pilim bitmiş bir şekilde bende geldim...
evet kızlar çok heyecan verici Allahım bi akslik vermsınde kızımı orda buyutmek nasıp etsın ama daha goremedım ustalar var ya eşim başlarında 3 gundur nabzım hızlı atıyor çarpıntım var agzımın içi acı sürekli iftara davetlıydık bugun ama iptal ettik birazdan saglık ocagına ınıcem ustalar gıtsın gozlerımın onundn parlak bişeyler gecıyo gıbı oluyo arada tansıyon sanırım
Pazarlığı kayınpederim yaptı,sıkı pazarlıkçıdır..Beşik ve dolabı aldık sadece şifonyeri almadık,bir de odamıza bambu sepet beşik aldık hepsi 3000 civarından 1500 e indi ama babam sayesindeevet bende bu takımdan alacam sorması ayıp ne kadara alacaksınız
Bizim kurulduodamız kuruluyor kızlarrrrrrr
geçmiş olsun canımm dikkat et valla böyle kasılmalara
evet kızlar çok heyecan verici Allahım bi akslik vermsınde kızımı orda buyutmek nasıp etsın ama daha goremedım ustalar var ya eşim başlarında 3 gundur nabzım hızlı atıyor çarpıntım var agzımın içi acı sürekli iftara davetlıydık bugun ama iptal ettik birazdan saglık ocagına ınıcem ustalar gıtsın gozlerımın onundn parlak bişeyler gecıyo gıbı oluyo arada tansıyon sanırım
pilim bitmiş bir şekilde bende geldim...
bugün bakıldı bebeğime 1378 grammış... 3 haftalık bir tatil yapmıştık o ara beslenme düzenim biraz değişti ama neyseki proteinim normal değerlerindeydi bir de yumurta ve fındığa alerjim var fazla yiyemiyorum binde bir anca
neler aldın kuzucummm
canım beninkide zayıftı doktor bana muzlu süt önerdi ve ben 2 hafat dikkatlii bir şekilde hergün içtim , ve 15 günde bebiş baya toparladı kendini sende deneyebilirisn , hem muzlu sütün tadı da çok güzel
kuzu dikkat et kendine..sıcak havalar ve artık bayağı ağırlaştık..ciddiye almıyoruz bazı şeyleri ama artık kabullenmek lazım biz hamileyiz...ve yetmiyoruz eski günlerde ki gibi değiliz...
ay kendime bişiler aldım kuzu sandalet aldım malum ayaklar 36 numaraydı 38 olmuş...
sonra kardeşime bişiler aldık..cuma günü gidiyo...hediye tarzı falan birde minnakıma atlet alcaktım ona denk geldim 8 tane de atlet ve pijama aldım..2 tane takım aldım..2 tane patik aldım...pek eksiğimiz kalmadı ya..başka da aklıma bişi gelmiyo..sadeec şu biberon emzik tarzı ürünler kaldı onları da gider toplu bir yerden alırım aslında baktım da kararsız kaldım...
yaw kızlar sizler gögüs pompasını manuel mi alacaksınız elektirikli mi?
Pazarlığı kayınpederim yaptı,sıkı pazarlıkçıdır..Beşik ve dolabı aldık sadece şifonyeri almadık,bir de odamıza bambu sepet beşik aldık hepsi 3000 civarından 1500 e indi ama babam sayesinde
Bizim kuruldu
bende aynısını bugun eşime dedım canım ıftara gumuşhaneye davetlıydık ya dıyorumkı bız trabzondayız bı ılden bı ıle ıftara mı gıdılır arkaadşlarımız var orda artık ben agırım dedım gecen daga gıttık gıtmesıne ama canım çıktı o dagın arkası gumushane gideriz yavas yavas dıyo dedım hayatım gerçekten agırlaştım sen benı eskısı gibi pıtır pıtır dolaşan kısı sanma bugun çarşıya gıdıcektım 10 kere karar değiştirdim çabuk yoruluyom hemen nesfes nefese kalıyom
bende 37 giyiyodum 39 oldu ayağım terlik aldık bizde geçen gün
güle güle kullan canım sende bebişinde
gögüs pompasıda elektrikli benim ama kendim almadım arkadaşım getirdi onunkini philips avent
işin garibi hem zayıf diyor hem de herhangi birşey önermiyor çok sakin bir bayan dr.um o önermeyince ben de sorun değildir herhalde diye düşünüyorum bilemedim ki? muzlu sütü hazır mı alıyorsunuz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz,muzu eriterek...
denemesine deneyeyim de ya sonrada çok kilo alırsa bebişim ben bebek kilolu olur da sezeryan derler diye de çok korkuyorum kızlar
bende 37 giyiyodum 39 oldu ayağım terlik aldık bizde geçen gün
güle güle kullan canım sende bebişinde
gögüs pompasıda elektrikli benim ama kendim almadım arkadaşım getirdi onunkini philips avent
canım aramızda bır gun var sennle kac kg bebegın kı dok zayıf dedi
herkesin ayakları 2 beden büyümüş desene...valla bende elektirikli istiyorum sordum aventinkini 249 lira dedi..
bana da ablam vercek lansinoh elektrikli..evde olcam ama lazım olursa die..süt çok olursa filan sağıp buzluğa atarmışız..
aynen kuzu arabayla gititim arabayla geldim 3 saat dolaşmışım nefesim kesildi...eskiden olsa oooooooo sabah çıkar akşama eve gelirdim ama şimdi olmuyo işte..
AA sabah yazdım ama sen görmedin sanırımnezamannnnnn niye demiyosun hiççç böyle önemlı bır gelışmedne bızı nıye haberdar etmedın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?