2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
devlet hastaneleri de çok dengesiz kimi hiç ilgilenmez kimisi peşini bırakmaz anlamadım ben :44: gidin tabii faydası olur. sen çatır çatır dogurucan belli ben çok tırsağım o konuda

bu kaan kağan mevzusu hun türklerinden beri var sanırımm biz çözemeyiz adigecimmm
olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Ğli ya Ğsiz ben iki KAAN'ı da çok sevicem emin olabilirsiniz

adige şu olaya bi el atar mısın? Bursa grubu olarak eşlerle bi gidelim bakalım neymiş öğrenelim bizde.

hemen el atıyorum neslimmm ayıp ettin benim sağlık ocağındaki hemşireyi bi ariyim bakalım o biliyodur kesin nerde ne var

ay Allah söyletti inşallah cnm yaa..sağlıklı sıhhatli..aslına bakarsan benm cesaret biraz cahillikten de olabilir..zira annem de dahil bizdeki bütün bayanlar ablam yengem vs heeppp sezeryan doğurmuşşnormal doğuran görmediğim için belki de bi cesaret var maşallah

Kızlar bebek arabasını ne aldınız yada almayı düşünüyorsunuz. Birde bebeginiz icin hangi şampuan ve kremleri almayı düşünüyorsunuz. Mustela alayım diyorum ama kararsızım

onu bende duydum canım alıcam tulum özellikle hareketlenmeye başlayınca iyi olacak bizim için

ben doğduktan sonra duruma göre almak istiyorum..belki bebişim tosun olcak belki çıtır..belki üstünü çok açmıycak ev sıcak olcak vs vs...(ziira eve de yeni taşındık hiç kış geçirmedik)

Son düzenleme:

bizde senin kızçeni ve sei seviyoruzz bebeğimm

Valla geçen gittiğimde konuştum tam 32 bitimi bayram sonuna geliyor 32+1 de raporumu almış olucam doktorum öyle söyledi. Ama değişiyor mudur bilmiyorum açıkçası.

bu kaan kağan mevzusu hun türklerinden beri var sanırımm biz çözemeyiz adigecimmm

Anlamıda güzel dimi han soyundan gelen demek :)))

Kızlar bebek arabasını ne aldınız yada almayı düşünüyorsunuz. Birde bebeginiz icin hangi şampuan ve kremleri almayı düşünüyorsunuz. Mustela alayım diyorum ama kararsızım

Bübchen ürünleri iyi diye duydum canım bebiş arabasını ben almadım daha o konuda banada fikir lazım

benim de annem 3ümüzü de sezaryenle doğurmuş normali bilmiyor hiç ve senin bagrışlarını duyunca dayanamam ben sezaryen en iyisi diyo sürekli

sen de ist da mısın cnm?yıllık izinde gitcez biz de..sen de bi gün ayarlarsın belkim..bireysel danışmanlık daveriyor bu yakacık doğum evi..:26:

Kartal'dayım hayatım ben. Gidebilirim aslında YAkacık'a. ama hep iş saatleri hiç denk gelmiyor maaaaallleeeessseeeff

bizde senin kızçeni ve sei seviyoruzz bebeğimm
hislerimiz karşılıklı canım

anlamı da güzel kendi de çok yakışıklı olucak eminim esmer değil de sarışın olursa o beni şoka sokar nesliii

Kartal'dayım hayatım ben. Gidebilirim aslında YAkacık'a. ama hep iş saatleri hiç denk gelmiyor maaaaallleeeessseeeff

ücretli izne çıkınca da gidebilirsin..bu topiğin ilk sayfasında var numaraları..ararsın orda..dahiliyi yanlış vermişler gerçi de operatorden bağlattım gebe okulu diye..

arabayı almıcazz canımm biz yaza doğru alıcazzz
bende mustela aldım bakalım memnun kalıcaz mı

ben doğduktan sonra duruma göre almak istiyorum..belki bebişim tosun olcak belki çıtır..belki üstünü çok açmıycak ev sıcak olcak vs vs...(ziira eve de yeni taşındık hiç kış geçirmedik)

haklısın canım bakalım neler olacakk

Günaydın mutlu annişlerNabersiniz? Benim keyfim yerinde,kuzumun odası kuruluyor kayınvalidem de geldi bekliyoruz bakalım..

cnm valla iyice büyüdü bu tosun el ayak ne varsa yittiriyo. otururken çok zorluyo.en az bi saattir hiç aralıksız hopluyo içerde. ben yoruldum o yorulmadı valla maşaallah diyim minnakıma dünde kumandayı koydum karnıma. resmen düşecekti kumanda karnımdanöyle bi hoplatıyoki.çok hoşuma gidiyo ama işyerinde bütün gün oturmak zorunda olduğm için zorlanıyorum tabi

evet cnm ya. benimkinin kafası aşağıda ayaklar yukarda ordan tepikleyip duruyo. bazen ayagını tutar gibi oluyorum çok güzl bişi yaa. ama bazen cok canımı yakıyo minnak sıpa
hoşgeldiniz minnakla...eee bırakta zorlasın artık annesi...docaman oldular artık biz burdayız diyolar...kız senin dün randevun vardı di mi:44:
evet evet docaman oldu kaç kilo oldu merak ediyorum. yok kız karıştırdın sanırım benim kontrole daha var

aynen bizimki de öyle..ama bana bişi demiyo..ben de dr a bıraktım kararı..ziira vicdanına güveniyorum kadının
öyle de böyle de çıkacaklar kazasız belasız sağlıcakla doğsunlar, doğuralım inş.

Günaydın mutlu annişlerNabersiniz? Benim keyfim yerinde,kuzumun odası kuruluyor kayınvalidem de geldi bekliyoruz bakalım..

günadın canım hoşgeldin, ne güzel olucak eviniz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…