2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım bende tam tersi acaba çokmu tombul diye düşündüm.benim 25+6da 970 gramdı..

Cnm bende aynisenin gibi besleniyorim ama kızım küçük galiba annesi gibi olacak kızım ben 2200 gr dogmusum

canım kocanla aranı iyi tut ve kaptırma anasına geri
o konuşsun sen sallamadıgını belli et bi zaman sonra yorgun düşer nasılsa ya da sen gerçekten takmamaya başlarsın

uyudum uyudum geldim....acayip yorulmuşum yaaa....geçmişi bile okumaya cesaret edemedim...

canım bende tam tersi acaba çokmu tombul diye düşündüm.benim 25+6da 970 gramdı..
masallah bebisine Cnm az önce disardaydim teyzeler hamile misin dedi evet dedim kaç aylık dediler hiç belli değil dedi benim gobegim daha büyük dedi kizmi dedi evet dedim belli gobegin aşağıda dedi senna çocuk zayıf olacak dediler
Canım ıslaklıgın ortasında falan hıc beyazlık yokmu az da olsa? Benımkı akıntıymıs fitil verdi dr.
var Cnm zaten akitilar çoğaldı ve rengi sarı oldu mantar var galiba daha randevuma iki hafta var
Sağlıklı olsunlarda canım hıc önemli değil Demekki annesine çekıcek senın prensesin.

oyle Cnm zaten dr zayifsin diyor ama bugün 50 kilo olmuşumo

varsın zayıf olsun sonradan alır kilosunu yada bazı kızlar zayıf narin olur takılma sen canım banada göbeğin çok büyük doğum yakın herhalde diyolar çoğunluğu ikizmi çok büyük göbeğin diyolar insanlar ne olsa konuşur ya çok küçük göbek yada çok büyük der sırf konuşmak için

Arada kocişle markete gittik geldik. Simdi okuyayım yazılanları :))

ya hemen doğunca kıyamayabilirim ben ama 1 hafta 10 günlükken olabilir..en geç 40 ı çıkınca..
Zaten öyle birsey oluyor galiba canım. En iyisi anlamadığında yaptırmak.

Aynen öyle canım. Bana da herkes yaptir çok rahat edersin diyor. Bende Dr'a sorup ne zaman en uygun diye karar veririz diyorum. Bak disneyland olayı supermis. Cok iyi düşünmüşsunuz.
Cocuk en azından hatırlamaz. Çünkü benim kardeşimde falan ben hatırlıyorum me ağlamıştı cocuk. Ben bile onunla ağlıyordum.

ah gari oğlan analarının bıde sunnet telaşımı olcek bitmez bu hazırlık işleri biz gelin edene kadar rahatız

Bende tam detayını bilmiyorum ama hastanede dogunca hemen yapıyorlar galiba bir kac gun icinde.
ben şansımçok u merak ettim bileniniz varmı???
Bende merak ettim. Hiç gitmiyor.

Allah Allah demek baya bi geliyor. Bende henüz hiç birsey yok. Hafif sızma falan bile yok. Dr ne dedi peki. Bu engellenebiliyor muymuş?

Çamaşırda sarı oluyor sankı banada mantar gb gelıyor cnm baya artdı bu aralar. Bu arada hakıakten zayıfmıssın cnm alırsın yıne .

dr a sormayı unuttumda bugun sağlık ocagında sordum gelmesın daha dedı uyarılmasın dedı tovbe tovbe ne uyarılcak adamla ev arkadaşı oldukki biz hemde kaç aydır kankayız kız yatagıma geçtı benım ama epeydır azar azar oluyodu nokta şeklınde dun ku baya leke leke olmuş pijamamın ustu ve yan yatınca çarşafımda olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…