devlet hastaneleri de çok dengesiz kimi hiç ilgilenmez kimisi peşini bırakmaz anlamadım ben :44:evet cnm..bi kere zeynep kamile gitmiştim..zorla gebe eğitimi salonuna gönderdiler.oradaki kadın da bisürü şey anlattı bu eğitimlerden bahsetti broşürler filan verdi..illa kayıt ol 5 haftalık haftada 1 gün gelinen eşli programımıza gel ne sorun olursa beni bu nodan ara filan dedi ama orası bana uzak olduğu ve çalıştığım için gidemedim..bakalım eşimin 1 hafta izni var bayramdan sonra o zaman gitcem inşallah..çünki onunla gitmek istiyorum, inşallah normal olursa eşinin sancılar esnasında masaj yapma filan bilmesi gerekiyormuş..
olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Ğli ya Ğsiz ben iki KAAN'ı da çok sevicem emin olabilirsinizbu kaan kağan mevzusu hun türklerinden beri var sanırımm biz çözemeyiz adigecimmm
adige şu olaya bi el atar mısın? Bursa grubu olarak eşlerle bi gidelim bakalım neymiş öğrenelim bizde.
devlet hastaneleri de çok dengesiz kimi hiç ilgilenmez kimisi peşini bırakmaz anlamadım ben :44:gidin tabii faydası olur. sen çatır çatır dogurucan belli ben çok tırsağım o konuda
olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Ğli ya Ğsiz ben iki KAAN'ı da çok sevicem emin olabilirsiniz
hemen el atıyorum neslimmm ayıp ettinbenim sağlık ocağındaki hemşireyi bi ariyim bakalım o biliyodur kesin nerde ne var
onu bende duydum canım alıcam tulum özellikle hareketlenmeye başlayınca iyi olacak bizim için
hep hafta içi yaaa. Çalışan anneye de günah
devlet hastaneleri de çok dengesiz kimi hiç ilgilenmez kimisi peşini bırakmaz anlamadım ben :44:gidin tabii faydası olur. sen çatır çatır dogurucan belli ben çok tırsağım o konuda
olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Ğli ya Ğsiz ben iki KAAN'ı da çok sevicem emin olabilirsiniz
hemen el atıyorum neslimmm ayıp ettinbenim sağlık ocağındaki hemşireyi bi ariyim bakalım o biliyodur kesin nerde ne var
bende aynı dertten muzdaribim. Bildiğin sürtünüyor böyle yavaş yavaş deriye o zaman acıyor canım. Ama yerim onu hiiiiç dokunmuyorum öyle izliyorum dalga dalga olmasını çok hoşuma gidiyor.
benim burda bir arkadaşım var 32ye girdiğinde alman gerek raporu dedi. Yoksa hafta sarkıyormuş. Benimde kafam karıştı bu rapor olayına yaa öff
bu kaan kağan mevzusu hun türklerinden beri var sanırımm biz çözemeyiz adigecimmm
evet canım demet hn da bi ara önce dedi zaten. burda ki arkadaş da 31+4 te aldı raporunu :44:iznee kaldıııııııııııııııııııı 1 ayyyyyyyyyyyyy
dayan adige dayan eylül 1 dedimi bende kaçar artık çalışmaz :)))
canım benimki de dönüyo sanırım içerde ve dediğin gibi canım yanıyo bazen, bazen de karnımda sanki koca bi boşluk dolaşıyo gibi oluyo
Kızlar bebek arabasını ne aldınız yada almayı düşünüyorsunuz. Birde bebeginiz icin hangi şampuan ve kremleri almayı düşünüyorsunuz. Mustela alayım diyorum ama kararsızım
benim de annem 3ümüzü de sezaryenle doğurmuş normali bilmiyor hiç ve senin bagrışlarını duyunca dayanamam ben sezaryen en iyisi diyo sürekliay Allah söyletti inşallah cnm yaa..sağlıklı sıhhatli..aslına bakarsan benm cesaret biraz cahillikten de olabilir..zira annem de dahil bizdeki bütün bayanlar ablam yengem vs heeppp sezeryan doğurmuşşnormal doğuran görmediğim için belki de bi cesaret var maşallah
sen de ist da mısın cnm?yıllık izinde gitcez biz de..sen de bi gün ayarlarsın belkim..bireysel danışmanlık daveriyor bu yakacık doğum evi..:26:
bizde senin kızçeni ve sei seviyoruzz bebeğimm
anlamı da güzel kendi de çok yakışıklı olucak eminim esmer değil de sarışın olursa o beni şoka sokar nesliiiValla geçen gittiğimde konuştum tam 32 bitimi bayram sonuna geliyor 32+1 de raporumu almış olucam doktorum öyle söyledi. Ama değişiyor mudur bilmiyorum açıkçası.
