canım benim o dediğinden bir haftadır var ben alıştım artık ona da...yan pozisyona geçince oluyomuş nefes alma zorluğu...bendeşu anki pozisyonumu anlatsam gülmekten ölürsünüz ama rahatım...
günaydın kızlar nasılsnz bebeler nasıl bakıym
evet ama yumuşak g'siz olacak yahya kaan
bizde yahya gökalp koyacaktık kaan daha kolay diye onda karar kıldık
günaydın tatllııımmm sanada bebişedeee...
Hepinize günaydın kıslaaaaaarrr
günaydn canımmmm
evt daha kışlıklar çıkmadı piyasaya aziz bebe biraz pahalıı yaa
kızlar şu sallanan müzikli ana kucakları varya onlardan almak istiyorum ama uygun birşeye denk gelemedim. Sizin fiyat bira yukarı olsa bile önerebileceğiniz var mı?
slm kızlar qz önce sağlık ocağından geldim 50 kilo olmuşum asimida oldum herşey yolunda 1 kilodan fazla almışım çok galiba
beni de gidince geri göndermesin kıss :44: arayıp da gidicem zaten. gerçi o gün izin günüm bi dolaşmış olurum
oohhh sağım solum kaan olucak ne güzel
kaan mı kağan mı bu çok mühim bakın
senn bebişe de günaydın..kız mıydı erkek miydi sennki?
bugün eşim dio ki rüyasında yavrumuzu görmüş..ben doğuma gidiyormuşum eşim eve bi geliyomuş bebiş kucağımda doğurmuşum onun haberi yokken.."iyiymiş valla senn iş de, var mı öyle kolayı" dedim ben de
canım devlet hastanesinde eğitim veriyolar yani öyle mi ? ben de dinlemek isterim aslında ama bi araştırmak lazım bursada daiyiyim cnm çok şükür..bu topiğin ilk başında bir arkadaş devletin istanbuldaki gebe eğitimim programlarıyla ilgili bilgi vermiş..ben de biliodum zaten bööle bişi olduğunu..bana en yakın doğum hastanesinin aradım eşimi yıllık izinde getirsem bize doğumla ilgili genel bir tavsiye bilgi verebilir misiniz dedim..kadın çok yardımcı oldu..tabi cnm hergün burdayız biz ne zaman istersen gelin dedi saolsun..ne kadar çok bilirsek o kadar kendimize güvenimiz olur gibi düşünüyorum..yoksa heryerde yazıyor ama bir de dinlemeke ve özellikle eşime dinletmek istiyorumm sezeryanla ilgili de bilgi veriyorlar, doğumdan sonrası vs ama yoğunluğu normal üzerinde galiba..bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah..
günaydın cnm..aziz bebe gerçekten pahalı bi arkadaşa hediye alcaktım minik erkek yeleği 40 küsürdü yaaa..el kadar şey..:26:bi de hırka filan olsa o kadar yanmam da yelek yaani..
canım devlet hastanesinde eğitim veriyolar yani öyle mi ? ben de dinlemek isterim aslında ama bi araştırmak lazım bursada da
günaydın kızlar :)) bebişler büyüo artık dönüşleri çok belli oluo, bazen can acıtmaya başladı .....
kız şimdi bile kaan mı kağan mı diye soruyorla düşün artık :).
ibrahim bey in sekreteri ile konuş bakalım. Benim bildiğim kadarıylada raporu alabilmen için 32 yi bitirmen gerekiyor.
Ama kılıfına uydururlarsa bilemem. İşyerinden doğum iznine ayrılan arkadaşta 32 yi doldurup almıştı.
kız şimdi bile kaan mı kağan mı diye soruyorla düşün artık :).
ibrahim bey in sekreteri ile konuş bakalım. Benim bildiğim kadarıylada raporu alabilmen için 32 yi bitirmen gerekiyor.
Ama kılıfına uydururlarsa bilemem. İşyerinden doğum iznine ayrılan arkadaşta 32 yi doldurup almıştı.
canım devlet hastanesinde eğitim veriyolar yani öyle mi ? ben de dinlemek isterim aslında ama bi araştırmak lazım bursada da
bi arkadaşım hep der çocuğun yediği helal giydiği haram diye hemen büyücek zaten
evet canım demet hn da bi ara önce dedi zaten. burda ki arkadaş da 31+4 te aldı raporunu :44:iznee kaldıııııııııııııııııııı 1 ayyyyyyyyyyyyykız şimdi bile kaan mı kağan mı diye soruyorla düşün artık :).
günaydın kızlar :)) bebişler büyüo artık dönüşleri çok belli oluo, bazen can acıtmaya başladı .....
evet cnm..bi kere zeynep kamile gitmiştim..zorla gebe eğitimi salonuna gönderdiler.oradaki kadın da bisürü şey anlattı bu eğitimlerden bahsetti broşürler filan verdi..illa kayıt ol 5 haftalık haftada 1 gün gelinen eşli programımıza gel ne sorun olursa beni bu nodan ara filan dedi ama orası bana uzak olduğu ve çalıştığım için gidemedim..bakalım eşimin 1 hafta izni var bayramdan sonra o zaman gitcem inşallah..çünki onunla gitmek istiyorum, inşallah normal olursa eşinin sancılar esnasında masaj yapma filan bilmesi gerekiyormuş..
zaten bir ton hediye de gelecek doğduktan sonra. Ama arkadaşlar uyku tulumunu çok öneriyorlar. Üstünü çok açıyormuş bebek. E malum bizde kış anneleri olucaz. aklınızda bulunsun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?