sezin ya senn bebeğin odası nerde ben göremedim..:44:
Allah gönlüne göre verir inş. canım.Ben de sadece onları aldım çünkü odası küçük,alan daralsın istemedim.Çamaşır oyuncak sepeti de koyucam inş. Bi de bir berjer atarım belki ilerde.Şimdilik bizim odamızda sepet beşiği olacak.Markası Hugglo canım.insan özeniyo tabii ama kiradayım canım ben ve bebeğin beşiğini yatak odamıza koyucaz müsait genişlikte odamız.
o yüzden vazgeçiyorum yoksa çok güzel şeyler var aklımda ama
beşik ve gardrop alıcam ben sadece.
seninki hangi markaydı sormuştum galiba ama :) belis değil di mi bu?
kız cullucan kokoş olmasın da kim olsun..geçen şık emzire sütyeni aramıyo muydu bu hatun..
buldun mu kızz kokoş versene adresi biz de bakalım
niye goremedın canım yenı paylaştım bır ıkı sayfa gerıde kalmıştır çogu çogu
sağolasın şekerm inş. hepimiz guzel gunlerde kullanırız ama tuhaf oldum duygulandım odada gelınce ne bıleyımsüper olmuş bebiş+çocuk odası ilerdede rahat kullanır, güle güle kullanın canım, bizde öle bi sandalye yaptırdık biliyonmu
süper çok tatlı pembiş pembiş olmuş, hadi bakalım odalarda geldi artık geriye eşyaların yerleştirilmesi kaldıgüle güle kullanın canım iyi günlerde inşallah
yok anam demiyolar, vala yoruldum ya ama saat 15:00 da dedim ben paydos ediyom kk ya geçiyommmmm ne işiniz varsa yarın söleyin yeter beeebuda bi can hatta iki can , hakkat yaa, kokoş oldum yeminlennn ama olsun zaten inkar etmiyom çok aşırı kokoş sayılmam belkim ama ne bilim süse püse pek bi düşkünüm hehee
kızlar daha temızlenmedı ama paylaşıyorum sızınle
Bende öyle diyorum :))pompaya gerek olursa da biri çıkar alır gelir var heryerde eczanede e bebekte filan..ablam vermicek olsaydı ben de hemen almayı düşünmüodum..
oh olsun biraz da olsa yapmışsın eline sağlık bu sıcakta iyi cesaretşimdi canım tecrübeli anneler şöle söylüyolar, ilk zamanlar süt az geliyo olabilirmiş ve bebiş daha tam ememiyormuş ama bu bazen olan bir durum sakın hep olan bişi gibi algılanmasın bu durumlarda pompa çok işe yarıyomuş çünkü çektiği için sütün gelmesini sağlıyomuş bu birincisi, ikincisi sütün çok olurda bebişin az içerse ki bazen tam ağızlarına alamıyolarmış vs alışma süreci varmış işte o zamanda fazla sütü sağmak gerekiyomuş çünkü sağılmayan süt annede ateş, sıtma ve göğüs ağrısı yapıyomuş, bunlar benim çevdemdekilerin bahsettikleri, o nedenle ben otomatik bi pompa aldım içinde biberon hediyeside vardı zaten bi taşla iki kuş vurmuş oldum, ayrıca ihtiyaç halinde zaten heryerde satılıyolar biri gidip alır çok kafaya takılcak bişi değil bu bence, ben sadece biraz pimpirik ve tezcanlı olduğum için önceden almak istedim
çok güzel cnm güzel günlerde kullansın..sade hoşmuş..ama ben de herhalde ablanlar gibi yapcam..ev bizim gerçi ama dediğin gibi aklı ersin de öyle yapalım dedik oda filan..zaten hemen ayıramam gibi geliyo ben..en az 1 yaş..ona bile emin değilim..:26:
Ben oda yaptım ama sanırım 7-8 ay kızım odasını kullanamayacak ama gardrobunun olması iyi oldu,bizim yatak odasında kalacak sonra ayırırız.Ben de sezin gibi eğer kızım çok yaramaz olursa keşif aşamasında odasına oyuncakları falan vurur yıpranır diye düşündüm ve belki beğenmez dedim bu nedenle 4-5 senelik bir oda aldık,inş. okul zamanında genç odası alırız.Allah o günleri de göstermeyi nasip etsin inşallahçok güzel cnm güzel günlerde kullansın..sade hoşmuş..ama ben de herhalde ablanlar gibi yapcam..ev bizim gerçi ama dediğin gibi aklı ersin de öyle yapalım dedik oda filan..zaten hemen ayıramam gibi geliyo ben..en az 1 yaş..ona bile emin değilim..:26:
