kızlar eşlerinizle cinsel hayatınız devam ediyormu kaçıncı haftanızda bıraktınız
en son şubat 2 de olmuştu sonra bıraktık kuzu...
Canım senin durumun farklı tabii. Esinde ister yanında olmayı. Sonuçta sünnet işi bekleyebilir. O yüzden sünnetinde yanında olsun.Sezinimm ve catycimm odalar harika görünüyorrabbim güle güle kullanmayi nasip etsin insaallah
Jaseminim sünnet olayini ben bayaa sonra yaptirmayi düsünüyorum malum babasida olsun yaninda 1 yasindan önce yaptiririm ama iste dogumdan sonra degil babasi diyo bende olmak istiyorum yanindaki cokta hakli zaten dogumda yokbari sünnetinde yanimizda olsun
Aynen öyle canım. Cok düşünmemek gerekir. Drlar ne diyorsa o. Ancak Dr cok küçük zayıf derse o zaman takmak lazım. Yoksa düşünmeye değmez.Kızlar burda ister istemez bebeklerimizle ilgili hatta kendimizle ilgili her mevzuyu konuşuyoruz ve yine ister istemez birbirimizle kıyaslıyoruz ama kötü etkilenen arkadaşlarımız oluyor malesef,bebeklerimizin gramları bir arkadaşımızın dediği gibi kişiden kişiye,aileye,soya göre değişebilir bu nedenle evham yapmayalım,doktorumuz normal diyorsa normaldir aksi durumda zaten uyarır bir şekilde..Pozitif düşünelim olur mu?
ah gari oğlan analarının bıde sunnet telaşımı olcek bitmez bu hazırlık işleri biz gelin edene kadar rahatız
şubat 2 demek şubat tamam 2 sini bilem hatırlıyosun kıssizin çok olmuş bırakalı yahu
dr a sormayı unuttumda bugun sağlık ocagında sordum gelmesın daha dedı uyarılmasın dedı tovbe tovbe ne uyarılcak adamla ev arkadaşı oldukki biz hemde kaç aydır kankayız kız yatagıma geçtı benım ama epeydır azar azar oluyodu nokta şeklınde dun ku baya leke leke olmuş pijamamın ustu ve yan yatınca çarşafımda olmuş
kızlar eşlerinizle cinsel hayatınız devam ediyormu kaçıncı haftanızda bıraktınız
Ben hamile kaldığımdan beri bıraktım sekerim
Tup bebek bizimki arada kanamam olmuştu. Hiç riske girmedik.
en son şubat 2 de olmuştu sonra bıraktık kuzu...
Sende bizim gibi erkenden bırakanlardansinocak 31 de çatlamıştım kuzu her ihtimale karşı 2 şubatı da değerlendirem demiştim...
al benden bir tane daha...benimde kürtajın peşine olunca çok korktuk...yanaşamadık bir türlü birbirimize...
ama ben kilo almak istemiyorum ki bebis alsın yeter
Sende bizim gibi erkenden bırakanlardansin
Çatlatma iğnesi mı oldun? Yoksa hesap olarak mı takip ediyordun?
Aynen :)
Kürtaj niye olmuştum sero?
al benden bir tane daha...benimde kürtajın peşine olunca çok korktuk...yanaşamadık bir türlü birbirimize...
Ben hamile kaldığımdan beri bıraktım sekerim
Tup bebek bizimki arada kanamam olmuştu. Hiç riske girmedik.
Kızlarrrr KPSS açıklanmış...bizden kimler girmişti...
sendemı kurtaj oldun cancazım ay kaderlerımız benzıyo kız öğretmensın bende goncanın memleketındesın bende sıkılıyon o memlekettede defolup gıdesın gelıyo zaman zaman bende ilk gebelıgımde kurtaj oldun bende kız ıkız mıyık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?