2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

oh olsun biraz da olsa yapmışsın eline sağlık bu sıcakta iyi cesaret şimdi canım tecrübeli anneler şöle söylüyolar, ilk zamanlar süt az geliyo olabilirmiş ve bebiş daha tam ememiyormuş ama bu bazen olan bir durum sakın hep olan bişi gibi algılanmasın bu durumlarda pompa çok işe yarıyomuş çünkü çektiği için sütün gelmesini sağlıyomuş bu birincisi, ikincisi sütün çok olurda bebişin az içerse ki bazen tam ağızlarına alamıyolarmış vs alışma süreci varmış işte o zamanda fazla sütü sağmak gerekiyomuş çünkü sağılmayan süt annede ateş, sıtma ve göğüs ağrısı yapıyomuş, bunlar benim çevdemdekilerin bahsettikleri, o nedenle ben otomatik bi pompa aldım içinde biberon hediyeside vardı zaten bi taşla iki kuş vurmuş oldum, ayrıca ihtiyaç halinde zaten heryerde satılıyolar biri gidip alır çok kafaya takılcak bişi değil bu bence, ben sadece biraz pimpirik ve tezcanlı olduğum için önceden almak istedim

kızlar daha temızlenmedı ama paylaşıyorum sızınle

Eklentiler

• $IMG_0228.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_0229.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_0230.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 39
nezamannnnnn niye demiyosun hiççç böyle önemlı bır gelışmedne bızı nıye haberdar etmedın

Slm kızlar ben geldimdün ve bugün işler uyuz bi şekilde yoğun çok giremedim.

Sezin ve Catbaby hayırlı olsun bebişlerinizin odası güle güle iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah
Kendi adıma çok teşekkür ederim canım,canlarımız sağlıcakla kullanırlar inşallah
Bu da kızımın odasının son hali,sonradan çamaşır sepeti falan da gelecek.

oyy yerim ben o kocayanaklarını...cnm ben büyük olduğu için erken doğdu demedim..onu bilmiorum..:44:ama sennki gibi büyük bebekli normal zamanında doğuran bisürü kişi var merak etme..sezeryan olman gerekiyorsa da zaten dielim ki sancın tuttu öyle pıt die inmio ya bu veletler, başlar başlamaz hastaneye gidersin, zaten ilk doğumda sancı süresi 12 saati bulabiliyomuş, hemen alıverirler bebikini..bizim bi arkadaşın kızı oldu maşallah 53 cm..kocaman bebek..oyy yerim ben..büyük doğan bebeğin de doğumdan sonra bakımı büyümesi kolay oluyo diolar..ablamın bi arkadaşı gecen 4.600 oğluş doğurmuş normalledr diomuş ki "bakın işte bebek dediğin böyle olur ver eline çantayı okula gitsin"

özledik seni topiğin kokoş gebişi

bende sizi özledim yaa muhabbeti özledim vala, bide bugün canım da sıkkın kocayla kapıştım kaynananın yazlığa gelmediniz bu sene hiç muhabbetinden, baya bi bunaldığımı hissettim bi an, bakalım sonuç nereye varcak
ah canım yaa, öle kötü şeyler aklına getirme kısmette ne olcaksa o olcak, erken doğumu unut sen yok öle bişi ne biliyon kızının rejim yapçanı yahu belli mi olur senin doktorun bakış açısıdır o hehehe, takılma sen böle şeylere orası hiç belli olmaz canım benim

yoo öyle düşünme benim dayımın kızı var bebekliğinde yanakları sarkıyordu tombiş tombişti ama şimdi upuzuuun incecik bi genç kız, sağlıklı olsunlar da başka endişem yok, inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı

:):) ay canım ben çok panikim sanki sancım gelirse hemen doğcak gibi geliyo bana..bende tombiş bebek seviyorum aslında yıkarken falan ele avuca gelsin ben incecik bacaklı olsa altını bile değiştiremem kırılır diye korkarım Allah dağına göre kar veriyo galiba o yüzden bizimkisi tombiş gelicek annesi rahat rahat baksın diye ona :) arkadaşının bebişinede maşallah büyümüşte doğmuş o :)

canım bende 2 hafta için öle bariz bir kilo artışı olmadı bilmiyorum devamında ne olur tabi ? ama bu aylardan sonra kilo alımı istesekde istemsekde artıcak tabi ,önemli olan sağlık tabi sen doktoruna danış bir istersen ...

