teşekkür ederim zizag cevabın için, az önce aldım ilacımı bugünden itibaren devam edeceğim ilaçları hiç aksatmadan içiyorum ilk defa elevitte bi ara vermiş oldum, dr.um özellikle magnezyumu sakın ihmal etme demişti, dr. kontrolümüz de iyi geçti şükür ama benim bebeğim biraz zayıf gibi dr.um da bir aydır bunu söylüyr çok anormal değil ama sanki biraz zayıf ya iyi besleyemiyormuşum gibi geliyor bana :/
saol canım iyiyiz kahvaltımızı yaptık biraz iş yapıcam ev toplanacakiyiyiz canım sen nasılsn
iyiyiz canım sende ne var ne yokSlm kizlar nabersiniz bakalim
burasıda rüzgarlı iyi oldu biraz nefes alıcazSelam kızlar. Nasilsiniz? Hafif hafif rüzgar esmeye basladi Allah'tan. Cok sıcak yoksa.
slm canım iyiyiz sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik sürecin
odamız kuruluyor kızlarrrrrrr
mrb arkadaşlar bugün karnımda hafif hafif acıma hissediyorum saniyelik bişey sizlerdede oluyor mu?cuma günü kontrolüm var dr sorucam ama aynı şeyi yaşayan varmı diye merak ettim
Oh iyi hadi :)ay saolsun arkadaşın biri vantilatör verdi..süper oldu..benm de vardı da güneşe koymuştum çürümüş yaprakları vantilatörün
Supeeer :))odamız kuruluyor kızlarrrrrrr
saol canım iyiyiz kahvaltımızı yaptık biraz iş yapıcam ev toplanacak
iyiyiz canım sende ne var ne yok
burasıda rüzgarlı iyi oldu biraz nefes alıcaz
çok şükür iyi gidio büyüyoruz sen nasılsın senin nasıl geçio
arkadaşlar ya benim ufaklık canımı yakıyo nedense... sorun şu ki bi kaç haftadır sırtım ağrıyor akşamları tüm gün oturmak zorunda olduğum bir işte çalşıyorum. tam buna alıştım derken şimdi bebeğim sağ gögsümün altına baskı yapıyo sanki canım acıyo içim mi dar büyüdü sığamıyomu bilemiyorum ama canım yanıyo çok sizede oluyomu
arkadaşlar ya benim ufaklık canımı yakıyo nedense... sorun şu ki bi kaç haftadır sırtım ağrıyor akşamları tüm gün oturmak zorunda olduğum bir işte çalşıyorum. tam buna alıştım derken şimdi bebeğim sağ gögsümün altına baskı yapıyo sanki canım acıyo içim mi dar büyüdü sığamıyomu bilemiyorum ama canım yanıyo çok sizede oluyomu
merhaba kızlar nasılsınız ben sabah yoğunluğundan bi günaydın bile diyemedim ah bu özel sektör ya 5 kişilik ekipte tek başıma bıraktılar benim gibi hamile kadını çok yoruldum saat daha 2 bile değil ama benim pilim bitti valla kızım da yoruldu sanırım hiç hareketli değil bugün dün aksam çok sağlam bi kasılma yaşadım kızlar annem falan panik oldu sol tarafıma bi toplandı nefes bile alamadım 5 dakika boyunca sonra yavaş yavaş geçti ama korktum baya
teşekkür ederim zizag cevabın için, az önce aldım ilacımı bugünden itibaren devam edeceğim ilaçları hiç aksatmadan içiyorum ilk defa elevitte bi ara vermiş oldum, dr.um özellikle magnezyumu sakın ihmal etme demişti, dr. kontrolümüz de iyi geçti şükür ama benim bebeğim biraz zayıf gibi dr.um da bir aydır bunu söylüyr çok anormal değil ama sanki biraz zayıf ya iyi besleyemiyormuşum gibi geliyor bana :/
ne demek canım bebeğin kaç gramki doktorun öyle dedi et yemeye çalış mutlaka ceviz ye sütünü ihmal etme
merhaba kızlar nasılsınız ben sabah yoğunluğundan bi günaydın bile diyemedim ah bu özel sektör ya 5 kişilik ekipte tek başıma bıraktılar benim gibi hamile kadını çok yoruldum saat daha 2 bile değil ama benim pilim bitti valla kızım da yoruldu sanırım hiç hareketli değil bugün dün aksam çok sağlam bi kasılma yaşadım kızlar annem falan panik oldu sol tarafıma bi toplandı nefes bile alamadım 5 dakika boyunca sonra yavaş yavaş geçti ama korktum baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?