Biraz ütü yapıp geldim ama mahvoldum. Bu sıcakta ütü zor oluyor ama yapmalıyım da. Yığıldı yani.
Güle güle kullan canım.
Ben biberon ve emziği doğumdan sonra alayım diyorum. Göğüs pompasına da herhalde ondan sonra bakarım. Çünkü mama vermek istemiyorum 6 ay kadar. E pompaya da hemen gerek olmaz herhalde çünkü evde Bebeğimle olacağım kısmetse.
nezamannnnnn niye demiyosun hiççç böyle önemlı bır gelışmedne bızı nıye haberdar etmedın
Kendi adıma çok teşekkür ederim canım,canlarımız sağlıcakla kullanırlar inşallahSlm kızlar ben geldimdün ve bugün işler uyuz bi şekilde yoğun çok giremedim.
Sezin ve Catbaby hayırlı olsun bebişlerinizin odası güle güle iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah
kızlar daha temızlenmedı ama paylaşıyorum sızınle
kesinlikle gününde gitmeli normali o ben çok korkuyorum erken doğum yapmaktan çünkü mecburum sezeryan yapmaya ya aniden olmadık bir yerde sancım tutarsa falan bu düşünce çok korkutuyor beniilk doğumum Allah herkese zamanında kucağına aldırsın bebeklerini
şanslısınız canım bebişlerinizde şanslı olcak :) benim kızım için doktor koca yanaklı ve koca ayaklı bir kız geliyor dedi :)yavrum benim ömrü rejim yapmakla geçicek
Kendi adıma çok teşekkür ederim canım,canlarımız sağlıcakla kullanırlar inşallah
Bu da kızımın odasının son hali,sonradan çamaşır sepeti falan da gelecek.Eki Görüntüle 768696
özledik seni topiğin kokoş gebişi
ah canım yaa, öle kötü şeyler aklına getirme kısmette ne olcaksa o olcak, erken doğumu unut sen yok öle bişikesinlikle gününde gitmeli normali o ben çok korkuyorum erken doğum yapmaktan çünkü mecburum sezeryan yapmaya ya aniden olmadık bir yerde sancım tutarsa falan bu düşünce çok korkutuyor beniilk doğumum Allah herkese zamanında kucağına aldırsın bebeklerini
şanslısınız canım bebişlerinizde şanslı olcak :) benim kızım için doktor koca yanaklı ve koca ayaklı bir kız geliyor dedi :)yavrum benim ömrü rejim yapmakla geçicek
kesinlikle gününde gitmeli normali o ben çok korkuyorum erken doğum yapmaktan çünkü mecburum sezeryan yapmaya ya aniden olmadık bir yerde sancım tutarsa falan bu düşünce çok korkutuyor beniilk doğumum Allah herkese zamanında kucağına aldırsın bebeklerini
oyy yerim ben o kocayanaklarını...cnm ben büyük olduğu için erken doğdu demedim..onu bilmiorum..:44:ama sennki gibi büyük bebekli normal zamanında doğuran bisürü kişi var merak etme..sezeryan olman gerekiyorsa da zaten dielim ki sancın tuttu öyle pıt die inmio ya bu veletler, başlar başlamaz hastaneye gidersin, zaten ilk doğumda sancı süresi 12 saati bulabiliyomuş, hemen alıverirler bebikini..bizim bi arkadaşın kızı oldu maşallah 53 cm..kocaman bebek.. oyy yerim ben..büyük doğan bebeğin de doğumdan sonra bakımı büyümesi kolay oluyo diolar.. ablamın bi arkadaşı gecen 4.600 oğluş doğurmuş normalle dr diomuş ki "bakın işte bebek dediğin böyle olur ver eline çantayı okula gitsin"
canım sen de bu her gün içtiğin muzlu süt yüzünden ani kilo artışı oldu mu peki ben hipotiroid hastası olduğum için kıloma da ekstra dikkat etmek zorundayım zor veriyorum çünkü bu zamana kadar ii geldim 28.hftam yarın doluyo ve 6 kılo aldım anıden sonaylarda aniden almak istemiyorum
hoşgeldin canımmm hamile şu kadın az çalışsın demez ki kimse ayy bana bişeyler oluyo numarasını da yapamıyoruz ki ahh biraz gözü açık olmak lazım ama nerdeeeeeeeeeSlm kızlar ben geldimdün ve bugün işler uyuz bi şekilde yoğun çok giremedim.
