Günaydın mutlu annişlerNabersiniz? Benim keyfim yerinde,kuzumun odası kuruluyor kayınvalidem de geldi bekliyoruz bakalım..
ücretli izne çıkınca da gidebilirsin..bu topiğin ilk sayfasında var numaraları..ararsın orda..dahiliyi yanlış vermişler gerçi de operatorden bağlattım gebe okulu diye..
hislerimiz karşılıklı canım
anlamı da güzel kendi de çok yakışıklı olucak eminim esmer değil de sarışın olursa o beni şoka sokar nesliii
Ooo Neslicim,seni tekrar aramızda sık sık görmek ne güzel,evde olunca daha sık katılırsın artıkBaba esmer annede esmer sayılır bizden sarışın çıkma şansı yok gibiii yahu....
beni de gidince geri göndermesin kıss :44: arayıp da gidicem zaten. gerçi o gün izin günüm bi dolaşmış olurum
oohhh sağım solum kaan olucak ne güzel
kaan mı kağan mı bu çok mühim bakın
Baba esmer annede esmer sayılır bizden sarışın çıkma şansı yok gibiii yahu....
cnm ya geçmiş olsun yüksek mi alçak mı..:26:aman çok diikkat tansion çok önemli biliosun..ablamda da olmuş ama atlatmış çok şükür..
hoşgeldin canımmmm
günaydın canım tansiyon çok ciddi bi sorun umarım hemen çözeblirsinizzz
akışına bırakmak lazım dimi ama millet beni çok strese sokuyooo
ooo koca göbek olmuşsun nedir bu daha kaç ay var bilmem ne bıktım heeee
Günaydın mutlu annişlerNabersiniz? Benim keyfim yerinde,kuzumun odası kuruluyor kayınvalidem de geldi bekliyoruz bakalım..
heybetli bir anlamı var
cnm valla iyice büyüdü bu tosun el ayak ne varsa yittiriyo. otururken çok zorluyo.en az bi saattir hiç aralıksız hopluyo içerde. ben yoruldum o yorulmadı vallamaşaallah diyim minnakıma dünde kumandayı koydum karnıma. resmen düşecekti kumanda karnımdan öyle bi hoplatıyoki.çok hoşuma gidiyo ama işyerinde bütün gün oturmak zorunda olduğm için zorlanıyorum tabi
evet cnm ya. benimkinin kafası aşağıda ayaklar yukarda ordan tepikleyip duruyo. bazen ayagını tutar gibi oluyorum çok güzl bişi yaa. ama bazen cok canımı yakıyo minnak sıpa
Herşeye değer ama ya. Akşam sıpam yüzünden yemek yerken tıkanıyorum. Yatmam gerekiyor yemek sonrası hemen aslında yürüyüş yapayım diyorum ama ne mümkün yatmadan ağrım geçmiyor.
evet evet docaman oldu kaç kilo oldu merak ediyorum. yok kız karıştırdın sanırım benim kontrole daha var
kız beni deli etme 1 kilonun nesi fazla..kaç günde aldın bu değerli 1 kilonu sorabilir miim acaba
bir ayda aldım Cnm
ben bir ayda artık 3 kilo alıyorum 1 kilo ne ki :)))
bir ayda aldım Cnm
sağolun kızlar
bugun gittim dr a 24 saatlık bı tansiyn aletı takıldı her yarım saatte ölçüyor
13-8 cıkıyor genelde buda riskli dedi dr
kılolu hamıle kaldım tedavılerden bılmem neden aldıkca aldım bıde hamıle kaldım oh al işte
napcam bılmıyorum cok sıkıldım
yarın muhtemelen ilaca başlıcak dr ölçümlere bakıp
ayda 2 kg a kadar normal cnm..ama ben gibi son 2 ayda da 3 kiloya yakın aldıysan o zaman dr kızıyo..
ayda 2 kg a kadar normal cnm..ama ben gibi son 2 ayda da 3 kiloya yakın aldıysan o zaman dr kızıyo..
kontrol altında olursa problem olmaz inşallah..sen içini ferah tut..as kaldı zaten senn de
inşallah olmaz
dogum sonrasında tansıyon hastası kalabılırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?