güle güle kullansın canım. bu arada o pembiş koltuga bayıldımmmmmmmmmmmm kızını alıp kucağına sallanıcaksın he ne güzeladiecimm ev bızım kendımızın oyuzden sağlam bişey alalımda kullansın dedık epey benım ablamlar tek beşikle buyutup 3,4 yaşlarında oda aldılar hem anne babanın odasından oyle ayırdılar yoksa hala onlarla yatacaktılar,aslında boyle bır oda aklı başındayken alıcaktık şimdi vurucak ouncagıı kırıcak ama pek kıymet bılmıcek ama 2 iş olmasın dedık yatagıda buyuyo koca kız oluncaya kadar kullancak artık Allah nasıp ederse
amin canım sağol. bi de o markaya bi bakayım bakalımAllah gönlüne göre verir inş. canım.Ben de sadece onları aldım çünkü odası küçük,alan daralsın istemedim.Çamaşır oyuncak sepeti de koyucam inş. Bi de bir berjer atarım belki ilerde.Şimdilik bizim odamızda sepet beşiği olacak.Markası Hugglo canım.
ayyy o sütyenleri ben de hiç sevmem burda ben de buldum süngerlilerden alıcam bi kaç taneheheh, ivitttt ben arıyodum, arayan buluyo mevlasınıda belasınıda derler ya buldum zati giymiyecem o penye düz sütyenleri banane yaa, bitek evde giyerim vala o kadar, bu cumartesi gidip alcak kısmetse şık olanlardan iki tane bakın canım bakın aşağıda sitenin ismi, nişantaşında yerleri var orası bana yakın ordayım cumartesi doktordan sora, vala o penyelerden aldım bitane eminönünden organikmiş te bilmem nede neyse işte bitane bulunsun evde giyerim dedim şimdik ilk zamanlar millet geçmiş olsuna gelir ozaman giyerik sora fıydırırım onu bi kenara şıkları giyerimm
Chezmam Butik | Hamile İç Giyim - Organik ve Antibakteriyel Anne ve Bebek Ürünleri
heheh, ivitttt ben arıyodum, arayan buluyo mevlasınıda belasınıda derler ya buldum zati giymiyecem o penye düz sütyenleri banane yaa, bitek evde giyerim vala o kadar, bu cumartesi gidip alcak kısmetse şık olanlardan iki tane bakın canım bakın aşağıda sitenin ismi, nişantaşında yerleri var orası bana yakın ordayım cumartesi doktordan sora, vala o penyelerden aldım bitane eminönünden organikmiş te bilmem nede neyse işte bitane bulunsun evde giyerim dedim şimdik ilk zamanlar millet geçmiş olsuna gelir ozaman giyerik sora fıydırırım onu bi kenara şıkları giyerimm
Chezmam Butik | Hamile İç Giyim - Organik ve Antibakteriyel Anne ve Bebek Ürünleri
çok güzel bayıldım tam benim istediğim gibi yaaa sandalyen yansın sallanan sanırım ya Alah ağız tadıyla kuzucuğunla kullanmayı nasip etsin ne kadara mal oldu bu oda sorması ayıptır :)
o zaman allah size en kısa sürede güzel bi ev nasib etsin canım inşallah o zaman gönlüne göre bi oda yaparsın bebişineinsan özeniyo tabii ama kiradayım canım ben ve bebeğin beşiğini yatak odamıza koyucaz müsait genişlikte odamız.
o yüzden vazgeçiyorum yoksa çok güzel şeyler var aklımda ama
beşik ve gardrop alıcam ben sadece.
seninki hangi markaydı sormuştum galiba ama :) belis değil di mi bu?
ya napıyım yaa, şık ve seksi bişiler olsun dedim malum lohusa dönemini çabuk atlatmak lazım aşnefişne olaylarıculluuuuu çıtayı o kadar yükselttin mi kıss
işte Allah bilmiş de erkek vermiş size kocana acıdı demekadam sırf süse püse çalışcak
iki erkek arasında pek kıymetli olursun sen şimdi
hahahahayaa bu kadın kısmının çenesi durmuyo ki anam..bakıyom bakıyom bulamıyom..dur bi daha bakim..
