Benimki de aynıay kıyamam yaa 40 gün olmadan çalışması ne kötü olmuş, neyse ikinciye hasret gideriyodur şimdik, amin canım amin en önemlisi sağlıklı olsunler gerisi boş, Allahım sağlık versin onlara
he yaaa, iki erkek bi cullu valla zor hee, o yüzden kocişin pabucunu dama atarız olur biter, yine tek erkeğe düşeriz, süt olayı normal demekki o zaman paniğe gerek yok, bende cumartesi doktora sorcam diye notumu almıştım zati, muhtemelen bişi demicek benim doktor sakin ve huzurlunun önde gideni
kızlarr bız geldık oglusumla ama cok yorgunuz..sabah 9da kalktık kocacıgın ıkı gundur bası agrıyordu onun ıcın hastaneye gıttık tathlıldı tomografıydı oglen sonra benım doktorumu aradım 2.30 hastanede olacakmıs eve geldık bıraz dınlendık doktorumuza gıttık oglum 1490gr olmusbıraz koca kafalıymıs sanırsam babasına cekecek oglum hersey yolunda cok sukur benımde 1 kılo fazlam var onu dengelememı soyledı ekmek cıkolata patates yeme dedı calısabılır raporu ıcınde 21ınde gıdıcez...bızden bu kadar sımdılık
bıraz gecmıse baktım sezin ve caty odalarınız hayırlı olsunn allah o besıklerde saglıkla sıhhatle uyutmayı nasıp etsın inş...serap aldıklarınn hayırlı olsun canım gule gule gıydırırsın ıns oglusuna...bazılarınızda da gogus altından agrı oluyomus bende de var o doktor bugun bebegın hareketlerınden olur dedı sıkıntı yapacak bısey yokmus yanı
asıl onları bırakıp işlere nasıl geri döncezzz :44:
kızz korkcak bişey yok bu aylarda normal diye yazıyo sitelerde de. ben doktora da sordum. erken dogum olsa Allah korusun benimkinin şimdiye 50 kere çıkmış olması gerekirdi :)
gögüsleri bızıklayınca erken dogumu tetikliyo dokundurma eşine falan bak sen de bızıklama
ya aslında bi yolu olsa rapor falan alsam 1 hafta da yatsam evde acaba sıkıntı olur mu, en azından bi hafta evde yatarım ya:44:cnm ben tam 37. haftayı beklemiycem 3 hafta çalışabilir raporu alıcam 5 hafta izin kullanıcam doğumdan önce. kendime güvenmiyorum çünkü evde dinlenmek istiyorum artık. inan bende senin gibiyim eve pert bi şekilde gidiyorum. eylül başını iple çekiyorum.
dikkat et cnm kan yapıcı şeyler ye. kızına da maşşalah
Canım çok güzelmiş.Nerden almış teyzesi acaba
Hoşgeldın canım eşine gecmıs olsun bebişine maşallah
ben de bugün bayramla birleştirsem dedim bi iki gün izin alıp ama burdaki uyuz ayarlamış daha önceden kendi çıkıcakmış. hayaller suya düştüböle bi risk varken bızıklatırmıyım hiççç, işe dönme olayı vala benide düşündürmüyo değil bakalım ne yapıcaz:44:
ya aslında bi yolu olsa rapor falan alsam 1 hafta da yatsam evde acaba sıkıntı olur mu, en azından bi hafta evde yatarım ya:44:
hoşgeldin canım nasıl kocayla durumlar :)selam kızlar keyifler nasıl bugün
yazıkk yaa taşıyım diyo he, diyeydin bi tek taşımak yetmiyo arada orana burana ağrı gircek, gece alarmı kur 4 kez uyan çişe git, geldiğin zaman uyumıcan yatakta döncen durcan, akıntı olayını onlara nası uyarlarız bilemedim ama bide o var ıslaklıkBenimki de aynı
ben çok panik yapıyorum bazen o kadar sakin açıklıyo ki panik geçiyo
benim kocam iki kızı idare etmek zorunda işi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zor ve bunun farkında
dün bi meyve istemişti canım bi kaç gündür çekirgedeki manavlara kadar dolandık bulduknolur şunu ver de ben taşıyim söz bişey istemiycem diyo
