2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
he ozaman doğru olabilir bu fiyat ama yinede pahalı yaa biz minikten aldık sandık altına sokmadık, büyüyünce 80x130 lardan alcaz ama işbir yataktan alcam ben, bizim yatak işbir yatak ve çok memnunum ( yaylı değil, vücut şekline giren bi yatak ), bebişede aynısından alırız biraz büyüsün yatağına alez almayı unutma sakın önemli bu çişi var kakası var yatak pislenmesin

ohhh ne güzel hatunlara bak evde keyif yapıyolar.bende eylül başında evimdeyim zaten büyümüş totomu dahada büyütçemmmmm
he valla, benimde eylülün 13 ü son çalışma günüm olcak kısmetse çünkü 37 haftamı doldurmuş olcam hayırlısıyla evdekiler yatsın vala ya, çok özeniyorum şuanda hele, çünkü heryerim ağrıyo artık bu sandalye tepesinde eve pert bi halde gidiyorum

tavuklum ben de kıyamam gibi geliyo yaa hasretle beklediğim için midir nedir sanki hiç yanımdan ayıramıcakmışım gibi geliyo. görmemişin çocugu olmuş dicek millet
bence hiçbirimiz kıyamıcazzzzzz o günler gelsin bakalım duruma göre bakarız napalım bebişler şuanda 1. öncelikte yapçak bişi yok

benim 4 aydan beri gelio canım ben erken dogum yapmadım kimse yapmaz :)

anladım cnm. sen nasılsın bebiş nasıl ?

sağlık ocagına gıttım bugun canm kontrol zamanıydı hemde carpıntım oluyodu kanım dusuk oldugu için kalbe kan pompalamasıyla alakalıymış tansıyonum normal pekmez ye falan dedı kan ılacı yenı başlamıştım zaten kızımın kalbının atsını dınledık geldik

bence hiçbirimiz kıyamıcazzzzzz o günler gelsin bakalım duruma göre bakarız napalım bebişler şuanda 1. öncelikte yapçak bişi yok

evet kocaları biraz arka plana atmak iyi olcak daha kıymet bilirler
cullu senin iki erkeği birden idare etmen gerekicek işin zor

canım benim 15. haftadan beri geliyo sütyenler hep lekeli. bi ara ped de koydum ama uğraşamadım artık. her Allahın günü sutyen yıkıyorum
doktor sorun olmaz demişti bana. bazen sarımsı geliyo bazen daha beyaz geliyo. bebeklerimizi doyursun da yeter

tavuklum ben de kıyamam gibi geliyo yaa hasretle beklediğim için midir nedir sanki hiç yanımdan ayıramıcakmışım gibi geliyo. görmemişin çocugu olmuş dicek millet

aynen..napalım..ablamın ilk bebeğinde daha 40 ı çıkmadan çalışmaya başlaması gerekti..hiçbişi anlamadım diyo..şimdi yeni bebeği oldu oyuncak bebek gibi onunla oynaıp duruyo...Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin de doya doya seve seve sağlıkla büyüsünler inşallah analı babalı..

vala benim bu pazar günü evdeyken baya baya t-shirtümü kirletmişti, bende evde üst iç çamaşırı giymem t-shirtüme baya geçmiş şaşırdım bide böle nokta nokta sarımsı bi sıvı, netten bakmayada korkuyorum böle şeyleri, cumartesi doktora sorcam notumu aldım bakim ne dicek ama erken merken demeyin valak korkuyom yaaa:18:

haber verirsin araştırmacı gazeteci arkadaşım

Sezinimm ve catycimm odalar harika görünüyor rabbim güle güle kullanmayi nasip etsin insaallah

Jaseminim sünnet olayini ben bayaa sonra yaptirmayi düsünüyorum malum babasida olsun yaninda 1 yasindan önce yaptiririm ama iste dogumdan sonra degil babasi diyo bende olmak istiyorum yanindaki cokta hakli zaten dogumda yok bari sünnetinde yanimizda olsun

aynen ezınem 4. aydan berı gelıyo ama sıklaştı bu ara sankı pijamam nokta nokta oluyo sabahları düşün minicik çarşafımda vardı demekki göğüsüm deydi çarşafa oyle oldu

cnm ben tam 37. haftayı beklemiycem 3 hafta çalışabilir raporu alıcam 5 hafta izin kullanıcam doğumdan önce. kendime güvenmiyorum çünkü evde dinlenmek istiyorum artık. inan bende senin gibiyim eve pert bi şekilde gidiyorum. eylül başını iple çekiyorum.

dikkat et cnm kan yapıcı şeyler ye. kızına da maşşalah

asıl onları bırakıp işlere nasıl geri döncezzz :44:

kızz korkcak bişey yok bu aylarda normal diye yazıyo sitelerde de. ben doktora da sordum. erken dogum olsa Allah korusun benimkinin şimdiye 50 kere çıkmış olması gerekirdi :)
gögüsleri bızıklayınca erken dogumu tetikliyo dokundurma eşine falan bak sen de bızıklama

ay kıyamam yaa 40 gün olmadan çalışması ne kötü olmuş, neyse ikinciye hasret gideriyodur şimdik, amin canım amin en önemlisi sağlıklı olsunler gerisi boş, Allahım sağlık versin onlara

he yaaa, iki erkek bi cullu valla zor hee, o yüzden kocişin pabucunu dama atarız olur biter, yine tek erkeğe düşeriz , süt olayı normal demekki o zaman paniğe gerek yok, bende cumartesi doktora sorcam diye notumu almıştım zati, muhtemelen bişi demicek benim doktor sakin ve huzurlunun önde gideni

olacak canım bundan sonra bebeklerimize süt hazırlıyoruz telaşa gerek yok
aynen ezınem 4. aydan berı gelıyo ama sıklaştı bu ara sankı pijamam nokta nokta oluyo sabahları düşün minicik çarşafımda vardı demekki göğüsüm deydi çarşafa oyle oldu

benim bi keresinde ceviz büyüklüğünde leke olmuştu yediklerimizlede ilgili sanırım daha çözmedim ama çözücem inşallah ne yedigimde süt çogalıo die

kızlarr bız geldık oglusumla ama cok yorgunuz..sabah 9da kalktık kocacıgın ıkı gundur bası agrıyordu onun ıcın hastaneye gıttık tathlıldı tomografıydı oglen oldu sonra benım doktorumu aradım 2.30 hastanede olacakmıs eve geldık bıraz dınlendık doktorumuza gıttık oglum 1490gr olmus bıraz koca kafalıymıs sanırsam babasına cekecek oglumhersey yolunda cok sukur benımde 1 kılo fazlam var onu dengelememı soyledı ekmek cıkolata patates yeme dedı calısabılır raporu ıcınde 21ınde gıdıcez...bızden bu kadar sımdılık
bıraz gecmıse baktım sezin ve caty odalarınız hayırlı olsunn allah o besıklerde saglıkla sıhhatle uyutmayı nasıp etsın inş...serap aldıklarınn hayırlı olsun canım gule gule gıydırırsın ıns oglusuna...bazılarınızda da gogus altından agrı oluyomus bende de var o doktor bugun bebegın hareketlerınden olur dedı sıkıntı yapacak bısey yokmus yanı

Son düzenleme:

yatak kendınlen alezli komle yatagın kılıfı çıkıp yıkanıyor bebek için ayarlanmış özellikleir var bir uru şey anlattı bana kadın koruyucunun altına su dökuyo suyu emmıyo yatak çok ozellıklerı varda yinede pahalı eksık bıtmıyoki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…