Sezin ve Catbaby hayırlı olsun bebişlerinizin odası güle güle iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah
cullucan bak bi tek ben kokoş oldugunuu düşünmüyorum demek kiözledik seni topiğin kokoş gebişi
sezin ve caty insanı özendiriyosunuz çok fena yaaaaaKendi adıma çok teşekkür ederim canım,canlarımız sağlıcakla kullanırlar inşallah
Bu da kızımın odasının son hali,sonradan çamaşır sepeti falan da gelecek.Eki Görüntüle 768696
nezamannnnnn niye demiyosun hiççç böyle önemlı bır gelışmedne bızı nıye haberdar etmedın
Teşekkür ederim canım,amin inşallah..hayırlı olsun cn güle güle büyüsün prenses..
Sağol canımhoşgeldin canımmm hamile şu kadın az çalışsın demez ki kimse ayy bana bişeyler oluyo numarasını da yapamıyoruz ki ahh biraz gözü açık olmak lazım ama nerdeeeeeeeee
cullucan bak bi tek ben kokoş oldugunuu düşünmüyorum demek ki
sezin ve caty insanı özendiriyosunuz çok fena yaaaaaben oda yapmıcaktım sizin yüzünüzden acaba mı diyorum şimdi
güle güle kullansın kuzularınız canım. gerçekten çok güzel olmuş odalarınız
Kendi adıma çok teşekkür ederim canım,canlarımız sağlıcakla kullanırlar inşallah
hoşgeldin canımmm hamile şu kadın az çalışsın demez ki kimse ayy bana bişeyler oluyo numarasını da yapamıyoruz ki ahh biraz gözü açık olmak lazım ama nerdeeeeeeeee
sezin ve caty insanı özendiriyosunuz çok fena yaaaaaben oda yapmıcaktım sizin yüzünüzden acaba mı diyorum şimdi
insan özeniyo tabii ama kiradayım canım ben ve bebeğin beşiğini yatak odamıza koyucaz müsait genişlikte odamız.Teşekkür ederim canım,amin inşallah..
Sağol canım,eğer oda varsa neden olmasın?Sen de şirin bir oda yapıver
süper olmuş bebiş+çocuk odası ilerdede rahat kullanır, güle güle kullanın canım, bizde öle bi sandalye yaptırdık biliyonmukızlar daha temızlenmedı ama paylaşıyorum sızınle
süper çok tatlı pembiş pembiş olmuş, hadi bakalım odalarda geldi artık geriye eşyaların yerleştirilmesi kaldıKendi adıma çok teşekkür ederim canım,canlarımız sağlıcakla kullanırlar inşallah
yok anam demiyolar, vala yoruldum ya ama saat 15:00 da dedim ben paydos ediyom kk ya geçiyommmmm ne işiniz varsa yarın söleyin yeter beeehoşgeldin canımmm hamile şu kadın az çalışsın demez ki kimse ayy bana bişeyler oluyo numarasını da yapamıyoruz ki ahh biraz gözü açık olmak lazım ama nerdeeeeeeeee
culluuuuu çıtayı o kadar yükselttin mi kısskız cullucan kokoş olmasın da kim olsun..geçen şık emzire sütyeni aramıyo muydu bu hatun..
buldun mu kızz kokoş versene adresi biz de bakalım
işte Allah bilmiş de erkek vermiş size kocana acıdı demeksüper olmuş bebiş+çocuk odası ilerdede rahat kullanır, güle güle kullanın canım, bizde öle bi sandalye yaptırdık biliyonmu
süper çok tatlı pembiş pembiş olmuş, hadi bakalım odalarda geldi artık geriye eşyaların yerleştirilmesi kaldıgüle güle kullanın canım iyi günlerde inşallah
yok anam demiyolar, vala yoruldum ya ama saat 15:00 da dedim ben paydos ediyom kk ya geçiyommmmm ne işiniz varsa yarın söleyin yeter beeebuda bi can hatta iki can , hakkat yaa, kokoş oldum yeminlennn ama olsun zaten inkar etmiyom çok aşırı kokoş sayılmam belkim ama ne bilim süse püse pek bi düşkünüm hehee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?