çok kıskandım şimdi..valla yorgun olmasam atlar gelirdim ama çoookkkk yorgunum..çok özledim ülkemi..ailemi...arkadaşlarımı..işimi...anlaşıldı akşama kadar ağlamak için çok bahanem var..
hmm evet canm haklısın galiba.. biz y.dışını bilmediğimiz için bilenler daha ii anlarlar bu iştenaynenn canım..işte eşimden yana ben biraz şanslıyım..bir de zaten gelmeden sağlık sigortası yaptırmıştık.eşimin ayrıca bir tane daha var ve o doruk ve beni de kapsıyor..yoksa para dayanmaz hastaneye..burada sigortan yoksa bittin gibi bir şey yani..
hayırlı olsun canmmrb bayanlar ooo bura baya kalabalıklaşmış bende pazartesi gitttim doktora sat a göre 6+6 ama ultrasonda 5 yada 6 haftalık gibi dedi doktor keseyi gördük ama kalp atışı yok bundan öncekindede 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için alınmıştı ya yine aynısı olursa diye endişeliyim gerçi bunda ocak 11 döllenme olduğuna eminim doktor da eger öyleyse tamam 5-6 hafta yapıyor dedi 10 gün sonra çağırdı bakalım inşallah duyarız herşey yolundadır aynı şeyler olmaz umarım rabbimden hayırlısı bakalım
Ben özel doktora gidiyorum . 15 gün içinde tekrar gitmem halinde ödeme yapmıyorum. İki kere gittim ikisinde de alttan baktı. Bende itiraz etmedim. doktoruma güveniyorum çünkü
ben hastanede çalışıyorum o yüzden özele gitmiyorum
ama kuzenm özele gitmişti 1 ay boyunca gittiği tüm kontrolere ücretsiz gidiyordu
amin canm inş. duyarız..
canm ben özel dr a gidiyorum ama sgk anlaşması yok ayda120 tl veriyon kaç kere gidersen git önemli değil bide kalp atışlarını duyana kadar ücret alınmıyomuş benm merkezde çünkü tüp bebek canm..
Merhaba, sabah yaşadığım olay-öğlene de doğruda sayfaya yazmıştım. Devlet hastanesine gittim geçen hafta ve bu sabah ikisindede doktor kese var bebek yok dedi,boş gebelik sanırım dedi. Ben kürtaja hazırladım kendimi resmen sonra özele gittik gün uzamasın neyse öğrenelim diye ve sürpriz ...kalp atışlarını bile duyduk ufaklığın. Devlettekilerin ultrason aletleri çok kötü olabiliyor. Ben şu an tam 6+6 dayım ozeldeki doktor geçen hafta gelmiş olsan göremezdik muhtemeln kalp atışı falan dedi. O yüzden içini ferah tut, haftaya görürsün inşallah. Bu arada devlette karından, özelde vanjinadan baktı, vajinadan daha kesin sonuç alınıyormuş, zaten kadın oturup vajinana bakmıyor bile aleti yerleştiriyor bir daha ekranda gözü hep rahatsız edecek bir durum yok korkma :)
amin canm inş. duyarız..
bide alttan veya üstten bakılması arasında çok bi fark yok canm sadec o şey girerken bi rahatsız oluyosun ama napacaksın canm öyle daha net görülüyo o yüzden tercih ediyolar yani bebişe bişey olmuyo korkma
canım hayıra yoralım..
acaba pembe çiçek kız çocuğunu mu simgeliyor acaba:) neyse dediğim gibi hayırlısı olsun inşallah.. Ama benim anlamadığım bu halinle niye 5 katın merdivenini süpürüyoryorsun. eltin yardım etmiş ama kusura bakma başka kimse yok muydu.. başka zaman süpürün.. senin çok dikkatli olman lazım..
hadi bakalım dr dan inşallah güzel haberlerinle geleceksin..bekliyoruz.
canim hayirlisi olsun insallah acikcasi sabah uyandigimda benimde aklima ilk o geldi ama tek cift farketmez yeterki saglikli olsunCanim ruyan coookk guzel,ben şoyle yorumladim ikiz ve kiz:)))))))hersey guzel olacak iyi dusun iyi olsun insallaah.
