2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ne demek canım bebeğin kaç gramki doktorun öyle dedi et yemeye çalış mutlaka ceviz ye sütünü ihmal etme

iyiyiz canım sen nasılsn
saol canım iyiyiz kahvaltımızı yaptık biraz iş yapıcam ev toplanacak
Slm kizlar nabersiniz bakalim
iyiyiz canım sende ne var ne yok
Selam kızlar. Nasilsiniz? Hafif hafif rüzgar esmeye basladi Allah'tan. Cok sıcak yoksa.
burasıda rüzgarlı iyi oldu biraz nefes alıcaz
slm canım iyiyiz sen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik sürecin

çok şükür iyi gidio büyüyoruz sen nasılsın senin nasıl geçio

arkadaşlar ya benim ufaklık canımı yakıyo nedense... sorun şu ki bi kaç haftadır sırtım ağrıyor akşamları tüm gün oturmak zorunda olduğum bir işte çalşıyorum. tam buna alıştım derken şimdi bebeğim sağ gögsümün altına baskı yapıyo sanki canım acıyo içim mi dar büyüdü sığamıyomu bilemiyorum ama canım yanıyo çok sizede oluyomu

mrb arkadaşlar bugün karnımda hafif hafif acıma hissediyorum saniyelik bişey sizlerdede oluyor mu?cuma günü kontrolüm var dr sorucam ama aynı şeyi yaşayan varmı diye merak ettim

üşütmüş olabilirsin bende üşüyünce karnıma sancı girio

ay saolsun arkadaşın biri vantilatör verdi..süper oldu..benm de vardı da güneşe koymuştum çürümüş yaprakları vantilatörün
Oh iyi hadi :)
Bizde ne klima ne vantilator var. Pişiyoruz. Ama esinti oldu cok sukur. Biraz olsun rahatladım. Güneş mahvediyor herseyi
odamız kuruluyor kızlarrrrrrr
Supeeer :))

Burda da yavaş yavaş esiyor. Yoksa fenaaaa....

Aynı bahsettiğin yerde benimde kramp girer gibi ağrı oluyor. Gaz sancısı gibi. Ya bebek orada yada gercekten gaz bende anlamadım

canım aynı sorun bendede var büyüolar artık böle sıkıntılar yaşamamız normal kendine sıkıntı yapma sonuçta bebişte sıkıntıda küçücük yerde

Öğretmen olan arkadaşlar.simdi biz tatildeyiz ve 32. Hafta tatile denk geliyor. Biz yinede 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu almak icin 32.haftada mı alicaz doktordan

Selam. bende de aynı durum var gündüz oturarak çalışyorum akşamı zor yapıyorum. Önce sağ göğüs altında bir batma başlıyor sonra tam arkasında sırtımda bir acı tarifi yok. Eve gittiğim zaman oturamıyorum ayakta dolaşamıorum sadee yatınca geçiyor.
Ama biş çok hamilede bu var bebeğin pozisyonundan kaynaklı gayet normal. İlerleyen zamanlarda aşağı düşecek yavaş yavaş o zaman rahatlarız sanırım .

merhaba kızlar nasılsınız ben sabah yoğunluğundan bi günaydın bile diyemedim ah bu özel sektör ya 5 kişilik ekipte tek başıma bıraktılar benim gibi hamile kadını çok yoruldum saat daha 2 bile değil ama benim pilim bitti valla kızım da yoruldu sanırım hiç hareketli değil bugün dün aksam çok sağlam bi kasılma yaşadım kızlar annem falan panik oldu sol tarafıma bi toplandı nefes bile alamadım 5 dakika boyunca sonra yavaş yavaş geçti ama korktum baya

odamız kuruluyor kızlarrrrrrr

Oohh sezinim keyfin keyif :)hayirli olsun kuzum bizimde yarin gelcek odamiz ve hemen kurulacak cok heycanliiii

Ahh canim bende 1 haftadir yasiyorum bunu..hergün olmasada diger gün hemen basliyor sag gögsümün alti acimaya ama heralde bebisin kafasi oldugu icin acitiyo baski yapiyor insaallah gecer tatlim cok aciyor biliyorum ama korkma normal

geçmiş olsun canımm dikkat et valla böyle kasılmalara

canım sırt agrısı fazla ayakta kalınca yada ournca oluyo ama benm bebek biraz aşagıda onun için gögse baskı hıssetmıyrm ama yemeği fazla kacırırsam rahtsz olym baya nafasm darlyo ama normal yaşadıklrmz az kaldı buyuyolar 1 hafta diğerini tutmuyo artk

evet kızlar çok heyecan verici Allahım bi akslik vermsınde kızımı orda buyutmek nasıp etsın ama daha goremedım ustalar var ya eşim başlarında 3 gundur nabzım hızlı atıyor çarpıntım var agzımın içi acı sürekli iftara davetlıydık bugun ama iptal ettik birazdan saglık ocagına ınıcem ustalar gıtsın gozlerımın onundn parlak bişeyler gecıyo gıbı oluyo arada tansıyon sanırım

canım beninkide zayıftı doktor bana muzlu süt önerdi ve ben 2 hafat dikkatlii bir şekilde hergün içtim , ve 15 günde bebiş baya toparladı kendini sende deneyebilirisn , hem muzlu sütün tadı da çok güzel

ne demek canım bebeğin kaç gramki doktorun öyle dedi et yemeye çalış mutlaka ceviz ye sütünü ihmal etme

bugün bakıldı bebeğime 1378 grammış... 3 haftalık bir tatil yapmıştık o ara beslenme düzenim biraz değişti ama neyseki proteinim normal değerlerindeydi bir de yumurta ve fındığa alerjim var fazla yiyemiyorum binde bir anca

geçmiş olsun cnm..bu haftalardan itibaren aartabilir diodu nette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…