kusura bakma bacım ya yaranımı deştim..acıkın sabır sonra tam gaz devam edilir gene bebişler müsade ettikçeya gene yaramı deştiniz7 aylığız 7 kere olmamıştır adam korkuyo anacım şımdıden sonrada ben yapmam zaten karnım buyudu tum albenımı yıtırdım backroundum zedelenmesın ben gayet cekıcı ıdım şuan ıse tam bır anne modundayım
şekerim bizimkide tüp bebek ama doktor yasaklamadı son 2 aya kadar yasaklamıyoruz dedi fakat biz iyice kopmasakta eskisi gibide devam etmedik..ama artık ben istemiyorum o da daha doktor bişi demedi diyor doktor baştan söyledi hep bizi uyarcak sanki yapmayın diye.zaten aramız limoni bu ara bu işide iyice keseyim bu işte aradan çıksın diyorum.
Aman bebisini al da kucağına gerisi onemli degil. Kocalar da sabredecek artık.ben akıntıdan anlıyordum canım...birde gitmiştim dr.ye iki güne çatlar demşti...he aynen adam bile diyo akşam üç yıl çocuk mocuk düşünme yok...zavallım geçen sene o farklı ildeydi ben farklı ilde..tam biribirimze kavuştuk dedik...bebik oldu...
Kız hepimiz iyice anne modundayizya gene yaramı deştiniz7 aylığız 7 kere olmamıştır adam korkuyo anacım şımdıden sonrada ben yapmam zaten karnım buyudu tum albenımı yıtırdım backroundum zedelenmesın ben gayet cekıcı ıdım şuan ıse tam bır anne modundayım
canım ben eylül ayında hamileydim 14.haftadayken kuzum karnımda ölmüştü tabi biz bunu 16.haftada olan doktor kontrolümüzde farkettik...mecburen kürtaj oldum..bir kayıp olunca adam da ben de tırsar olduk...
hain planlar seziyorum...
şekerim bizimkide tüp bebek ama doktor yasaklamadı son 2 aya kadar yasaklamıyoruz dedi fakat biz iyice kopmasakta eskisi gibide devam etmedik..ama artık ben istemiyorum o da daha doktor bişi demedi diyor doktor baştan söyledi hep bizi uyarcak sanki yapmayın diye.zaten aramız limoni bu ara bu işide iyice keseyim bu işte aradan çıksın diyorum.
Bizim arada kanama olunca Dr iliski yasak dedi. Sinra da biz başlamadık. Canin istemiyorsa zaten araniz bozuksa kes canım, cezalandır adamı
Benim canımda istemedi birsey yapmak. İsime de geldi...
darlandımmm sokaga cıkıp bagırasım varrr
darlandımmm sokaga cıkıp bagırasım varrr
aynen bende öyleyim ama mümkünse kayınnamların küüüüyüne doğru bağırasım var kar yağsın yooları kapansın gelemesinler artık
Niye kiii ne olduuuu.....
büşraaaaaaaam kızzzzzzz ne ediyon
Sezinimmmmm vallaha ne ediyim kuzum biraz yürüyüs yapip geldim..evde otur otur dogum zor olacak en iyisi yürümek bakalim günlük yürüyecegim diyorum ama bakalim bazen hic halim olmuyor..sen ne yaptin cancagzim oda bittimi ayyy cok güzel ama elifcigin odasi yesin onu teyzesiiben 2 gün sonra 32.haftama giriyoomm cok heycanliii iycee yaklasiyoz sezinimmm
bir kaç kişi girdi diye biliyorum...lına gırmişti ya neoldu acaba sonuçlar nasılkı ben gırmedıydım bu yıl
Aman bebisini al da kucağına gerisi onemli degil. Kocalar da sabredecek artık.
Bizim gibi. Bizde tirsiyiruz birsey olur diye. Zor kavusunca insan bebeğine.
intikam güzeldirhe he he heeeeeaynen öyleee kuzuuu intikamım acı olacak
bende bendedarlandımmm sokaga cıkıp bagırasım varrr
ya bılmıyorum kızlar ıkı gundur acayıp sıkıntıdayım neyın sıkıntısı bende bılmıyorum sıcaklar desem deıl yatıyorum yok oturuyorum yok rahat edemıyorum gunde uc dort defa kıyafet degıstırıyorum ne gıysem sıkıyor sankı kafamm buyuyor sankıı anlamadım ruhum daraldıı bır aydır evdeyım tatılede gıdemedık
Bugün doktora gittim kızlar ama ben tatilde olduğum için anlatada doktora gittim yaron 28.haftaya giriyorum bebeğin kilosuna 1450 dedi bence yanlış söyledi 1050 diyrceğine öyle dedi vuma tahlil sonuçlatı için tekrar gidicem tekrar sorucam ben daha 6 kilo aldım bebiş nasıl o kiloda oldum kiiii çok aklım takıldı haaaaaaaa
ya bılmıyorum kızlar ıkı gundur acayıp sıkıntıdayım neyın sıkıntısı bende bılmıyorum sıcaklar desem deıl yatıyorum yok oturuyorum yok rahat edemıyorum gunde uc dort defa kıyafet degıstırıyorum ne gıysem sıkıyor sankı kafamm buyuyor sankıı anlamadım ruhum daraldıı bır aydır evdeyım tatılede gıdemedık
bir kaç kişi girdi diye biliyorum...
kocam benden daha sabırlı çıktı kuzuaynen tırsak olduk çıktık
intikam güzeldir
bende bende
benden bir tane daha varmış ev batıyo kuzu bize...
aha aynı ben aynı...yatıyorum,oturuyorum yamuk yumuk hallere giriyom rahat edemiyom,eşim şaşırıyor girdiğim şekillere öyle nasıl duruyon diye, ağlayasım var sanki,ya da bağırasım var senin gibi,kafam olmuş bi dünya çok şey yapasım ama hiç bişey yapasım yok.Beyaz'ın tiplemesi vardı ya psikopat,hah aynı öleyim işte.
Sen yarın gelicek oda dedin canım sen evlenince tr de yaşamıyomuydun o oda annendemi kalacak taşımazsınz ordan buraya sen baya onden gıdıyon daha ağır demi otuzlar beslenmen nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?