2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
adiecimm ev bızım kendımızın oyuzden sağlam bişey alalımda kullansın dedık epey benım ablamlar tek beşikle buyutup 3,4 yaşlarında oda aldılar hem anne babanın odasından oyle ayırdılar yoksa hala onlarla yatacaktılar,aslında boyle bır oda aklı başındayken alıcaktık şimdi vurucak ouncagıı kırıcak ama pek kıymet bılmıcek ama 2 iş olmasın dedık yatagıda buyuyo koca kız oluncaya kadar kullancak artık Allah nasıp ederse

Allah gönlüne göre verir inş. canım.Ben de sadece onları aldım çünkü odası küçük,alan daralsın istemedim.Çamaşır oyuncak sepeti de koyucam inş. Bi de bir berjer atarım belki ilerde.Şimdilik bizim odamızda sepet beşiği olacak.Markası Hugglo canım.

kız cullucan kokoş olmasın da kim olsun..geçen şık emzire sütyeni aramıyo muydu bu hatun..

buldun mu kızz kokoş versene adresi biz de bakalım

heheh, ivitttt ben arıyodum, arayan buluyo mevlasınıda belasınıda derler ya buldum zati giymiyecem o penye düz sütyenleri banane yaa, bitek evde giyerim vala o kadar, bu cumartesi gidip alcak kısmetse şık olanlardan iki tane bakın canım bakın aşağıda sitenin ismi, nişantaşında yerleri var orası bana yakın ordayım cumartesi doktordan sora, vala o penyelerden aldım bitane eminönünden organikmiş te bilmem nede neyse işte bitane bulunsun evde giyerim dedim şimdik ilk zamanlar millet geçmiş olsuna gelir ozaman giyerik sora fıydırırım onu bi kenara şıkları giyerimm

Chezmam Butik | Hamile İç Giyim - Organik ve Antibakteriyel Anne ve Bebek Ürünleri

sağolasın şekerm inş. hepimiz guzel gunlerde kullanırız ama tuhaf oldum duygulandım odada gelınce ne bıleyım

kızlar daha temızlenmedı ama paylaşıyorum sızınle

çok güzel cnm güzel günlerde kullansın..sade hoşmuş..ama ben de herhalde ablanlar gibi yapcam..ev bizim gerçi ama dediğin gibi aklı ersin de öyle yapalım dedik oda filan..zaten hemen ayıramam gibi geliyo ben..en az 1 yaş..ona bile emin değilim..:26:

pompaya gerek olursa da biri çıkar alır gelir var heryerde eczanede e bebekte filan..ablam vermicek olsaydı ben de hemen almayı düşünmüodum..
Bende öyle diyorum :))

Dediğin gibi canım 2-3 gömlek 2-3 pantolon azalıyor en azından.
Canım bende öyle duydum ama tavuklunun da dediği gibi her yerde oldugu icin gerekirse alırım diye düsundum. Belki sütüm iyi gelir ve bebeğim de iyi emer. Pompaya falan gerek kalmaz. Esime de söylesem o da rahat, alırım ben sana gerek olursa der. Aslında bende hersey hazır olsun istiyorum, biraz fazla düşünürüm herseyi ama bu konuda artık bekleyeceğim herhalde :))

Sezincim fotolarını cepten göremiyorum. Birazdan pc'ye girip bakarım :))

ben ılk başta oyle dedım aklı erınce ona boyle oda alaım dıye park yatak alalım ama dolap mecbur alıcaktık kendıd dolabımıza bız sıgaıyoruz e düşündük ettık eşim çok heveslı hep dıyorum o benden hevesli caploonba dan alıcakttık daha cıcılı biciliydi fıyatda uygundu ama sonnra bu beyazları gorunce odada musait olunca alalım kullansın artık vurup kırılanı tamır edıcez

Ben oda yaptım ama sanırım 7-8 ay kızım odasını kullanamayacak ama gardrobunun olması iyi oldu,bizim yatak odasında kalacak sonra ayırırız.Ben de sezin gibi eğer kızım çok yaramaz olursa keşif aşamasında odasına oyuncakları falan vurur yıpranır diye düşündüm ve belki beğenmez dedim bu nedenle 4-5 senelik bir oda aldık,inş. okul zamanında genç odası alırız.Allah o günleri de göstermeyi nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
güle güle kullansın canım. bu arada o pembiş koltuga bayıldımmmmmmmmmmmm kızını alıp kucağına sallanıcaksın he ne güzel
amin canım sağol. bi de o markaya bi bakayım bakalım bursa da var mı yok mu.

ayyy o sütyenleri ben de hiç sevmem burda ben de buldum süngerlilerden alıcam bi kaç tane
işin içine hamile ya da emziren girdi mi bu firmalar fiyatlarda coşuyo valla. bi sütyen en ucuz 50 tl idi.

baktım cnm..şıklar hakkaten..ama çıtayı da bu kadar yükseltme senn oğlan kız beğenmicek soora..

