2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kiz kes tabi kocayi. Dr soylediyse kocana de diye soyluyor
Senin adam pek bi umursamayanlardan bir dahakine dra soyle direk kocana soylesin

havalar da isindi ya canim ondandir. Biz de bu sene tatil falan yapamadik oyle evde oturup duruyom. Burasi var allahtan..,

Bir öğretmen olarak her yaz uzun sürsün,tatil bitmesin,eylül gelmesin diye çıldıran ben,ilk defa bir yaz geçsin eylül gelsin bir an önce diye dört gözle bekliyorum,kendime inanamıyorum..:122:

Son düzenleme:

sıcaklarda var tabı vantılatoru calıstıryorum yınede terlıyorum sıkıntı ıcten gelıyorr.....ya tatılı bırak bı yerede gıdemez olduk evet bı burası var yoksa duvarlara tırmanacam sıkıntıdan

ya ev batar kuzu ya koca...

Bir öğretmen olarak her yaz uzun sürsün,tatil bitmesin,eylül gelmesin diye çıldıran ben,ilk defa bir yaz geçsin eylül gelsin bir an önce diye dört gözle bekliyorum,kendime inanamıyorum..:122:

eylülün gelmesini böle dört gözle bekleyenlerden biri de benim...

hanımlar cümleten iyi akşamlar.bi şey sormak istiyorum.biraz önce farkettim sağ göğsümde ucunda ve kenarında 3 tane nokta kadar siyah yara var birini kopardım azcık kanadı.bi fikri olan varmı?

Aynen bende eylül gelsin diyebekliyorum ama eylülde çalışcam ben tabi çalışabilirsem ama çalışmazsam dönemi kapatamadan başlamam gerekecek((((((

ben 16sinde ayrılacağım canım ocak 15 de başlamam gerekecek ama bir hafta kadarda rapor alır kapatırım ben diye düşünüyorum..inşallah şu altı ay haberi yalan olmaz da..accık daha uzar...

benım koca uzun zamandır batacak seyler yapmıyor bıraz catacak olsam tamm sensınn dıyor kenara cekılıyor uzun zamandır kavga etmedık ondandır belkı rahatt batıyor herhall

benim de koca batmıştı çıkarttım..şimdi başka batacak şeyler aranıyor...

biz şimdi yarım saatde olsa bir yürüyüşe çıkcaz oğlumla...ama cesaretde edemiyorum bugün çok fazla gezdim...ama iftarı da ettik şiştik resmen..

ıyı yaptın canım ellerın dert gormesınn bende yapacam bı guzellık baska turlu gecmez bu sıkıntı....yavas yavas yuru canım hava alırsın erıtırsın yedıklerını ıyı olur herıf gelsın bende gıdeyım barı

hanımlar cümleten iyi akşamlar.bi şey sormak istiyorum.biraz önce farkettim sağ göğsümde ucunda ve kenarında 3 tane nokta kadar siyah yara var birini kopardım azcık kanadı.bi fikri olan varmı?

hıc bı fıkrım yok canım keske koparmasaydın ama aklına kotu bısey getırme sıcaktan olabılır yaralar

Son düzenleme:
kuzu napıyosun..az sonra kocası dışarı çıkanlar damlar buraya ben azcık bi gideyim bakalım ütülere ve dağınık evime doğru..belki uğrarım yine..

ben 16sinde ayrılacağım canım ocak 15 de başlamam gerekecek ama bir hafta kadarda rapor alır kapatırım ben diye düşünüyorum..inşallah şu altı ay haberi yalan olmaz da..accık daha uzar...

Dayanamazsam bende syrılcam artık napıyım bide ben köydeyim 45 kö uzakda eşim hötürüp beklicek okul bitene kadar napalım bi şekilde halketcez(((((

Kızlar gece yatağınızda rahat rahat gerinmek istiyorsanız veya bacağınıza kramp girerse gireceğini anlarsanız hemen ayak parmaklarınızı yukarı doğru gerdirin. Ben de çok işe yarıyor eski günlerdeki gibi (sadece parmaklarım ters yöne doğru) rahat rahat geriniyorum :)

kızlar merhaba nasipse ben de ekim annesi olacağım...şuan yatıyorum kasılmalarım var ilaç kullanıyorum..benim gibi 28.haftalarda kasılanlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…