2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar eşlerinizle cinsel hayatınız devam ediyormu kaçıncı haftanızda bıraktınız

Son düzenleme:
Canım senin durumun farklı tabii. Esinde ister yanında olmayı. Sonuçta sünnet işi bekleyebilir. O yüzden sünnetinde yanında olsun.
Aynen öyle canım. Cok düşünmemek gerekir. Drlar ne diyorsa o. Ancak Dr cok küçük zayıf derse o zaman takmak lazım. Yoksa düşünmeye değmez.
ah gari oğlan analarının bıde sunnet telaşımı olcek bitmez bu hazırlık işleri biz gelin edene kadar rahatız

Ah ne demezsin. Sünnet işini erkenden aradan çıkaralım diyoruz. Sonrasında olur gene dugundur mevluttur.
Sizler rahatsıniz tabii düğüne kadar :))

Valla canım bende yok ama bak baskalarında da varmis. Sorun olmaz herhalde. Sen kendi Dr'una da sor istersen. Olmadı telefonla danış.

Sende bizim gibi erkenden bırakanlardansin
Çatlatma iğnesi mı oldun? Yoksa hesap olarak mı takip ediyordun?

ben akıntıdan anlıyordum canım...birde gitmiştim dr.ye iki güne çatlar demşti...he aynen adam bile diyo akşam üç yıl çocuk mocuk düşünme yok...zavallım geçen sene o farklı ildeydi ben farklı ilde..tam biribirimze kavuştuk dedik...bebik oldu...

kızlar eşlerinizle cinsel hayatınız devam ediyormu kaçıncı haftanızda bıraktınız

ya gene yaramı deştiniz 7 aylığız 7 kere olmamıştır adam korkuyo anacım şımdıden sonrada ben yapmam zaten karnım buyudu tum albenımı yıtırdım backroundum zedelenmesın ben gayet cekıcı ıdım şuan ıse tam bır anne modundayım

Aynen :)
Kürtaj niye olmuştum sero?

canım ben eylül ayında hamileydim 14.haftadayken kuzum karnımda ölmüştü tabi biz bunu 16.haftada olan doktor kontrolümüzde farkettik...mecburen kürtaj oldum..bir kayıp olunca adam da ben de tırsar olduk...

al benden bir tane daha...benimde kürtajın peşine olunca çok korktuk...yanaşamadık bir türlü birbirimize...

sendemı kurtaj oldun cancazım ay kaderlerımız benzıyo kız öğretmensın bende goncanın memleketındesın bende sıkılıyon o memlekettede defolup gıdesın gelıyo zaman zaman bende ilk gebelıgımde kurtaj oldun bende kız ıkız mıyık

Ben hamile kaldığımdan beri bıraktım sekerim
Tup bebek bizimki arada kanamam olmuştu. Hiç riske girmedik.

şekerim bizimkide tüp bebek ama doktor yasaklamadı son 2 aya kadar yasaklamıyoruz dedi fakat biz iyice kopmasakta eskisi gibide devam etmedik..ama artık ben istemiyorum o da daha doktor bişi demedi diyor doktor baştan söyledi hep bizi uyarcak sanki yapmayın diye.zaten aramız limoni bu ara bu işide iyice keseyim bu işte aradan çıksın diyorum.

bilmem kuzu analarımıza sormak lazım...nerden almışlar hangi leylek getirmiş bizi diye...

ay küçükken ne safmışım bu leylek meselesine inanıyodum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…