2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Ben H&M'den almıştım bir tane şıklardan, ama simdi küçük geliyor :)
75 b ile hamile kaldım su an 85-90 c giyiyorum daha süt dolmadı memişler. Kim bilir daha kac olur :))

Ben H&M den almıştım 30 civarıydi canım. Ama dun gittiğimde hiç yoktu bulamadım. Yoksa buyuk beden alacaktım.

o neee öle yahu, biz 75tl ye aldık ya mobilyayı aldığımız yerden, bildiğin yaylı yatak, zaten büyüyünce değiştircez, bebekliğini idare eder, uyku setinide eminönünden almıştım 150tlye bi toptancıdan adam perakende satmıyorum ama madem buraya kadar geldiniz size bitane vereyim dedi öyle aldık canım kutu üstünde 250tl yazıyodu düşün satanın yaptığı karı ( içinde yatak içine konan bariyerlerdende var )
ağrsından emin değilim ama şuanda evde ve iyi olduğunu biliyom, evde net yokmuş ondan girememiş, kocaya aldırmış bi net, gündüz topikteydi bi ara gördüm sora yine kaçmış, kesin totoyu yayıyo evde hatun, seroda yok, oda kesin öleden sora uykusunu alıyo

Ben H&M den almıştım 30 civarıydi canım. Ama dun gittiğimde hiç yoktu bulamadım. Yoksa buyuk beden alacaktım.
çarşıya inicem bakalım cuma günü bulucaz artık uygun bişeyler onu da son zamanlarda almak istiyorum aslında daha büyürler mi büyümezler mi bilmiyorum

çok sağol canım iyi dileklerin için
bak şimdi çok güzel bi konuya barnah bastınnn
hee tabi bunuda düşünmek lazımgerek, bebiş 6. ayından sora anlıyomuş herşeyi ve bida yatağına gitmek istemiyomuş o nedenle en fazla 6da ayırın diyolar bakalım nekadarını uygulucaz, ben çalışçam o nedenle 4. ayda ayırmam lazım kendi yatağına alışması için, bi arkadaş baya bi uğraştı kendi yatağına alıştırmak için hiç yatmak istemedi kızı, şimdi naptı bilmiyorum, saçımı başımı yolcam diyodu en son e bide kociş ve bizim özel durumlar var malumm, biraz toparlayınca eski performansa dönmek gerek adam daha ne kadar dayansın demi ama

75 b ile hamile kaldım su an 85-90 c giyiyorum daha süt dolmadı memişler. Kim bilir daha kac olur :))

çarşıya inicem bakalım cuma günü bulucaz artık uygun bişeyler onu da son zamanlarda almak istiyorum aslında daha büyürler mi büyümezler mi bilmiyorum
ya vala süt dolunca nolur bu göğüsler hakkaten bende bilmiyom, satan kadın göya şuanda ne giyiyosan bi beden büyüğünü veriyoz genelde dedi ama bende bilemiyorum işte sorasını, sonuçta hamiş kalınca kaç beden büyüdüler vala bide şuanda içleride boş

Bu arada erkek anaları doğumdan hemen sonra yapılan sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Biz muhtemelen o zaman yaptıracağız. Düğün Mevlüt vs de ileride büyüyünce yaparız gene.

yani geçen ay ayda 5 kilo aldın bu ay hiç almadın doğru mu anladımiyiymiş öyleyse çünki benm de artık yavaşlamam gerek

Yok cnm gecen ay da 5 kılo almadım kıloyu guncellememıs ordakı kız o da en son 54dun ne ara 59 oldun dıyor hamiş kaldıgım kılo zaten 53 falandı. Olsun veririz kıloları

iyi de benmkinn yatağı değişmicek ki..sadece odası değişcek..ama bilmiyorum dr ların da her dediğine bakmamak lazım ben içgüdülerimi dinliicem galibabelki bizim odanın hemen kapı kapıya karşısındaki odaya koyarsam daha erken geçirebilirim kapısı açık kalmak şartıyla:26:

Bu arada erkek anaları doğumdan hemen sonra yapılan sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Biz muhtemelen o zaman yaptıracağız. Düğün Mevlüt vs de ileride büyüyünce yaparız gene.
kime sorsam yaptır diyo canım çünkü bebiş ağrı hissetmiyomuş 15 günlüğe kadar mı ne, bide göbek düşene kadar pipiside iyileşiyomuş öle diyolar, ben ençok bezli bebişte nasıl olcak o onu düşünüyorum ama bişey olmuyo diyolar önemli olan temiz tutmakmış, sürekli alkollü pamukla siliyomuşun, doktora sorcam bende, bende daha haberi yokken olsun istiyorum çünkü sünnet olayı bence erkeklerin kabusudur, ne kadar konuşmak istemeselerde bu konuyu sürekli bastırmalarından belli zaten o nedenle bebişim korksun istemiyorum ben ilerde mevlüt, eğlence neyse artık o yapılır hemde çocuk eğlenceyi bilir dimi hatta ben parise disneylanda götürmek istiyorum sünnet hediyesi olarak öyle bi planım var şimdiden, biz gittik gördük ozamanda dedik bidakine bebişle geliriz işallah diye, ama en azından bi ilkokul çağında olması lazım anlaması için

Benimkiler her gecen gun büyüyor :)))
benim bi doluyo bi yumuşuyo anlamadım ben

canım bana da aynı şeyi dedi satan kız ama yine de az daha yaklaşsın da öyle alırım dedim çıktım.
çok enteresan bi şekilde bendeki istekte fecii bi düşüş var artık ama arayı kapatmak lazım tabii :26: o sırada da bzim hanımın uyuduğu zamanı denk getirmek lazım ya verces babanneye buyur bu gece senle yatsın torunun dicezz yerse tabii
doğumdan sonra da yaramazlıklarını anlatırız bebişlerin napalım evlerimizin reisleri daha katılmadı aramıza bundan sonra uzunnn bi süre onlar ne derse o olacak yapcak bişey yok

Kızlar CREST markayı duydunuzmu nasıldır kullanıslımıdır burda bır park yatak begendımde iyiyse onu almayı dusunuyorum

kız vallaha bende dedım çok pahalı yataklar bu yatak buyuk yatak buyuyun beşige komple konuluyo benım yanındakı sandıgın altına gırıyo kucuk yatak dğil ama yınede pahalı buyuyunce değiştirmeme gerek yok 80 e 130 yatagın boyu benım yatak da o boyutta yanı boyu 130 olana kadar kullancak

ohhh ne güzel hatunlara bak evde keyif yapıyolar.bende eylül başında evimdeyim zaten büyümüş totomu dahada büyütçemmmmm

tavuklum ben de kıyamam gibi geliyo yaa hasretle beklediğim için midir nedir sanki hiç yanımdan ayıramıcakmışım gibi geliyo. görmemişin çocugu olmuş dicek millet

hımm olabilir evinin şekline göre sen daha iyi bilirsin, ben şimdi böle konuşuyom zaten başa gelince nolca belli olmaz ama çalışacağım için en kısa sürede yapmam lazım onu biliyorum yoksa uğraşamam hem iş hem bebiş, bide ağlar falan işe giderken hiç kıyamam bu sefer bide bebişin sakinliğinede bağlı bu durum belki sakin bebekler olurlarda bizi hiç üzmezler bu konuda, hep imrenmişimdir yatağına yatırdığında kendi kendine uyuyan bebeklere işallah bizimkilerde öyle olur Allahımmm

ya hemen doğunca kıyamayabilirim ben ama 1 hafta 10 günlükken olabilir..en geç 40 ı çıkınca..
bunu doktorlara sormak lazım canım, belli bi süre sonrası bebişe narkoz vermeleri gerekiyomuş acı duymaya başladığı için, o nedenle yeni doğanlara yapıolar bu sünneti çünkü bi süre hiç ağrı hissetmiyomuş bebişler sanırım 15 gün diye duydum ama sorcam doktora bunuda:44:

Sezincim cok cici odası gulerek kullansın bebişin bir de tekli pembiş koltuga bayıldım o oda fıyatının ıcındemıydı teklı satılıyormu?

sağol canım sebıcık ızne ayrılmış evınede yenı net bağlatmış ondan gırememiş iyi yanı

benden sut gelıyo kızlar ya sızden gelmıyomu gece yatagıma gecmiş dusunun bugun sağlık ocagıındada sordumda yok daha gelmesın dedı o bıle erken dogumun habercısıymiş yan sutyensız yatıyom yan yatınca çarşafa gecmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…