heheh, ivitttt ben arıyodum, arayan buluyo mevlasınıda belasınıda derler ya buldum zati giymiyecem o penye düz sütyenleri banane yaa, bitek evde giyerim vala o kadar, bu cumartesi gidip alcak kısmetse şık olanlardan iki tane bakın canım bakın aşağıda sitenin ismi, nişantaşında yerleri var orası bana yakın ordayım cumartesi doktordan sora, vala o penyelerden aldım bitane eminönünden organikmiş te bilmem nede neyse işte bitane bulunsun evde giyerim dedim şimdik ilk zamanlar millet geçmiş olsuna gelir ozaman giyerik sora fıydırırım onu bi kenara şıkları giyerimm
Chezmam Butik | Hamile İç Giyim - Organik ve Antibakteriyel Anne ve Bebek Ürünleri
güle güle kullansın canım. bu arada o pembiş koltuga bayıldımmmmmmmmmmmm kızını alıp kucağına sallanıcaksın he ne güzel
amin canım sağol. bi de o markaya bi bakayım bakalımbursa da var mı yok mu.
ayyy o sütyenleri ben de hiç sevmem burda ben de buldum süngerlilerden alıcam bi kaç tane
işin içine hamile ya da emziren girdi mi bu firmalar fiyatlarda coşuyo valla. bi sütyen en ucuz 50 tl idi.
o neee öle yahu, biz 75tl ye aldık ya mobilyayı aldığımız yerden, bildiğin yaylı yatak, zaten büyüyünce değiştircez, bebekliğini idare eder, uyku setinide eminönünden almıştım 150tlye bi toptancıdan adam perakende satmıyorum ama madem buraya kadar geldiniz size bitane vereyim dedi öyle aldık canım kutu üstünde 250tl yazıyodu düşün satanın yaptığı karı ( içinde yatak içine konan bariyerlerdende var )kızlar yataşta yatak sordum 600 tl dedı obowwwwwwwww ben 3 yıl once bu fıyata kendı yatagımızı almıtım ne kadar pahalı sızler yatagı ne yapmayı dusunuyorsunuz taçtan uyku setı sordum oda 195 dedı eksık bıtmez sankı
ağrsından emin değilim ama şuanda evde ve iyi olduğunu biliyom, evde net yokmuş ondan girememiş, kocaya aldırmış bi net, gündüz topikteydi bi ara gördüm sora yine kaçmış, kesin totoyu yayıyo evde hatun, seroda yok, oda kesin öleden sora uykusunu alıyosezin ve catbaby bebişlerinizin odası hayırlı olsun kızlar güzel günlerde güle güle kullanın inş. sebiyi bende çok merak ettim yaa nerdeymiş rapormu almış ağrısı nasıl olmuş sebiiii duy kız biziiiiiii:26:
çarşıya inicem bakalım cuma günü bulucaz artık uygun bişeylerBen H&M den almıştım 30 civarıydi canım. Ama dun gittiğimde hiç yoktu bulamadım. Yoksa buyuk beden alacaktım.