Anlamıda güzel dimi han soyundan gelen demek :)))
Kartal'dayım hayatım ben. Gidebilirim aslında YAkacık'a. ama hep iş saatleri hiç denk gelmiyor maaaaallleeeessseeeff
benim de annem 3ümüzü de sezaryenle doğurmuş normali bilmiyor hiç ve senin bagrışlarını duyunca dayanamam ben sezaryen en iyisi diyo sürekli
Kızlar bebek arabasını ne aldınız yada almayı düşünüyorsunuz. Birde bebeginiz icin hangi şampuan ve kremleri almayı düşünüyorsunuz. Mustela alayım diyorum ama kararsızım
ben doğduktan sonra duruma göre almak istiyorum..belki bebişim tosun olcak belki çıtır..belki üstünü çok açmıycak ev sıcak olcak vs vs...(ziira eve de yeni taşındık hiç kış geçirmedik)
Günaydın mutlu annişlerNabersiniz? Benim keyfim yerinde,kuzumun odası kuruluyor kayınvalidem de geldi bekliyoruz bakalım..
Valla geçen gittiğimde konuştum tam 32 bitimi bayram sonuna geliyor 32+1 de raporumu almış olucam doktorum öyle söyledi. Ama değişiyor mudur bilmiyorum açıkçası.
Anlamıda güzel dimi han soyundan gelen demek :)))
cnm valla iyice büyüdü bu tosun el ayak ne varsa yittiriyo. otururken çok zorluyo.en az bi saattir hiç aralıksız hopluyo içerde. ben yoruldum o yorulmadı vallagünaydın neslimmm iyiyiz nolsun sen ve minikinn nasıll seninki geriniyo galiba içerde habirebugün giydiğim bluz iyice göbekli gösterdi beni zaten
evet ben de ilk kez duydum canım ama çok şükür iyilermiş
günaydın canımmmmm ne var ne yok geçti di mi sinir harbi
günaydın canımm neden hayırdır?
evet cnm ya. benimkinin kafası aşağıda ayaklar yukarda ordan tepikleyip duruyo. bazen ayagını tutar gibi oluyorum çok güzl bişi yaa. ama bazen cok canımı yakıyo minnak sıpaŞimdiden iyi alışverişler dikkat et bayram arefesi her yer kalabalıktır şimdi. Havada çok sıcak erken çıkman daha iyi olur senin içinde.
Benim sağ göğüs altım batıyor. Oğluşun kafası orada olduğu için otururken de zorluyor. Sende durumlar nasıl?
Hoşgeldiniz.benim minnakta zorluyor özellikle akşamalrı babaya inat sanırım hiç halim olmuyor
evet evet docaman oldu kaç kilo oldu merak ediyorum. yok kız karıştırdın sanırım benim kontrole daha varhoşgeldiniz minnakla...eee bırakta zorlasın artık annesi...docaman oldular artık biz burdayız diyolar...kız senin dün randevun vardı di mi:44:
öyle de böyle de çıkacaklar kazasız belasız sağlıcakla doğsunlar, doğuralım inş.aynen bizimki de öyle..ama bana bişi demiyo..ben de dr a bıraktım kararı..ziira vicdanına güveniyorum kadının
Günaydın mutlu annişlerNabersiniz? Benim keyfim yerinde,kuzumun odası kuruluyor kayınvalidem de geldi bekliyoruz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?