Kiz kes tabi kocayi. Dr soylediyse kocana de diye soyluyorçocuğu memeden keserler ya sütten keserler ya bende adamı kesecem bıraktıracam artıkgöğüslerim çok kızarıktı doktor baktı bana fazla oynama göğüslerinle süt kanalların gelişiyor dedi eşime söyledim bana diyorki doktor sana söylemiş eşine söyle dememeiş diyor yok bacım hiç aklıma bile gelmiyor herif ben kızım tepikmi attı kızım hareket etti derdindeyim
ya bılmıyorum kızlar ıkı gundur acayıp sıkıntıdayım neyın sıkıntısı bende bılmıyorum sıcaklar desem deıl yatıyorum yok oturuyorum yok rahat edemıyorum gunde uc dort defa kıyafet degıstırıyorum ne gıysem sıkıyor sankı kafamm buyuyor sankıı anlamadım ruhum daraldıı bır aydır evdeyım tatılede gıdemedık
Belkide dogrudur cnm bebısın tombuldurultrason kagıdında yazar belki
Kiz kes tabi kocayi. Dr soylediyse kocana de diye soyluyor
Senin adam pek bi umursamayanlardanbir dahakine dra soyle direk kocana soylesin
havalar da isindi ya canim ondandir. Biz de bu sene tatil falan yapamadik oyle evde oturup duruyom. Burasi var allahtan..,
ayy serapcımm bısey batıyorda evmı baska bıseymı bılmıyorum gece 3te yattım sabah 9 da kalktım tabı gece dogru duzgun de uyuyamadım bıde gunun yorgunlugu gozumden uyku akıyor ama uyuyamıyorum bıle yaa catlayazaaıımmmmmmmm
Bir öğretmen olarak her yaz uzun sürsün,tatil bitmesin,eylül gelmesin diye çıldıran ben,ilk defa bir yaz geçsin eylül gelsin bir an önce diye dört gözle bekliyorum,kendime inanamıyorum..:122:
ya ev batar kuzu ya koca...
eylülün gelmesini böle dört gözle bekleyenlerden biri de benim...
gule gule canım ıyı aksamlarrKizlar ben kactim, Iftara davetliyiz. Hazirlanayim
ya ev batar kuzu ya koca...
benım koca uzun zamandır batacak seyler yapmıyor bıraz catacak olsam tamm sensınn dıyor kenara cekılıyor uzun zamandır kavga etmedık ondandır belkı rahatt batıyor herhall
Aynen bende eylül gelsin diyebekliyorum ama eylülde çalışcam ben tabi çalışabilirsem ama çalışmazsam dönemi kapatamadan başlamam gerekecek((((((
benım koca uzun zamandır batacak seyler yapmıyor bıraz catacak olsam tamm sensınn dıyor kenara cekılıyor uzun zamandır kavga etmedık ondandır belkı rahatt batıyor herhall
benim de koca batmıştı çıkarttım..şimdi başka batacak şeyler aranıyor...
biz şimdi yarım saatde olsa bir yürüyüşe çıkcaz oğlumla...ama cesaretde edemiyorum bugün çok fazla gezdim...ama iftarı da ettik şiştik resmen..
hanımlar cümleten iyi akşamlar.bi şey sormak istiyorum.biraz önce farkettim sağ göğsümde ucunda ve kenarında 3 tane nokta kadar siyah yara var birini kopardım azcık kanadı.bi fikri olan varmı?
ben 16sinde ayrılacağım canım ocak 15 de başlamam gerekecek ama bir hafta kadarda rapor alır kapatırım ben diye düşünüyorum..inşallah şu altı ay haberi yalan olmaz da..accık daha uzar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?