çarşıya inicem bakalım cuma günü bulucaz artık uygun bişeyleronu da son zamanlarda almak istiyorum aslında daha büyürler mi büyümezler mi bilmiyorum
hee tabi bunuda düşünmek lazımgerek, bebiş 6. ayından sora anlıyomuş herşeyi ve bida yatağına gitmek istemiyomuş o nedenle en fazla 6da ayırın diyolar bakalım nekadarını uygulucaz, ben çalışçam o nedenle 4. ayda ayırmam lazım kendi yatağına alışması için, bi arkadaş baya bi uğraştı kendi yatağına alıştırmak için hiç yatmak istemedi kızı, şimdi naptı bilmiyorum, saçımı başımı yolcam diyodu en sonçok sağol canım iyi dileklerin için
bak şimdi çok güzel bi konuya barnah bastınnn
Ben H&M'den almıştım bir tane şıklardan, ama simdi küçük geliyor :)
75 b ile hamile kaldım su an 85-90 c giyiyorumdaha süt dolmadı memişler. Kim bilir daha kac olur :))
ya vala süt dolunca nolur bu göğüsler hakkaten bende bilmiyom, satan kadın göya şuanda ne giyiyosan bi beden büyüğünü veriyoz genelde dedi ama bende bilemiyorum işte sorasını, sonuçta hamiş kalınca kaç beden büyüdüler vala bide şuanda içleride boşçarşıya inicem bakalım cuma günü bulucaz artık uygun bişeyleronu da son zamanlarda almak istiyorum aslında daha büyürler mi büyümezler mi bilmiyorum
yani geçen ay ayda 5 kilo aldın bu ay hiç almadın doğru mu anladımiyiymiş öyleyse çünki benm de artık yavaşlamam gerek
hee tabi bunuda düşünmek lazımgerek, bebiş 6. ayından sora anlıyomuş herşeyi ve bida yatağına gitmek istemiyomuş o nedenle en fazla 6da ayırın diyolar bakalım nekadarını uygulucaz, ben çalışçam o nedenle 4. ayda ayırmam lazım kendi yatağına alışması için, bi arkadaş baya bi uğraştı kendi yatağına alıştırmak için hiç yatmak istemedi kızı, şimdi naptı bilmiyorum, saçımı başımı yolcam diyodu en sone bide kociş ve bizim özel durumlar var malumm, biraz toparlayınca eski performansa dönmek gerek adam daha ne kadar dayansın demi ama
ya vala süt dolunca nolur bu göğüsler hakkaten bende bilmiyom, satan kadın göya şuanda ne giyiyosan bi beden büyüğünü veriyoz genelde dedi ama bende bilemiyorum işte sorasını, sonuçta hamiş kalınca kaç beden büyüdüler vala bide şuanda içleride boş
Bu arada erkek anaları doğumdan hemen sonra yapılan sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Biz muhtemelen o zaman yaptıracağız. Düğün Mevlüt vs de ileride büyüyünce yaparız gene.
kime sorsam yaptır diyo canım çünkü bebiş ağrı hissetmiyomuş 15 günlüğe kadar mı ne, bide göbek düşene kadar pipiside iyileşiyomuş öle diyolar, ben ençok bezli bebişte nasıl olcak o onu düşünüyorum ama bişey olmuyo diyolar önemli olan temiz tutmakmış, sürekli alkollü pamukla siliyomuşun, doktora sorcam bende, bende daha haberi yokken olsun istiyorum çünkü sünnet olayı bence erkeklerin kabusudur, ne kadar konuşmak istemeselerde bu konuyu sürekli bastırmalarından belli zaten o nedenle bebişim korksun istemiyorum benBu arada erkek anaları doğumdan hemen sonra yapılan sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Biz muhtemelen o zaman yaptıracağız. Düğün Mevlüt vs de ileride büyüyünce yaparız gene.
