniz dedim..kadın çok yardımcı oldu..tabi cnm hergün burdayız biz ne zaman istersen gelin dedi saolsun..ne kadar çok bilirsek o kadar kendimize güvenimiz olur gibi düşünüyorum..yoksa heryerde yazıyor ama bir de dinlemeke ve özellikle eşime dinletmek istiyorummsezeryanla ilgili de bilgi veriyorlar, doğumdan sonrası vs ama yoğunluğu normal üzerinde galiba..bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah..

Bende 12 ağustosta gidicem 32 yi bitir öle rapou yazalım dedi ???

Evet kağan olacak inşallah. Aslında ege berk ti. Ama babaya ve bnm ismime uygun olsun diye kağan koymaya karar verdik :)
Aizinde mi kağan olacak?
beni de gidince geri göndermesin kıss :44: arayıp da gidicem zaten. gerçi o gün izin günüm bi dolaşmış olurum
oohhh sağım solum kaan olucak ne güzel
kaan mı kağan mı bu çok mühim bakın

kızlar şu sallanan müzikli ana kucakları varya onlardan almak istiyorum ama uygun birşeye denk gelemedim. Sizin fiyat bira yukarı olsa bile önerebileceğiniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…