canm benmde arada öyle cıkıyo korktgm panık yaptgm zamn aslında cok yuksek degıl 14 ten yukarısı tehlıkelı dıye bılıym ben nette de öyle yazıyo normlı zaten 12 8 inş bişey olmz cnm gecmıs olsnkontrol altında olursa problem olmaz inşallah..sen içini ferah tut..as kaldı zaten senn de
canım geçmiş olsun. çalışmıyosun değil mi şimdi? evde dinlenseydin.inşallah olmaz
dogum sonrasında tansıyon hastası kalabılırmışım
Kızlar ,, kızım pek haraketli o haraket ettikçe midemi sıkıştırıo sanırım , biraz midem bulanıo gibine yapabilirim sizce ?
inşallah olmaz
dogum sonrasında tansıyon hastası kalabılırmışım
Benim dr son ay gıtdıgımde kıloyu guncellememıs 54 yazmıs bu gıtdıgımde 59 kadın şok oldu 5 kılo aldım sanıyor 1 ayda oysakı hıc almamısım bende birden düşündüm ama gecen ay da 59 gelmiştim. Acaba son aylar daha kaç kılo gelır :18:
Slm kizlar nabersiniz bakalim
seni gidi şişko şebi anca uyanıyosun dimi hıh küsüm senle
slmlar kızlar nasılsınız
Canimmm kusme bana amasoguk almisim cok fena uyanmistim anca geldim ama şimdi yine cikmam lazim teyzem beni bekliyo aksam gelirim kuzu
slmlar kızlar nasılsınız
Selam kızlar. Nasilsiniz? Hafif hafif rüzgar esmeye basladi Allah'tan. Cok sıcak yoksa.
kızlar ya benim kızım 4 5 gündür çok az hareket ediyor. etmiyor değil ama çok az hareketleri..bir problem mi var ki? doktora gitsem mi ki?
ben eleviti doğru dürüst almıyorum canım doktorum hatta 2 günde bir içeblirsin dedi tabi eğer güzel besleniyorsan dedi.
bebeğim iyiydi bi sıkıntı yaşamadık elevit içmiyorum diye
En son bunlara karar kıldık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?