benim bi doluyo bi yumuşuyo anlamadım benBenimkiler her gecen gun büyüyor :)))
hee tabi bunuda düşünmek lazımgerek, bebiş 6. ayından sora anlıyomuş herşeyi ve bida yatağına gitmek istemiyomuş o nedenle en fazla 6da ayırın diyolar bakalım nekadarını uygulucaz, ben çalışçam o nedenle 4. ayda ayırmam lazım kendi yatağına alışması için, bi arkadaş baya bi uğraştı kendi yatağına alıştırmak için hiç yatmak istemedi kızı, şimdi naptı bilmiyorum, saçımı başımı yolcam diyodu en sone bide kociş ve bizim özel durumlar var malumm, biraz toparlayınca eski performansa dönmek gerek adam daha ne kadar dayansın demi ama
ya vala süt dolunca nolur bu göğüsler hakkaten bende bilmiyom, satan kadın göya şuanda ne giyiyosan bi beden büyüğünü veriyoz genelde dedi ama bende bilemiyorum işte sorasını, sonuçta hamiş kalınca kaç beden büyüdüler vala bide şuanda içleride boş
o neee öle yahu, biz 75tl ye aldık ya mobilyayı aldığımız yerden, bildiğin yaylı yatak, zaten büyüyünce değiştircez, bebekliğini idare eder, uyku setinide eminönünden almıştım 150tlye bi toptancıdan adam perakende satmıyorum ama madem buraya kadar geldiniz size bitane vereyim dedi öyle aldık canım kutu üstünde 250tl yazıyodu düşün satanın yaptığı karı ( içinde yatak içine konan bariyerlerdende var )
ağrsından emin değilim ama şuanda evde ve iyi olduğunu biliyom, evde net yokmuş ondan girememiş, kocaya aldırmış bi net, gündüz topikteydi bi ara gördüm sora yine kaçmış, kesin totoyu yayıyo evde hatun, seroda yok, oda kesin öleden sora uykusunu alıyo
o neee öle yahu, biz 75tl ye aldık ya mobilyayı aldığımız yerden, bildiğin yaylı yatak, zaten büyüyünce değiştircez, bebekliğini idare eder, uyku setinide eminönünden almıştım 150tlye bi toptancıdan adam perakende satmıyorum ama madem buraya kadar geldiniz size bitane vereyim dedi öyle aldık canım kutu üstünde 250tl yazıyodu düşün satanın yaptığı karı ( içinde yatak içine konan bariyerlerdende var )
ağrsından emin değilim ama şuanda evde ve iyi olduğunu biliyom, evde net yokmuş ondan girememiş, kocaya aldırmış bi net, gündüz topikteydi bi ara gördüm sora yine kaçmış, kesin totoyu yayıyo evde hatun, seroda yok, oda kesin öleden sora uykusunu alıyo
tavuklum ben de kıyamam gibi geliyo yaa hasretle beklediğim için midir nedir sanki hiç yanımdan ayıramıcakmışım gibi geliyo. görmemişin çocugu olmuş dicek milletiyi de benmkinn yatağı değişmicek ki..sadece odası değişcek..ama bilmiyorum dr ların da her dediğine bakmamak lazım ben içgüdülerimi dinliicem galibabelki bizim odanın hemen kapı kapıya karşısındaki odaya koyarsam daha erken geçirebilirim kapısı açık kalmak şartıyla:26:
iyi de benmkinn yatağı değişmicek ki..sadece odası değişcek..ama bilmiyorum dr ların da her dediğine bakmamak lazım ben içgüdülerimi dinliicem galibabelki bizim odanın hemen kapı kapıya karşısındaki odaya koyarsam daha erken geçirebilirim kapısı açık kalmak şartıyla:26:
bunu doktorlara sormak lazım canım, belli bi süre sonrası bebişe narkoz vermeleri gerekiyomuş acı duymaya başladığı için, o nedenle yeni doğanlara yapıolar bu sünneti çünkü bi süre hiç ağrı hissetmiyomuş bebişler sanırım 15 gün diye duydum ama sorcam doktora bunuda:44:ya hemen doğunca kıyamayabilirim ben ama 1 hafta 10 günlükken olabilir..en geç 40 ı çıkınca..
sezin ve catbaby bebişlerinizin odası hayırlı olsun kızlar güzel günlerde güle güle kullanın inş. sebiyi bende çok merak ettim yaa nerdeymiş rapormu almış ağrısı nasıl olmuş sebiiii duy kız biziiiiiii:26:
Ben H&M'den almıştım bir tane şıklardan, ama simdi küçük geliyor :)
75 b ile hamile kaldım su an 85-90 c giyiyorumdaha süt dolmadı memişler. Kim bilir daha kac olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?