2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kuzu dikkat et kendine..sıcak havalar ve artık bayağı ağırlaştık..ciddiye almıyoruz bazı şeyleri ama artık kabullenmek lazım biz hamileyiz...ve yetmiyoruz eski günlerde ki gibi değiliz...

evet bende bu takımdan alacam sorması ayıp ne kadara alacaksınız
Pazarlığı kayınpederim yaptı,sıkı pazarlıkçıdır..Beşik ve dolabı aldık sadece şifonyeri almadık,bir de odamıza bambu sepet beşik aldık hepsi 3000 civarından 1500 e indi ama babam sayesinde
odamız kuruluyor kızlarrrrrrr
Bizim kuruldu

canım arada bendede oluyo sanırım tansiyondan oluyo havalarda sıcak dikkat etmemiz lazım

pilim bitmiş bir şekilde bende geldim...

neler aldın kuzucummm

biraz küçük ama çok değil hemen toparlarr sen yemene dikkat edersen

olabılır canım gıt bi ölçtür benmde cıkınca nabzm hızlı atıyo kafam sersem gıbı oluyo bıde bazen ense agrısı oluyo ihmal etme havalardan herhalde ya cok sıcak ya bende 11de mukabeleye gıdym gelınce bazen oluym sıcaktan

neler aldın kuzucummm

ay kendime bişiler aldım kuzu sandalet aldım malum ayaklar 36 numaraydı 38 olmuş...

sonra kardeşime bişiler aldık..cuma günü gidiyo...hediye tarzı falan birde minnakıma atlet alcaktım ona denk geldim 8 tane de atlet ve pijama aldım..2 tane takım aldım..2 tane patik aldım...pek eksiğimiz kalmadı ya..başka da aklıma bişi gelmiyo..sadeec şu biberon emzik tarzı ürünler kaldı onları da gider toplu bir yerden alırım aslında baktım da kararsız kaldım...

yaw kızlar sizler gögüs pompasını manuel mi alacaksınız elektirikli mi?

işin garibi hem zayıf diyor hem de herhangi birşey önermiyor çok sakin bir bayan dr.um o önermeyince ben de sorun değildir herhalde diye düşünüyorum bilemedim ki? muzlu sütü hazır mı alıyorsunuz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz,muzu eriterek...

denemesine deneyeyim de ya sonrada çok kilo alırsa bebişim ben bebek kilolu olur da sezeryan derler diye de çok korkuyorum kızlar

kuzu dikkat et kendine..sıcak havalar ve artık bayağı ağırlaştık..ciddiye almıyoruz bazı şeyleri ama artık kabullenmek lazım biz hamileyiz...ve yetmiyoruz eski günlerde ki gibi değiliz...

bende aynısını bugun eşime dedım canım ıftara gumuşhaneye davetlıydık ya dıyorumkı bız trabzondayız bı ılden bı ıle ıftara mı gıdılır arkaadşlarımız var orda artık ben agırım dedım gecen daga gıttık gıtmesıne ama canım çıktı o dagın arkası gumushane gideriz yavas yavas dıyo dedım hayatım gerçekten agırlaştım sen benı eskısı gibi pıtır pıtır dolaşan kısı sanma bugun çarşıya gıdıcektım 10 kere karar değiştirdim çabuk yoruluyom hemen nesfes nefese kalıyom

bende 37 giyiyodum 39 oldu ayağım terlik aldık bizde geçen gün

güle güle kullan canım sende bebişinde

gögüs pompasıda elektrikli benim ama kendim almadım arkadaşım getirdi onunkini philips avent

nezamannnnnn niye demiyosun hiççç böyle önemlı bır gelışmedne bızı nıye haberdar etmedın

aynen kuzu arabayla gititim arabayla geldim 3 saat dolaşmışım nefesim kesildi...eskiden olsa oooooooo sabah çıkar akşama eve gelirdim ama şimdi olmuyo işte..

gögüs pompasıda elektrikli benim ama kendim almadım arkadaşım getirdi onunkini philips avent

bana da ablam vercek lansinoh elektrikli..evde olcam ama lazım olursa die..süt çok olursa filan sağıp buzluğa atarmışız..

canım aramızda bır gun var sennle kac kg bebegın kı dok zayıf dedi

herkesin ayakları 2 beden büyümüş desene...valla bende elektirikli istiyorum sordum aventinkini 249 lira dedi..

herkesin ayakları 2 beden büyümüş desene...valla bende elektirikli istiyorum sordum aventinkini 249 lira dedi..

manuelde kol biraz ağırıyormuş sanırım valla fiyatları bilmiyorum arkadaş vercem diyince atladım bende

bana da ablam vercek lansinoh elektrikli..evde olcam ama lazım olursa die..süt çok olursa filan sağıp buzluğa atarmışız..

arkadaşta öyle diyo evde olucaz ama fazla olursa buzluğa koymaya iyi oluyomuş bide insan çok bunalırsa bi kaç saat birine bırakıp dışarı çıkabilir süt sağıp bırakırsa

aynen kuzu arabayla gititim arabayla geldim 3 saat dolaşmışım nefesim kesildi...eskiden olsa oooooooo sabah çıkar akşama eve gelirdim ama şimdi olmuyo işte..

bende aksam üstü cıkarm dıyrm carsıya cok sıkıldm gunlerdr evdeym güvenemyrm cıkmaya aksam üstü serınlıkte cıkccm ıftarıda carsıda yapcz cok sıcak ya

nezamannnnnn niye demiyosun hiççç böyle önemlı bır gelışmedne bızı nıye haberdar etmedın
AA sabah yazdım ama sen görmedin sanırımKuruldu çok şükür,bu da bitti Sırada bayramdan sonra alışveriş ve yıkama ütüleme kaldı,inş. onlar da biter de kızımı beklemek kalır sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…