günaydınlaaaarr.....
günaydınlar herkese...
günaydın canlar nasılsınız bugün bakem?
günaydın herkeşe....kahvaltımızı yaptık azcık ütü yapalım..evdeyim bugün
şöyle bir köşeye de biz sıkışalım..sıkışabilirsek tabi...bizde geldik oğluşumla...
günaydın annişlerr istanbula yağmur yağdı hava serinledi çok güzel oldu
Sana da günaydın canım. Ne güzel yağmış serinlemiş hava. Keşke Samsun'a da yağsa ne kadaaan güzel olur
Günaydınlaaaarr.....
günaydınlar herkese...
şöyle bir köşeye de biz sıkışalım..sıkışabilirsek tabi...bizde geldik oğluşumla...
günaydın kızlar :)) bugun istanbul ferahladı resmen çok şükür , dünkü hava beni mahfetmişti üzerine bi de midem sorunluydu ve dün hiç bitmicek sanmıştımbugunde biraz uykuluyum ama olsun hava çok güzel :))
bilmiyorumki cnm yaa. zaten 32. haftada rapor alabilir seviyeye gelcez ama almıycaz. onu almayınca maaşın işlemesi için mecburen çalışmak zorundayız diye biliyorum.böle bi risk varken bızıklatırmıyım hiççç, işe dönme olayı vala benide düşündürmüyo değil bakalım ne yapıcaz:44:
ya aslında bi yolu olsa rapor falan alsam 1 hafta da yatsam evde acaba sıkıntı olur mu, en azından bi hafta evde yatarım ya:44:
iyiyiz cnm sen nasılsın ? işyerinde ayağımı uzattım oturuyodum. birden ayağımı gerdirince varis çok canımı yaktı. inş sıkıntı çıkarmaz bugün bana. ne güzel ağrısı geçti diye seviniyodumgünaydın canlar nasılsınız bugün bakem?
ohhh ne güzelll bendeki ütüleride yollayımmı kızzzzgünaydın herkeşe....kahvaltımızı yaptık azcık ütü yapalım..evdeyim bugün
hoşgeldinizzz kuzummmm. nasılsınız minnakın ve senşöyle bir köşeye de biz sıkışalım..sıkışabilirsek tabi...bizde geldik oğluşumla...
günaydın hoşgeldiniz kızçelerr serocumm sığmazsın sağa sola artık minik mi sandın kendini
günaydın canlaaaarrrr ne var ne yok nassınızzz inş.
serapcımmmm poponu çeker misin biraz sıkıştık burda kızımla
bütünnnnnnnnnnnnn gece ağlamayla inleme arası sesler çıkararak sayıkladım sıcaktan yağmura rağmen serinlemedi bence Bursa
vantilatörü kendime çevirdim kocamla yer değiştirdim falan sızdık kaldık ama kramplar başladı bu sefer de Allahım kabus gibi bi geceydi. bi de üstüne sabah benim saftirik arkadaşım uyumuş kalmış 40 dk sokakta onu bekledim
neyse yine de benim karnımda bi dünya güzeli var ve ben çok mutluyum
hoşgeldinizzz kuzummmm. nasılsınız minnakın ve sen
bütünnnnnnnnnnnnn gece ağlamayla inleme arası sesler çıkararak sayıkladım sıcaktan yağmura rağmen serinlemedi bence Bursa
vantilatörü kendime çevirdim kocamla yer değiştirdim falan sızdık kaldık ama kramplar başladı bu sefer de Allahım kabus gibi bi geceydi. bi de üstüne sabah benim saftirik arkadaşım uyumuş kalmış 40 dk sokakta onu bekledim
Seroş hanımcım bana da işyerinde diyorlar ki çok şiş görünüyorsun. Karnımı masamın altına saklamıştım artı saklayamıyorum. Dün bir müşterim çığlık attı resmen aaa o karın neeeee diye
sende kaç günde bi temizlik yapıyon kız bırak dinlen bugün yapma bişeyhoşbulduk kuzu...ya artık minnak sanmıyom totomu ve kendimi...maşallahım var...akşam hesap yatpım kendi kendime doğurursam ortalama kaç kilo benimle arkadaş kalabilir diye...
senin benim totomla ne alıp veremediğim var kız sanki senin toton çok minnak...nasılsın kuuz gece uyuyamamışsın...
