slm kızlar masallah sizin bebislerin kilosu çok iyi
25 haftalikken kızım 683 gr di az mı ya ne yapmalıyım.kızlar korktum sindi
birde iki gündür iç camasirim islak ama idrar kaçırdığımi sanmıyorum sürekli islak ve bi anda şu gibi aktığını hissediyorum.acaba neden böyle oluyor
iki gündür sürekli islak var Cnm ama bayağı zaten pek tuvalete gitmiyorum eskisi gibiyim gobegim olmasa hamile olduğum bile aklıma gelmez
Son aylar daha alır canım kılo merak etme benımkı 23+5 de 730 gramdı ben cok fazla meyve tukettım hem bebişe fayda etdı hem de bana cunku kılo cok almadım bırde beyaz peynırı bol bol yedım onun dısında sütle aram hıc yok kokusuna bıle tahammul edemem ara ara yogurt yedım.
Cnm bende aynisenin gibi besleniyorim ama kızım küçük galiba annesi gibi olacak kızım ben 2200 gr dogmusum
canım kocanla aranı iyi tut ve kaptırma anasına gerihoşbuldum canım kocayla durumlar iyi gibi.akşam sarılmaya uğrşıyor git hele öte senle fazla samimiyete gerek yok dedim.bebek kıpırdıyormu dedi hayır bebek uyuyor şimdi dedim tamam o zaman rahatsız etmeyeyim dedi.döndüm totomu yattımben sadece denemek için sordum ne diyecen diye dedi tepkini merak ettim küçük beşik alırsam dedi bende gördünmü tepkimi anladınmı dedim fazlasınla gösterdin dedi.hıh alsın ne isterse anasınla yatar bebek arabasınlada anasını gezdirir.tutturmuşlar bizim zamanımızda yoktu bizim zamanımızda yoktu..ayyhh bıktım bu laflarından kaynanamın...
hoşgeldin canımm cullucan demişti ama öğlen uıykusundadır kesin diye doğru tahmin etmiş vallauyudum uyudum geldim....acayip yorulmuşum yaaa....geçmişi bile okumaya cesaret edemedim...
masallah bebisine Cnm az önce disardaydim teyzeler hamile misin dedi evet dedim kaç aylık dediler hiç belli değil dedi benim gobegim daha büyük dedi kizmi dedi evet dedim belli gobegin aşağıda dedi senna çocuk zayıf olacak dedilercanım bende tam tersi acaba çokmu tombul diye düşündüm.benim 25+6da 970 gramdı..
var Cnm zaten akitilar çoğaldı ve rengi sarı oldu mantar var galiba daha randevuma iki hafta varCanım ıslaklıgın ortasında falan hıc beyazlık yokmu az da olsa? Benımkı akıntıymıs fitil verdi dr.
Sağlıklı olsunlarda canım hıc önemli değilDemekki annesine çekıcek senın prensesin.
masallah bebisine Cnm az önce disardaydim teyzeler hamile misin dedi evet dedim kaç aylık dediler hiç belli değil dedi benim gobegim daha büyük dedi kizmi dedi evet dedim belli gobegin aşağıda dedi senna çocuk zayıf olacak dediler
var Cnm zaten akitilar çoğaldı ve rengi sarı oldu mantar var galiba daha randevuma iki hafta var
oyle Cnm zaten dr zayifsin diyor ama bugün 50 kilo olmuşumo
Zaten öyle birsey oluyor galiba canım. En iyisi anlamadığında yaptırmak.ya hemen doğunca kıyamayabilirim ben ama 1 hafta 10 günlükken olabilir..en geç 40 ı çıkınca..
kime sorsam yaptır diyo canım çünkü bebiş ağrı hissetmiyomuş 15 günlüğe kadar mı ne, bide göbek düşene kadar pipiside iyileşiyomuş öle diyolar, ben ençok bezli bebişte nasıl olcak o onu düşünüyorum ama bişey olmuyo diyolar önemli olan temiz tutmakmış, sürekli alkollü pamukla siliyomuşun, doktora sorcam bende, bende daha haberi yokken olsun istiyorum çünkü sünnet olayı bence erkeklerin kabusudur, ne kadar konuşmak istemeselerde bu konuyu sürekli bastırmalarından belli zaten o nedenle bebişim korksun istemiyorum benilerde mevlüt, eğlence neyse artık o yapılır hemde çocuk eğlenceyi bilir dimi hatta ben parise disneylanda götürmek istiyorum sünnet hediyesi olarak öyle bi planım var şimdiden, biz gittik gördük ozamanda dedik bidakine bebişle geliriz işallah diye, ama en azından bi ilkokul çağında olması lazım anlaması için
kuzucumm kuzuna maşallah
kuzuuuuuuuu hoşgeldin maşallah senın tosun gelıyo bence 1500 kız ohhh mis gibi sıka sıka sevılmez mı o vurucan onun etlerıne mınnak mınnak[/QUO
hosbulduk canımm...ıyı bakıyor benım sıpa kendıne ne bulsa yutuyor galıba bır ayda 500 gr almıs
Arada kocişle markete gittik geldik. Simdi okuyayım yazılanları :))
Zaten öyle birsey oluyor galiba canım. En iyisi anlamadığında yaptırmak.
