1378 gram canım senin bebeğin nnasıl?
pekı nezaman gıttn dok 8gun önce gıttm 29 +6 dedeı 1250 grmdı ıyı normal dedı dok ama şimdi kılo almıstr
işin garibi hem zayıf diyor hem de herhangi birşey önermiyor çok sakin bir bayan dr.um o önermeyince ben de sorun değildir herhalde diye düşünüyorum bilemedim ki? muzlu sütü hazır mı alıyorsunuz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz,muzu eriterek...
denemesine deneyeyim de ya sonrada çok kilo alırsa bebişim ben bebek kilolu olur da sezeryan derler diye de çok korkuyorum kızlar
yanı burdakı takvım 2gun önde gıdıyo benden ama bılmyrm ultrason nekadar dogru bende üzülmştm dok ıyı dedı ama burdakı arkdaslara göre zayıf dıye sızınkı takvımle aynı mı
ben kendim hazırlıyorum , canım günlük süt alıyorum muzu içine atıp blender e çekip hergün taze hazırlayıp içiyorum . çok kilo alması olurmu bilm,iyorum ben böle devam ediyorum hala bayramdan sonra yine gidicem bakalım o zanda muzlu süte başlayalı 1 ay olmuş olucak o zaman belli olur ?
densiz kızım millet banada öyle diyolar da benim cüssem farklı belki yada ne biliyim iç karnım dar milletin ağzı torba değilki
takvimle aynı sanırım tahmini doğum tarihi 7 ekim dedi en son. bugün gittik doktora kontrolümüz vardı, geçen hafta pazartesi günü 1289 gramdı 100gram almış gelişiyor diye bişey demedi ama evet burada yazılanları okuyunca acaba dedim bir an ? neyse çok geri değil galiba yoksa doktor mutlaka bişeyler söylerdi
ay canım millet nasıl dieceğini şaşaırıp emin ol onada en başından demişleridir ne kadar büyük die bende öle kuaföre gittim kaç aylıksın dedi 7 aylığım dedim aaa ben 9 aylık sandımaa dedşm bende benim karnım dışa büüyükmüş yapaabileceğim bişi yok dedim böle konuşuolar ya he bide ne iş yerimde öle doğum yapıp gelmiş insan lar var ve düşün benim hamile halim onlardan daha zayıf duruodur durup durup şişko şişko ulan varya uçasım gelio varya takmamak lazım canım en güzeli
şu muzlu sütü bir hafta denesek mi acaba panikli?
pekı nezaman gıttn dok 8gun önce gıttm 29 +6 dedeı 1250 grmdı ıyı normal dedı dok ama şimdi kılo almıstr
ben kendim hazırlıyorum , canım günlük süt alıyorum muzu içine atıp blender e çekip hergün taze hazırlayıp içiyorum . çok kilo alması olurmu bilm,iyorum ben böle devam ediyorum hala bayramdan sonra yine gidicem bakalım o zanda muzlu süte başlayalı 1 ay olmuş olucak o zaman belli olur ?
Güle güle kullan canım.ay kendime bişiler aldım kuzu sandalet aldım malum ayaklar 36 numaraydı 38 olmuş...
sonra kardeşime bişiler aldık..cuma günü gidiyo...hediye tarzı falan birde minnakıma atlet alcaktım ona denk geldim 8 tane de atlet ve pijama aldım..2 tane takım aldım..2 tane patik aldım...pek eksiğimiz kalmadı ya..başka da aklıma bişi gelmiyo..sadeec şu biberon emzik tarzı ürünler kaldı onları da gider toplu bir yerden alırım aslında baktım da kararsız kaldım...
yaw kızlar sizler gögüs pompasını manuel mi alacaksınız elektirikli mi?
arkadaşlar bebekler 18. haftaya kadar birbirine yakın gramlarda olur ama sonrasında ırk cinsiyet genetik özellikler devreye girer ve her bebek kendine özgü bi kiloda olurmuş. biz geçen hafta 29+1 de gittik 1650 gr boyuda 41 cm dedi 3 hafta önde dedi doktor ben endişelendin önce sonra bu açıklamayı yaptı babamız 1,95 ben 1.70 kilolarımızında maşallahı var :) yani sizden ufak bi bebek beklenmez dedi o yüzden kızlar hemen endişelenmeyin bebişler zayıf diye siz aileniz zayıfsa çok iri bebek beklemeyin. gerçi ben yememe çok özen gösteriyorum hergün bir haşlanmış yumurta süt yoğurt peynir tahin pekmez et ve ceviz bunları kesin yiyorum ve mümkün oldukça soluma yatıyorum
arkadaşlar bebekler 18. haftaya kadar birbirine yakın gramlarda olur ama sonrasında ırk cinsiyet genetik özellikler devreye girer ve her bebek kendine özgü bi kiloda olurmuş. biz geçen hafta 29+1 de gittik 1650 gr boyuda 41 cm dedi 3 hafta önde dedi doktor ben endişelendin önce sonra bu açıklamayı yaptı babamız 1,95 ben 1.70 kilolarımızında maşallahı var :) yani sizden ufak bi bebek beklenmez dedi o yüzden kızlar hemen endişelenmeyin bebişler zayıf diye siz aileniz zayıfsa çok iri bebek beklemeyin. gerçi ben yememe çok özen gösteriyorum hergün bir haşlanmış yumurta süt yoğurt peynir tahin pekmez et ve ceviz bunları kesin yiyorum ve mümkün oldukça soluma yatıyorum
Biraz ütü yapıp geldim ama mahvoldum. Bu sıcakta ütü zor oluyor ama yapmalıyım da. Yığıldı yani.
Ben biberon ve emziği doğumdan sonra alayım diyorum. Göğüs pompasına da herhalde ondan sonra bakarım. Çünkü mama vermek istemiyorum 6 ay kadar. E pompaya da hemen gerek olmaz herhalde çünkü evde Bebeğimle olacağım kısmetse.
Slm kızlar ben geldimdün ve bugün işler uyuz bi şekilde yoğun çok giremedim.
Sezin ve Catbaby hayırlı olsun bebişlerinizin odası güle güle iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah
kesinlikle gününde gitmeli normali o ben çok korkuyorum erken doğum yapmaktan çünkü mecburum sezeryan yapmaya ya aniden olmadık bir yerde sancım tutarsa falan bu düşünce çok korkutuyor benidoğru dedin cnm..arkadaşım da var sizin gibiler maşallahları var karı koca, bebek 1 ay erken doğdu ama ne sarılık ne küvez maşallah..zaten 2 hafta önden gidiyomuş, kilosu filan da tam iyiydi..sennki hakkaten önden gidio, çünkü ben geçen cmt yani 30+4 te gittim 1585 ti..ama ben normal doğum açısından kilosunun normal olmasından yanayım tabi benm boy 1.65 senn maşallahın var doğurursun çatır çatır..
maşallah size :) bense kısa boylu ve kilolu bir anneyim ama doktorumuz yavrumuzun zayıf olduğunu söyleyince endişelendim sorun olur mu dedim o da yooo uzun ince bir oğlunuz olacak diyerek güldürdü beni. babasına çekecek galiba boyu ama kilosu ikimize de çekmiyor anlaşılan çünkü eşim de ben de boylarımıza göre epey kiloluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?