2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mrb bayanlar ooo bura baya kalabalıklaşmış bende pazartesi gitttim doktora sat a göre 6+6 ama ultrasonda 5 yada 6 haftalık gibi dedi doktor keseyi gördük ama kalp atışı yok bundan öncekindede 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için alınmıştı ya yine aynısı olursa diye endişeliyim gerçi bunda ocak 11 döllenme olduğuna eminim doktor da eger öyleyse tamam 5-6 hafta yapıyor dedi 10 gün sonra çağırdı bakalım inşallah duyarız herşey yolundadır aynı şeyler olmaz umarım rabbimden hayırlısı bakalım

hmm evet canm haklısın galiba.. biz y.dışını bilmediğimiz için bilenler daha ii anlarlar bu işten

hayırlı olsun canm

Ben özel doktora gidiyorum . 15 gün içinde tekrar gitmem halinde ödeme yapmıyorum. İki kere gittim ikisinde de alttan baktı. Bende itiraz etmedim. doktoruma güveniyorum çünkü

ben hastanede çalışıyorum o yüzden özele gitmiyorum
ama kuzenm özele gitmişti 1 ay boyunca gittiği tüm kontrolere ücretsiz gidiyordu

ben henüz dr la para konusunu konuşmadım. yani muayene ücretini biliyorum o kadar. doğum içinde çok erken demişti. yani sezeryan mı, epidrulam mı yoksa normal mi. bunlara şimdiden takılma. sağlığık durumunuza göre en sonra düşünelecek husus dedi.. öyle değince de hiç para konusuna girmedim.bir de maddi durumlar yüzünden özel dr a gitmekte kararlı değildim. yani ankaradayım ben 240 tl muayene ücretleri. ama artık kararlıyım. çünkü öyle ya da böyle bir para çıkıyor. testleri sgk hastanelerine yaptırırım.. kendi dr un olunca çok rahat ediyorsun.
yani sonuçta her seferinde muayene ücreti vermiyorsun dr a bağlı.. teşekkürler arkadaşlar.

evet ben de böyle düşünüyorum.bana da altan baktı. dr göremedi haftaya çağırdı deyince bir de malum attan muayene takıntısı olanlar vardı ben de o yüzden sordum.acaba ondan mı görmediler diye..

aynen dedikleriniz gibi.teşekkürler..

Son düzenleme:

sorma tatlim 3ay cok riskliymis deyince herkes amaaan diyo dun yuksek raftan caydanlik aliyodum eltimde yanimda sonra uzanamadim sandalyeye ciktim hic tinlamiyo bile hic degilse insan bi sandalyeyi tutar ben onunda bebegi olsun diye gece gunduz dua ediyorum simdi temizligi vs esim yapiyo oooo diyo sen simdiden boyle yaparsan karnin buyuyunce hic yapmazsin diyo sinir oluyorum acikcasi
Canim ruyan coookk guzel,ben şoyle yorumladim ikiz ve kiz:)))))))hersey guzel olacak iyi dusun iyi olsun insallaah.
canim hayirlisi olsun insallah acikcasi sabah uyandigimda benimde aklima ilk o geldi ama tek cift farketmez yeterki saglikli olsun

hayırlı olsun canım..kalbini ferah tut..
hayırrr ağlamaaa... bebişinde üzülür sonraaa...

anaaamm haklısın..ikisinin birden ağlama seslerini hayal ettim de şimdi..

canım ben özele gittim bugün..32 tl verdim..12 gün sonraya gün verdi dr. ben de sordum idareye kontrole gelcem yine aynı parayı mı vercem die..eğer 10 gün içinde çağırırsa vermezsiniz dedi..

aklımı çelme bak şimdi..zaten hamilelik hormonlarım tavan yaptı..olur olmaz fikirler oluşuverir kafamda
canm al sen al eşinde dr muş usg yorumlamasınıda bilir bilmiyosada öğrenir ticaret işte....
sonra paraya para demezsiniz dolar dersiniz

kızlar biz kaçıyoruz..benim ikizcikler tatlı istedi..kek yapayım bari gideyim de..öptüm hepinizi...

Süpersin yaaa . Bu tarz zeki fikirler sadece biz türklerden çıkar ama Türkiyede maalesef bu zekiliği değerlendirmezler

canm al sen al eşinde dr muş usg yorumlamasınıda bilir bilmiyosada öğrenir ticaret işte....
sonra paraya para demezsiniz dolar dersiniz

kız güldürdün beni giderayak..öptüm tatlım..yarın görüşürüz..iyi bak yeğenime de kendine de..

merak etme kendi de hamile kalınca aynılarını o da yapar
hem herkes bir değil ki
kimisi çok dikkat eder kimisi daha rahat olur
o yüzden sen nasıl istiyorsan öyle davran

kız güldürdün beni giderayak..öptüm tatlım..yarın görüşürüz..iyi bak yeğenime de kendine de..
gül gül canım gül diye diyorum zaten sende iyi bak yeğenlerime artk bizede birileri kek yapıverrir herhalde

canm naptın kontrolün nasıl geçti??

canim doktora gecen pazartesi saglik ocagindan aldigim degerimi gosterdim 79bizim icin az bi rakam keseyi gorebilmemiz icin 2000lerde olmasi gerek dedi ultrasonla falan hic bakmadi sadece kan verdim bide kan grubumu ogrendim (0 rh (+) yarin 10:30da da sonuclari alicam insallah yukselmistir degerim

Mrb kızlar. Allah I'm nasip ederse bende Ekim annesi olacam.hemde bebşim annesinin doğduğu tarihte gelecek bi sıkıntı olmazsa

kan gruplarımız aynı
hayırlısıyla inş. yükselmiştir canm bizde keseyi ve içinde ufacık bebeği gördük susam tanesi yarısı kadar dedi dr um kalp atışları içinde haftaya gitcez hayırlısı olsun artk canm

merak etme kendi de hamile kalınca aynılarını o da yapar
hem herkes bir değil ki
kimisi çok dikkat eder kimisi daha rahat olur
o yüzden sen nasıl istiyorsan öyle davran

ilerde onu da gorucez insan evladi olacagini duyunca bile hemen kendini kontrol altina aliyo ama ben dikkat edince milletin gozune batiyo ama dedigin gibi istedigim sekilde davraniyorm ben dikkat edeyimde gerisini Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…