çok güzel bayıldım tam benim istediğim gibi yaaa sandalyen yansın sallanan sanırım ya Alah ağız tadıyla kuzucuğunla kullanmayı nasip etsin ne kadara mal oldu bu oda sorması ayıptır :)

Daha guzelleri Allaım sızlere nasıp etsın amın canım oda 4 bın, sandalye ,550tl,cibinlikte 150 tl

o zaman allah size en kısa sürede güzel bi ev nasib etsin canım inşallah o zaman gönlüne göre bi oda yaparsın bebişine

culluuuuu çıtayı o kadar yükselttin mi kıss

işte Allah bilmiş de erkek vermiş size kocana acıdı demek adam sırf süse püse çalışcak
iki erkek arasında pek kıymetli olursun sen şimdi
ya napıyım yaa, şık ve seksi bişiler olsun dedim malum lohusa dönemini çabuk atlatmak lazım aşnefişne olaylarıevet ya Allah acımış bence benim kocaya cidden kurtuldu adam yoksa benim kızım olsa artık napardım bilmiyorum

yaa bu kadın kısmının çenesi durmuyo ki anam..bakıyom bakıyom bulamıyom..dur bi daha bakim..
hahahaha

sağolasın şekerm inş. hepimiz guzel gunlerde kullanırız ama tuhaf oldum duygulandım odada gelınce ne bıleyım
dimi benim gözlerim sulanmıştı böle ağlamamak için zor tuttum kendimi ustalar ordaykene, şimdi her bişi alışımda içim içime sığmıyo, çok duygulanıyommmm

kızzzzz 1 yaşmı olmazzzz, doktorlar en az4 enfazla 6 ayda ayırın odaları diyolar, sora çocuk ayrılmak istemiyomuş çünkü anne baba yanından, yada kocişle arkadaş kalmaya devam edersiniz söliyim yani

Kendi adıma çok teşekkür ederim canım,canlarımız sağlıcakla kullanırlar inşallah
Bu da kızımın odasının son hali,sonradan çamaşır sepeti falan da gelecek.Eki Görüntüle 768696
Cok guzel ... Hayırlı ve guzel günlerde kullanın insallah canım.

Ay Dr süper demiş :))
Bizim de bebek buyuk olabilir ... Gerçi bu kadar olmasa da. Anne 178 baba 183. Zaten esim de iri doğmuş. Kardesim de öyle. Yani Dayıya benzerse iri bebek olabilir. Kardesim 190 :)
Hepsi de normal doğumla olmuşlar :)) bizler korkuyoruz galiba nasıl doğacak bu bebekler diye.

baktım cnm..şıklar hakkaten..ama çıtayı da bu kadar yükseltme senn oğlan kız beğenmicek soora..

doru vala benim gibi kokoş bi hatun arar durur orda babası devreye girer aman oğlum ben yandım sen yanma diye vala hamiş yada lohusa olunca bu kıyafetler pek bi dandik oluyo ya, sinir oluyorum bide fiyatları uçuruyolar hem kalite yok hem fiyat tavan mecbursun çünkü almaya başka alternatifin yok, hamişsen yada lohusaysan şık olmıcaz anlamına gelmemesi lazım dimi hemen bizi anniş moduna sokuyolar ya, belki biz süslü anniş olcazzz

ben geldimmmm. geçmişi okumadım okumaya halim yok valla. işyeri çok yoğundu bugün neler kaynattınız bakalım ?
hoşgelsin canım, sezin ve catbaby nin bebiş odaları gelip kurulmuş, sebiyi gördüm bir ara burda ama yok şindi hem eve geçmiş hem net almış hatun ama yok burda nerde kız bu hatun niye sallıyo bizi

kızlar yataşta yatak sordum 600 tl dedı obowwwwwwwww ben 3 yıl once bu fıyata kendı yatagımızı almıtım ne kadar pahalı sızler yatagı ne yapmayı dusunuyorsunuz taçtan uyku setı sordum oda 195 dedı eksık bıtmez sankı

sezin ve catbaby bebişlerinizin odası hayırlı olsun kızlar güzel günlerde güle güle kullanın inş. sebiyi bende çok merak ettim yaa nerdeymiş rapormu almış ağrısı nasıl olmuş sebiiii duy kız biziiiiiii:26:

çok sağol canım iyi dileklerin için
bak şimdi çok güzel bi konuya barnah bastınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…