2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kusura bakma bacım ya yaranımı deştim..acıkın sabır sonra tam gaz devam edilir gene bebişler müsade ettikçe

hain planlar seziyorum...

Kimi hekim son 2 ay dıyor kımı son 3 ay bazılarıda hıc kesmıyor dogumu kolaylaştırıyomus kaslardan ötürü bılemedımkı anacım hangısı dogru

Aman bebisini al da kucağına gerisi onemli degil. Kocalar da sabredecek artık.
Kız hepimiz iyice anne modundayiz olacak o kadar :))

canım ben eylül ayında hamileydim 14.haftadayken kuzum karnımda ölmüştü tabi biz bunu 16.haftada olan doktor kontrolümüzde farkettik...mecburen kürtaj oldum..bir kayıp olunca adam da ben de tırsar olduk...

Bizim gibi. Bizde tirsiyiruz birsey olur diye. Zor kavusunca insan bebeğine.

Bizim arada kanama olunca Dr iliski yasak dedi. Sinra da biz başlamadık. Canin istemiyorsa zaten araniz bozuksa kes canım, cezalandır adamı
Benim canımda istemedi birsey yapmak. İsime de geldi...

Son düzenleme:
Bizim arada kanama olunca Dr iliski yasak dedi. Sinra da biz başlamadık. Canin istemiyorsa zaten araniz bozuksa kes canım, cezalandır adamı
Benim canımda istemedi birsey yapmak. İsime de geldi...

çocuğu memeden keserler ya sütten keserler ya bende adamı kesecem bıraktıracam artık göğüslerim çok kızarıktı doktor baktı bana fazla oynama göğüslerinle süt kanalların gelişiyor dedi eşime söyledim bana diyorki doktor sana söylemiş eşine söyle dememeiş diyor yok bacım hiç aklıma bile gelmiyor herif ben kızım tepikmi attı kızım hareket etti derdindeyim

Bugün doktora gittim kızlar ama ben tatilde olduğum için anlatada doktora gittim yaron 28.haftaya giriyorum bebeğin kilosuna 1450 dedi bence yanlış söyledi 1050 diyrceğine öyle dedi vuma tahlil sonuçlatı için tekrar gidicem tekrar sorucam ben daha 6 kilo aldım bebiş nasıl o kiloda oldum kiiii çok aklım takıldı haaaaaaaa

aynen bende öyleyim ama mümkünse kayınnamların küüüüyüne doğru bağırasım var kar yağsın yooları kapansın gelemesinler artık

Niye kiii ne olduuuu.....

ya bılmıyorum kızlar ıkı gundur acayıp sıkıntıdayım neyın sıkıntısı bende bılmıyorum sıcaklar desem deıl yatıyorum yok oturuyorum yok rahat edemıyorum gunde uc dort defa kıyafet degıstırıyorum ne gıysem sıkıyor sankı kafamm buyuyor sankıı anlamadım ruhum daraldıı bır aydır evdeyım tatılede gıdemedık

büşraaaaaaaam kızzzzzzz ne ediyon

Sezinimmmmm vallaha ne ediyim kuzum biraz yürüyüs yapip geldim..evde otur otur dogum zor olacak en iyisi yürümek bakalim günlük yürüyecegim diyorum ama bakalim bazen hic halim olmuyor..sen ne yaptin cancagzim oda bittimi ayyy cok güzel ama elifcigin odasi yesin onu teyzesii ben 2 gün sonra 32.haftama giriyoomm cok heycanliii iycee yaklasiyoz sezinimmm

Sen yarın gelicek oda dedin canım sen evlenince tr de yaşamıyomuydun o oda annendemi kalacak taşımazsınz ordan buraya sen baya onden gıdıyon daha ağır demi otuzlar beslenmen nasıl oldu

lına gırmişti ya neoldu acaba sonuçlar nasılkı ben gırmedıydım bu yıl
bir kaç kişi girdi diye biliyorum...

Aman bebisini al da kucağına gerisi onemli degil. Kocalar da sabredecek artık.

Bizim gibi. Bizde tirsiyiruz birsey olur diye. Zor kavusunca insan bebeğine.

kocam benden daha sabırlı çıktı kuzuaynen tırsak olduk çıktık

he he he heeeee aynen öyleee kuzuuu intikamım acı olacak
intikam güzeldir

darlandımmm sokaga cıkıp bagırasım varrr
bende bende

benden bir tane daha varmış ev batıyo kuzu bize...

Belkide dogrudur cnm bebısın tombuldur ultrason kagıdında yazar belki

Son düzenleme:

aha aynı ben aynı...yatıyorum,oturuyorum yamuk yumuk hallere giriyom rahat edemiyom,eşim şaşırıyor girdiğim şekillere öyle nasıl duruyon diye, ağlayasım var sanki,ya da bağırasım var senin gibi,kafam olmuş bi dünya çok şey yapasım ama hiç bişey yapasım yok.Beyaz'ın tiplemesi vardı ya psikopat,hah aynı öleyim işte.

bir kaç kişi girdi diye biliyorum...

kocam benden daha sabırlı çıktı kuzuaynen tırsak olduk çıktık

intikam güzeldir

bende bende

benden bir tane daha varmış ev batıyo kuzu bize...

ayy serapcımm bısey batıyorda evmı baska bıseymı bılmıyorum gece 3te yattım sabah 9 da kalktım tabı gece dogru duzgun de uyuyamadım bıde gunun yorgunlugu gozumden uyku akıyor ama uyuyamıyorum bıle yaa catlayazaaıımmmmmmmm

Son düzenleme:

tek olmadıgıma sevındımm ama nıye boyleyım cozemedımm...dedıgın gıbı aglayasımda var kahkalarla gulesımdee amannn pek bı bozukk ruh halı ııcndeyımm catasım var bıyerlere bırılerınee sanırsam o sanslı kısı kocacıkk olacakk

Sen yarın gelicek oda dedin canım sen evlenince tr de yaşamıyomuydun o oda annendemi kalacak taşımazsınz ordan buraya sen baya onden gıdıyon daha ağır demi otuzlar beslenmen nasıl oldu

Evet kuzum yarin gelcek..trde yasiyordum ama insaaallah esimi buraya getircem sezinim burasi daha rahat ve iyi..bide cocuk üzerinden getirince daha cabuk gelebiliyor diyorlar deniycem burda evimi dizcem insaallah.yani daha cooookk yapacagim seyler var allahim yardim etsin allahtan babacigim var yoksa ne yapardim.evet agirlastik iyce ahh ahh beslenmede iste dikkat etmeye calisiyom bazen kaciriyorum arada ama cok kilo aldim yinede hep ilk basta yaptigim hata yüzünden yedimde yedim simdide bin pismanim bakalim sonunda ne kadar alcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…