sağol canım sebıcık ızne ayrılmış evınede yenı net bağlatmış ondan gırememiş iyi yanı
Sezincim cok cici odası gulerek kullansın bebişin bir de tekli pembiş koltuga bayıldım o oda fıyatının ıcındemıydı teklı satılıyormu?
he ozaman doğru olabilir bu fiyat ama yinede pahalı yaa biz minikten aldık sandık altına sokmadık, büyüyünce 80x130 lardan alcaz ama işbir yataktan alcam ben, bizim yatak işbir yatak ve çok memnunum ( yaylı değil, vücut şekline giren bi yatak ), bebişede aynısından alırız biraz büyüsünkız vallaha bende dedım çok pahalı yataklar bu yatak buyuk yatak buyuyun beşige komple konuluyo benım yanındakı sandıgın altına gırıyo kucuk yatak dğil ama yınede pahalı buyuyunce değiştirmeme gerek yok 80 e 130 yatagın boyu benım yatak da o boyutta yanı boyu 130 olana kadar kullancak
he valla, benimde eylülün 13 ü son çalışma günüm olcak kısmetse çünkü 37 haftamı doldurmuş olcam hayırlısıylaohhh ne güzel hatunlara bak evde keyif yapıyolar.bende eylül başında evimdeyimzaten büyümüş totomu dahada büyütçemmmmm
bence hiçbirimiz kıyamıcazzzzzztavuklum ben de kıyamam gibi geliyo yaa hasretle beklediğim için midir nedir sanki hiç yanımdan ayıramıcakmışım gibi geliyo. görmemişin çocugu olmuş dicek millet
mersi canım tek satılıyor çağlacım odadan ayrı
benden sut gelıyo kızlar ya sızden gelmıyomu gece yatagıma gecmiş dusunun bugun sağlık ocagıındada sordumda yok daha gelmesın dedı o bıle erken dogumun habercısıymiş yan sutyensız yatıyom yan yatınca çarşafa gecmiş
anladım cnm. sen nasılsın bebiş nasıl ?
evet kocaları biraz arka plana atmak iyi olcak daha kıymet bilirlerbence hiçbirimiz kıyamıcazzzzzzo günler gelsin bakalım duruma göre bakarız napalım bebişler şuanda 1. öncelikte yapçak bişi yok
canım benim 15. haftadan beri geliyo sütyenler hep lekeli. bi ara ped de koydum ama uğraşamadım artık. her Allahın günü sutyen yıkıyorumbenden sut gelıyo kızlar ya sızden gelmıyomu gece yatagıma gecmiş dusunun bugun sağlık ocagıındada sordumda yok daha gelmesın dedı o bıle erken dogumun habercısıymiş yan sutyensız yatıyom yan yatınca çarşafa gecmiş
tavuklum ben de kıyamam gibi geliyo yaa hasretle beklediğim için midir nedir sanki hiç yanımdan ayıramıcakmışım gibi geliyo. görmemişin çocugu olmuş dicek millet
benden sut gelıyo kızlar ya sızden gelmıyomu gece yatagıma gecmiş dusunun bugun sağlık ocagıındada sordumda yok daha gelmesın dedı o bıle erken dogumun habercısıymiş yan sutyensız yatıyom yan yatınca çarşafa gecmiş
benim 4 aydan beri gelio canım ben erken dogum yapmadım kimse yapmaz :)
hımm olabilir evinin şekline göre sen daha iyi bilirsin, ben şimdi böle konuşuyom zaten başa gelince nolca belli olmazama çalışacağım için en kısa sürede yapmam lazım onu biliyorum yoksa uğraşamam hem iş hem bebiş, bide ağlar falan işe giderken hiç kıyamam bu sefer bide bebişin sakinliğinede bağlı bu durum belki sakin bebekler olurlarda bizi hiç üzmezler bu konuda, hep imrenmişimdir yatağına yatırdığında kendi kendine uyuyan bebeklere işallah bizimkilerde öyle olur Allahımmm
bunu doktorlara sormak lazım canım, belli bi süre sonrası bebişe narkoz vermeleri gerekiyomuş acı duymaya başladığı için, o nedenle yeni doğanlara yapıolar bu sünneti çünkü bi süre hiç ağrı hissetmiyomuş bebişler sanırım 15 gün diye duydum ama sorcam doktora bunuda:44:
benim 4 aydan beri gelio canım ben erken dogum yapmadım kimse yapmaz :)
cnm ben tam 37. haftayı beklemiycem 3 hafta çalışabilir raporu alıcam 5 hafta izin kullanıcam doğumdan önce. kendime güvenmiyorum çünkü evde dinlenmek istiyorum artık. inan bende senin gibiyim eve pert bi şekilde gidiyorum. eylül başını iple çekiyorum.he ozaman doğru olabilir bu fiyat ama yinede pahalı yaa biz minikten aldık sandık altına sokmadık, büyüyünce 80x130 lardan alcaz ama işbir yataktan alcam ben, bizim yatak işbir yatak ve çok memnunum ( yaylı değil, vücut şekline giren bi yatak ), bebişede aynısından alırız biraz büyüsünyatağına alez almayı unutma sakın önemli bu çişi var kakası var yatak pislenmesin
