kızlar merhaba nasipse ben de ekim annesi olacağım...şuan yatıyorum kasılmalarım var ilaç kullanıyorum..benim gibi 28.haftalarda kasılanlar varmı
Yeni ugrayabildim kızlar buraya ama çok yoruldum eşimde odanın temizliğine giriştik iftardan sonra masayı bıle toplamadan bi hevesle Bitti şükür eşimde beni sal kahveye gıdeyım dedi sahura kadar git tabisinde dedim bugün ne dese yaparım artık keyfım yerınde
Yeni ugrayabildim kızlar buraya ama çok yoruldum eşimde odanın temizliğine giriştik iftardan sonra masayı bıle toplamadan bi hevesle Bitti şükür eşimde beni sal kahveye gıdeyım dedi sahura kadar git tabisinde dedim bugün ne dese yaparım artık keyfım yerınde
Yaparken anlamadım zaten yatınca anladıım canım eşim dilerken diyoki hele benim sözümü dinlemee dîyo kızıma zoruna gidermîş gülüyor bende dur daha bi oda temizlemekle olmaz dedım uykusuz geceler bizi bekliyor daha ne eziyetler yaşıcAz anlarımıza babalarımda hak verıtom dîyo öyle vallaha sen hangi. İldessin şimdiNe kadar tatlı yorgunluktır şimdi o canım :)))) allah güle güle sağlıklı kullanmayı nasip etn bende annemin yanındayken kıyafetlerini yıkatcam ütületip valize yerleştircem en azından onlar hallolsun :)))
Allah analı babalı büyütmek nasîp etsin hepimizin kini cAnım alManyada yaşam şartları daha ıyıdır tabı Annan'ın yanına yerleş canım ımkanın varsa evlenince kendı annemize dah çok ihtiyaç duyuluyo bence kızın aılesının yanında oturulmalı genelde tr de erkek tarafında oturtuluyorOhh ne rahatlamissindir kuzum ne tatli heycanlar bunlarrabbim keyfinizi daim eder insaallah sezinim
Yaparken anlamadım zaten yatınca anladıım canım eşim dilerken diyoki hele benim sözümü dinlemee dîyo kızıma zoruna gidermîş gülüyor bende dur daha bi oda temizlemekle olmaz dedım uykusuz geceler bizi bekliyor daha ne eziyetler yaşıcAz anlarımıza babalarımda hak verıtom dîyo öyle vallaha sen hangi. İldessin şimdi
Görev yerin neresi canım bende öğretmenim ama atanamayanEvt insan oturup yatatken daha çok anlıyo yorulduğumnu ama bitirmişsimiz ne güzel ben olssm girip çıkıp o odaya bakarım:))))) ben şuan ankaradayım canım bayramın 1.günü dönücem srtık okul kapandı geldim hala burdayom:)))) alışvetişimi tamamladı. Burda iyilide yapmışım ayakta durmsk artık çok xor geliyor((((
Allah analı babalı büyütmek nasîp etsin hepimizin kini cAnım alManyada yaşam şartları daha ıyıdır tabı Annan'ın yanına yerleş canım ımkanın varsa evlenince kendı annemize dah çok ihtiyaç duyuluyo bence kızın aılesının yanında oturulmalı genelde tr de erkek tarafında oturtuluyor
Görev yerin neresi canım bende öğretmenim ama atanamayan
Kastamonudayım branşın ne canım bu sene girebildin mi kpssye
ingilizce canım gırmedım bu yıl her yıll gırdım dersaneye bıle gıttım çlıştm gene hazrlandım olmadı olmadı senın branşın ne
günaydın annişlerr istanbula yağmur yağdı hava serinledi çok güzel oldu
Sana da günaydın canım. Ne güzel yağmış serinlemiş hava. Keşke Samsun'a da yağsa ne kadaaan güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?