güzel fikir neden olmasın
evin önünde kuyruk olur valla paraya para demezsin
mrb bayanlar ooo bura baya kalabalıklaşmış bende pazartesi gitttim doktora sat a göre 6+6 ama ultrasonda 5 yada 6 haftalık gibi dedi doktor keseyi gördük ama kalp atışı yok bundan öncekindede 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için alınmıştı ya yine aynısı olursa diye endişeliyim gerçi bunda ocak 11 döllenme olduğuna eminim doktor da eger öyleyse tamam 5-6 hafta yapıyor dedi 10 gün sonra çağırdı bakalım inşallah duyarız herşey yolundadır aynı şeyler olmaz umarım rabbimden hayırlısı bakalım
hayırrr ağlamaaa... bebişinde üzülür sonraaa...
buna da şükür. inşallah haftaya duyarsın bebişin kalp atışlarını.
canım işte belki ultrason cihazıyla ilgili olabilir.
arkadaşlar özel dr a mı gidiyorsunuz.. özel dr a bir ay içerisinde mesela iki kez gittiğiniz ikincisine de para veriyor musunuz.. ya da 3-4 kere..
çünkü dr haftaya gelin demiş yani haftaya gerçekten büyür mü.. görülür mü.. yani 2-3 hafta sonra niye denmiyor..
nerden baktırıyorsunuz.. acaba üstten mi baktırıyorsunuz.. öyle mi istiyorsunuz.. öğrenmek istedim sadece.
canm al sen al eşinde dr muş usg yorumlamasınıda bilir bilmiyosada öğrenir ticaret işte....aklımı çelme bak şimdi..zaten hamilelik hormonlarım tavan yaptı..olur olmaz fikirler oluşuverir kafamda
aynenn canım..işte eşimden yana ben biraz şanslıyım..bir de zaten gelmeden sağlık sigortası yaptırmıştık.eşimin ayrıca bir tane daha var ve o doruk ve beni de kapsıyor..yoksa para dayanmaz hastaneye..burada sigortan yoksa bittin gibi bir şey yani..
aynennn..alsam da acaba 200$ a ultrason görüntüsü diye ticarete mi girsemtürk aklı işte kafamda ampüller yandı
canm al sen al eşinde dr muş usg yorumlamasınıda bilir bilmiyosada öğrenir ticaret işte....
sonra paraya para demezsiniz dolar dersiniz
sorma tatlim 3ay cok riskliymis deyince herkes amaaan diyo dun yuksek raftan caydanlik aliyodum eltimde yanimda sonra uzanamadim sandalyeye ciktim hic tinlamiyo bile hic degilse insan bi sandalyeyi tutar ben onunda bebegi olsun diye gece gunduz dua ediyorum simdi temizligi vs esim yapiyo oooo diyo sen simdiden boyle yaparsan karnin buyuyunce hic yapmazsin diyo sinir oluyorum acikcasi
gül gül canım gül diye diyorum zaten sende iyi bak yeğenlerime artk bizede birileri kek yapıverrir herhaldekız güldürdün beni giderayak..öptüm tatlım..yarın görüşürüz..iyi bak yeğenime de kendine de..
canm naptın kontrolün nasıl geçti??
kan gruplarımız aynıcanim doktora gecen pazartesi saglik ocagindan aldigim degerimi gosterdim 79bizim icin az bi rakam keseyi gorebilmemiz icin 2000lerde olmasi gerek dedi ultrasonla falan hic bakmadi sadece kan verdim bide kan grubumu ogrendim (0 rh (+) yarin 10:30da da sonuclari alicam insallah yukselmistir degerim
merak etme kendi de hamile kalınca aynılarını o da yapar
hem herkes bir değil ki
kimisi çok dikkat eder kimisi daha rahat olur
o yüzden sen nasıl istiyorsan öyle davran
hayırlı olsun canm sağlıcakla al inş. kucagınaMrb kızlar. Allah I'm nasip ederse bende Ekim annesi olacam.hemde bebşim annesinin doğduğu tarihte gelecek bi sıkıntı olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?