Aynen öyle canım. Bana da herkes yaptir çok rahat edersin diyor. Bende Dr'a sorup ne zaman en uygun diye karar veririz diyorum. Bak disneyland olayı supermis. Cok iyi düşünmüşsunuz.
Cocuk en azından hatırlamaz. Çünkü benim kardeşimde falan ben hatırlıyorum me ağlamıştı cocuk. Ben bile onunla ağlıyordum.
varsın zayıf olsun sonradan alır kilosunu yada bazı kızlar zayıf narin olur takılma sen canım banada göbeğin çok büyük doğum yakın herhalde diyolar çoğunluğu ikizmi çok büyük göbeğin diyolar insanlar ne olsa konuşur ya çok küçük göbek yada çok büyük der sırf konuşmak için[/QUOTE
haklısın Cnm ben de o yüzden isim düşmedikçe dışarı çıkmıyorum sağlık ocağına gittim ikinci aşımı oldum kızımın kalp atışlarını duydum geldim kanda verdim doğuma kadar dışarı çıkmak istemiyorum bide ben çok küçük gösteriyorum
Bende tam detayını bilmiyorum ama hastanede dogunca hemen yapıyorlar galiba bir kac gun icinde.hımm olabilir evinin şekline göre sen daha iyi bilirsin, ben şimdi böle konuşuyom zaten başa gelince nolca belli olmazama çalışacağım için en kısa sürede yapmam lazım onu biliyorum yoksa uğraşamam hem iş hem bebiş, bide ağlar falan işe giderken hiç kıyamam bu sefer bide bebişin sakinliğinede bağlı bu durum belki sakin bebekler olurlarda bizi hiç üzmezler bu konuda, hep imrenmişimdir yatağına yatırdığında kendi kendine uyuyan bebeklere işallah bizimkilerde öyle olur Allahımmm
bunu doktorlara sormak lazım canım, belli bi süre sonrası bebişe narkoz vermeleri gerekiyomuş acı duymaya başladığı için, o nedenle yeni doğanlara yapıolar bu sünneti çünkü bi süre hiç ağrı hissetmiyomuş bebişler sanırım 15 gün diye duydum ama sorcam doktora bunuda:44:
Bende merak ettim. Hiç gitmiyor.ben şansımçok u merak ettim bileniniz varmı???
benden sut gelıyo kızlar ya sızden gelmıyomu gece yatagıma gecmiş dusunun bugun sağlık ocagıındada sordumda yok daha gelmesın dedı o bıle erken dogumun habercısıymiş yan sutyensız yatıyom yan yatınca çarşafa gecmiş
masallah bebisine Cnm az önce disardaydim teyzeler hamile misin dedi evet dedim kaç aylık dediler hiç belli değil dedi benim gobegim daha büyük dedi kizmi dedi evet dedim belli gobegin aşağıda dedi senna çocuk zayıf olacak dediler
var Cnm zaten akitilar çoğaldı ve rengi sarı oldu mantar var galiba daha randevuma iki hafta var
oyle Cnm zaten dr zayifsin diyor ama bugün 50 kilo olmuşumo
Bende tam detayını bilmiyorum ama hastanede dogunca hemen yapıyorlar galiba bir kac gun icinde.
Bende merak ettim. Hiç gitmiyor.
Allah Allah demek baya bi geliyor. Bende henüz hiç birsey yok. Hafif sızma falan bile yok. Dr ne dedi peki. Bu engellenebiliyor muymuş?
Çamaşırda sarı oluyor sankı banada mantar gb gelıyor cnm baya artdı bu aralar. Bu arada hakıakten zayıfmıssın cnm alırsın yıne .
hoşgeldin canımm cullucan demişti ama öğlen uıykusundadır kesin diye doğru tahmin etmiş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?