kız biz eşimle kankayız biz unuttuk o işiböle bi risk varken bızıklatırmıyım hiççç, işe dönme olayı vala benide düşündürmüyo değil bakalım ne yapıcaz:44:
ya aslında bi yolu olsa rapor falan alsam 1 hafta da yatsam evde acaba sıkıntı olur mu, en azından bi hafta evde yatarım ya:44:
selam kızlar keyifler nasıl bugün
ömründe göbeğin olmadı senin ne biliceksin göbekli yaşamanın zorluğunu dedim güldü bıyık altındanyazıkk yaa taşıyım diyo he, diyeydin bi tek taşımak yetmiyo arada orana burana ağrı gircek, gece alarmı kur 4 kez uyan çişe git, geldiğin zaman uyumıcan yatakta döncen durcan, akıntı olayını onlara nası uyarlarız bilemedim ama bide o var ıslaklık, sora günde en az 2lt su iç ve işyerinde wcyle yapışık yaşa, yemeğine dikkat et, vitaminlerini almayı unutma, ben sana diyim bunları söle hemen vazgeçer, o yüzden arasın dursun bulsun getirsin o kadar hee asıl seninkinin işi zor kız vala adam biriyle zor uğraşıyo bide gelcek bi cimcime allaaahhh alışsın alışsın iyidir, ben kocişle erkek paşamızın bir olup bana karşı çıkmasından korkuyom en çok bakalım kim kendine doru çekçek bebişleri, ben kesin çekerim diyorum oğlumuda cezbederim hehehe
kankalık işine hiç girmeyelimm sezinimmkız biz eşimle kankayız biz unuttuk o işiadamın aklı cıkıyo zaten bıde rengıd koyulaştı ya göstermıyom ne bıleyım eskısı gıbı değil ya çekınıyom bende hiç dokunuldugu ettıgı yok en sakın donemlerınde 7 aydır :52
slm kızlar masallah sizin bebislerin kilosu çok iyi
25 haftalikken kızım 683 gr di az mı ya ne yapmalıyım.kızlar korktum sindi
birde iki gündür iç camasirim islak ama idrar kaçırdığımi sanmıyorum sürekli islak ve bi anda şu gibi aktığını hissediyorum.acaba neden böyle oluyor
slm kızlar masallah sizin bebislerin kilosu çok iyi
25 haftalikken kızım 683 gr di az mı ya ne yapmalıyım.kızlar korktum sindi
birde iki gündür iç camasirim islak ama idrar kaçırdığımi sanmıyorum sürekli islak ve bi anda şu gibi aktığını hissediyorum.acaba neden böyle oluyor
ben de bugün bayramla birleştirsem dedim bi iki gün izin alıp ama burdaki uyuz ayarlamış daha önceden kendi çıkıcakmış. hayaller suya düştügerçi onu 15 gün görmeyecek olmam da içimi huzurla doldurdu ama onun yerine ben evde yatsam daha memnun olurdum tabii evimde iki güncük yatıcaktım. ben de cuma gününe izin aldım sabah erken gidip çarşı pazar dolaşmak istiyorum sıcak bastırmadan en azından kendime pijama gecelik alsam o çıksa aradan süper olur
hoşgeldin canım nasıl kocayla durumlar :)
benımde 25 ken 730 du canım hergun bır muz yedım ben son ayımda yıcektım aslında onu ama az glı kılosu ozaman bana ve 29 da kızım 1350 olmuş 2 ye katlamış yanı bende senın gıbı pek bışey yemıyodum gecıstırıyodum canım ıstemıyodu yanlız yedıgımden ama bu ay cok dıkkat ettım aynı sını yamıştım bılıyomusun çiş gibi ıslaklık demiştim doktoruma sordum çiştir dedı değil emınım dedım farketmezsın dedı ve ınatla değil dedım şeffaf su gıbı bırdaha olursa gece gunduz gel haastaneye dedı 2 kere oldu daha olmadı bugun sağlık ocagındada sordum eger o sıvı gelırse kendını kas dedı alltını hala gelıyosa plesantadan gelen sıvıdır tehlıkelı dedı ama sıkınca bışey gelmıyosa ya akntı ya çiştir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?