Slm kızlar ben geldimdün ve bugün işler uyuz bi şekilde yoğun çok giremedim.

Sezin ve Catbaby hayırlı olsun bebişlerinizin odası güle güle iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah
hoşgeldin canımmm hamile şu kadın az çalışsın demez ki kimse ayy bana bişeyler oluyo numarasını da yapamıyoruz ki ahh biraz gözü açık olmak lazım ama nerdeeeeeeeee
özledik seni topiğin kokoş gebişi
cullucan bak bi tek ben kokoş oldugunuu düşünmüyorum demek ki

Kendi adıma çok teşekkür ederim canım,canlarımız sağlıcakla kullanırlar inşallah
Bu da kızımın odasının son hali,sonradan çamaşır sepeti falan da gelecek.Eki Görüntüle 768696
sezin ve caty insanı özendiriyosunuz çok fena yaaaaa ben oda yapmıcaktım sizin yüzünüzden acaba mı diyorum şimdi
güle güle kullansın kuzularınız canım. gerçekten çok güzel olmuş odalarınız

nezamannnnnn niye demiyosun hiççç böyle önemlı bır gelışmedne bızı nıye haberdar etmedın

hayırlı olsun cn güle güle büyüsün prenses..
Teşekkür ederim canım,amin inşallah..
Sağol canım,eğer oda varsa neden olmasın?Sen de şirin bir oda yapıver

kız cullucan kokoş olmasın da kim olsun..geçen şık emzire sütyeni aramıyo muydu bu hatun..

buldun mu kızz kokoş versene adresi biz de bakalım

Teşekkür ederim canım,amin inşallah..

Sağol canım,eğer oda varsa neden olmasın?Sen de şirin bir oda yapıver
insan özeniyo tabii ama kiradayım canım ben ve bebeğin beşiğini yatak odamıza koyucaz müsait genişlikte odamız.
o yüzden vazgeçiyorum yoksa çok güzel şeyler var aklımda ama
beşik ve gardrop alıcam ben sadece.
seninki hangi markaydı sormuştum galiba ama :) belis değil di mi bu?

süper olmuş bebiş+çocuk odası ilerdede rahat kullanır, güle güle kullanın canım, bizde öle bi sandalye yaptırdık biliyonmu

Bu da kızımın odasının son hali,sonradan çamaşır sepeti falan da gelecek.Eki Görüntüle 768696
süper çok tatlı pembiş pembiş olmuş, hadi bakalım odalarda geldi artık geriye eşyaların yerleştirilmesi kaldı güle güle kullanın canım iyi günlerde inşallah

yok anam demiyolar, vala yoruldum ya ama saat 15:00 da dedim ben paydos ediyom kk ya geçiyommmmm ne işiniz varsa yarın söleyin yeter beee buda bi can hatta iki can, hakkat yaa, kokoş oldum yeminlennn ama olsun zaten inkar etmiyom çok aşırı kokoş sayılmam belkim ama ne bilim süse püse pek bi düşkünüm hehee

kız cullucan kokoş olmasın da kim olsun..geçen şık emzire sütyeni aramıyo muydu bu hatun..

buldun mu kızz kokoş versene adresi biz de bakalım
culluuuuu çıtayı o kadar yükselttin mi kıss

işte Allah bilmiş de erkek vermiş size kocana acıdı demek adam sırf süse püse çalışcak
iki erkek arasında pek kıymetli olursun sen şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…