2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
beni de gidince geri göndermesin kıss :44: arayıp da gidicem zaten. gerçi o gün izin günüm bi dolaşmış olurum
oohhh sağım solum kaan olucak ne güzel
kaan mı kağan mı bu çok mühim bakın

benim oglusumun adi da kaan..ozellikle g siz istemistim.simdi de oglusa alp koyacagiz.

cnm ya geçmiş olsun yüksek mi alçak mı..:26:aman çok diikkat tansion çok önemli biliosun..ablamda da olmuş ama atlatmış çok şükür..

sağolun kızlar
bugun gittim dr a 24 saatlık bı tansiyn aletı takıldı her yarım saatte ölçüyor
13-8 cıkıyor genelde buda riskli dedi dr
kılolu hamıle kaldım tedavılerden bılmem neden aldıkca aldım bıde hamıle kaldım oh al işte
napcam bılmıyorum cok sıkıldım
yarın muhtemelen ilaca başlıcak dr ölçümlere bakıp

Günaydın mutlu annişlerNabersiniz? Benim keyfim yerinde,kuzumun odası kuruluyor kayınvalidem de geldi bekliyoruz bakalım..

Catyyyimmm hoşgelmişsiniz nasılsın canımmm?

heybetli bir anlamı var

Bide ağırlığı var ama dimi ismin

kontrol altında olursa problem olmaz inşallah..sen içini ferah tut..as kaldı zaten senn de

Kızlar benim kızın başı alt tarafta bazen baskı artıyor sankı yürürken falan sizinkinin pozisyonu ne sekılde?

ayda 2 kg a kadar normal cnm..ama ben gibi son 2 ayda da 3 kiloya yakın aldıysan o zaman dr kızıyo..

Benim dr son ay gıtdıgımde kıloyu guncellememıs 54 yazmıs bu gıtdıgımde 59 kadın şok oldu 5 kılo aldım sanıyor 1 ayda oysakı hıc almamısım bende birden düşündüm ama gecen ay da 59 gelmiştim. Acaba son aylar daha kaç kılo gelır :18:

Kızlar ,, kızım pek haraketli o haraket ettikçe midemi sıkıştırıo sanırım , biraz midem bulanıo gibi ne yapabilirim sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…