valla iyiyiz kuzu hoşbulduk..dün çok yorulmuştuk bugün de temzilik günümüz...bugün de yorulacağız anlaşılan...sen nasılsın minnak nasıl...
minicik benim totommm tabiihoşbulduk kuzu...ya artık minnak sanmıyom totomu ve kendimi...maşallahım var...akşam hesap yatpım kendi kendime doğurursam ortalama kaç kilo benimle arkadaş kalabilir diye...
senin benim totomla ne alıp veremediğim var kız sanki senin toton çok minnak...nasılsın kuuz gece uyuyamamışsın...
valla iyiyiz kuzu hoşbulduk..dün çok yorulmuştuk bugün de temzilik günümüz...bugün de yorulacağız anlaşılan...sen nasılsın minnak nasıl...
sorma canımmm mutfakta özellikle yıgılıp kalcam bi gün yemek yaparkenayy canımm yaaa dün benimde tansiyonumm düştü baygın gibiydimmm sonra kendime kızdım son zamanlara doğru ne yapıcaz biz diyeee
sende kaç günde bi temizlik yapıyon kız bırak dinlen bugün yapma bişeyben iyiyim cnm sabah varis biraz canımı acıttı inş sorun çıkarmaz bugün. öğleden sonra varis çorabını giyeyim bari minnak da iyi teyzesi 3-4 gündür hareketleri baya değişti maşallah. şu andada kıpır kıpr. oturamıyorum sayesinde dakka başı kalkıp geziyorum.işyerinde ne kadar gezilirse tabi
minicik benim totommm tabiikocaman oldum yaaa resmen sorma canım bu sıcaklar gitgide uykumu mahvediyo işin kötüsü kucacım daha şimdiden uykusuz kalmaya başladı dogumdan sonra gerseydik onu iyiydi ama ben kramp girince ya da sıcaktan inceliyince nasıl sallıyo beni uyan uyan diye kabus görüyorum sanıyo
sorma canımmm mutfakta özellikle yıgılıp kalcam bi gün yemek yaparken
neyse çogu bitti azı kaldı kuzularımıza kavuşalım da hayırlısıyla. sabah eşime diyorum anne olmak daha şimdiden çookkkk zormuş
hoşbulduk kuzu...ya artık minnak sanmıyom totomu ve kendimi...maşallahım var...akşam hesap yatpım kendi kendime doğurursam ortalama kaç kilo benimle arkadaş kalabilir diye...
günaydın annişlerr istanbula yağmur yağdı hava serinledi çok güzel oldu
Günaydınlaaaarr.....
günaydınlar herkese...
günaydın kızlar :)) bugun istanbul ferahladı resmen çok şükür , dünkü hava beni mahfetmişti üzerine bi de midem sorunluydu ve dün hiç bitmicek sanmıştımbugunde biraz uykuluyum ama olsun hava çok güzel :))
kolay gelsin serapım temiz kızsın vesselammmm
kuuzm her gün bir posta toz alıyorum sil süpür şeklinde ama bugün dipten köşeden yapcaz..kardeşim yanımda cuma günü yarın gidecek..gitmeden annem tembihlemiş...ablanın evini dipten köşeden temizler gelirsin diye...bugün onu halletcez ki aradan çıksın bir nevi bayram temizliği olacak anladığın üzere...maşallah kuzunu benim sıpada babayı kıskanıyo herhalde..babaya yaklaşınca basıyo tepiği
durum nasıl çok kalıyo mu ben onu düşünmek istemiyorumm kalacak olanlarıı
günaydın kızlar, annişler, güzellikleerrrr, bide miniş bebeklerede diyelim artık onlarda birey sayılır henüz doğmamış olsalardavala yağmur yağdı ben rahatladım o nasıl bişise, dün akşamdan beri dua ediyorum, Allahım nolur sağnak yağıs olsun diye, annemde diyoki hamişlerin duası tutar devam et tuttu kız hakkaten şimdi bütün ağaçların yaprakları yıkandı mis gibi oldu, bide bizim araba toz içindeydi o da yıkandı
kolay gelsin serapım temiz kızsın vesselammmmdinlene dinlene yap, yorulunca hemen biraz otur su iç bişi ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?