2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kontrol altında olursa problem olmaz inşallah..sen içini ferah tut..as kaldı zaten senn de
canm benmde arada öyle cıkıyo korktgm panık yaptgm zamn aslında cok yuksek degıl 14 ten yukarısı tehlıkelı dıye bılıym ben nette de öyle yazıyo normlı zaten 12 8 inş bişey olmz cnm gecmıs olsn

inşallah olmaz
dogum sonrasında tansıyon hastası kalabılırmışım

tam hatırlamıyorum ama ablamda da biraz tansiyon problemş olmuştu..ama ilaç kullanmadı galiba tuzu kesti..ben de dr a gittiğimden beri kestim tuzu..peyniri bile suya koyup yiyorumşişlikten dolyı..sen de dikkat et bakalım kalmaz bişi inşallah..

yani geçen ay ayda 5 kilo aldın bu ay hiç almadın doğru mu anladımiyiymiş öyleyse çünki benm de artık yavaşlamam gerek

kızlar ya benim kızım 4 5 gündür çok az hareket ediyor. etmiyor değil ama çok az hareketleri..bir problem mi var ki? doktora gitsem mi ki?

mrb arkadaşlar bugün karnımda hafif hafif acıma hissediyorum saniyelik bişey sizlerdede oluyor mu?cuma günü kontrolüm var dr sorucam ama aynı şeyi yaşayan varmı diye merak ettim

kızlar ya benim kızım 4 5 gündür çok az hareket ediyor. etmiyor değil ama çok az hareketleri..bir problem mi var ki? doktora gitsem mi ki?

korkma canm benmde 2 3gundr azdı hareketlerı ama bugun cok hareketlı maasallh bi günleri diğerini tutmuyo huy değiştiriyolar galıba

ben eleviti doğru dürüst almıyorum canım doktorum hatta 2 günde bir içeblirsin dedi tabi eğer güzel besleniyorsan dedi.
bebeğim iyiydi bi sıkıntı yaşamadık elevit içmiyorum diye

teşekkür ederim zizag cevabın için, az önce aldım ilacımı bugünden itibaren devam edeceğim ilaçları hiç aksatmadan içiyorum ilk defa elevitte bi ara vermiş oldum, dr.um özellikle magnezyumu sakın ihmal etme demişti, dr. kontrolümüz de iyi geçti şükür ama benim bebeğim biraz zayıf gibi dr.um da bir aydır bunu söylüyr çok anormal değil ama sanki biraz zayıf ya iyi besleyemiyormuşum gibi geliyor bana :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…