dimi benim gözlerim sulanmıştı böle ağlamamak için zor tuttum kendimi ustalar ordaykene, şimdi her bişi alışımda içim içime sığmıyo, çok duygulanıyommmmsağolasın şekerm inş. hepimiz guzel gunlerde kullanırız ama tuhaf oldum duygulandım odada gelınce ne bıleyım
kızzzzz 1 yaşmıçok güzel cnm güzel günlerde kullansın..sade hoşmuş..ama ben de herhalde ablanlar gibi yapcam..ev bizim gerçi ama dediğin gibi aklı ersin de öyle yapalım dedik oda filan..zaten hemen ayıramam gibi geliyo ben..en az 1 yaş..ona bile emin değilim..:26:
Cok guzel ... Hayırlı ve guzel günlerde kullanın insallah canım.Kendi adıma çok teşekkür ederim canım,canlarımız sağlıcakla kullanırlar inşallah
Bu da kızımın odasının son hali,sonradan çamaşır sepeti falan da gelecek.Eki Görüntüle 768696
oyy yerim ben o kocayanaklarını...cnm ben büyük olduğu için erken doğdu demedim..onu bilmiorum..:44:ama sennki gibi büyük bebekli normal zamanında doğuran bisürü kişi var merak etme..sezeryan olman gerekiyorsa da zaten dielim ki sancın tuttu öyle pıt die inmio ya bu veletler, başlar başlamaz hastaneye gidersin, zaten ilk doğumda sancı süresi 12 saati bulabiliyomuş, hemen alıverirler bebikini..bizim bi arkadaşın kızı oldu maşallah 53 cm..kocaman bebek.. oyy yerim ben..büyük doğan bebeğin de doğumdan sonra bakımı büyümesi kolay oluyo diolar.. ablamın bi arkadaşı gecen 4.600 oğluş doğurmuş normalle dr diomuş ki "bakın işte bebek dediğin böyle olur ver eline çantayı okula gitsin"
baktım cnm..şıklar hakkaten..ama çıtayı da bu kadar yükseltme senn oğlan kız beğenmicek soora..
hoşgelsin canım, sezin ve catbaby nin bebiş odaları gelip kurulmuş, sebiyi gördüm bir ara burda ama yok şindi hem eve geçmiş hem net almış hatun ama yok burda nerde kız bu hatunben geldimmmm. geçmişi okumadım okumaya halim yok valla. işyeri çok yoğundu bugün neler kaynattınız bakalım ?
doru vala benim gibi kokoş bi hatun arar durur orda babası devreye girer aman oğlum ben yandım sen yanma diye vala hamiş yada lohusa olunca bu kıyafetler pek bi dandik oluyo ya, sinir oluyorum bide fiyatları uçuruyolar hem kalite yok hem fiyat tavan mecbursun çünkü almaya başka alternatifin yok, hamişsen yada lohusaysan şık olmıcaz anlamına gelmemesi lazım dimi hemen bizi anniş moduna sokuyolar ya, belki biz süslü anniş olcazzz
hoşgelsin canım, sezin ve catbaby nin bebiş odaları gelip kurulmuş, sebiyi gördüm bir ara burda ama yok şindi hem eve geçmiş hem net almış hatun ama yok burda nerde kız bu hatunniye sallıyo bizi
çok sağol canım iyi dileklerin içino zaman allah size en kısa sürede güzel bi ev nasib etsin canım inşallah o zaman gönlüne göre bi oda yaparsın bebişine
ya napıyım yaa, şık ve seksi bişiler olsun dedim malum lohusa dönemini çabuk atlatmak lazım aşnefişne olaylarıevet ya Allah acımış bence benim kocaya cidden kurtuldu adam yoksa benim kızım olsa artık napardım bilmiyorum
hahahaha
dimi benim gözlerim sulanmıştı böle ağlamamak için zor tuttum kendimi ustalar ordaykene, şimdi her bişi alışımda içim içime sığmıyo, çok duygulanıyommmm
kızzzzz 1 yaşmıolmazzzz , doktorlar en az4 enfazla 6 ayda ayırın odaları diyolar, sora çocuk ayrılmak istemiyomuş çünkü anne baba yanından, yada kocişle arkadaş kalmaya devam edersiniz söliyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?