2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım benim o dediğinden bir haftadır var ben alıştım artık ona da...yan pozisyona geçince oluyomuş nefes alma zorluğu...bendeşu anki pozisyonumu anlatsam gülmekten ölürsünüz ama rahatım...

bENİM UZUN ZAMANDIR VARDA OTURAMAKTA ZORLNIYORUM SADECE pek poziyonda değiştimiyor sıpammm..Sadece hareket ediyor içeride bol bol.

günaydın kızlar nasılsnz bebeler nasıl bakıym

Günaydın hoşgeldinizzzz.

evet ama yumuşak g'siz olacak yahya kaan

bizde yahya gökalp koyacaktık kaan daha kolay diye onda karar kıldık

Sizin isimde güzel miş. Yahya kaan . Ben ğ olsun istedim çünkü daha öncesinde kağan isimlerine ğ var mı yok mu diye soruyorlar :) aklıma o geldi. Annem de alp kağan olsun istiyor. Ama zaten soy isim uzun alp ide eklemek istemiyorum ben.

günaydın tatllııımmm sanada bebişedeee...

Hepinize günaydın kıslaaaaaarrr

senn bebişe de günaydın..kız mıydı erkek miydi sennki?

bugün eşim dio ki rüyasında yavrumuzu görmüş..ben doğuma gidiyormuşum eşim eve bi geliyomuş bebiş kucağımda doğurmuşum onun haberi yokken.."iyiymiş valla senn iş de, var mı öyle kolayı" dedim ben de

slm kızlar qz önce sağlık ocağından geldim 50 kilo olmuşum asimida oldum herşey yolunda 1 kilodan fazla almışım çok galiba

kızlar günaydınnn

son günlerde dikkatimi çekiyor,karnımdan çıt diye ses geliyor elektrik çarpması gibi,sizlerde bunu yaşayan var mı???

başlarda inanamamıştım,fakat dikkatli dinleyince karnımdan geldiğini duydum....Neler oluyo acaba?????

kızlar şu sallanan müzikli ana kucakları varya onlardan almak istiyorum ama uygun birşeye denk gelemedim. Sizin fiyat bira yukarı olsa bile önerebileceğiniz var mı?

bizim arkadaş saraçhaneden aldı bisikletciler çarşısından 50 tlye filan eğer istanbuldaysan bi bakabilirsin

bide e bebekte bi model var fiyatı 60 tl civarında

beni de gidince geri göndermesin kıss :44: arayıp da gidicem zaten. gerçi o gün izin günüm bi dolaşmış olurum
oohhh sağım solum kaan olucak ne güzel
kaan mı kağan mı bu çok mühim bakın

kız şimdi bile kaan mı kağan mı diye soruyorla düşün artık :).

ibrahim bey in sekreteri ile konuş bakalım. Benim bildiğim kadarıylada raporu alabilmen için 32 yi bitirmen gerekiyor.
Ama kılıfına uydururlarsa bilemem. İşyerinden doğum iznine ayrılan arkadaşta 32 yi doldurup almıştı.

oğluş benimki de. Kayınvalide olacağım çok heyecanlıyım bu yüzden Ben çocuğu doğurdum büyüttüm evlendirdim hayallerimde ohooooo

canım devlet hastanesinde eğitim veriyolar yani öyle mi ? ben de dinlemek isterim aslında ama bi araştırmak lazım bursada da

günaydın kızlar :)) bebişler büyüo artık dönüşleri çok belli oluo, bazen can acıtmaya başladı .....

bende aynı dertten muzdaribim. Bildiğin sürtünüyor böyle yavaş yavaş deriye o zaman acıyor canım. Ama yerim onu hiiiiç dokunmuyorum öyle izliyorum dalga dalga olmasını çok hoşuma gidiyor.

benim burda bir arkadaşım var 32ye girdiğinde alman gerek raporu dedi. Yoksa hafta sarkıyormuş. Benimde kafam karıştı bu rapor olayına yaa öff

bu kaan kağan mevzusu hun türklerinden beri var sanırımm biz çözemeyiz adigecimmm

canım devlet hastanesinde eğitim veriyolar yani öyle mi ? ben de dinlemek isterim aslında ama bi araştırmak lazım bursada da

evet cnm..bi kere zeynep kamile gitmiştim..zorla gebe eğitimi salonuna gönderdiler.oradaki kadın da bisürü şey anlattı bu eğitimlerden bahsetti broşürler filan verdi..illa kayıt ol 5 haftalık haftada 1 gün gelinen eşli programımıza gel ne sorun olursa beni bu nodan ara filan dediama orası bana uzak olduğu ve çalıştığım için gidemedim..bakalım eşimin 1 hafta izni var bayramdan sonra o zaman gitcem inşallah..çünki onunla gitmek istiyorum, inşallah normal olursa eşinin sancılar esnasında masaj yapma filan bilmesi gerekiyormuş..

bi arkadaşım hep der çocuğun yediği helal giydiği haram diye hemen büyücek zaten

zaten bir ton hediye de gelecek doğduktan sonra. Ama arkadaşlar uyku tulumunu çok öneriyorlar. Üstünü çok açıyormuş bebek. E malum bizde kış anneleri olucaz. aklınızda bulunsun derim.

evet canım demet hn da bi ara önce dedi zaten. burda ki arkadaş da 31+4 te aldı raporunu :44:iznee kaldıııııııııııııııııııı 1 ayyyyyyyyyyyyy

günaydın kızlar :)) bebişler büyüo artık dönüşleri çok belli oluo, bazen can acıtmaya başladı .....

canım benimki de dönüyo sanırım içerde ve dediğin gibi canım yanıyo bazen, bazen de karnımda sanki koca bi boşluk dolaşıyo gibi oluyo

hep hafta içi yaaa. Çalışan anneye de günah

zaten bir ton hediye de gelecek doğduktan sonra. Ama arkadaşlar uyku tulumunu çok öneriyorlar. Üstünü çok açıyormuş bebek. E malum bizde kış anneleri olucaz. aklınızda bulunsun derim.

onu bende duydum canım alıcam tulum özellikle hareketlenmeye başlayınca iyi olacak bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…