he valla, benimde eylülün 13 ü son çalışma günüm olcak kısmetse çünkü 37 haftamı doldurmuş olcam hayırlısıylaevdekiler yatsın vala ya, çok özeniyorum şuanda hele, çünkü heryerim ağrıyo artık bu sandalye tepesinde eve pert bi halde gidiyorum
bence hiçbirimiz kıyamıcazzzzzzo günler gelsin bakalım duruma göre bakarız napalım bebişler şuanda 1. öncelikte yapçak bişi yok
sağlık ocagına gıttım bugun canm kontrol zamanıydı hemde carpıntım oluyodu kanım dusuk oldugu için kalbe kan pompalamasıyla alakalıymış tansıyonum normal pekmez ye falan dedı kan ılacı yenı başlamıştım zaten kızımın kalbının atsını dınledık geldik
asıl onları bırakıp işlere nasıl geri döncezzz :44:aynen..napalım..ablamın ilk bebeğinde daha 40 ı çıkmadan çalışmaya başlaması gerekti..hiçbişi anlamadım diyo..şimdi yeni bebeği oldu oyuncak bebek gibi onunla oynaıp duruyo...Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin de doya doya seve seve sağlıkla büyüsünler inşallah analı babalı..
vala benim bu pazar günü evdeyken baya baya t-shirtümü kirletmişti, bende evde üst iç çamaşırı giymem t-shirtüme baya geçmiş şaşırdım bide böle nokta nokta sarımsı bi sıvı, netten bakmayada korkuyorum böle şeyleri, cumartesi doktora sorcam notumu aldım bakim ne dicekama erken merken demeyin valak korkuyom yaaa:18:
Markası nedir canım nerden ve ne kadara aldın cok cici ?
ay kıyamam yaa 40 gün olmadan çalışması ne kötü olmuş, neyse ikinciye hasret gideriyodur şimdik, amin canım amin en önemlisi sağlıklı olsunler gerisi boş, Allahım sağlık versin onlaraaynen..napalım..ablamın ilk bebeğinde daha 40 ı çıkmadan çalışmaya başlaması gerekti..hiçbişi anlamadım diyo..şimdi yeni bebeği oldu oyuncak bebek gibi onunla oynaıp duruyo...Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin de doya doya seve seve sağlıkla büyüsünler inşallah analı babalı..
he yaaa, iki erkek bi cullu valla zor hee, o yüzden kocişin pabucunu dama atarız olur biter, yine tek erkeğe düşerizevet kocaları biraz arka plana atmak iyi olcak daha kıymet bilirler
cullu senin iki erkeği birden idare etmen gerekicek işin zor
canım benim 15. haftadan beri geliyo sütyenler hep lekeli. bi ara ped de koydum ama uğraşamadım artık. her Allahın günü sutyen yıkıyorum
doktor sorun olmaz demişti bana. bazen sarımsı geliyo bazen daha beyaz geliyo. bebeklerimizi doyursun da yeter
olacak canım bundan sonra bebeklerimize süt hazırlıyoruz telaşa gerek yokvala benim bu pazar günü evdeyken baya baya t-shirtümü kirletmişti, bende evde üst iç çamaşırı giymem t-shirtüme baya geçmiş şaşırdım bide böle nokta nokta sarımsı bi sıvı, netten bakmayada korkuyorum böle şeyleri, cumartesi doktora sorcam notumu aldım bakim ne dicekama erken merken demeyin valak korkuyom yaaa:18:
aynen ezınem 4. aydan berı gelıyo ama sıklaştı bu ara sankı pijamam nokta nokta oluyo sabahları düşün minicik çarşafımda vardı demekki göğüsüm deydi çarşafa oyle oldu
he ozaman doğru olabilir bu fiyat ama yinede pahalı yaa biz minikten aldık sandık altına sokmadık, büyüyünce 80x130 lardan alcaz ama işbir yataktan alcam ben, bizim yatak işbir yatak ve çok memnunum ( yaylı değil, vücut şekline giren bi yatak ), bebişede aynısından alırız biraz büyüsünyatağına alez almayı unutma sakın önemli bu çişi var kakası var yatak pislenmesin
he valla, benimde eylülün 13 ü son çalışma günüm olcak kısmetse çünkü 37 haftamı doldurmuş olcam hayırlısıylaevdekiler yatsın vala ya, çok özeniyorum şuanda hele, çünkü heryerim ağrıyo artık bu sandalye tepesinde eve pert bi halde gidiyorum
bence hiçbirimiz kıyamıcazzzzzzo günler gelsin bakalım duruma göre bakarız napalım bebişler şuanda 1. öncelikte yapçak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?